×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец


Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец
Стоянов помете 11-месечната Красимира под въздействието на алкохол и наркотици
Тема в развитие
Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец Според прокуратурата полицаят, прегазил бебе, не е извършил тежко престъпление (ВИДЕО) Майката на убитото бебе в Крушевец: Ще има възмездие за детенцето ми! 11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси Покъртително! Внасят в съда бебешката количка – ковчег от катастрофата в Крушевец Прокурор поиска 10 години затвор при лек режим за граничния полицай Костадин Стоянов Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец С юридически трикове Костадин Стоянов отложи делото си за 28 април Граничният полицай Костадин Стоянов не признава, че карал надрусан и пиян колата, иска нова проба Съдебният лекар Косьо Янков: Бебето в Крушевец е издъхнало на място (допълнена) Граничният полицай Костадин Стоянов проговори: Правех сърдечен масаж на детенцето, но някой ме дръпна и удари Бившият граничен полицай Костадин Стоянов: Няма да говоря. Оставете ме! Граничните полицаи, свестявали пияния си колега: Млеката бяха за нас, не за него Полицаят Костадин Стоянов крещи на шефа си след трагедията в Крушевец: Блъснах дете, тук ще ме убият! Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“ Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й Окончателно: Граничният полицай, смазал бебето в с. Крушевец, шофирал с 0,58 промила алкохол Съд и за колегите, прикривали полицая убиец! Полицаят, убил бебе в с. Крушевец: Не знам какво се случи, колата тръгна наляво (ОБНОВЕНА) Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец Полицаят-убиец на бебето в с. Крушевец: Съжалявам много, пуснете ме да се грижа за семейството си! Граничният полицай Костадин Стоянов изпил 500 г вино преди да смаже малката Краси в Крушевец, остава в ареста Шок с кръвната проба на полицая убиец - била само 0,3 промила! Майката на убитата Краси блокира пътя за Малко Търново, иска доживотна присъда за пияния граничен полицай Образувано е производство срещу полицая, убил малката Краси в с. Крушевец Аз съм граничен полицай и се срамувам! А вие, колеги, чувствате ли се сега съучастници в това убийство? Ето го граничния полицай, смазал малката Краси в село Крушевец 0,63 промила в кръвта на полицая-убиец, след четири млека и часове закъснение Ето я малката Краси, премазана от пиян граничен полицай в с. Крушевец (СНИМКИ) Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ - Малко Търново Бащата на детенцето Красимир: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) Първо във Флагман: Граничен полицай е шофьорът-убиец на бебето в Крушевец, бил е много пиян, с Рено ван А 9630КХ Бебе на годинка загина в катастрофа в центъра на Крушевец, количката пометена на тротоара
виж още
скрий
05 Август 2015, Сряда, 10:05 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман архив

Костадин Стоянов ще може отново да седне зад волана след 7 години


Бургаският апелативен съд намали с повече от 1/3 присъдата на бившия граничен полицай Костадин Стоянов. Той е подсъдим за смъртта на 11-месечната Красимира от село Крушевец.

Въззивният съд намали наложеното му наказание от единадесет  на седем  години лишаване от свобода и отмени присъдата в частта, в която подсъдимият е признат за виновен, че е причинил смъртта на детето на „пешеходна пътека“. Намалено е и наложеното на Стоянов наказание лишаване от право да управлява моторно превозно средство от тринадесет години на девет.

При проверка на делото Апелативен съд  Бургас установява, че няма допуснати от първата инстанция съществени процесуални нарушения, които защитникът е посочил като основания за връщането му за ново разглеждане от Окръжния съд. Предвид тези съображения искането на защитника за връщане на делото за ново разглеждане е оставено без уважение.

Съдът приема решението на предходната инстанция, че на 11 септември 2014 год. на главен път в село Крушевец Стоянов е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на малолетно дете в пияно състояние и след употреба на наркотици - канабис, при управление на лекия си автомобил. Бургаският апелативен съд е възприел изводите на първоинстанционния съд, че случаят е особено тежък и подсъдимият следва да отговаря за по-тежко наказуемото престъпление.

Деянието е осъществено в пияно състояние и употреба на наркотици, в комбинация на алкохол и канабис, констатирано е наличие на висока концентрация на наркотично вещество в кръвта на подъдимия, което е от вида на високо рисковите вещества, причинена е смъртта на малолетно дете извън пътното платно, в населено място, в зона предназначена само за пешеходци и той е бил полицейски служител.

Апелативният съд посочва, че подсъдимият е извършил деянието съзнателно непредпазливо, тъй като конкретните количества алкохол и наркотични вещества не могат да попаднат в организма му без неговото знание и воля, и  по делото липсват данни за принудителното или несъзнателното им приемане. Той самонадеяно е мислил, че може да предотврати пътнотранспортното произшествие и вредите от него. Имал е дългогодишен опит като водач на лек автомобил, познавал е пътя, защото почти ежедневно е пътувал по този маршрут, но очевидно приетото количеството алкохол комбинирано с наркотик го е направило негоден да контролира автомобила и траекторията му на движение до удара с бебешката количка. Нарушаването на конкретните три правила за движение от него, за които е ангажирана отговорността му, също не е умишлено, а непредпазливо – самонадеяно.

Според втората инстанция налице са редица неотчетени или подценени от Окръжния съд смекчаващи вината обстоятелства като чистото съдебно минало на Стоянов, продължителен трудов стаж в и извън системата на МВР, през който няма допуснато нито едно дисциплинарно нарушение и положителни характеристични данни за семейното му положение. Видно е от справката на „Национална система – 112“, че минути след произшествието подсъдимият е сигнализирал за произшествието, което следва да се отчете като негово желание да съдейства за случая. В тази насока са и дадени показания в хода на съдебното производство от незаинтересован свидетел, който е заявил пред съда, че подсъдимият е искал да окаже помощ за изваждането на детето от детската количка. Решаващо за Апелативния съд да намали наказанието е, че подсъдимият е употребил алкохол малко над границата на допустимата норма, а именно 0,58 промила при допустима концентрация от 0,5.

Според настоящата инстанция, наказание лишаване от свобода за срок от седем години се явява справедливо и съответно на извършеното престъпление, поради което изменя присъдата на Бургаския окръжен съд в този смисъл. Намаленото наказание също следва да се изтърпи при първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип, тъй като се касае за престъпление извършено по непредпазливост.

По аналогични съображения съдът намаля и срока на наложеното на Стоянов наказание лишаване от право да управлява моторно превозно средство от тринадесет на девет години. Когато лишаването от това право се налага заедно с лишаване от свобода, неговият срок не може да надвишава срока на последното с повече от три години.

Решението на Апелативен съд – Бургас подлежи на обжалване и протест пред Върховния касационен съд.

В категории: Темида


26
Коментара
26
Коментара по темата
26.
аз
11.08.2015 11:25:54
0
0
Хора.За всичко си има възмездие. ВЯРВАЙТЕ.Има съдник.Може да не е тук и сега, но го има. Рано или късно този,който пиян и дрогиран отне детски живот и тези, които "изнасилиха" заслуженото му наказание ще си платят един ден !!!БГ съдиите и прокурори са хора,които не се съобразяват с писаните Закони, но Някой е създал и неписани такива пред,които всяка земна твар е безсилна.
Мир на праха на милото детенце.
25.
fg
06.08.2015 18:33:10
2
1
Това е една справедлива присъда.
Мутрата , която уби детето на пешеходна пътека получи 4 години.
24.
i
06.08.2015 14:44:11
1
4
Накря да го пуснат и това е то БГ жалка държавица,всъщност няма държава де!
23.
До 20
06.08.2015 11:28:58
1
6
Минава ми през главата, че ПИЯН, ДРОГИРАН СГАЗВАШ БЕБЕ В КОЛИЧКА И ДАЖЕ НЕ ПОМНИШ И ОТИВАШ НА ХОТЕЛ, и също ми минава, че аз и още няколко "данъкоплатци" ще го хрантутим тоя УБИЕЦ, докато не го пуснат за "добро поведение" някой ден!
22.
Томов
06.08.2015 11:19:00
0
4
Докато не стане като в Румъния ,да се съдят министри,депутати,съдии .... работата няма да се оправи.Какъв изверг трябва да си пиян,дрогиран че и полицай на всичкото отгоре да тръгнеш да шофираш и какъв още по голям нещастник трябва да си да го осъдиш да лежи в затворническо общежитие от отворен тип(свободен режим)......
21.
„Stay Alive!:„Остани жив!:Какво чакаш още?
06.08.2015 11:09:05
1
2
Наблюдавайки социалната интернет реалност, осъзнаваме, че хората все по-често се радват на мистерии, трагедии, конспирации и съветите на някой за отслабване. В тази виртуална реалност е много лесно да говорим за един специфичен вид хора, които не пропускат възможността да се изявят като патриоти, разконспиратори и харизматични водачи на едно изгубено съсловие, което вчера се сдоби с интернет, таблет и благословията на Бог. В следващите редове ще разберете какво се изисква, за да влезете в нормите на "истински българин" или поне да откриете отговори на въпроса "Защо някои хора в чужбина ме гледат странно, след като им казах, че съм българин?". Отговорите предстоят, затегнете коланитe.Не признаваш нищо друго, освен домашната ракия като най-добрия български алкохол. Всички останали са жалки аматьори, които още не могат да открият тайната. Поне веднъж не си играл върху маса в заведение. След това те свалят с шамари, но това дава повод за следващата точка. Не си българин, ако не си запознат със сапьорската терминология "Бомба в заведение"!Познаваме хора, които живеят няколко години със сапьорство.Потискаш корените си, ако поне веднъж не изхвърлиш боклука през прозореца, отричайки всичко екологично. Не си усетил любовта на Балканите, ако поне веднъж не си пожелал майката на познат и непознат, предимно на кръстовища. Никой не може да те разпознае, ако не си с чехли, чанта "дробче" на кръста и пакетче семки в ръката. Не си българин, ако не се гордееш с корема си и дълбокия пъп. Можеш да се притесняваш много, ако ти липсва и имунизацията на едното рамо! Сериозно, притеснявай се! Не уважаваш красивата природа, ако продупчиш ново билетче в автобуса, след като има толкова използвани по седалките - рециклирай, бе!
Ако не си написал името си, значи никога не си бил там! Лишен си от детство, ако поне веднъж не си играл с чушкопека на терасата, а след това не си ял бой, защото машинката успя да се счупи. Патриотичното в теб умира, ако на 24 май не си написал "Chestit praznik, balgari!". Умира няколко пъти и на 7 май, 3 март и практически всяка друга значителна дата от родната история. Не се извинявай за латиницата, тя ще победи! Разочароваш всичките си приятели, ако поне веднъж не си споделил снимка на Кубрат Пулев или Ивет Лалова, защото някой се е хванал на бас, че те няма да получат 10 000 споделяния!

Можеш да се смяташ за отвлечено дете, ако поне веднъж не си обвинил малцинство, държавата и връзкарите за собствената си трагедия. Личната карта дава правото да гласуваш, а след това да мрънкаш 4 години за избора си! Можеш да изгубиш гражданството си, ако не вярваш в конспирации като Haarp, американската пропаганда, поредните опити за поробването на страната и илюминатите! Държим особено на последните. Не си българин, ако не празнуваш рождения ден на Христо Стоичков като свой! А знаеш ли на коя дата е дори? Срамота! Допълваш трагедията, ако поне веднъж не си бил на концерт на Слави и не си пял "Жива рана" със сълзи на очите - мъжете не плачат, ама тези песни действат така.
Дори и да не слушаш чалга, винаги имаш няколко песни за "разчупване на обстановката" в телефона си. Пееш ги с пълно гърло, след третото голямо. Доказваш, че нямаш нищо общо с родината, ако поне един път не си заплашил някого с мутри. Модерните млади се заплашват със Страсбург, но това е друга тема. Средностатистическият гражданин на родината се изявява като модерен уличен философ, следователно ще трябва да имате няколко бързи тези за политиката, цената на тока, глобалното затопляне, комунизъм-социализъм и нашето любимо "Кой ще ни оправи?". Отговорът винаги е бил, който иска, ние сме лесни!
Истинският българин може да цака на "Без коз" и използва Ванга като свещена аксиома във всеки спор. Като важна фигура в света, същият използва различни устройства, които го предпазват от вредните магнитни вълни, подслушване, локализиране чрез разлчини приложения. По тази причина използва телефон с фенерче и смело критикува последния модел на Samsung! Не си българин, ако почиваш в Гърция, защото тяхното море било по-хубаво! Притесняваш ни много, ако не разглеждаш газови уредби за лъскавата ламя, която скоро трябва да бъде скопена, защото "харчи много"! Не можеш да се наречеш и тарикат, ако не продаваш всичко от AliExpress с дива надценка, гарантирайки, че е оригинално. Не можеш да си истински българин, преди да си тарикат, лице, газе и приятел на братя Галеви. Далаверата трябва да е в кръвта ви! Градивният критицизъм също се забелязва сред изявените мислители на новото време. Следователно трябва да видиш трагедия, когато нечии очи светнат в тъмното, както и при завършването на пътен възел. Какво чакаш още?
20.
ДО ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ
06.08.2015 11:06:52
7
5
НЕ ВИ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ ПРОСТИТЕ ГЛАВИ,ЧЕ ПРИСЪДАТА НА ПЪРВАТА ИНСТАНЦИЯ Е БИЛА ДРАСТИЧНО ЗАВИШЕНА И СЕГА СЕ КОРИГИРА ОТ ПО ВИСШАТА ИНСТАНЦИЯ?
19.
*********
06.08.2015 08:57:10
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
отвратен от съдии и прокурори
06.08.2015 07:58:38
1
9
Дайте му направо книжката и да си кара и едно шишенце до него, безрамници!!!!
Убиеца трябва да се лиши от шофьорската си книжка завинаги щом е карал пиян и е извършил убийство!!!!Какво ми пелтечете уважаеми съдии,чудете се как да го оправдаете ли?Ако беше вашето дете???????????
Как спите и ядете спокойно,дано не се порадвате никога на детски смях!!!!!!!!!!!
17.
POTRESEN
06.08.2015 00:03:42
2
10
UBIECO SEGA KAK 6TE SE RAZHOJDA6 NAVAN?MAMICATA TI EBAVAM AKO SAM NA BA6TATA NA MQSTOTO,REJA TI PRAZNATA NARKOMANSKA GLAVA I TE LEJA S UDOVOLSTVIE.A NA VSI4KI PRODAJNI GANUVCI KOITO UREDIHA EDIN UBIEC NA DETE S TAZI SME6NA PRISADA,POJELAVAM DA I'M SE SLU4I SA6TOTO NA KVADRAT.
16.
Muru Kurov
05.08.2015 23:29:55
3
11
ТОВА НЕ СА СЪДИЙ,А МАДИЙ!НЕКА БОГ ДА ГИ НАКАЖЕ!
15.
lol
05.08.2015 23:02:19
3
12
Няма " на всеки може да се случи" сядаш пиян зад волана на мпс и го управляваш- 20 г. Затвор.Държавен служител , граничен полицай сяда зад волана на мпс , и го управлява в пияно състояние и под въздействието на наркотични вещества..... Затвор до живот...без право на помилване!!!Същото провинение , на държавен служител граничен полицай причинил смърт на пътя ....смъртна присъда влизаща в сила до 24 часа....
14.
bulgar
05.08.2015 22:42:35
5
16
И аз съм шофьор-на всеки
може да се случи не даѝ боже.
Но не съм полицай а полицаѝте
прябва да носят двоино по голяма
Отговорност защото трябва да ни
дават премер-държаво.
Както е в белите държави
13.
И.
05.08.2015 22:41:16
3
13
граничен ПОЛИЦАЙ,дрогиран алкохолик и водач на М.П.С.е допустимо само в Бг
Срам и позор за пагона
12.
lol
05.08.2015 22:30:30
3
14
Как не вИЕ СРАМ БЕ БОКЛУЦИ ДОЛНИ , да намалите присъдата на този долен дебил.....страшно правосъдие имаме....На тези които му уредиха по-малка присъда на този патър неден и на съдията по делото ..... СИН ДА ВИ СЕ РОДИ , ЗЕТ ДА ВИ ДОКАРА.....МРЪСНИ ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ....
11.
Stoqn Trakiev
05.08.2015 22:02:18
7
16
Боже господи не Ви ли е срам тези ,които направихте това.Как може такова нещо как можахте да дадета такава ''Пирисъда'' После как да обичаме полицията ,ами аз ги мразя в червата всички без значение роднини ли са ми или непознати.Човек за да стане полицаи или граничен полицаи значи не става нищо от него И НЕ МОЖЕ ДРУГО ДА ПРАВИ ОСВЕН ТОВА ,КОЕТО ПРАВЯТ ДА ЗАТВАРЯТ МЛАДИ МОМЧЕТА ЗА ПО 5 ГОДИНИ ЗА ТРЕВА ИЛИ КРАЖБА ЗА НЯМА И ХИЛЯДА ЛЕВА.Срамота Вие сте мишки нямате чест и достойнство на един НАРКОМАН
10.
Баба Пена
05.08.2015 21:43:21
4
17
Много поздрави на всички близки роднини по майчина линия на т. нар. "граничен полицай" и на "съдията". Дано децата им да бъдат сполетяни от същото.
9.
Трезвомир Милиционеров
05.08.2015 21:39:07
3
11
На този капут му е достатъчно, че и за метач няма да го вземе никой. Това му стига. Най-много да събира месечни такси на някой "охраняем" паркинг
8.
За т.н."магистрати"
05.08.2015 21:22:21
5
13
Поне да установят кой какви рушвети е взел и да им сложат 10% плосък данък. Така и държавата ще има някаква полза.
7.
Nikola
05.08.2015 20:42:25
3
12
Tezi invert da si izleji prisadata,da ne uslojniava neshtata!
6.
Бургас
05.08.2015 20:40:06
7
19
Вие май се подигравате с родителите на премазано то бебенце!Нямате ли капка съвест,какво намаление на присъдата?Ако не беше пиян и дрогиран можеше да се съглася,но тази свиня убиец който е пил цяла нощ и мисли че е недосегаем и че властта е в неговите ръце много се лъже заедно с адвокатите и подкупните си прокурори!Спрете се говеда,престанете да се подигравате с хорската трагедия!Дано Бог ви накаже още по жестоко и вие да надживеете децата си в най хубавата им възраст за да разберете какво е един безотговорен пияндурник да ти убие детето!Бог да ви накаже всички които сте замесени!Този изрод няма да му простим Ей така да знаете!!!!!!!Ще си лежи колкото заслужава,никакво намаление на присъдата да не ядете дървото всички покрай него!Ще затворим всички главни артерии за движение,така да знаете!Няма да се подигравате повече с обикновените трудолюбиви и честни хора!!!!!
5.
Курти
05.08.2015 20:31:14
5
24
Ще спиш ли по спокойно сега,убиецо?Купи си свободата,но помни,че БОГ ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.Рано или късно ще си получиш заслуженото.
4.
!
05.08.2015 20:06:29
7
27
Дaй Боже милостивият съдия дa преживее същото!!!
Aмин!
3.
vatakodi Хаджимушмороков
05.08.2015 19:19:03
7
32
Това ли е правовата държава ?
Егати и държавата ,егати и правото!
2.
Майка
05.08.2015 19:05:46
8
38
Пиян и надрусан премазва бебе в количка на тротоара и получава седем години!!! Ако при тези обстоятелства не отсъждат максимална присъда, просто ме знам какво трябва да направи, за да получи най - строгото наказание.Защо съдията просто не го потупа по рамото и да го предупреди повече да не прави така.
Жалко за детенцето и горките родители, дано справедливостта да се въздаде свише, защото явно "правосъдната" ни система има за цел да защитава убийците.
1.
....
05.08.2015 17:52:25
7
58
Потресен съм,да пази Бог тази измислена институция да ни защитава от неправдата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори