

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Направете тази мераклийска баница за минути
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Представяме ви много интересен трик, който работи безотказно
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Тайната се крие в една малка подробност
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Дори не сме предполагали за колко много неща може да се използва