

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всички ще искат рецептата!
Всички ще са впечатлени от резултата и никой няма да разбере, че е с готови кори
Рецептата е лесна, дори и начинаещите кулинари ще се справят
Тайната е в специалната смес за намазване на корите, с която няма как да имате провал
С твърда или мека коричка - изборът е ваш
Всяка дреха се нуждае от индивидуален подход
Резултатът е изумителен!
Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева
Нежен, копринено мек и много приятен на вкус
Пухкава основа и много вкусен крем, който буквално потича, когато отрежеш парченце