×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потвърди се първата версия на Флагман! Готвачът от Несебър гръмнат в колата на футболния бос Пламен Копчев


Потвърди се първата версия на Флагман! Готвачът от Несебър гръмнат в колата на футболния бос Пламен Копчев
Тялото е извадено от колата и проснато на тази маса доста след покушението
Тема в развитие
Дипломатът Пламен Копчев с шокиращи разкрития за убийството в Стария Несебър: Пихме доста, Принца без повод вадеше пистолета! Принца ридае в съда за убийството на Никола Колев: Бях в тотален шок, той ми беше всичко Шокиращо! Вижте оправданието на бизнесмена Кирил Христов за убийството на Никола Колев Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет Принца не се призна за виновен! Обвиниха семейството на жертвата му, че иска да вземе негови имоти и фирми Вдовицата на жертвата на Принца: Това е убийство, взеха ни всичко! Тръгват делата на Киро Принца и черната вдовица Веселина, процесите разпределени на опитни магистрати Киро Принца взе за чистачка вдовицата на жертвата си Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Само във Флагман.бг! Вижте обвинението срещу Киро Принца, може да не изкара и ден в затвора за убийството на готвача Кольо Има ли чадър над Киро Принца? Една година след убийството в Несебър няма Обвинителен акт, липсват ключови експертизи! Ето го Кирил Христов! Какъв е той? Арестант или Принц на Несебър(ВИДЕО) Спазва ли Кирил Христов-Принца домашния си арест? Преценете сами!(ВИДЕО) Съдия Георги Кошничаров потвърди домашния арест на Принца, имал „добри характеристични данни“ Принца се върнал да си допие след убийството на готвача Кольо Прокуратурата потвърди версията на Флагман.бг – в Несебър опитали да маскират убийството на готвача Кольо като инфаркт Съд и прокуратура се оплетоха с Принца - убиец, чудят се кой да го докара в Бургас Флагман пита МВР и Цацаров колко съучастници опитаха да скрият убийството в Стария Несебър Прокурор Румяна Славова протестира леката мярка на убиеца Киро Принца Вижте мотивите, с които съдия Петя Петрова пусна у дома убиеца Киро Принца Първо във Флагман! Ето го Киро Принца, екзекутирал брутално готвача си в Несебър (СНИМКИ) Пълна пародия! Съдът пусна под домашен арест убиеца Киро Принца, не бил опасен Киро Принца убил готвача си с 1,15 промила алкохол в кръвта Съпругата на убития готвач Кольо: Искаха да вярвам, че е починал от инфаркт и да ми го върнат направо в ковчега Зловещо! Само във Флагман.Бг! Истината за убийството на готвача в Несебър Несебър пита: Копчев, къде скри Аудито след разстрела на готвача? Потвърди се първата версия на Флагман! Готвачът от Несебър гръмнат в колата на футболния бос Пламен Копчев Шест куршума за готвача Кольо, защото Киро Принца не харесал печеното му агне Несебърлии: Киро Принца редовно биеше готвача, Кольо се страхуваше от него (СНИМКИ) Бивш футболен бос свидетел на зверското убийство в Несебър Несебър в шок! Арестуваха Киро-Принца с още един авер - за разстрела на готвача Кървава драма в Несебър! Собственик на ресторант застреля готвача си
виж още
скрий
19 Април 2016, Вторник, 17:55 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

Из Стария град се носи слух, че в нощта след кървавата баня е извършен опит да се потули убийството


В нощта след жестокия разстрел на готвача Никола Колев (62 г.) в Стария град в Несебър е извършен опит да се потули случаят, дори е имало и вариант да се подкупват лекари и полицаи, които да съдействат за вписване в смъртния акт на получен инфаркт по време на работа в самия ресторант. Разплитането на трагедията се затруднява допълнително от високо платени адвокати, които е наел екзекуторът Кирил Христов (63 г.) от столицата, известен в зората на демокрацията като Готвача на Иво Карамански, след това като Киро Дългия - авер на Маймуняка, а от последното десетилетие - като Принц Кирил от Стария Несебър. Този слух се носи днес из Стария Несебър. По зла ирония на съдбата днешният Принц уби готвача си, напомняйки сякаш за първия си прякор  - Готвача, тъй като именно такава професия е имал и той през тоталитарния режим. 

"В ресторанта на този човек сме виждали да отсядат софийски прокурори и столични политици, той винаги е демонстрирал връзката си с известни фигури от ъндърграунда, но особено близък му беше дългогодишен шеф от ОД на МВР-Бургас, който отговаряше за престъпността на територията на Несебър", съобщи източник на Флагман.Бг от Несебър, който смята, че през двата дни след разстрела се прави всичко възможно т. нар. Принц да се отърве от ефективна присъда и даже да бъде изкаран невменяем. Затова от ОД на МВР отказват информация, а от Окръжна прокуратура в Бургас се задоволиха с неясно съобщение за повдигане на обвинение по чл. 115 от НК - без конкретизация на каквато и да било фактическа обстановка.

Както Флагман.Бг пръв съобщи, екзекуцията, все пак, е извършено в автомобил. В деня след екзекуцията източниците на едни медии лансираха версия за убийство вътре в заведението "Принц Кирил" - собственост на софиянеца Кирил Христов, а на други медии - навън пред ресторанта - на масата с кръвта под нея, която Флагман.Бг засне.

Според отлично осведомен източник екзекуцията е извършена в автомобила на бившия президент на ФК "Несебър" Пламен Копчев. Както първи съобщихме, Копчев е бил в компанията, която е разпивала през цялата неделя до 21:30 ч. вечерта и е бил свидетел на убийството. Затова е бил задържан заедно с Принца.

Оказва се, че към 21:30 ч. в неделя купонът, който течал вътре в ресторанта, бил към приключване. Копчев - известен в региона като един от най-влиятелните хора в бизнеса, както и със съпругата му, която работела за важни структури от системата на сигурността, тръгнал към собствената си кола. Той бил последван от готвача Никола Колев, който седнал на дясната предна седалка. Копчев запалил автомобила, за да си тръгват. Преди това в ресторанта босът Киро Принца бил направил луд скандал заради лошия вкус на агнето, изпечено от готвача, и продължавал да вилнее вътре. Той не забелязал, че в това време подчиненият му опитва да се измъкне и да си тръгне. Принц Киро хукнал към автомобила на Копчев със зареден пистолет, отворил вратата на шофьора и заповядал на готвача да пусне музиката до дупка, защото искал да стреля - с цел Старият град да чуе, че Принц Кирил е най-великият.

Музиката зазвучала високо и действително се чули няколко изстрела от бойния пистолет 9х19 мм. След това обаче Принца седнал на задната седалка и, според думите му, произвел без да иска шести изстрел. Куршумът пробил седалката и пронизал тялото на готвача. В началото Копчев и Принца дори не разбрали, че Кольо е мъртъв, музиката продължавала да гърми. Едва когато видели, че се свлича на седалката, двамата го изкарали навън и го проснали върху дървената маса. Смятали, по твърденията им при разпита, че бил получил инфаркт, в тъмното не можели да видят кървавите петна.

В пълна тайна се пази каква е марката на автомобила на Копчев и къде е скрит той след покушението. Утре следобед най-рано се очаква да бъде гледана мярката за неотклонение на Принца. Адвокатите му ще опитат да го изкарат невменяем. Взети са и проби за наличие на наркотик.

В категории: Крими


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
31
Коментара по темата
31.
флагман поправете се
20.04.2016 15:25:02
0
0
жертвата е кольо колев а не никола колев
30.
Болен е.
20.04.2016 13:25:38
0
3
Интересно, как така се пишеше, че го е застрелял 6 пъти, сега един и то неволен... Аре моля ви се! Всеки знае какъв играч го раздава, тая псевдо мутра. На сънито един от компанията му, извади оръжие в Домби.
29.
Burgas
20.04.2016 09:53:50
1
19
Отвращавам се от тази държава в която човешкия живот няма стойност. Ако имаш пари за теб няма закони, можеш да убиваш, изнасилваш, крадеш или каквото си искаш, тази държава е прогнила от всякъде! Просто не намирам смисъл да се живее тук. Този принц какъв е? На 60-62 години са употребява наркотици, той е една торба с лайна едвали осъзнава че както той може да стреля, така и някой друг може да изпразни пълнител в торбата с лайна! Как ще се почувствате ако някой убие като куче, баща ви, съпруга ви, сина ви, брат ви, а после да гледате как убиеца се разхожда на свобода и е безнаказан само защото има пари и връзки. Много гнусна държава никога няма да се оправи и по-зле ще става.
28.
Anton
20.04.2016 09:52:22
1
21
Както едно време Ваклин Стойновски застреля дългогодишния си бизнес партньор Антон в колата, от упор! Да не би да лежа в затвора?!
А да не би някой вече да се сеща за историята?!
27.
Несебърлия
20.04.2016 08:09:19
16
1
do 24 : Братле ,имаме пари да те купи и продаде 10 пъти . Прайм си квото си искаме и гърим който си искаме! Всеки който плюе по Несебър ,рано или късно ще го застигне големия юмрук на отъщението
26.
Негово Величество Принц Кирил
20.04.2016 08:04:04
6
6
Чиста случайност са тези изстрели, незнам защо си мислите че всичко е умишлено?
25.
prorokut Oleg
20.04.2016 03:12:17
2
18
Vseki normalen 4ovek triabva SPESHNO da napusne stranata......
24.
f.c.neftohimik
20.04.2016 02:41:33
3
24
как нямате срама мръсни гадини несебърски няма цяла бг да ви се клани затова че имате некой лев в повече и ще си прайте кво искате,тоя нещастник принц ли е крал ли е манаф ли е ако е застрелял човека трябва да лежи мин 30 год. затова вече немаме страх от никой я посегнете нема заден от такива като вас надути гайди страх нема
23.
Pavel
20.04.2016 00:32:39
0
54
Прави ли ви впечетление,че "Лидера" Нова ТВ,а и другите национални медии,не споменават нищо за убйството в Несебър вече трети ден.Занимават и баламосват хората с битото циганче,но за че Киро убил човек нищичко.Торбите с пари се раздават в момента,и ще пуснат още един убиец на свобода.Мафиотска държава и продажни медии.
22.
Burgas
20.04.2016 00:16:58
2
28
Такива неща се случват в най- богатата Община в България. Щом започнаха собствениците да гърмят служителите си...сещайте се накъде отива България. Аз мислех, че след 20 години ще започне един възход, но май- съм сбъркала, може и да се заличи държавата.
21.
До Флагман
20.04.2016 00:07:28
2
24
Ясно е, че тоя случай ще го потулят ако вече не е потулен, но кажете какво стана със случайте на Рочата или и неговите потулиха вече? Жалко ако такива престъпници като Рочата и тоя принц Кирил се измъкват при наличие на връзки и пари! Такива случай не са един или два и жалко за обикновенните граждани в България, но после да не се чудят хората защо всички бягат от престъпната ни страна.
20.
Калоян
19.04.2016 23:41:01
1
16
Дрън-дрън! Всеки може да се светне, че разследващите уж са установили, че това е убийство по непредпазливост. Защо ли? Защото някой се е подсигурил да получи по-леко обвинение. Наградата "30 Сребърника" този път отива при Flagman. :)
19.
flagman
19.04.2016 23:05:40
7
2
Ще ви вкарам в гроба, Дисни чанъл счупи голям рекорд!!!
18.
eekrjhje
19.04.2016 23:01:58
0
17
еи флагман ,трябва да пишеш сценарии за филми добре си ги измисляте,копчеж беше с шофиор,да не говорим че неможеше да се даржи на краката камоли да се качи да кара гръмна си го в ресторанта,мъжката
17.
Хош гелдин в Гявуристан
19.04.2016 22:56:17
4
4
И май Киро Готвача бил помаклар ,демек рязана бургия.И ако е истина , че е помаклар,какво излиза - шефовете мюслюмани се гаврят с гяурите работници и ги застрелват,защото не харесали как готвят.Ашколсум,гявурлар,продължавайте да търпите и да се възхищавате на Пери,Мери,Очи,Уши и други подибни ваши герои.Заслужавате си дереджето.Хак да ви е,гявурлар-мюсюлманите се гаврят с вас и жените ви,а вие им работите и търпите обидите.
16.
Хош гелдин в Гявуристан
19.04.2016 22:55:40
5
3
В Гявуристан шефовете почнаха да застрелват работниците си,а гявурите мълчат и се възхищават на бургазлъ баткасъ и Димитриус Окото.
15.
Бесове
19.04.2016 22:54:34
1
11
Истината е, че Киро Принца е платил луди пари на Касабова за да пишат глупости и да заблуждават хората. Чудя се как още не са намесили и Митьо, кмета и други знайни и незнайни герои. КЛЮКАРИ
14.
az
19.04.2016 22:54:06
3
3
ЩЕ ТЕ УБИЯ!!!!!!!!!!
13.
Хош гелдин в Гявуристан
19.04.2016 22:53:55
2
3
И май Киро Готвача бил помаклар ,демек рязана бургия.И ако е истина , че е помаклар,какво излиза - шефовете мюслюмани се гаврят с гяурите работници и ги застрелват,защото не харесали как готвят.Ашколсум,гявурлар,продължавайте да търпите и да се възхищавате на Пери,Мери,Очи,Уши и други подибни ваши герои.Заслужавате си дереджето.Хак да ви е,гявурлар-мюсюлманите се гаврят с вас и жените ви,а вие им работите и търпите обидите.
12.
Хош гелдин в Гявуристан
19.04.2016 22:53:03
1
3
В Гявуристан шефовете почнаха да застрелват работниците си,а гявурите мълчат и се възхищават на бургазлъ баткасъ и Димитриус Окото.
11.
az
19.04.2016 22:52:22
3
2
Подигравате ли се!!! Ще би набия коментаристи¡!!!!!!! Питам гледате ли дисни чанъл
Ще би убия ако продължавате с несебриите
10.
хан Крум
19.04.2016 22:50:48
0
22
Принц Кирил-поредният пияница и наркоман, пратили го от София.Имаше една спортна площадка в стария град, и поредният корумпиран кмет я продаде на тези мафиоти.И какво може да очакваш от такива наркомани защитавани от правителства и съдебна система.Рано или късно това щеше да се случи.
9.
Орешарски
19.04.2016 22:49:42
8
27
Несебър е точка на сгъстяване на най-слабоумните утрепки. В това число са и жителите, и гостите!
8.
flagman
19.04.2016 22:49:13
3
7
Гледате ли Disney Channel?
7.
tv auditoriq
19.04.2016 22:48:05
1
3
Disney channel е най-гледаната телевизия у наснза децата! Втори е Ekids, трети е Cartoon network, а на последното 11 то е Super 7!
6.
Хош гелдин в Гявуристан
19.04.2016 22:48:01
3
7
И май Киро Готвача бил помаклар ,демек рязана бургия.И ако е истина , че е помаклар,какво излиза - шефовете мюслюмани се гаврят с гяурите работници и ги застрелват,защото не харесали как готвят.Ашколсум,гявурлар,продължавайте да търпите и да се възхищавате на Пери,Мери,Очи,Уши и други подибни ваши герои.Заслужавате си дереджето.Хак да ви е,гявурлар-мюсюлманите се гаврят с вас и жените ви,а вие им работите и търпите обидите.
5.
mdaaaa
19.04.2016 22:47:15
1
5
да се направи възтановка,товаа ще покаже дали е така
4.
Хош гелдин в Гявуристан
19.04.2016 22:41:08
0
18
В Гявуристан шефовете почнаха да застрелват работниците си,а гявурите мълчат и се възхищават на бургазлъ баткасъ и Димитриус Окото.
3.
1234
19.04.2016 22:40:53
1
20
Значи ще го изкарат нещастен случай ,случайно е убит и толкова .
2.
xaxo
19.04.2016 22:38:15
1
29
Не е вярно това което пишете че, Кирил Христов произвел без да иска шести изстрел и уцелил случайно готвача.Половин Несебър е чувал как му крещи "Ща гръмна някой ден ей."
1.
Бургас
19.04.2016 22:25:42
1
29
Няма такава корупция каквото има в Слънчев бряг,там Катаджиийте ходят на работа и си крият колите,нищо чудно и тоя случай да потулят
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори