

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Как можех да знам, че се приготвя толкова лесно и бързо
Лесна и бърза рецепта
Продуктите без глутен са навсякъде, но повечето хора не трябва да се отказват от него
Освен това са и много трайни – колкото повече седят, толкова повече омекват и вкусът им става по-наситен
Хрупкавата шоколадова торта е била често на масата за следобеден чай на кралицата
За разлика от много други, тук смокините не губят цвета и формата си, а остават цели, потопени в невероятния кехлибарен сироп
С течение на времето вкусовите рецептори свикват с по-малко сладко
Забравете баклавата, този сладкиш е в пъти по-вкусен
Ето я рецептата