×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“


Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“
Нонка ридаела и удряла главата си в тротоара от шока при вида на смазаната бебешка количка
Тема в развитие
Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец Според прокуратурата полицаят, прегазил бебе, не е извършил тежко престъпление (ВИДЕО) Майката на убитото бебе в Крушевец: Ще има възмездие за детенцето ми! 11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси Покъртително! Внасят в съда бебешката количка – ковчег от катастрофата в Крушевец Прокурор поиска 10 години затвор при лек режим за граничния полицай Костадин Стоянов Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец С юридически трикове Костадин Стоянов отложи делото си за 28 април Граничният полицай Костадин Стоянов не признава, че карал надрусан и пиян колата, иска нова проба Съдебният лекар Косьо Янков: Бебето в Крушевец е издъхнало на място (допълнена) Граничният полицай Костадин Стоянов проговори: Правех сърдечен масаж на детенцето, но някой ме дръпна и удари Бившият граничен полицай Костадин Стоянов: Няма да говоря. Оставете ме! Граничните полицаи, свестявали пияния си колега: Млеката бяха за нас, не за него Полицаят Костадин Стоянов крещи на шефа си след трагедията в Крушевец: Блъснах дете, тук ще ме убият! Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“ Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й Окончателно: Граничният полицай, смазал бебето в с. Крушевец, шофирал с 0,58 промила алкохол Съд и за колегите, прикривали полицая убиец! Полицаят, убил бебе в с. Крушевец: Не знам какво се случи, колата тръгна наляво (ОБНОВЕНА) Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец Полицаят-убиец на бебето в с. Крушевец: Съжалявам много, пуснете ме да се грижа за семейството си! Граничният полицай Костадин Стоянов изпил 500 г вино преди да смаже малката Краси в Крушевец, остава в ареста Шок с кръвната проба на полицая убиец - била само 0,3 промила! Майката на убитата Краси блокира пътя за Малко Търново, иска доживотна присъда за пияния граничен полицай Образувано е производство срещу полицая, убил малката Краси в с. Крушевец Аз съм граничен полицай и се срамувам! А вие, колеги, чувствате ли се сега съучастници в това убийство? Ето го граничния полицай, смазал малката Краси в село Крушевец 0,63 промила в кръвта на полицая-убиец, след четири млека и часове закъснение Ето я малката Краси, премазана от пиян граничен полицай в с. Крушевец (СНИМКИ) Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ - Малко Търново Бащата на детенцето Красимир: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) Първо във Флагман: Граничен полицай е шофьорът-убиец на бебето в Крушевец, бил е много пиян, с Рено ван А 9630КХ Бебе на годинка загина в катастрофа в центъра на Крушевец, количката пометена на тротоара
виж още
скрий
10 Март 2015, Вторник, 06:20 ч.
Автор: Флагман.бг снимка: архив

Граничарят Костадин Стоянов отказа жена му да го защитава в съда





Майката на прегазената в Крушевец 11-месечна Красимира крещяла и си блъскала главата в тротоара секунди след като граничният полицай Костадин Стоянов отнесъл количката с бебето й на тротоара пред магазина в селото.

„Този изрод уби детето ми!“, викала Нонка по адрес на Костадин. Това разказа днес в съдебна зала един свидетелите на зверския инцидент - Стоян Иванов.

На 11 септември той и брат му Милчо работели по строеж на метри от катастрофата. Двамата са сред първите очевидци на инцидента.  По думите им, обвиняемият Костадин се държал неадекватно. Излязъл от дясната врата на автомобила си - „Рено Канго“ , защото лявата била плътно прилепена към стената. Отишъл на другия тротоар и там започнал да води телефонни разговори. Малко по-късно на мястото на тежкия сблъсък се отзовали двама негови колеги от Гранична полиция, които го свестявали с кисели млека.

Нонка не ревеше, а направо се късаше, болката й беше огромна, а шофьорът бе отсреща на около 50- ина метра от нас. Добре, че бързо дойдоха негови колеги да го защитят, защото можеше да стане страшно“, разказа пред съда Милчо Иванов.

При започването на процеса, съдия Събчо Събев допусна като частни обвинители да бъдат конституирани родителите на загиналата Красимира – Нонка Борисова и Красимир Кънев. За да не се бави процесът, те ще заведат граждански иск след приключване на наказателното дело, стана ясно днес.

В същото време Костадин Стоянов бе депозирал пред съда отказ съпругата му Гергана да бъде негов защитник. Дамата я нямаше и в съдебна зала, което навява на мисли, че двамата са се разделили след трагичния инцидент.

Разпитани днес бяха и полицаите, които са пристигнали на място. Първата проба за алкохол на Костадин Стоянов е направена в 9:50 минути - 50-ина минути след инцидента. Дрегерът е отчет 0,63 промила, но в краката на Стоянов полицай видял захвърлени две празни кофички от кисело мляко. Стоянов не бил доволен от пробата и поискал кръвна такава, която дал след два часа в Бургас. Полевият тест за наркотици на Костадин Стоянов, направен в Крушевец, бил отрицателен, но това вероятно се дължало на не дотам пълната коректност на този тип тестове, смятат униформените.

Процесът продължава утре с разпит на вещите лица.

В категории: Темида , Созопол


16
Коментара по темата
16.
виновен?
13.03.2015 16:28:16
0
2
Знам, че много хора ще скочат сега,но това е моето мнение,не омаловажавам случелото се,нито оправдавам виновния за нелепата смърт на една бебече,но да погледнем обегтивно.Къде е била майката в този момент,защо е оставила детето без надзор,та нали има закон деца до 14год.възраст да не се остават сами.А и аз не мога да си представя да си оставя детето в количката и да вляза в магазина,та нали може и бездомно куче да му направи нещо,къде остава родителската отговорност,защо когато се случи трагедията тогава почваме да се вайкаме и да ридаем след като ние като хора и като общество не сме отговорни към децата си.Надявам се виновника да бъде осъден! И преди да почнете да плюете,погледнете в какво сме се превърнали,кото общество!
15.
до 14
12.03.2015 11:10:45
0
0
Това ли наричаш "обикновена"катастрофа - пил,напушен,на тротоара,нагъл,лъжещ?
14.
Кочо
11.03.2015 16:17:36
1
0
Много интересни коментари. От коментарите ви за смърт и не знам си още какво, излиза 1. ако беше блъснал дете на 10,15 години, възрастен от 20 до 60 или стар човек на 60+, нямаше да е толкова лошо. Пълна глупост, катастрофа като всяка друга, в която има жертва. На някой щеше ли да му пука ако някой пиян шофьор блъсне майка му и я убие. Това е обикновена катастрофа, за жалост с много лоши последствия(смърт) и по вина на лице, което трябва да служи за пример (полицай).
13.
аз
11.03.2015 11:25:41
0
0
много бързо ги развеждате хората бе Флагман
12.
аз
11.03.2015 09:18:12
2
1
Браво убий цигането до като е малко це после е трудно
11.
!!!!!
10.03.2015 19:16:14
1
3
Боже плаче ми се като се случват такива неща.Боже какво е виновно това бебче.Ако това се случи на мен ,не знам какво ще правя.Боже защо един път не прегазят някой престъпник или убиец ами все такива невинни душици.
10.
доелн убиец-смъртна присъда
10.03.2015 16:36:27
2
7
Смъртно наказание без право на замяна,в Бобов дол!Мръсен боклук,дори няма смелостта да се изправи пред опечалениете родители и да поиска прошка,че им затри детенцето от безотговорноста си и простия!Ами като тъпа курва се опитва да се измъкне.Ако беше обаче неговото дете,досега виновника да е разпнат на кръст!Само на бог да се оповават родителите,и на неговите неписани закони,защото с сигурност ще го изкарат чист като сълза!
9.
:-) :-)
10.03.2015 15:27:33
2
8
Върнете смъртното наказание,но до тогава строг тъмничен затвор без право на замяна ,до края на дните му на този боклук,но се страхувам,че е само утопия заради нашата правосъдна система
8.
мдаа
10.03.2015 14:54:45
2
12
Разбирам колегите му, че искат да го прикрият, но тука не става дума за бягство от работа или алкохол пов време на работа, а за убийство и то на дете. С какъв акъл са го направили. Ако утре същият тоя убие техните деца пак ли ще го прикриват.
7.
brrr
10.03.2015 14:49:27
0
11
Дремеме му на приморското лайно .Я идете да видите как в Приморско механа " Гергана " работи с пълна пара , особено сега по празниците.Веселбата и купона там са на макс .
Жалко за детенцето и за родителите му .А и адвоката Потеров дето е наел Стоянов мамата си трака ...Така ,че не се надявайте за строга присъда , ами го линчувайте убиеца преждевременно !
6.
Млекар
10.03.2015 12:44:36
1
19
Ами кои са колегите с млякото, дайте да ги видим.
Те още ли са полицаи.
5.
Бург USA
10.03.2015 12:13:54
7
10
Стига сте писали глупости, удряла се главата в тротоара,
Това само прост български журналист може да го представи без да се замисли за последствията на такъв удар.
4.
ре
10.03.2015 12:06:00
1
9
Господ има ли, дъще...има ли господ.....мир не детето.
3.
Бург USA
10.03.2015 11:43:35
5
13
Еба си, ами какъв е тоя град дето дава книжки на тъпаци, какъв е тов град дето хората нямат право да носят пистолети и както и беше писнало на жената да му изпращи 7-8гилзи в главата, какво да чакаме закона, за какво?!!!
2.
Темида
10.03.2015 11:42:33
1
21
Връщане на смъртната присъда!
Защо е този доживотен затвор? Ние ли да ги храним тези изроди с данъци? Затворите са пълни с хрантутковци
1.
смърт
10.03.2015 11:35:15
1
20
За такива или смъртно наказание или доживотна каторга.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори