

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте тънкостите
Ето я тайната
Ето как да ги приготвите
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Ето я рецептата
Толкова е просто
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"