×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й


Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й
На 1-ви октомври Красимира щеше на навърши годинка. Кръщенето пак на 1-ви щеше да е, плаче почерненият Красимир Кънев. Той все още не вярва, че детето му е мъртво
Тема в развитие
Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец Според прокуратурата полицаят, прегазил бебе, не е извършил тежко престъпление (ВИДЕО) Майката на убитото бебе в Крушевец: Ще има възмездие за детенцето ми! 11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси Покъртително! Внасят в съда бебешката количка – ковчег от катастрофата в Крушевец Прокурор поиска 10 години затвор при лек режим за граничния полицай Костадин Стоянов Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец С юридически трикове Костадин Стоянов отложи делото си за 28 април Граничният полицай Костадин Стоянов не признава, че карал надрусан и пиян колата, иска нова проба Съдебният лекар Косьо Янков: Бебето в Крушевец е издъхнало на място (допълнена) Граничният полицай Костадин Стоянов проговори: Правех сърдечен масаж на детенцето, но някой ме дръпна и удари Бившият граничен полицай Костадин Стоянов: Няма да говоря. Оставете ме! Граничните полицаи, свестявали пияния си колега: Млеката бяха за нас, не за него Полицаят Костадин Стоянов крещи на шефа си след трагедията в Крушевец: Блъснах дете, тук ще ме убият! Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“ Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й Окончателно: Граничният полицай, смазал бебето в с. Крушевец, шофирал с 0,58 промила алкохол Съд и за колегите, прикривали полицая убиец! Полицаят, убил бебе в с. Крушевец: Не знам какво се случи, колата тръгна наляво (ОБНОВЕНА) Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец Полицаят-убиец на бебето в с. Крушевец: Съжалявам много, пуснете ме да се грижа за семейството си! Граничният полицай Костадин Стоянов изпил 500 г вино преди да смаже малката Краси в Крушевец, остава в ареста Шок с кръвната проба на полицая убиец - била само 0,3 промила! Майката на убитата Краси блокира пътя за Малко Търново, иска доживотна присъда за пияния граничен полицай Образувано е производство срещу полицая, убил малката Краси в с. Крушевец Аз съм граничен полицай и се срамувам! А вие, колеги, чувствате ли се сега съучастници в това убийство? Ето го граничния полицай, смазал малката Краси в село Крушевец 0,63 промила в кръвта на полицая-убиец, след четири млека и часове закъснение Ето я малката Краси, премазана от пиян граничен полицай в с. Крушевец (СНИМКИ) Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ - Малко Търново Бащата на детенцето Красимир: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) Първо във Флагман: Граничен полицай е шофьорът-убиец на бебето в Крушевец, бил е много пиян, с Рено ван А 9630КХ Бебе на годинка загина в катастрофа в центъра на Крушевец, количката пометена на тротоара
виж още
скрий
03 Октомври 2014, Петък, 21:35 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Авторът

Поставиха "легнали полицаи" по главния път в селото


Красимир Кънев, бащата на убитото момиченце в село Крушевец, за пореден път отиде до мястото, където бе отнет животът на малката Красимира. "Всеки ден минавам от тук. Не знаете какво ми е" - сподели през сълзи Красимир Кънев. „Сега преди дни, на 1-ви октомври, тя щеше на навърши годинка. А снимката на некролога правихме за кръщенето. То пак на 1-ви щеше да е" – плаче почерненият родител. Красимир е категоричен, че ще се бори до край екзекуторът на детето му да получи не условна, а ефективна присъда. Мъжът беше доволен, че макар и след смъртта на Красимира, най-после в селото на опасната улица има поставени обезопасителни знаци и ограничители на скоростта.
Методът "Видмарк" отчете 0,58 промила алкохол в кръвта на граничния полицай, премазал Краси. Този метод за отчитане на кръвни проби е стар и отнема повече време за лабораторни изследвания. Дава категорична и окончателна информация като уточнява съдържанието на алкохол в кръвта към момента на катастрофата. "Действително обвиняемият Костадин Стоянов е бил в пияно състояние с концентрация на алкохол 0,58 промила. Към момента няма основания за назначаване на нова експертиза" - съобщи говорителят на окръжна прокуратура Бургас прокурор Красимира Кателиева.

Припомняме, че първите две проби на граничния полицай се разминаваха. Едната показа 0,3 промила, а другата - 0,47 промила, а дрегер отчете 0,67 промила, което е над допустимия минимум.
След две седмици ще бъде готова и автотехническата експертиза на автомобила. По изготвянето й работят три вещи лица. Разследването по случая продължава.

Родителите на Красимира са оставили любимата й кукла на лобното й място, всеки ден носят тук и свежи цветя

Легнали полицаи ограничават скоростта в с. Крушевец, на метри от лобното място на убитото бебе




В категории: Бургас


14
Коментара по темата
14.
аз
04.10.2014 23:33:49
0
0
Бог да пази тази малка душица ,а за убиеца - да благодари че нама смъртна присъда . Дано да разбипа каква злина и направил
13.
Някой си
04.10.2014 08:55:16
1
7
Не мислите ли,че очевидците на пиенето на мляко трябва да решат делото ? Не може да говориш ,че си пил 500мл вино ,а после да оставиш да те поят с мляко !
Явно алкохола е бил над 1 промил. Сигурен съм в това ! Заради млякото резултатите за алкохол трябва да бъдат анулирани ! Крещяща манипулация , такава каквато в България си е нормално да видиш ! Нямам думи вече да изразя огромното си възмущение от ШИБАНОТО ПРАВОСЪДИЕ ! И пред очите на много хора да се случи нещо - съда може да докаже,че сме сънували ! Американците имат един къс израз започващ с F...!
12.
???
04.10.2014 00:25:39
3
4
abe mnogo lesno nalivate akul da go lin4uval i ubiel na mqsto...ama toq 4ovek ima i drugo dete ima i jena.nqkoi seti li se za tova?!
az i predi predlojih predlagam i sega da se organizira nqkakuv protest pred suda i da nastoqvame za efektivna prisada!
11.
Присъда
03.10.2014 22:22:45
1
5
Ами ако целия народ се настрои, и сподели навсякъде очакванията си с овчата си мисъл, че ще му дадат условна, ще вземат наистина да му я дадат! Събуди се човеко и се бори за правдата си, щото утре ще си само поредното заглавие във вестник или интернет сайт!!!!!
10.
до 4
03.10.2014 21:58:09
5
0
Като сте толкова силни стойте и чакайте справедливост.
Дори със сълзливи интевюта и сополи няма да я получите. Роби сте!
9.
ъъъ
03.10.2014 21:50:13
1
4
Кисело мляко му давали , я да ги видим "млекарите" ?
Добре,че експертизата е показала това,което трябва иначе жална му майка...Да видим сега,кой ще е съдията,който ще го осъди,ама да лежи поне 20 години ефективно.
8.
patoka
03.10.2014 21:44:35
1
7
Малко му е доживотна присъда,но ще се размине с УСЛОВНА _
ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА !
Всичко е въпрос на връзки и пари за магистратите-от девет кладенеца вода ще докарат,но няма да лежи в панделата...а си е повече от виновен-0,58 промила алкохол-а сега да видим,какво ще го правят пияницата-убиец???
Че има и голям обществен резонанс...
Да не стане,като Максим Стависки - нито ден в затвора,но се изръси почти 2 милиона лева...Такова-продажно и шибано ни е правосъдието в България,затова ЕС ни размахва непрекъснато показалец и ще ни прати в "девета глуха"!
7.
до 5
03.10.2014 20:40:53
2
9
да го убием на място заедно с ония боклук майка му,бой ебане и пак бой докато шават
6.
до 5
03.10.2014 20:28:49
2
13
Пич, убивам го тоя шофьор с голи ръце и после го излежавам за 3-4 години.Поне ще знам че присъдата му е била такава каквато аз съм искал да бъде а не каквато родния "съд" отреди !!! Пък ти си мисли квото искаш за мен че съм страхливец и че нямам акъл найш колко ми дреме за мнението на некъф си голтак...
5.
До 4
03.10.2014 20:03:28
6
9
Абе ти добре ли си? И ако направи това, по какво ще се различава от убиеца на детето си? За разлика от теб, този баща, явно има малко акъл в главата си. Това, което казваш го правят слабите хора. Т.е. такива като теб, които са много силни само в коментарите.
4.
роби сте
03.10.2014 19:56:06
6
10
Да се чуди човек на такива татковци де са дремали, когато са имали възможност да линчуват убиеца?
3.
АДАНО
03.10.2014 19:41:38
1
9
Смърт за виновника и да уволнят този съдия
2.
tianata
03.10.2014 19:39:11
1
5
Smart za za ybietza triabva da ima ama korympiranata ni darjava e shibana i shte go pokriat mrasnata piana svinia da pukne v adski maki dano
1.
Въпрос
03.10.2014 19:38:46
1
8
Абе къде са сега защитниците му на този, дето казваха, че не бил пиян?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора 
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори