×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси


11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси
Костадин Стоянов ще изтърпява наказанието си в общежитие от открит тип
Тема в развитие
Намалиха драстично присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец Според прокуратурата полицаят, прегазил бебе, не е извършил тежко престъпление (ВИДЕО) Майката на убитото бебе в Крушевец: Ще има възмездие за детенцето ми! 11 г. в затворническо общежитие и 13 г. без шофьорска книжка за Костадин Стоянов след смъртта на Краси Покъртително! Внасят в съда бебешката количка – ковчег от катастрофата в Крушевец Прокурор поиска 10 години затвор при лек режим за граничния полицай Костадин Стоянов Експертиза доказа: Граничният полицай Костадин Стоянов карал с превишена скорост в Крушевец С юридически трикове Костадин Стоянов отложи делото си за 28 април Граничният полицай Костадин Стоянов не признава, че карал надрусан и пиян колата, иска нова проба Съдебният лекар Косьо Янков: Бебето в Крушевец е издъхнало на място (допълнена) Граничният полицай Костадин Стоянов проговори: Правех сърдечен масаж на детенцето, но някой ме дръпна и удари Бившият граничен полицай Костадин Стоянов: Няма да говоря. Оставете ме! Граничните полицаи, свестявали пияния си колега: Млеката бяха за нас, не за него Полицаят Костадин Стоянов крещи на шефа си след трагедията в Крушевец: Блъснах дете, тук ще ме убият! Свидетели на ужаса в Крушевец: Майката се късаше, крещеше „Този изрод уби детето ми!“ Бащата на убитото бебе в Крушевец: Не знаете какво ми е! Снимката на некролога правихме за кръщенето й Окончателно: Граничният полицай, смазал бебето в с. Крушевец, шофирал с 0,58 промила алкохол Съд и за колегите, прикривали полицая убиец! Полицаят, убил бебе в с. Крушевец: Не знам какво се случи, колата тръгна наляво (ОБНОВЕНА) Ало, държавата на качулките след дъжд, ще има ли легнали полицаи и в Звездец Полицаят-убиец на бебето в с. Крушевец: Съжалявам много, пуснете ме да се грижа за семейството си! Граничният полицай Костадин Стоянов изпил 500 г вино преди да смаже малката Краси в Крушевец, остава в ареста Шок с кръвната проба на полицая убиец - била само 0,3 промила! Майката на убитата Краси блокира пътя за Малко Търново, иска доживотна присъда за пияния граничен полицай Образувано е производство срещу полицая, убил малката Краси в с. Крушевец Аз съм граничен полицай и се срамувам! А вие, колеги, чувствате ли се сега съучастници в това убийство? Ето го граничния полицай, смазал малката Краси в село Крушевец 0,63 промила в кръвта на полицая-убиец, след четири млека и часове закъснение Ето я малката Краси, премазана от пиян граничен полицай в с. Крушевец (СНИМКИ) Пияният граничен полицай се прибирал от юбилей на колега в ресторант „Резвая“ - Малко Търново Бащата на детенцето Красимир: Видях убиеца, беше мъртво пиян, казва се Костадин Стоянов (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) Първо във Флагман: Граничен полицай е шофьорът-убиец на бебето в Крушевец, бил е много пиян, с Рено ван А 9630КХ Бебе на годинка загина в катастрофа в центъра на Крушевец, количката пометена на тротоара
виж още
скрий
28 Април 2015, Вторник, 12:42 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ

Това е решението на Бургаския окръжен съд

Граничният полицай Костадин Стоянов получи 11 години ефективна присъда, която ще изтърпява в затворническо общежитие за смъртта на малката Краси от созополското село Крушевец. На него ще му бъде отнета и шофьорската книжка за 13 години. Това присъди Бургаският окръжен съд днес.

Припомняме, че прокурор Димо Маджаров поиска 10 години затвор при първоначално лек режим в затворническо общежитие от открит тип за Костадин Стоянов.

Според представителя на държавното обвинение Стоянов не е извършил престъплението с умисъл, имал чисто съдебно минало и 10-те години щели да бъдат достатъчни за обществената и личната му превенция.

Частното обвинение – родителите на прегазената Красимира настояха за максимално предвиденото в закона наказание – 15 години ефективно,  а защитата – за 6 години.
Очаквайте подробности



24
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
24
Коментара по темата
24.
До fani 23
29.04.2015 07:01:41
0
6
Има прост въпрос, зададен на прост език, като за прости хора като теб. Ама явно си прекалено проста, за да не можеш да го разбереш. Ще ти го напиша още по просто:
- Щеше ли да може майката, ако беше до детето, да спре автомобила?
23.
fani
29.04.2015 00:10:44
2
3
До 22: Такъв коментар може да напише само неграмотен,едва завършил с 3 човек.Прочети какво пишеш,едва ли ти самата ще го схванеш.Не сте учили когато трябва.Вече ви е късно.
22.
До dida патката тъпа
28.04.2015 23:46:25
2
2
Ама dido, патко малоумна, тъпа куха лейко, ако майката беше до детето, то щеше ли да е живо? 06
21.
dida
28.04.2015 22:52:31
3
7
Няма такъв случай,в който аз или мои близки да са се натъквали на подобно нещо,т.е българка да остави дори и за минута детето си без надзор пред магазин.Само ц....ка може да го стори!!!
20.
До 19
28.04.2015 21:51:47
3
5
Ама патко замаена, ти виждала ли си въпросния "магазин"? Детето е било на 1 метър от майката. Ами ако майката беше отвън и тя сигурно щеше да е мъртва или поне инвалид за цял живот.

А според теб това, което си написала оневинявали шофьора, а? Писна ми от тъпунгери в тази държава. И после се чудим защо сме толкова зле... Ами как няма, като то пълно с прости хора.
19.
do 2 i 3
28.04.2015 20:04:32
5
6
Първостепенна и най-важна е грижата и безопасността за детето-придружителя/майката/ не трябвало да го оставя без надзор отвън!Лично аз никога,ама никога влизайки в магазин не оставям детето си нито за миг само-друг е въпроса,че лудият полицай се е качил на тротоара и е "помел" детската количка,но ако детето беше вътре в магазина с майка си тази трагедия нямаше да се случи.
Ако не се грижим,като родители за децата си - няма кой за съжаление да ги пази !
18.
Подигравка с хората
28.04.2015 19:30:05
6
5
Ако не беше пиян и дрогиран,щях да се съглася с правосъдието,но при този случай и то полицай това е извращение с хората!!!!!!!!!!!!!
За такива убийци строги наказания зъб за зъб око за чене!!!!!
17.
Потрес
28.04.2015 19:26:53
5
7
Каква наглост,щял да обжалва!Поне пред камерите и за утеха на родители кажи че си виновен,че ще изтърпиш наказанието си и че съжаляваш!Той щял да обжалва,Гад пияна свиня,дрогирана така ще те обжалвам че жална ти е майка!Ако съм на бащата на детенцето ще ти разкатая фамилията,ще съжаляваш че си се родил на този свят гнидо мръсна!
16.
Стоян Василев - брат на Здравко
28.04.2015 18:15:23
2
4
В съдебната зала днес присъстваха приятели на обвиняемия, както и бащата на неговата съпруга. Те упрекнаха медиите, че са осъдили предварително Костадин.

„Има ли друг участник в пътно-транспортно произшествие, който да е причинил смърт по непредпазливост, и после да лежи 10 дни в ареста. Какво друго престъпление може да извърши той, ако не е в ареста. Ще счупи нещо по ходовата част на колата, за да имитира техническа неизправност или пък ще отиде в Крушевец да се разправя с братята роми“, каза Стоян Василев, приятел на Стоянов от Приморско, цитиран от "Флагман".
15.
Здравко Брадъра
28.04.2015 17:58:41
3
4
Съдбата се изгаври, затри две семейства, казва Здравко от "Биг Брадър"

- Г-н Василев, оказа се, че фамилията на полицая убиец има популярна механа в Приморско, вие като ресторантьор познавате ли го?

- Не съм го виждал от 10 г. Но се познаваме от деца, почти сме набори. Учили сме в едно училище, движехме в една компания. 1 г. по-малък е от мен, но заедно играехме футбол и волейбол. Мога да кажа само хубави думи за него. Познавам го от цял живот. Нормално семейство са, жена му работи като бясна, защото е страшно амбициозно момиче. Имат прекрасно детенце. Явно съдбата обича да си прави такива гаври с хората. Защото на практика това е затриване на две семейства.

- Съпругата на Костадин - Гергана, си е закрила профила във Фейсбук, страницата на механата, все едно животът е свършил...?

- Момчето завърши училище, висше не знам дали има, хубава работа има. Преди десетина години отидоха да живеят в Бургас, защото Гергана е от там. По-късно мисля, че семейството й купи този хотел, където построиха и механата. Зимата си живеят в Бургас, лятото са тук. Работливи хора са, брат му е един от най-добрите рибари в Приморско. Никога не е парадирал с положение. Мъжко момче е. Затова смятам, че ще изтърпи наказанието си с цялата отговорност, не е шушумига, която да бяга и да се крие. Рядко свястно семейство. Имат пари, но никога не са парадирали, карат нормални коли, не са шумни купонджии, а сдържани. В първия момент изпаднах в шок, мислех, че някой си прави тъпа шега.
14.
До Флагман
28.04.2015 17:36:22
3
1
Защо темата не е включена и към раздел "Приморско"? Дайте да ги чуем и ония мишки как шикалкавят от страх да не ядосат роднините на полицая!
13.
horei6o
28.04.2015 16:51:54
1
0
AMI KAK 6TE GI LEJI KATO PO-zakon TRQBVA DA E S POD 5GODINI NA TAKAV REJIM ILI 1VO-KORPUS,KATO OSTANE POD 5 GOD. OSTATAK TOGAVA V OTKRIT-TIP
12.
12
28.04.2015 16:23:18
1
10
A кaквa беше присъдaтa нa Стaвиски?Зaщото доколкото помня той уби и осaкaти.
11.
11
28.04.2015 16:15:31
1
15
Айде пишете на български бе , маймуни !
10.
tap policiq
28.04.2015 16:06:43
1
1
i ko e kat ste policia da ne wa sadqt li we pedali 6ta wa izkratq 1 po 1 maiakwi w ustata umrqla ne 13 43 trq6eda mu dadat piqn i drogrigan ina4e kat spart nqkoi s 1 fas4e marihuana go pishete se edno e nai golemiq prtapnik tapeti malko mu sa ma tos 13 trq dojiwot
9.
111111
28.04.2015 16:02:17
3
4
Do nomer 7
Ne Ve 4ovek,celta e da si po4ine Kostadin dokato e tam.Sled 2 godini shte go pusnat,shte vidish.I avtomobil pak shte kara,i alkohol shte pie,i na ubileii shte hodi i narkotici shte vzema,samo oba4e Krasito(bog da prosti detenceto) nqma da se varne nikoga.Nqma da ima vazmojnost da razste,da se smee,da prohodi,da govri da ima detcvo,da se smee,da radva semeistvoto si.Jalko,mnogo jalko za tova semeistvo!Qvno v Bulgariq samo s samorazprava shte ima spravedlivost!"
8.
luciqn
28.04.2015 15:46:36
2
7
Abe te samu dali 11si godini ama lek rejim znachi shte hodi na rabota i do sedmata godina nai kasno shte izleze zavisi kolko nagradi shtemu dade direktora
7.
--------------------------------------------------
28.04.2015 15:46:31
9
7
Сега ако тоя боклук грозен нямаше механа в Приморско''Герганата'',и не бутна кинти в съда,спокойно щеше да се води в автомобил на''Съденба власт''с една чанта лубриканти и да е проститутка на мангалите-пандизчий!Но,нали е бил граничен полицай,и е крал и има пари,сега се измъкна безнаказно.Обаче,Костадине бог ще те накаже майна,няма как друго да е!Ако не теб,то най-вероятно твоето дете ще ти изкупи греховете затова че погуби едно детенце и почерни семейство за цял живот!
6.
по-добре така
28.04.2015 15:35:04
12
7
Така по-лесно ще му видят сметката, докато си излиза в отпуска на свобода. Може и жена му и децата му да пречукат пред очите му.
5.
Тракийски
28.04.2015 15:25:09
7
14
Лишаването от права трябва да е доживотно в случая. Съдът е редно, да вземе предвид, че и двете утежняващи вината обстоятелства са свързани с нарушение на правилата за движение.
4.
майка
28.04.2015 15:12:31
8
21
Номер 2, по- добре замълчи и се моли такъв боклук да не ти срине живота! Тогава друга песен ще пееш и кървави сълзи ще лееш.
3.
До 2
28.04.2015 15:12:24
7
21
Детето е било на ТРОТОАРА!!!
И не е било оставено за часове,а минути!!!
Ти добре ли си?!?

Или си роднина на този човек,който е бил пиян?
2.
Berlin
28.04.2015 15:06:59
36
14
A za maiikata,za ostaveno bez nadzor dete nqmali da se povdigne nesto. Za polizaq qsno moje6e i po niska da e prisadata
1.
sram i pozor
28.04.2015 15:01:13
12
27
Ebahti i tapata ni pravosadna sistema!!!Sram,sram,sram i mnogo smqh v zalata!Mrasniqt bokluk ubu po osobeno jestok na4in nevinno bebence ,piqn,nadrusan i zaspql na volana,a sada go izprashta na po4ivka v obshtijitie na lek rejim v otvoren tip.Pojelavam na sadiqta da mu se slu4i sashtoto i s negovoto dete i toi da razbere kakvo e!Nqmam dumi!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори