

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
За винаги апетитни ястия
Вижте как да го приготвите
Това е стар сладкарски трик, който малко хора познават
Приготвянето й е съвсем просто, а най-хубавото е, че всичко се пече заедно, на една тава
Стават невероятни, много по-вкусни и здравословни
Има една лесна и бърза рецепта, която ще ви осигури най-добрия сладкиш със сирене или със сладко в зависимост от вкуса
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Има някои тънки нюанси, които е хубаво да знаем
Това кремче става толкова лесно, а е истинско удоволствие за сетивата