

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Става бързо, а е невероятно вкусна
Лесна за приготвяне и изключително вкусна, това е идеален избор за всякакъв повод
Ако имате 1 яйце, малко кисело мляко и брашно, след половин час вече ще са на трапезата ви
В последния ден на почивка събрах смелост и помолих леля Люся да ми разкаже как приготвя своя специален сос от печурки
Ароматна и нежна комбинация от вкусове, която ще ви очарова
Разследват родителя за ежедневен тормоз
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Интересна рецепта
Как да ги приготвите
Как да го приготвите