×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец


Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец
Костадин Стоянов е карал с 59 км/ч в момента на пътния инцидент в Крушевец. Това доказа авто-техническата експертиза
Тема в развитие
Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец Според прокуратурата полицаят, прегазил бебе, не е извършил тежко престъпление (ВИДЕО) Майката на убитото бебе в Крушевец: Ще има възмездие за детенцето ми! 11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси Покъртително! Внасят в съда бебешката количка – ковчег от катастрофата в Крушевец Прокурор поиска 10 години затвор при лек режим за граничния полицай Костадин Стоянов Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец С юридически трикове Костадин Стоянов отложи делото си за 28 април Граничният полицай Костадин Стоянов не признава, че карал надрусан и пиян колата, иска нова проба Съдебният лекар Косьо Янков: Бебето в Крушевец е издъхнало на място (допълнена) Граничният полицай Костадин Стоянов проговори: Правех сърдечен масаж на детенцето, но някой ме дръпна и удари Бившият граничен полицай Костадин Стоянов: Няма да говоря. Оставете ме! Граничните полицаи, свестявали пияния си колега: Млеката бяха за нас, не за него Полицаят Костадин Стоянов крещи на шефа си след трагедията в Крушевец: Блъснах дете, тук ще ме убият! Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“ Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й Окончателно: Граничният полицай, смазал бебето в с. Крушевец, шофирал с 0,58 промила алкохол Съд и за колегите, прикривали полицая убиец! Полицаят, убил бебе в с. Крушевец: Не знам какво се случи, колата тръгна наляво (ОБНОВЕНА) Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец Полицаят-убиец на бебето в с. Крушевец: Съжалявам много, пуснете ме да се грижа за семейството си! Граничният полицай Костадин Стоянов изпил 500 г вино преди да смаже малката Краси в Крушевец, остава в ареста Шок с кръвната проба на полицая убиец - била само 0,3 промила! Майката на убитата Краси блокира пътя за Малко Търново, иска доживотна присъда за пияния граничен полицай Образувано е производство срещу полицая, убил малката Краси в с. Крушевец Аз съм граничен полицай и се срамувам! А вие, колеги, чувствате ли се сега съучастници в това убийство? Ето го граничния полицай, смазал малката Краси в село Крушевец 0,63 промила в кръвта на полицая-убиец, след четири млека и часове закъснение Ето я малката Краси, премазана от пиян граничен полицай в с. Крушевец (СНИМКИ) Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ - Малко Търново Бащата на детенцето Красимир: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) Първо във Флагман: Граничен полицай е шофьорът-убиец на бебето в Крушевец, бил е много пиян, с Рено ван А 9630КХ Бебе на годинка загина в катастрофа в центъра на Крушевец, количката пометена на тротоара
виж още
скрий
28 Април 2015, Вторник, 08:07 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ

Добавят още едно обвинение срещу Стоянов
Граничният полицай Костадин Стоянов е карал с превишена скорост в момента, когато е прегазил 11-месечната Красимира в Крушевец.

Това установи авто-техническата експертиза, представена днес в Бургаския окръжен съд (БОС). Според експертите Стоянов е управлявал автомобила си с 59 км/ч, а не с 50 км/ч, каквото е ограничението в населеното място. Докладът на вещите лица накара прокурор Димо Маджаров да добави още едно обвинение срещу Костадин Стоянов и със сигурност ще бъде още един коз в пледоарията му.

Процесът продължава с пледоарии. Днес вероятно ще се чете присъдата, съобщава репортер на Флагман.бг от Съдебната палата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Темида


9
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
9
Коментара по темата
9.
Здравко брадъра
28.04.2015 18:25:13
1
0
8.
Здравко брадъра е много прав!
28.04.2015 14:57:04

Рейтинг:
2
Съдбата се изгаври, затри две семейства, казва Здравко от "Биг Брадър"

- Г-н Василев, оказа се, че фамилията на полицая убиец има популярна механа в Приморско, вие като ресторантьор познавате ли го?

- Не съм го виждал от 10 г. Но се познаваме от деца, почти сме набори. Учили сме в едно училище, движехме в една компания. 1 г. по-малък е от мен, но заедно играехме футбол и волейбол. Мога да кажа само хубави думи за него. Познавам го от цял живот. Нормално семейство са, жена му работи като бясна, защото е страшно амбициозно момиче. Имат прекрасно детенце. Явно съдбата обича да си прави такива гаври с хората. Защото на практика това е затриване на две семейства.

- Съпругата на Костадин - Гергана, си е закрила профила във Фейсбук, страницата на механата, все едно животът е свършил...?

- Момчето завърши училище, висше не знам дали има, хубава работа има. Преди десетина години отидоха да живеят в Бургас, защото Гергана е от там. По-късно мисля, че семейството й купи този хотел, където построиха и механата. Зимата си живеят в Бургас, лятото са тук. Работливи хора са, брат му е един от най-добрите рибари в Приморско. Никога не е парадирал с положение. Мъжко момче е. Затова смятам, че ще изтърпи наказанието си с цялата отговорност, не е шушумига, която да бяга и да се крие. Рядко свястно семейство. Имат пари, но никога не са парадирали, карат нормални коли, не са шумни купонджии, а сдържани. В първия момент изпаднах в шок, мислех, че някой си прави тъпа шега.
8.
Стоян Василев - брат на Здравко Брадъра
28.04.2015 18:21:51
1
0
В съдебната зала днес присъстваха приятели на обвиняемия, както и бащата на неговата съпруга. Те упрекнаха медиите, че са осъдили предварително Костадин.

„Има ли друг участник в пътно-транспортно произшествие, който да е причинил смърт по непредпазливост, и после да лежи 10 дни в ареста. Какво друго престъпление може да извърши той, ако не е в ареста. Ще счупи нещо по ходовата част на колата, за да имитира техническа неизправност или пък ще отиде в Крушевец да се разправя с братята роми“, каза Стоян Василев, приятел на Стоянов от Приморско, цитиран от "Флагман".
7.
Kiro
28.04.2015 13:53:31
0
2
Всички вие карате с 49 в града, нали. Вярвате ли си
6.
до 1
28.04.2015 13:01:09
0
3
какъв е смисъла да се коментира смъртната присъда като такава няма, няма и да има за съжаление !
дано тоя да има съвест, тя ще го унищожи !
5.
Месар
28.04.2015 12:46:14
0
4
Този келеш трябва до края на живота си да чука камъни и да плаща на семейството.
4.
TONY
28.04.2015 12:14:06
2
7
ДА НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК ,ЧЕ Е КАРАЛ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ МИЛИНКИЯ... ЕГАТИ СМЕШНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ИМАМЕ ,В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТОЯ ОТДАВНА ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ОСЪДЕН НА ПОНЕ 50 ГОДИНИ ЗАТВОР...
3.
ds
28.04.2015 11:16:20
3
4
На тоя главното му обвинение не трябва ли да е за убийство? И да не е пил, да не е карал с превишена скорост, той е премазал дете в населено място! Друг е въпросът какво наказание ще получи, но каквото и да е няма да върне детето.
2.
spa
28.04.2015 10:23:06
4
4
da be s 59 napravo povqrvahme ili ste propusnali edinicata
1.
RS
28.04.2015 10:13:08
6
7
Да видим каква условна ще му пуснат.В най_добрия случаи 2до3 години ....да лежи на курорт...Направо Куршума в главата но преди това го изпържете да се гърче на стола....Смъртната и това трябва да е .......Изрод
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори