×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дипломатът Пламен Копчев с шокиращи разкрития за убийството в Стария Несебър: Пихме доста, Принца без повод вадеше пистолета!


Дипломатът Пламен Копчев с шокиращи разкрития за убийството в Стария Несебър: Пихме доста, Принца без повод вадеше пистолета!
Не видях кръв, въобще не ми идваше на акъла, че е стреляно, разказа бившият футболен бос
Тема в развитие
Дипломатът Пламен Копчев с шокиращи разкрития за убийството в Стария Несебър: Пихме доста, Принца без повод вадеше пистолета! Принца ридае в съда за убийството на Никола Колев: Бях в тотален шок, той ми беше всичко Шокиращо! Вижте оправданието на бизнесмена Кирил Христов за убийството на Никола Колев Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет Принца не се призна за виновен! Обвиниха семейството на жертвата му, че иска да вземе негови имоти и фирми Вдовицата на жертвата на Принца: Това е убийство, взеха ни всичко! Тръгват делата на Киро Принца и черната вдовица Веселина, процесите разпределени на опитни магистрати Киро Принца взе за чистачка вдовицата на жертвата си Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Само във Флагман.бг! Вижте обвинението срещу Киро Принца, може да не изкара и ден в затвора за убийството на готвача Кольо Има ли чадър над Киро Принца? Една година след убийството в Несебър няма Обвинителен акт, липсват ключови експертизи! Ето го Кирил Христов! Какъв е той? Арестант или Принц на Несебър(ВИДЕО) Спазва ли Кирил Христов-Принца домашния си арест? Преценете сами!(ВИДЕО) Съдия Георги Кошничаров потвърди домашния арест на Принца, имал „добри характеристични данни“ Принца се върнал да си допие след убийството на готвача Кольо Прокуратурата потвърди версията на Флагман.бг – в Несебър опитали да маскират убийството на готвача Кольо като инфаркт Съд и прокуратура се оплетоха с Принца - убиец, чудят се кой да го докара в Бургас Флагман пита МВР и Цацаров колко съучастници опитаха да скрият убийството в Стария Несебър Прокурор Румяна Славова протестира леката мярка на убиеца Киро Принца Вижте мотивите, с които съдия Петя Петрова пусна у дома убиеца Киро Принца Първо във Флагман! Ето го Киро Принца, екзекутирал брутално готвача си в Несебър (СНИМКИ) Пълна пародия! Съдът пусна под домашен арест убиеца Киро Принца, не бил опасен Киро Принца убил готвача си с 1,15 промила алкохол в кръвта Съпругата на убития готвач Кольо: Искаха да вярвам, че е починал от инфаркт и да ми го върнат направо в ковчега Зловещо! Само във Флагман.Бг! Истината за убийството на готвача в Несебър Несебър пита: Копчев, къде скри Аудито след разстрела на готвача? Потвърди се първата версия на Флагман! Готвачът от Несебър гръмнат в колата на футболния бос Пламен Копчев Шест куршума за готвача Кольо, защото Киро Принца не харесал печеното му агне Несебърлии: Киро Принца редовно биеше готвача, Кольо се страхуваше от него (СНИМКИ) Бивш футболен бос свидетел на зверското убийство в Несебър Несебър в шок! Арестуваха Киро-Принца с още един авер - за разстрела на готвача Кървава драма в Несебър! Собственик на ресторант застреля готвача си
виж още
скрий
12 Юни 2018, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: авторът

Видях около десетина гилзи, разпръснати из целия двор, каза личният лекар на убития


Прясно назначеният почетен консул на Косово Пламен Копчев се яви днес в Бургаския окръжен съд, където бе разпитан като свидетел на убийството на Никола Колев в Стария Несебър през април 2016 г. Бившият бос на футболен клуб Несебър и собственик на няколко хотела е пряк очевидец на смъртта на готвача, след като преди това през целия ден е пил с бизнесмена Кирил Христов-Принца, обвинен за тежкото престъпление. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В присъствието на адвокат от София, Копчев разказа, че фаталната неделя за него започнала съвсем нормално – с посещение на църква. След това обаче последвал тур по заведенията и алкохолен маратон заедно с Принца.

Компанията първо отишла на ресторант „Таляна”, където пили до към 18:00 ч. След това Копчев се прибрал в хотела си, но около час по-късно му звъннал Христов, за да „продължат” в неговото заведение „Принц Кирил”. Двамата бизнесмени се познавали от години, били съседи в София, а хотелите им в Несебър също се намирали един до друг.

„Първо пихме узо, а след това – вино. Количества не мога да кажа, но пихме доста. Аз се опияних, мисля, че и Кирил. Помня, че без повод вадеше пистолет, докато бяхме на масата. Оръжието стоеше на масата, като Кирил го донесе на смрачаване. Гръмна един или два пъти с пистолета във въздуха. Не е стрелял по саксия, не съм видял такова нещо”, каза 63-годишният бизнесмен.

След като съдебният състав изгледа видеозапис от заведението във въпросната вечер, стана ясно, че Христов действително е стрелял по саксия и то цели 4 пъти, докато през това време в центъра на защитения от ЮНЕСКО град се разхождат хора.

Около 21:00 ч. дипломатът решил, че му е време да се прибира и се обадил на шофьора си, за да дойде да го вземе от ресторанта. Качили и Кольо в Аудито, за да го закарат.

„Кольо седна на седалката зад мен. Колата се размърда и изведнъж спря. В този момент шофьорът се развика, че нещо е станало с Кольо. Погледнах назад и видях, че главата му е клюмнала. Помислих, че е инфаркт. Не съм чул изстрел заради силната музика. Сложихме го на една маса и Кирил започна да му бие леки шамари, за да го върне в нормална дейност. Беше полутъмно. Не забелязах кръв. Ако бях, нямаше да твърдя, че е сърдечен удар. Изобщо не ми е идвало на акъла, че е стреляно! Никой не ме попита какво е станало до разпита в Районното управление”, уточни Копчев.


Почетният консул на Косово се яви в съда с адвокат от столицата

Много интересен бе разказът и на личния лекар на убития Соня Йовчева. 54-годишната жена също не успява да види огнестрелната рана в гърба на жертвата и първоначално обявява, че причината за смъртта е инфаркт.

„В заведението беше тъмно. Никола, който е едър човек, беше сложен на една маса. Имаше бележка от Спешната помощ, че е констатирана смърт. Прегледах внимателно тялото, по него нямаше следи от насилие. С полицая свалихме якето, но не сме събличали тениската. Видях, че по нея има капки кръв и това ме притесни. Помислих, че докато са го пренасяли, нещо се е одрал. Долу също имаше капка кръв. Вдигнахме му блузата до гърдите, но нямаше дори драскотина”, заяви д-р Йовчева.

Жената обаче се връща втори път на местопрестъплението, след като съпругата на Кольо – Стоянка вижда бликналата кръв, а един от синовете на убития забелязва гилза по пода.

„Едва при второто ми посещение го обърнахме с полицаите и видях огнестрелната рана!Първоначално изобщо не предположих, че става въпрос за насилствена смърт. Собствениците на ресторанта (б. а.-говори за Христов и Копчев) ми обясниха, че на Никола му е прилошало в колата и после му правели сърдечен масаж. Направи ми впечатление, че и двамата бяха доста пияни и не излязоха нито веднъж от ресторанта, докато бях там – от 23:30 до 04:40 ч.”, каза лекарката.

Тя добави, че при огледа забелязала разпръснати гилзи по пода на градината на „Принц Кирил”.

„Гилзите бяха хаотично разпръснати по целия двор, бяха около десетина”, обяви д-р Йовчева.

Делото продължава с пледоарии на страните. Очаква се по-късно днес съдебният състав да излезе с присъда по случая!

В категории: Темида


8
Коментара по темата
8.
дипломатът бизнесмен
12.06.2018 23:18:43
0
1
ай, с и к т и р ,бе драги зрители
7.
Иван селянина
12.06.2018 17:54:49
1
4
Шофьора му е такава долна черга че си нямате и представа принца трябваше по него да стреля не по готвача си на никой нямаше да липсва това топ ухо шофьора.
6.
Ко речи
12.06.2018 16:55:39
0
6
Дипломатът Пламен Копчев?!! Я пак? Хахахахахах
5.
V
12.06.2018 16:35:48
0
4
Еми хайде пийте сега. Наздраве!
4.
Малка обява
12.06.2018 16:01:11
1
5
Тарсиа майстор-говач за сезона.
Принца.
3.
Ивайло Бърдоквата Свинар-Бизнесман
12.06.2018 15:47:12
0
13
Браво и напред към светлото бъдеще!Уникален дрес код ала магура(липсват само златните синджири),за дипломат ,бизнесмен и изтъкнат спортен деятел!Направо нямам думи.ако не е споменато за кой се отнася снимката ще го объркаме с някой бакшиш, уличен чейнчаджия или свидетел по дело на роми от Столипиново.С такива ”бизнесмани” скокът на България във високите технологии и икономоката на ”знанието” е гарантиран.За показанията по делото(ако са цитирани правилно)-Без Коментар!
Който има възможност да се изнася,преди да са ни изгонили от ЕС и НАТО!
2.
Любопитен
12.06.2018 15:32:56
0
19
Тоя шебек дали знае къде е Косово?
1.
Scrooge McDuck
12.06.2018 15:17:31
1
15
Kak edna nepriznata darjava Kosovo ima pocheten consul. Za fizionomia i stil na oblichane na diplomata da ne govorim.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори