×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът Борисов: Още в първия ден сме свидетели на излъгани очаквания


Премиерът Борисов: Още в първия ден сме свидетели на излъгани очаквания
Борисов излиза в отпуск, Томислав Дончев ще го замества
Тема в развитие
Ето го цялото ръководство на 45-ото Народно събрание Избраха Ива Митева от "Има такъв народ" за председател на 45-ото Народно събрание „Мутри вън“ ще се борят за пълна ревизия без лов на вещици „Демократична България“ ще работи за отстраняването на Гешев и Цацаров ДПС: Категорично сме готови за избори веднага Корнелия Нинова: БСП не преговаря с ГЕРБ за правителство, нито с ДПС за президент „Борисов 3“ бойкотира откриването на 45-ото Народно събрание Заместникът на Слави: Този парламент едва ли ще изкара мандата си, трябва да променим изборните правила Десислава Атанасова: Заканите на реваншизъм ли са плодовете на вашата изборна победа? Президентът към новите депутати: Никой не може да ви разменя, продава или отдава под наем Слави Трифонов се закле като депутат онлайн Бойко Борисов депозира оставката на ръководения от него Министерски съвет Мика Зайкова откри учредителното заседание на 45-ото Народно събрание Новите депутати се събират за откриването на парламента, посреща ги протест против ГЕРБ ГЕРБ търси подкрепа за експертен кабинет „Демократична България“ в капан заради Даниел Митов
виж още
скрий
15 Април 2021, Четвъртък, 18:07 ч.
Автор: Флагман.бг

Младите хора, които искаха по-добър живот, бяха използвани, за да влязат в парламента добре забравени стари лица, каза министър-председателят в оставка

Съжалявам искрено, че още в първия ден на новото Народно събрание има излъгани очаквания и стана ясно, че енергията на младите хора, желаещи по-добър живот, беше използвана, за да се намърдат в парламента добре забравени стари лица. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното извънредно заседание на Министерския съвет. 

Премиерът Борисов напомни, че доскоро усилено се говореше за искането за мажоритарен вот и отказът от него беше определян като „държавен преврат“. „Ние ще внесем мажоритарни избори и ако искат, да ги приемат. Но съжалявам, че тези, които години говореха, че това е най-важното, сега ще се плъзнат по една популистка плоскост да направим субсидията на париите един лев и да вкарат цялата политическа класа в ръцете на олигархията, на тези, които във всяко интервю не пропускат да кажат, че са платили протестите“, посочи Борисов. 

Министър-председателят обърна внимание, че  „новите лица“ в парламента в действителност не са никак нови, а добре забравени стари лица и даде за пример Кристиан Вигенин, Атанас Атанасов, Татяна Дончева, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Христо Иванов.

„Възхищавам се на младите хора, които се бунтуват, които искат по-добър живот, но съжалявам искрено, че те бяха използвани от платените протестъри. Имаше енергия, имаше млади хора, които действително искат да се променя държавата непрекъснато – именно тези хора генерират енергията и промяната.  Но те бяха използвани, за да може тези стари муцуни отново да се намърдат в парламента“, изтъкна Борисов. 

Премиерът Бойко Борисов обяви, че започва сериозна работа по подготовката на новото правителство, което ще бъде предложено от поставените на първо място от избирателите на състоялия се вот.

„Трябва да дадем визия как ще изгледа един нов балансиран, евроатлантически кабинет. Трябва да свършим работата качествено и да подготвим добро правителство“ категоричен беше Борисов. Министър-председателят обяви, че възнамерява да работи целенасочено по темата и по тази причина излиза в отпуск, като ще бъде заместван от вицепремиера Томислав Дончев. 

Министър-председателят Бойко Борисов заяви още, че утре в Народното събрание ще бъде депозиран Планът за възстановяване и устойчивост, така че народните представители да имат възможност да решат дали да до приемат.

„Ако искат да го приемат, да го надградят. Ако искат да си направят нов план“, посочи още министър-председателят. 
 


В категории: Политика


40
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
40
Коментара по темата
40.
Христо
16.04.2021 17:28:27
2
2
И аз съм свидетел на излъгани очаквания: гласувах за уж Демократична България, пък те започнаха да предлагат леви политики... освен това се оказа, че в тяхната листа не е олигарха Иво Прокопиев, който досега ги финансираше!
39.
Психиатър:
16.04.2021 13:59:15
0
4
Борисов е БОЛЕН от Шизофрения и Hарцистичното личностно разстройство.
Те са психически заболявания, които се характеризират с раздвояване на личността, нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции. Заболяването най-често се проявява с фантасмагории, налудничевост, честа промяна на мнението, дезорганизираност на мисленето и значителна социална дисфункция.
Според библейските представи у всеки човек живее ангел и дявол, които го подтикват да върши добро или зло, докато в борисоФ живее само сатаната!
38.
BB garanted
16.04.2021 00:14:19
3
23
Днес е освобождението на България от тоталитаризма на тиквата слънце, нощ и други измислени! Нещата ще потръгнат!
37.
Имам човек
16.04.2021 00:06:18
1
22
Толупа си свърши работата. Даде 3.3 милиарда на Путя и Пеевски за турски поток, построи Сарай на Доган, опъна чадър над Лукойл, купи руски реактори. Сега реве, че бил евноатлантик, а е жалка руска гнида.
36.
До 33 и 34
16.04.2021 00:02:16
2
17
Той и Бойко е толкова мъж и си личи от поведението му.Да не говорим,че затова застреляха Георги Стоев,първият и единствен в света писател застрелян затова,че пише свободни съчинения и измислици според генерала-пендел,ментор на женките от Сик като псевдокаратистката Борисова.
35.
До 18 ws
15.04.2021 23:38:35
1
11
Ами те и Хитлер и Менгеле и Василий Българоубиец са останали в историята. Сега да си режем вените, че не сме като тях ли ?
34.
Гражданин
15.04.2021 23:14:42
13
4
Бойко.... пък прежали са в името на народа, тегли им по един голям гол и яко надървен,че да мирясат и Костинбродската зандана и педито от сайтовете дето са му се изсприщили пръстчетата на педаалските рачички да дращи по клавиарурата мисловните си диаарии.
33.
Ейиии Хора
15.04.2021 23:09:06
20
5
Да знаете..... от женската и педалската злоба по голяма няма на този свят.
Вижте Майчето Манолова, като я пренебрегна Бойко и какви ги върши....Готова е да срути държавата и да спрът субсидията от евро съюза, сега когато светът навлиза в криза и рецесия.
Вижте и червения трол как денонощно плюе по ГЕРБ и Бойко без умора.....
Дали не е педалче недоклатено може и то да си е мечтало като леля си Майчето да си играе с ципа на Бойчето.
32.
До 31
15.04.2021 22:59:19
18
4
И ти можеш да спиш спокойно,България си отива ;)
31.
Обикновен електорат
15.04.2021 22:20:38
2
26
Тикво,поздрав за теб с песента - "ГЕРБ си отива,спете спокойно деца" и едно пожеларие от мен - РЕВИЗИЯ
30.
Бате Бойко ти си "мъж",бате Бойко е ведн
15.04.2021 21:23:08
3
21
Дори в последния ден преди оставката правителството на зарзавата от Банкя стана за смях пред света след като очакващия екстрадация в САЩ международен сръбски наркотрафикант изчезна безследно.
29.
Попов
15.04.2021 20:53:17
4
22
Скъпи Fegman, защо не заключвате пак коментарите за този ТОЛУП както преди изборите... Май спряха крана
28.
Гърневски
15.04.2021 20:34:15
3
11
Къде си Спасе?
27.
МНОГО
15.04.2021 20:31:59
5
19
Искам сега да видя мутрата на онзи лайновоз от Пловдив
26.
Този
15.04.2021 20:08:51
7
33
„Не желая да коментирам, но това или е срам пред народа и пред вас да дойде тук и да си подаде оставката, или е пренебрежение - пренебрежение към тази институция. Все пак сме парламентарна република", това каза доайенът на 45-ия парламент Мика Зайкова, откривайки тържественото му заседание.

Репликата бе по адрес на министър-председателя Борисов и самоотверженото му правителство.

Да подадеш оставка задочно е като да се разведеш по пощата. Не че не може, но го правят страхливите.

Да се фукаш пред подчинените си е като да се мазниш на началниците си. Не че не е мъжествено, но не е мъжко.

Да се криеш като мишка, когато народът очаква обяснения е като да напуснеш пръв потъващия кораб – знаем кога се случва. И други са го правили, но историята не им е простила.

Борисов продължава да дава лекции по политическо малодушие.

Но една малка голяма жена го разкри в две изречения. При първата си поява в парламента на преклонна възраст. Храбрата Мика Зайкова показа, че наистина ще е добрата орисница на новото време, което започва от днес.

Последният тест на смелчагага от „Картаген“ е да посети парламента утре. За да види болезнената истина в очите. Призован е от българските народни представители. Защото ревизията започва.
25.
ОПГ стандарт
15.04.2021 19:41:50
4
25
Прав е бате бойко. Ето в ГЕРБ нови лица: коя човек на Дидо Дънката като Хубавица Преференцова от Варна, коя съдружничка на косовския наркобос Исмет Османи - Цури, като Росица Кирова от Видин. Все пак брат и Константин Върбанов е ковчежника на Таки, който въобще не се занимавал с наркотици.
24.
да
15.04.2021 19:38:08
9
40
Недодялан,невъзпитан,необразован и не на последно място корумпиран!След него и всички герберски подлоги на хранилки по общински постове е време да ги освободят за да може качествени умни и находчиви хора спокойно да работят!
23.
Бай Ставри
15.04.2021 19:30:59
3
23
И аз останах разочарован!!! До кога ще чакам ?????? Убав човек възраст няма. Приемам всеки ден.
22.
Тъй тъй
15.04.2021 19:27:38
14
22
Ми нека и младите да ги научат тези стари муцуни. Прав е Бойко , макар да е цитирал само най-известните имена. Ако се разровите , ще видите доста други имена , които са били в една или друга партия . Горе долу се върнаха някои изгладнели да си оправят материалното състояние. Очаквам лавинообразно да се случат сътресенията в страната. Ако пък някак си успеят да се справят с външна и вътрешна политика ще е много добре , но се съмнявам.
21.
тиквата
15.04.2021 19:04:03
11
43
пак избяга ,като

кучка от хуй

бурсук
20.
Marinero
15.04.2021 19:03:11
11
42
Гербаджийските тролове още ли се напинят по сайтовете? Шехерезада не ви ли спря вече парите бре?
19.
Zamunda banana
15.04.2021 18:59:22
39
30
Тъпаците от ИТНп (Има Такива Национални предатели) се самоубиха още на първото заседание на парламента.
Тошко неандерталеца мънка и смотолеви за мажоритарния вот.Вече са политически трупове само гледайте.И това е на първото заседание.
18.
ws
15.04.2021 18:58:26
54
18
Бойко ще остане в историята ни като премиер 10 години а вие даже и като гражданин няма да останете,
17.
име
15.04.2021 18:57:08
19
45
Гербавите вият на умряло, че заминават на бунището след релсата и аптекаря.
16.
Др Иванов
15.04.2021 18:50:54
11
43
НАГЛО КОПЕЛЕТО,МАФИОТСКО...МНОООООООГО НАГЛО
15.
ALF
15.04.2021 18:47:48
12
36
Мазен лъжец си и манипулатор Б.Б!!!!!
14.
Ей тъп червен трол
15.04.2021 18:45:04
33
18
Коя Манолова ве таз дето плачеше на Бойко да я направи Омбудсман на републиката.
Ти Що не вземеш да са самоубиеш, че да не се мъчиш то са вижда че си някъв уникален пумияр и нещасник.
Лошото е че има прости хора които може и да ти повярват.
Ама ти парите ог тези говна дето ги взимаш ще ги даваш пак за погребения и ГРОБОВЕ на близките ти.
13.
Даа
15.04.2021 18:45:02
11
35
Старите муцуни май са вашите гербаджийски ПКП, Биковци тем подобни муцуни!?
12.
Боковски Шменти_Капели
15.04.2021 18:44:12
17
31
Бойко Мутрата, който днес НЕ подаде оставка, излиза в отпуск
Имал работа в партията и трябва да подготви Новото Добро правителство на Хунтата ГЕРБ
Щял да го замества вицепремиерът Томислав Дончев.
"Трябва да дам визия как ще изгледа един нов балансиран, евроатлантически кабинет.
Трябва да свършим работата качествено и да подготвим добро правителство", категоричен беше Борисов.
11.
Емигрант
15.04.2021 18:39:40
17
50
Споко Боче, ще се справим и без теб!
Обаче докато си в отпуска недей дава изявления и не си поствай смешни клипчета във ФБ, че журналята на хранилка по телевизията ще го излъчват и пак ще трябва да чувам за теб и да ти гледам мазната физиономия.
10.
прeмиeрът бeглeц
15.04.2021 18:35:46
18
46
Мая Манолова:
„Днec при cтaртa нa пaрлaмeнтa ниe ce нaтъкнaхмe нa eдин друг фeнoмeн, c кoйтo oчeвиднo 44-oтo НC бeшe cвикнaлo - c фeнoмeнa „прeмиeрът бeглeц“.
Нa двa пъти caмo в eдин плeнaрeн дeн тoй уcпя дa избягa двa пъти oт Нaрoднoтo cъбрaниe и зaкoнoдaтeлнaтa влacт. Бoриcoв e трябвaше дa бъдe в пaрлaмeнтa и кaтo дeйcтвaщ прeмиeр, и кaтo прeмиeр, кoйтo пoдaвa ocтaвкaтa нa cвoя кaбинeт.
Прeмиeрът e длъжeн дa дoйдe в Нaрoднoтo cъбрaниe и дa дoклaдвa какви престъпления е сътворило прaвитeлcтвoтo в последните месеци!
9.
CTAHKO
15.04.2021 18:33:15
30
40
Да са ви честите новите стари муцуни в най големия цирк от 30 години насам.
Много големи панаири ще гледаме, поне няма да е скучно.
Само че ще си платим ние за този цирк и заради заблудените,които гласуваха за тези карикатури.
8.
КЪДЕ Е
15.04.2021 18:31:32
10
26
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ Е Б Б Брррррррръм
7.
Какво се случва с България
15.04.2021 18:28:43
14
44
С бурни ръкопляскания пленарната зала посрещна съобщението на Зайкова, че правителството на Боко Мутрата е депозирало своята оставка.
Бившият премиер нанесе поредна обида на Народното събрание,
което 4 години системно пренебрегваше, като не се появи дори и сега.
Зайкова не се поколеба да изрази недоволството си от отсъствието му.
"Това или е срам, че не идват тук да си подадат оставката, или е пренебрежение към тази институция.
Това е парламент!", сърдито заяви временният председател.
Думите й предизвикаха нов взрив от аплодисменти.
6.
Някой го е страх май
15.04.2021 18:27:23
17
36
Да младите и неопитните са предпочитани и лесни за мачкане. Ама защо не пробвате да смачкате Нинова, Манолова, Дончева и ген. Атанасов? Много са си добре, тъкмо ще дават гръб и опит на младите в партиите си, а те ще отговарят с креативност и иновации.
5.
Оставка Мутро!
15.04.2021 18:26:56
18
47
Дебил Мръсен и Престъпен,
Мутра герберска,
защо нямаше доблестта и смелостта да
отидеш в парламента и да подадеш оставката
на цялото правителство,
както е по Конституция
4.
Чекмедже войвода
15.04.2021 18:21:36
19
47
Мълчи бе мутра.Оставка.
3.
Точно така
15.04.2021 18:19:39
20
51
Прав е. Очаквахме още първият ден да го линчуват и пратят в затвора, а те отложиха за утре. Нищо, ще почакаме.
2.
111
15.04.2021 18:15:02
19
62
Нищо предложено от ГРОБ, не трябва да бъде подкрепено. Тоя се прави на света вода ненапита, за това и утре е в отпуск, страх тресе зайчарника.
1.
Marinero
15.04.2021 18:12:43
22
71
Премиерът Борисов? Този вече е гражданинът Борисов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори