×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни


Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни
Радостин Колев е политик от година, а вече влиза в законодателната власт
Тема в развитие
Севим Али бие бившия премиер акад. Николай Денков в Бургас Кои са отличниците от изборите в Бургаско Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни 40 % от избирателите в община Приморско подкрепиха ГЕРБ Кои ще станат депутати, вижте прогнозното разпределение във Втори МИР Бургас ГЕРБ са първи и в Поморие, „Величие“ изпревари БСП и ИТН ГЕРБ-СДС спечели в Царево с огромна преднина, ПП-ДБ се срина до четвъртото място При 88 % в Бургас: ГЕРБ води, ДПС – втори, трети „Възраждане“ ДПС започна да вдига резултата при 80 % от обработените протоколи При 70 % обработени протоколи в Бургас: Кои са шампионите по преференции "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото ГЕРБ с 10 % преднина в Бургаско при 65 % обработени протоколи 23,39 процента за ГЕРБ-СДС при 36,73 на сто обработени протоколи от ЦИК, „Величие“ прескача бариерата Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Лидерите на сензацията на вота проговориха Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона Вижте кои ще са 17-те български евродепутати Корнелия Нинова разкри възможно ли е БСП да подкрепи правителство на ГЕРБ Ето как броят бюлетините на живо Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% Костадинов: Има шансове „Възраждане“ да стане втора политическа сила Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Тошко Йорданов: ИТН сме единствените, които вдигат с над 50% подкрепата си Възможните конфигурации след вота - ето какви са И ПП благодарят от Фейсбук: Ще бъдем силна опозиция на плановете на Борисов Бойко Борисов с първи коментар след победата на ГЕРБ-СДС На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила Първи резултати по екзитпол: Ето как се разпределят мандатите Първо във Флагман.бг: Вижте кои ще са бургаските депутати в 50-ото НС Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място
виж още
скрий
10 Юни 2024, Понеделник, 13:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

А как „Величие“ в Поморие постигна такъв резултат, без да води публична кампания –  за мен най-важен е личният контакт с хората, отсече Радостин Колев

И Бургас ще има народен представител от изненадващо прескочилата и най-смелите прогнози на политолозите партия „Величие“. Репортер на Флагман.бг се свърза с Радостин Колев от Поморие, който вече пригтовя официалните костюми за депутатската банка, след като направи своя пробив през местната до националната политика само за няколко месеца.

Той е на 44 години, роден в Поморие, бил е спортист, както и военен в Равнец. Семеен е, с три деца, а хобито му е тенис на маса. Завършил е средното си образование в Бургас, но никога не е упражнявал професията си от него - електротехник. Няма висше образование. 

„Разбрах, че тази тема е много интересна за хората, но аз лично смятам, че управленският опит, който аз имам, е много по-важен. От 2015 г. ръководя фирма, които изпълнява строителни обекти в цялата област“, обясни Колев. Проверка на Флагман.бг показа, че той участва в пет дружества - "РКС-БГ" ЕООД, "РУ СТРОЙ 22" ЕООД, "Средец еко енерджи" ООД, "Средец Енерджи груп" ООД и "Ранели" ООД. Само първата от тях обаче е реално работеща и декларира скромни приходи. Съдружници на Колев са Димитър Русинов и Николай Дачев.

За първи път Радостин Колев участва в избори на местния вот през 2023 г. като кандидат за общински съветник. Тогава от седмо място пренарежда листата на Местна коалиция „ЗНС“ и измества с преференции петия. Сега Божидар Янушев, който също не е известно лице на политическия небосклон в Поморие, ще влезе в местния парламент.

Божидар Янушев чакаше своя звезден миг от 29 октомври 2023 г., сега ще стане общински съветник на мястото на Колев

Радостин Колев твърди, че е работил в частния сектор и никога не е бил устремен към публичното пространство. Именно затова неговата поява сред 14-е депутати в 50-ото Народно събрание е толкова интересна.

Колев е политик от година, а вече влиза в законодателната власт. За краткото време в Общинския съвет в Поморие той все още не е успял да блесне с експертиза нито чрез изказвания, нито чрез участие във внесени докладни в дневния ред.

„Спонтанно и от няколко месеца съм част от партия „Величие“. Винаги съм се държал умишлено встрани от публичността, защото обичам спокойствието си“, коментира той.

А как „Величие“ в Поморие постигна такъв резултат, без да води публична кампания –  „за мен най-важен е личният контакт с хората. Отдадох се на кампанията по населени места, много хора ме познават в цялата област“, отсече на този въпрос новият депутат Радостин Колев.

Колев твърди, че се е впуснал в политиката заради лошото качество на живот в страната ни и тяхната политическа група в парламента ще направи много за неговото подобряване. Какво ще свършат – предстои да видим.

 


В категории: Поморие , Избори 2024


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
49
Коментара по темата
49.
*********
11.06.2024 16:46:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
48.
Кирчо брейка
11.06.2024 05:09:48
7
5
Злобеете ли вя мишки?Да Ева вашата майка и боклуци!В направите по едно додуче на Симо тека!
47.
Action Jackson
10.06.2024 23:46:24
1
7
Пичове , всъщност някой може ли да каже нещо конкретно , щото всеки пише "тоя май е ...", някой ще каже ли нещо конкретно , или по нашенски дай да му сипем л@йна с голямата коха ,пък ако не е вярно , голяма работа ...
46.
До 45
10.06.2024 23:00:41
4
6
Ти си някакъв профисионален лизач. Леко да не си настъпиш езика.
45.
Помориец
10.06.2024 22:47:42
8
14
Умните, работливи и непреклонни патриоти все повече ще припознават Величие като избор заради градивният и горд патриотизъм, който проповядват. Казват как нещата могат да се случат, а не как не могат. Очевидно е че към движението гравитират и хора със смели идеи и постижения като Христо Дамянов и Хора от народа.Като цяло движението е естествен отговор на народа към европейското обезличаване и пренебрежение към страната ни и наложената посредственост и ще увлича все повече българи, което е естествения ход на нещата. Радостин го познавам лично и е изключително честен и човечен. Коректен човек за пример, при това успешен. Такива хора трябват в политиката.Успех!
44.
Зорница Тъпата опълченката от Шипка 4 -полк
10.06.2024 22:43:02
1
10
Сладур е,незнам ще ме хареса ли.
Ще му се предложа па каквото стане.
От духане перчема бих му обърнала ,
минавам 3-тата възраст ама съм кобра където трябва,,хапа където и лижа където трябва,макар че съм проста ,но за сметка на това съм МЕГА ТЪПА и ПРОСТА ОВЦА
43.
Опаа
10.06.2024 22:41:06
0
11
Радоо, абе нали за местния вот беше от ПП, в листата на Веско Анестиев, мн бързо се боядиса
42.
?
10.06.2024 22:24:18
2
3
Радостине,как можа да се иZложиш така?
Имахме надежди към теб
41.
Ежко
10.06.2024 21:12:46
2
9
Управител на малка строителна фирма със скромни приходи. ШЕГОУБИЕЦ!! Съдружници .....Русенов и Дачев .....всичко се изясни. Плочките с лепило ли ги лепите или магистрално строителство за ноздри?
40.
?
10.06.2024 19:45:31
6
16
Строителна фирма, която декларира скромни приходи????? Много ми намирисва на криене на данъци! Защото човек който декларира такива мащабни дейности в цялата област и има "управленски" опит не е филантроп! Много ми е чуден българина, или поне една част от обществото: ПРИ 97.000 ГЛАСУВАЛИ ЗА ЕДНА местна партия, която декларира че знае "как да оправи България" /разбирай българите/ как един не пита: Ами кажи как ще я оправиш? Дай програма, във всяка една сфера: финанси, икономика, образование, здравеопазване, отбрана, вътрешна сигурност, социална политика и т.н! И много ми е интересно: как една партия, която чрез профила си в tik tok е призовавала "всички патриоти и честни българи да се присъединят към чвк Вагнер, защото братушките са дали 200.000 жертви да ни освободят" - същата тази партия ще "оправя България/ българите???!!! Много ми прилича на поредния руски хибриден проект на ГРУ, защото Коцето копейки не се справя добре! Може да го уволнят! Какви времена?! Ех, българи- толкова ли ви беше важен плажът в неделя???!
39.
....
10.06.2024 19:41:35
4
4
Да се направи една бургаска партия, но без стари муцуни, да пробие на национално ниво , консервативна .
Кви са тези Възраждане, ДПС, БСП, ПП ,ДБ, Величие, Меч, не са от нашия град и вся останала стволач . Как може да гласува за хора дето не са родени в Бургас, Ъпсурт. Ще дойдат един път в годината ще командват парада и ти гласувай да си получават тлъсти заплати в събранието. Гагаузите са хитри, щом и тук пробиха с толкова партии.
Ники от Стара Загора иска да пътува, Киро да лудува, Баце да си рита топка, , Асен от Хасково ще управлява финансите, Шиши ще си прави обръчи от фирми, Круела ще си купува скъпи чанти , Костя ще си кара Хамъра може да се продължи още много с примерите.
38.
Ганьо евразиец
10.06.2024 19:26:48
3
7
Мддааааа, успяха тиквата и свинята да си намерят патерица, до вчера бяха с Путя, а днес каквото каже тиквата. До това води ,когато си необразован, не четеш, а вярваш на това каквото ти кажат. Мама ви заблудена.
37.
До 32
10.06.2024 19:11:13
2
8
Язък за двете магистратури.
От Харвард ли са или Принстън ?
36.
.....
10.06.2024 19:06:17
3
17
ПП "ДВУЛИЧИЕ" НЕ " ВЕЛИЧИЕ "
До вчера бяха русофили от днес, евро атлантици.
Как можаха да заблудят толкова много хора ????
35.
Ганьо евразиец
10.06.2024 18:39:25
0
18
Мафията наречена ТИМ здраво държат в Гагауз сити и даже в града на нашето Митенце
34.
Ганьо евразиец
10.06.2024 18:30:38
1
20
Преди бяха Воля, после Израждане и сега Приличие, абе тия в Гагаузландия какви все ни ги раждат?
33.
Трябва да се знае
10.06.2024 18:30:37
1
12
Не си проучил добре за какви хора гласуваш , имаш някаква изгода от тях, безплатен интернет няма.
В бъдеще ще стане ясно какви глупендъри са военните шматароци .
Въшльовци!
В едно интервю дебелото прасе Марков нарече бащите на възрожденците - въшльовци той визира себе си глупака.
32.
дедазнам
10.06.2024 18:22:56
20
8
Аз имам 2 магистратури, ръководя екип от над 100 човека с които правим софтуер за една от най-големите фирми в света и гласувах за Величие. Много по-образовани и успешни хора също гласуваха за тях. Вие къде се намирате?
31.
Тренд
10.06.2024 18:21:54
1
14
С това драстично падане на избирателната активност някоя по-голяма рода, село или ромска махала също може да влезе в парламента.
30.
Парашутист
10.06.2024 17:32:59
4
5
От кеча си го придобил опита за кирката и лопатата. Злобей , фирмичката може да фалира и да се хванеш за лоста . Образованието си е над неграмотните циганета дето гласуваха за военните тъпунгери.
Каквито гласоподавателите, такива и кандидатите им, неграмотни и малоумни.
29.
@@@
10.06.2024 17:09:40
3
7
Като гледам коментарите, и основно образование ви е много. Даже ако зависи от мен, никакво образование няма да ви дам! Първо лопатата и кирката в ръце, па да ви дойде акъла най-напред, и чак тогава (евентуално) ще мислите за образование..............
28.
Морски
10.06.2024 17:05:54
7
6
Гласуват за Величие не защото са грамотни а защото са по различни и са убедени ч другите във властта са разбойници . Народът е безизходица и няма полезен ход ! 35 години едни и същи кукловоди с различни кукли .
27.
Морски
10.06.2024 17:05:18
8
9
Гласуват за Величие не защото са грамотни а защото са по различни и са убедени ч другите във властта са разбойници . Народът е безизходица и няма полезен ход ! 35 години едни и същи кукловоди с различни кукли .
26.
Право на мнение
10.06.2024 16:46:39
6
25
Виличие" са една бутафорна партия! Куха! Без истинска Политическа програма! Без компетентни кадри! "Величие" са продавачи на "Мечти"!
25.
22-ри
10.06.2024 16:20:04
4
13
Брато, кат' ти гледам правописа, много тъжно ми става за държавата, след като подобни неграмотници като теб, имат право на глас......
24.
Интересно изказване
10.06.2024 16:12:43
2
13
"строител от Поморие, който бягал от публичността"
Колко патетично... защото туквуций и буздоган се врът навсякъде пред камерите що се касае частните им схеми и бизнеси нали
23.
Проф.Цеков
10.06.2024 15:40:10
8
17
На тази дето им е направило впечатление за образованието на лицето от статията. Текста е следният: лицето х е електроинженер , никога не е практикувал професията, няма висше образование. Работил е и като военен в Равнец. Това не е ли измама , ако информацията е от този и да бъде подведен под отговорност . Това, че има фирма не го прави годен да бъде народен представител без експертиза и образование в определена сфера.
Не трябва ли да се въведе изискване да има висше в определена сфера за да може да бъде компетентен при вземането на решения и изработване на закони в определен ресор. Ще му дадем една задача от висшата математика да е реши пред комисия от независими експерти да видим как ще се справи. Нали е електроинженер. Под войнишко кепе мозък няма .
22.
типична поморийска сган
10.06.2024 15:26:55
11
22
див селяк без висше образование, неможе и да пиши обаче яко крал на времето и сега е бизмесмен тарикат , затова няма да се оправим никога докато оставаме на опорити идиоти да ни оправляват така ще е
21.
Ght
10.06.2024 14:59:36
1
26
Няколко човека от долукоментиращите са го забелязали ,и аз съм пореден!Първо да попитам авторите - Журналист със средно образование ли се става?Защото електроинженер(по диплома а не истински) се става най-малко с бакалавърска степен ,демек с висше образование!Та тоя човек си е чист ел.техник!Така ,че той няма как да практикува въпросната професия със средно!Всъщност това още като го прочетох направо затворих статията.
20.
Поморие
10.06.2024 14:58:04
11
30
До всички, които коментират, че човекът няма висше образование, то мога да ви каже, че е много повече от всякакви Галки, Андрейчо и цялата им пасмина. Човекът е създал бизнес, управлява, знае как се плащат данъци, има работници, които получават заплати, а коването на закони ще го оправи, защото за разлика от тия плазмодии е наясно кое как функционира. Герб кандидатите от 20 години се въртят на софрата в общината и 1 ден и 1 лев на свободния пазар на се изкарали.
19.
Военен рибар от ССУМОР
10.06.2024 14:56:58
1
3
В Бг вече е извънредна новина ако някоя партия.....( От 400-500 регистрирани) премине премине 4%!!!)))
18.
Цирк Балкански
10.06.2024 14:43:06
13
32
Бъркал кофи с вар и цимент специалист - кофражист и тръгнал държавата да оправя. Вожда му цял живот на столово хранене военен от парашутни войски нареден на опашката в ресторанта за бързо хранене .
Избран с гласовете на малоумната част от населението в ромските махали.
17.
До Полеката
10.06.2024 14:39:49
3
8
Даже им е много твърд мандата в Бургас, със сигурност е депутат. За един са нужни 6500 гласа, а тяхната партия има 6130 гласа. Да притогвя костюмите и да си опича акъла в парламента.
16.
Полека
10.06.2024 14:29:55
10
7
Партията им няма твърд мандат от Бургас. Не подвеждайте човека.
15.
Рангел
10.06.2024 14:24:13
2
31
Този върви по стъпките на Иван Алексиев.На следващите местни избори може и кмет на Поморие да го направят.
Не да го изберат. а да го направят.
14.
дебили бургас
10.06.2024 14:23:03
1
39
" средното си образование в Бургас, но никога не е упражнявал професията си от него - електроинженер. Няма висше образование"
Не знаех че електро техникума вади електроинженери! Ех Фекален, много сте "грамотни"!
13.
Ем Тъй
10.06.2024 14:16:18
7
18
Трябва да има и хора от средната класа. Пропастта между бедни и богати е огромна а средна класа, тая дето работи, почти няма.
12.
Вакото
10.06.2024 14:10:43
1
38
"Завършил е средното си образование в Бургас, но никога не е упражнявал професията си от него - електроинженер. Няма висше образование. "
11.
J.C.
10.06.2024 14:05:14
21
22
А не е ли възможно , момчето да е работило, като по този начин добива знания,умения и контакти , вместо да троши парите на родителите си за "вишо" ?!?!
10.
Ганьо евразиец
10.06.2024 13:58:29
5
13
Така е, преди 18г. по време на бременноста им като ги предупреждаваха да не пият,пушат и да слушат чалгийка, дамазлъка им гласува за копейки, комуняги и всякаква друга паплач (много акъл не се иска за това). Халал да ви са
9.
Ганьо евразиец
10.06.2024 13:58:27
6
19
Така е, преди 18г. по време на бременноста им като ги предупреждаваха да не пият,пушат и да слушат чалгийка, дамазлъка им гласува за копейки, комуняги и всякаква друга паплач (много акъл не се иска за това). Халал да ви са
8.
До: Ужас !
10.06.2024 13:52:53
14
31
Видяхме ги професори, доценти, академици занещи да се държат, като пълни абдали в парамента и да крадат с все сила, каквото, откъдето и когато може. Законотворци с манталитет и държание на първолаци.
7.
да 3
10.06.2024 13:52:53
6
37
Тези времена безвъзвратно си заминаха..... и за това е виновен, само и единствено Батман....Вкара в парламента, куцо, кьораво и сакато.... Аз лично не виждам проблем. След като юристконсулт на психо диспансер може да е конституционен съдия, защо елетротехник да не може да е дупетат?!
6.
До 3
10.06.2024 13:51:48
14
11
Забравяш как се казваше предишният ни премиер. Май беше акад. Денков. В ГЕРБ също има много професори, а Доган има докторска степен. Какво се оплакваш?
5.
Капитана
10.06.2024 13:50:45
5
47
Господин мухльо, като гледам групата на ДПС са все професори и академици от сой, начело с академик Домус Пеевски, който трудно може да си произнесе името и като минеш на банкянската превъзходна свиня началник на всички дебили в БГ!
4.
ТТ
10.06.2024 13:48:38
1
75
Няма как да си електроинженер със средно. Със средно се става електроТЕХНИК. Неграмотна работа.
3.
Ужас!
10.06.2024 13:43:55
12
64
Може да е добър човек, но като е управител на фирма за общо строителство, по какъв начин може да помогне в парламента? Или просто ще е още един дето да натиска с палеца, без въобще да е наясно за какво става дума? Той дори няма висше образование и ще "твори" законите... Ужас!
Къде останаха времената, когато в парламента влизаха професори, академици...знаещи и можещи хора?
2.
*********
10.06.2024 13:40:12
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Xaxo
10.06.2024 13:35:04
4
85
Значи, бил електроинженер ама нямал висше образование.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори