×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет


Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет
Съпругата и двамата синове на Никола Колев са категорични, че е направен опит убийството да бъде маскирано като инфаркт
Тема в развитие
Дипломатът Пламен Копчев с шокиращи разкрития за убийството в Стария Несебър: Пихме доста, Принца без повод вадеше пистолета! Принца ридае в съда за убийството на Никола Колев: Бях в тотален шок, той ми беше всичко Шокиращо! Вижте оправданието на бизнесмена Кирил Христов за убийството на Никола Колев Ексклузивно! Вижте разказа на пряк очевидец на убийството в Стария Несебър, Принца цял ден гърмял и размахвал пистолет Принца не се призна за виновен! Обвиниха семейството на жертвата му, че иска да вземе негови имоти и фирми Вдовицата на жертвата на Принца: Това е убийство, взеха ни всичко! Тръгват делата на Киро Принца и черната вдовица Веселина, процесите разпределени на опитни магистрати Киро Принца взе за чистачка вдовицата на жертвата си Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Само във Флагман.бг! Вижте обвинението срещу Киро Принца, може да не изкара и ден в затвора за убийството на готвача Кольо Има ли чадър над Киро Принца? Една година след убийството в Несебър няма Обвинителен акт, липсват ключови експертизи! Ето го Кирил Христов! Какъв е той? Арестант или Принц на Несебър(ВИДЕО) Спазва ли Кирил Христов-Принца домашния си арест? Преценете сами!(ВИДЕО) Съдия Георги Кошничаров потвърди домашния арест на Принца, имал „добри характеристични данни“ Принца се върнал да си допие след убийството на готвача Кольо Прокуратурата потвърди версията на Флагман.бг – в Несебър опитали да маскират убийството на готвача Кольо като инфаркт Съд и прокуратура се оплетоха с Принца - убиец, чудят се кой да го докара в Бургас Флагман пита МВР и Цацаров колко съучастници опитаха да скрият убийството в Стария Несебър Прокурор Румяна Славова протестира леката мярка на убиеца Киро Принца Вижте мотивите, с които съдия Петя Петрова пусна у дома убиеца Киро Принца Първо във Флагман! Ето го Киро Принца, екзекутирал брутално готвача си в Несебър (СНИМКИ) Пълна пародия! Съдът пусна под домашен арест убиеца Киро Принца, не бил опасен Киро Принца убил готвача си с 1,15 промила алкохол в кръвта Съпругата на убития готвач Кольо: Искаха да вярвам, че е починал от инфаркт и да ми го върнат направо в ковчега Зловещо! Само във Флагман.Бг! Истината за убийството на готвача в Несебър Несебър пита: Копчев, къде скри Аудито след разстрела на готвача? Потвърди се първата версия на Флагман! Готвачът от Несебър гръмнат в колата на футболния бос Пламен Копчев Шест куршума за готвача Кольо, защото Киро Принца не харесал печеното му агне Несебърлии: Киро Принца редовно биеше готвача, Кольо се страхуваше от него (СНИМКИ) Бивш футболен бос свидетел на зверското убийство в Несебър Несебър в шок! Арестуваха Киро-Принца с още един авер - за разстрела на готвача Кървава драма в Несебър! Собственик на ресторант застреля готвача си
виж още
скрий
26 Април 2018, Четвъртък, 15:00 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Полицаите си тръгнали, без дори да огледат тялото


Бизнесменът Кирил Христов, по прякор Принца, цял ден се е наливал с алкохол във фаталния 17-ти април 2016 г., когато прострелва смъртоносно готвача си Никола Колев. Нещо повече, ресторантьорът постоянно размахвал оръжието на престъплението – личния му пистолет Зиг Зауер, с което често стрелял безразборно. Това се потвърждава от разказите на свидетели, разпитани днес в съдебната зала.

Минути преди да гръмне Кольо, Принца директно заплашил с убийство друг човек. Това е шофьорът на бившия футболен бос и настоящ консул на Косово Пламен Копчев – Иван Стефанов. Двамата са станали преки очевидци на убийството на Никола Колев. Стефанов даде показания в присъствието на адвокат от София. Шефът му обаче реши да си спести неудобството, оправдавайки се с неотложни ангажименти в чужбина до края на месеца.

Шофьорът обясни пред съда, че на въпросната дата, около 21:00 ч., му се обадил Копчев, за да го прибере от ресторант „Принц Кирил” в Стария Несебър. Иван Стефанов заварил в ресторанта жертвата Никола Колев заедно с шефа си и Принца. Последните двама по думите му били „осезаемо пияни”.

„На масата пред Киро имаше пистолет. Той се ядоса, че колата е със запален двигател и директно ми каза: „Искаш ли да те гръмна?” Попитах го дали оръжието е истинско, а той извади пълнителя, за да ми покаже, че е зареден”, разказа Стефанов.

Малко по-късно решили да тръгват. Кольо също се качил в Аудито, за да го закарат до тях. Готвачът седнал на задната седалка, от дясната страна. Пред него бил Копчев. Принца тръгнал да ги изпраща с пистолет в ръка.

„Киро беше от дясната страна на колата. Мисля, че всички врати бяха затворени, защото дадох леко назад. В този момент някой отвори вратата от страната на Кольо. Тогава се чу изстрел, а той се хвана за сърцето с думите: „Нещо ме стегна!” Нямаше кръв! Първо помислих, че се шегува. Щом започна да клюма с глава, осъзнах, че нещо става. Опитахме да го свестим. Видяхме, че вече не говори. Слязохме от колата и го изнесохме. Когато го оставяхме на масата, вече нямаше никакви признаци на живот. Киро не знаеше какво да прави, биеше му шамари. Обадих се на тел. 112 и им казах, че е получил инфаркт, защото нямаше никаква кръв. Дойде спешна помощ и обясних същото на фелдшерката. За стрелба изобщо не стана въпрос! Пистолетът на Киро изведнъж изчезна. Чак после разбраха, че има проблем, защото започна да капе кръв”, коментира шофьорът на Пламен Копчев.

Стефанов разкри и още една интересна подробност, че няколко часа по-рано, когато докарал шефа си, чул Принца да се кара с Кольо и да го псува на майка.

В съда дадоха показания и близките на убития Никола Колев. Неговата съпруга Стоянка и двамата му синове Венелин и Георги са категорични, че са правени опити убийството да се маскира като инфаркт. Те заварили тялото на Никола проснато върху маса в градината на ресторанта.

„Чаках го да се прибере, но около 23 ч. при мен дойде големият ми син и ми каза: „Майко, татко е починал!” Малко след това ми се обади един полицай, поиска разрешение да откарат тялото за аутопсия. Аз категорично отказах. Отидохме да вземем личната лекарка на семейството и заедно с нея пристигнахме в ресторанта около полунощ. Мъжът ми беше хвърлен на една маса с разперени ръце и крака. Не ни позволиха да се доближим до него, разрешиха само на лекарката. Вътре освен подсъдимия и Копчев имаше и двама полицаи. След като се приближих до масата, забелязах кръв. Обясниха ми, че паднал и си ударил главата. Опитах да го завия и тогава започна да капе кръв. Принца изобщо не се заинтересува от смъртта на съпруга ми. Само Копчев ми каза, че нямал нищо против него”, разказа почернената вдовица Стоянка.

Жената добави, че Никола работел за Христов над 15 години. Напуснал за един кратък период, след като шефът му го набил. Стоянка уточни още, че Принца често гърмял с оръжието си в нетрезво състояние и заплашвал и други хора с убийство.

По-големият син на готвача – Венелин свидетелства, че Христов е избухлив характер. Младият мъж се възмути, че опечалените близки трябвало да обръщат тялото и да показват огнестрелната рана на ченгетата. Полицаите дори си тръгнали след констатацията за инфаркта и се наложило хората няколко пъти да звънят на тел. 112, за да се върнат и да започне разследване за убийство.

„Когато пристигнахме, всички бяха в ресторанта, включително и полицаите. Не ни позволяваха да отидем до баща ни. Пуснаха само личната лекарка. В двора беше много тъмно. След като констатира, че е починал от инфаркт, тръгнахме да я караме до дома й. През това време майка ми видяла кръвта, а брат ми – намерил гилза. Позвъних на тел. 112, но полицаите се върнаха едва след второто ми обаждане. Направи ми впечатление, че трябваше ние да намерим огнестрелната рана. Трябваше да вдигнем кървавото тяло на баща ни, да го обръщаме на една страна и да му съблечем блузата. Чак тогава дойдоха криминалисти и започна разследване”, припомни си Венелин.

Неговият брат допълва зловещата картина. Думите му също звучат шокиращо.

„Когато майка ми видя капките кръв, аз започнах да се оглеждам по земята. Намерих една гилза. Веднага се отдалечих на 20-30 м, защото ме хвана страх. Бяхме останали сами с Принца и Копчев, които бяха много пияни. Не знаех какво могат да направят! Обадих се на тел. 112, за да им съобщя какво съм открил. От там обаче ми обясниха, че полицаите знаят за гилзите. Според тях те били от предната вечер, когато стреляли по плъхове”, коментира младият мъж.

Припомняме, че Флагман.бг единствен съобщи за опитите убийството да бъде прикрито като инфаркт. Обвинени за това обаче няма!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Темида


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
8
Коментара по темата
8.
до 3
26.04.2018 21:04:55
4
10
Принц ли си , принцеса ли си ?Защо уби невиния готвач? Едва ли хората ти искат парите , ама ти съпругът на жената няма как да го върнеш ... и да плащаш малко ще ти е и децата ти и внуците ти без да имат вина ще ти плащат греховете, като се правиш на Господ и твойто време ще дойде
7.
консула
26.04.2018 20:38:26
1
6
значи ако си съучастник те правят консул, ами като е бил там защо заедно са прикривали деянието
6.
До 5
26.04.2018 20:17:51
5
7
Всеки има право на защита,дори и убиецът,но да не дава Господ да го осъзнаеш на свой гръб!
5.
жжжжжж
26.04.2018 20:15:01
4
9
до3....ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ ДА ЗАЩИТАВАИ ТОЗИ УБИЕЦ ПОГУБИЛ НЕВИНЕН ЧОВЕК
4.
Уффф
26.04.2018 19:47:13
4
13
Слънчев бряг мнооого корумпета , голямо умуване е паднало от униформите !
3.
Наистина ли
26.04.2018 19:46:59
18
5
Свидетелите са говорили това което е написано? А бе Петьо,защо не отидеш на ушен лекар като си чул;недочул, недоразбрал и бързаш да пишеш глупости?! Нищо такова не е казано, освен че заинтерисованата жена на готвача говори врели некипели за да си осигури парички?! А малоумния шофьор от страх да не бъде обвинен в нещо незнайно какво, сътвори такива глупости, че дори прокурорката поиска да му четат противоречия? Който се смее последен,най хубаво се смее е казал Народът!
2.
Иван
26.04.2018 19:40:50
3
15
Доживотен затвор без право на замяна.
1.
Съд до дупка
26.04.2018 19:30:42
5
17
Нека да му вземат всичко.
Да го занулят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори