

- А бе изпих го, но не усещам да ми става по-добре.
- Е как ще усетиш, като не си специалист?

- Еми... за проктолог съм много весел. За венеролог съм много приказлив. А за гинеколог съм много влюбчив!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стара, но златна рецепта
Ето как се приготвя
Най-много в посока нагоре са тръгнали цените на някои млечни продукти, фасул, царевица и ориз
Диетолози разкриват кои леки храни ускоряват метаболизма, потискат апетита и подпомагат борбата с излишните килограми
Винаги, когато я сервирам на гостите, те ме засипват с комплименти и си мислят, че съм я правила с домашни кори
Следвайте тази рецепта и само за 10 минути можете да приготвите сладкиш, който се пече до перфектна мекота и аромат
Много е пухкав и не е заради млякото
Всеки ще може да ги сравнява на сайта kolkostruva.bg – от 1-ви януари до 8-ми август, когато изтича периодът на двойно обозначение на цените – и в лева, и в евро
С този десерт ще впечатлите и най-капризните гости
Температурните колебания в най-нестабилната зона на хладилника водят до бърза развала и риск от бактерии