×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Вижте обвинението срещу Киро Принца, може да не изкара и ден в затвора за убийството на готвача Кольо


Само във Флагман.бг! Вижте обвинението срещу Киро Принца, може да не изкара и ден в затвора за убийството на готвача Кольо
Все още няма повдигнати обвинения във връзка с опита престъплението да се маскира като инфаркт
Тема в развитие
Дипломатът Пламен Копчев с шокиращи разкрития за убийството в Стария Несебър: Пихме доста, Принца без повод вадеше пистолета! Принца ридае в съда за убийството на Никола Колев: Бях в тотален шок, той ми беше всичко Шокиращо! Вижте оправданието на бизнесмена Кирил Христов за убийството на Никола Колев Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет Принца не се призна за виновен! Обвиниха семейството на жертвата му, че иска да вземе негови имоти и фирми Вдовицата на жертвата на Принца: Това е убийство, взеха ни всичко! Тръгват делата на Киро Принца и черната вдовица Веселина, процесите разпределени на опитни магистрати Киро Принца взе за чистачка вдовицата на жертвата си Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Само във Флагман.бг! Вижте обвинението срещу Киро Принца, може да не изкара и ден в затвора за убийството на готвача Кольо Има ли чадър над Киро Принца? Една година след убийството в Несебър няма Обвинителен акт, липсват ключови експертизи! Ето го Кирил Христов! Какъв е той? Арестант или Принц на Несебър(ВИДЕО) Спазва ли Кирил Христов-Принца домашния си арест? Преценете сами!(ВИДЕО) Съдия Георги Кошничаров потвърди домашния арест на Принца, имал „добри характеристични данни“ Принца се върнал да си допие след убийството на готвача Кольо Прокуратурата потвърди версията на Флагман.бг – в Несебър опитали да маскират убийството на готвача Кольо като инфаркт Съд и прокуратура се оплетоха с Принца - убиец, чудят се кой да го докара в Бургас Флагман пита МВР и Цацаров колко съучастници опитаха да скрият убийството в Стария Несебър Прокурор Румяна Славова протестира леката мярка на убиеца Киро Принца Вижте мотивите, с които съдия Петя Петрова пусна у дома убиеца Киро Принца Първо във Флагман! Ето го Киро Принца, екзекутирал брутално готвача си в Несебър (СНИМКИ) Пълна пародия! Съдът пусна под домашен арест убиеца Киро Принца, не бил опасен Киро Принца убил готвача си с 1,15 промила алкохол в кръвта Съпругата на убития готвач Кольо: Искаха да вярвам, че е починал от инфаркт и да ми го върнат направо в ковчега Зловещо! Само във Флагман.Бг! Истината за убийството на готвача в Несебър Несебър пита: Копчев, къде скри Аудито след разстрела на готвача? Потвърди се първата версия на Флагман! Готвачът от Несебър гръмнат в колата на футболния бос Пламен Копчев Шест куршума за готвача Кольо, защото Киро Принца не харесал печеното му агне Несебърлии: Киро Принца редовно биеше готвача, Кольо се страхуваше от него (СНИМКИ) Бивш футболен бос свидетел на зверското убийство в Несебър Несебър в шок! Арестуваха Киро-Принца с още един авер - за разстрела на готвача Кървава драма в Несебър! Собственик на ресторант застреля готвача си
виж още
скрий
05 Август 2017, Събота, 18:40 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Флагман.бг архив

Ключови експертизи показват, че бизнесменът не е искал да убие дългогодишния си служител и приятел


Разследването за убийството на Никола Колев приключи близо година и половина след кървавата трагедия. Обвиняем за тежкото престъпление в Стария Несебър е шефът на 63-годишния готвач – бизнесменът Кирил Христов. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Много важен детайл по делото е промяната в обвинението срещу Киро Принца. То се преквалифицира от умишлено убийство, за което законът предвижда от 10 до 20-годишна присъда, в убийство по непредпазливост, което се наказва с от 1 до 6 години зад решетките, съобщиха за Флагман.бг от пресцентъра на Бургаската прокуратура.

Опитни юристи коментираха пред Флагман.бг, че Принца може да не изкара и един ден зад решетките. Причината е, че той е с чисто съдебно минало, има сериозен бизнес и се ползва с добра репутация в обществото. Това нямало как да не натежи при определянето на присъдата, която най-вероятно ще е минимална. Тъй като вече повече от година Кирил Христов е под „домашен арест“, това време ще бъде приспаднато от евентуалната присъда.

Флагман.бг научи още, че при промяната на обвинението силно са натежали балистичната и трасеологичната експертизи. Именно становището на специалистите от НИКК по тези два ключови документа бавеха толкова време старта на делото. Техните заключения категорично показвали, че бизнесменът не е имал намерение да убива дългогодишния си служител и приятел Кольо.

Източници на Флагман.бг разкриха, че не е изключено в скоро време да има и нови обвинения, свързани с този случай. Те ще са за опита за маскиране на престъплението като нещастен случай – инфаркт.

Припомняме, че на 17-ти април м. г., около 21 ч. вечерта, мъртвопияният ресторантьор размахвал без притеснение личния си „Зиг Зауер“, стреляйки безразборно във въздуха. Кольо е покосен в гърба в колата на футболния бос Пламен Копчев. Принца натиснал спусъка без да иска и пронизал предната седалка, на която се намирал служителят му.

В категории: Темида


17
Коментара по темата
17.
Eeee
06.08.2017 22:40:24
0
2
Ei maiko mila . Boiko cacarov a i vie patrioti kade ste sega da vi vidq . Dokajete se kakav infarkt s 5 dupki v gardite i neznam si kade oshte a i lekarq s diagnozata vednaga v knigata na gines 1 via sluchai v medicinata samo se molq nqkoi kilar da prevarti i da vi vkara v pravia pat s nqkoi AK-47
16.
до 15 от 14
06.08.2017 17:27:37
0
9
Този "лекар" е освободил тялото след смърт от "сърдечна недостатъчност", незабелязвайки огнестрелните рани в трупа. КАКВО Е ТОВА ? Немарливост ? Да не видиш раните а да пишеше "сърдечна недостатъчност". В погребалната агенция са приготвили трупа ВЪПРЕКИ огнестрелните рани в него. Сложили са му ризата, сложили са го в ковчега и така са го закарали при съпругата. Чиста случайност е че шокираната жена е видяла прокървяването на трупа и е изказала съмненията си пред сина си и се разплита нишката. Та колега 15, според вас за УМИШЛЕНО ПРИКРИВАНЕ на убийство (дали е по невнимание или не, не спорим в случая) трябва ли в Бугаристан да се носи отговорност ?
15.
НАБЛЮДАТЕЛ
06.08.2017 16:52:01
3
5
Не е възможно човешкото тъпоумие да достигне такива размери че да се гърси наказателна отговорност да умишлено укриване на непредпазливо убийство чрез дейсвия на трето лице-лекар?! Пази Боже до какво дъно могат да стигнат някои "юристи"!
14.
възмутен
06.08.2017 16:44:42
0
7
Този Принц не беше ли заедно с други аверчета опитал да скрият убийството като го маскират като инфаркт на работното място ? И едва в последствие съпругата на жертвата се усъмнява заради бликналата кръв ! ТАКАВА НАГЛОСТ АЗ НЕ СИ СПОМНЯМ ! И САМО Принца ли ще съдят ? Ами за ПРИКРИВАНЕ НЯМА ЛИ ОБВИНЕНИЯ ? Тези от бърза помощ, полицаите от МВР, погребалната агенция дето замаскирали трупа! АЛО ЦАЦАРОВ< НЕКАДЪРНИКО КАКВО СТАВА БЕ ! По това дело трябваше да има един куп обвиняеми . Но нали жертвата е беден човек, работяга, карай сега, ПРИНЦ имаме все пак (готвач на мутрите) Я припомнете случая докрай ! Е'гати ДЪРЖАВАТА !
13.
До 11
06.08.2017 13:24:49
0
5
В нормалната държава съдят по закон а в дивашките държави съдят по обществено мнение!
12.
Кой
06.08.2017 11:41:40
0
5
Кой даде оръжие на измисления принц,който всъщност е Готвач ? КОЙ ?
11.
до 8
06.08.2017 11:14:57
1
13
Защо бе,идиот?Човека е написал истината.Ако това се бе случило в нормална държава, този Киро щеше да лежи в Затвора поне 30 години.Кой е дал оръжие на тази безхаберна пияна долна твар? Като какъв му е дадено това оръжие?НАП и Жандармерията им са изпекоха топките да дремят в тази жега на двата изхода на Слънчев бряг, а не виждат, че най големите хотели са на бивши министри,депутати ,кметове,митничари, областни управители ,почетни посланици,алкохолни,цигарени , нефтени босове, мутри от близко и далеч и дремят ли, дремят да хванат някой таралясник превозващ зарзават или вафли и да разгонят фамилията на собственика дошъл да изкара двадесет лева.
10.
че гевара
06.08.2017 10:43:30
0
6
когато държавата , съда и бизнеса са обвързани един с друг това се нарича фашизъм, власта няма как да осъди крупен бизнесмен защото така ще уплаши другите бизнесмени и те ще се настроят срещу власта, едната ръка мие другата.. плебса да гледа и да се пази да не го утрепят него друго не остава
9.
Ние
06.08.2017 10:39:12
1
7
Киро измисления принц е Убиец
8.
НАБЛЮДАТЕЛ до 7
06.08.2017 10:34:54
8
2
Ти си един безмозъчен примитив!!!
7.
Ldiuf
06.08.2017 09:31:42
3
18
ИСКАМЕ КИРО "ПРИНЦА" В ЗАТВОРА
МЯСТОТО НА ЕДИН УБИЕЦ Е В ЗАТВОРА.
НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА ПРОКУРОРА И СЪДИЯТА КОИТО СА ПО ДЕЛОТО.
ЗАЩО ДИРЕКТОРКАТА НА НАП-БУРГАС НЕ Е РАЗПОРЕДИЛА ДА СЕ ИЗВЪРШИ РЕВИЗИЯ НА ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ НА КИРО "ПРИНЦА".
ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ АКО ГО ОПРАВДАЯТ.
КИРО "ПРИНЦА" Е УБИЕЦ.
Г-Н КАЛОЯНОВ КОЙ ПОЛИЦЕЙСКИ НАЧАЛНИК МУ ДАДЕ ОРЪЖИЕ ЗА ДА УБИВА НЕВИННИ ХОРА ?
6.
ДПС, ГЕРБ, БСП, птрЕЕЕооотите
06.08.2017 08:38:01
0
11
Създадохме уют на мутрите. Малко ли е? Овце, отново под строй за нас. Всичко е нормално и има държава...
5.
Акулата
05.08.2017 23:43:21
0
18
Сериозен бизнес.......да пие и играе карти.Фуболен бос Пламен Копчев ужас от босове и дъждовници в НЕСЕБЪР ???? Преходящи червеи и бацили ...прин Кирил най - големият дъжд и боклук.
4.
Киро Принца
05.08.2017 21:09:07
3
24
търся готвач спешно! тря се избива мн лев за съда, а сезона свършва !!!
3.
Иван
05.08.2017 21:07:31
1
29
Къф домашен арест тоя си обикаля из Несебър все едно е негов.
2.
bulgar
05.08.2017 21:05:52
3
27
Бългаска съдебна система
Даваш евро и всичко е ок
1.
Киро
05.08.2017 20:52:18
3
33
Наглост и цинизъм безкрай !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори