×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Криминалисти от ОДМВР-Бургас притискали мъж да свидетелства срещу Божо Кравата


Само във Флагман.бг! Криминалисти от ОДМВР-Бургас притискали мъж да свидетелства срещу Божо Кравата
Полицаите са все кадри, назначавани преди време от сегашните шефове на охранителна фирма „Аркус – Секюрити“
Тема в развитие
Кольо Магарето загубил паметта си след тежка катастрофа Делото „4 you”: Адвокатитe на Митьо Очите и Божо Кравата в батални разправии помежду си, скачат и на съдиите Свидетел от „4 you”: Божидар подаде ръка, Димитър Желязков посегна да го удари, после имаше изстрели и суматоха Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Стар куршум в тялото на Митьо Очите случайно открили лекари в Бургас Лекарят, спасил Очите след стрелбата в Слънчев бряг: Беше в шок, кръвното - много под 60, в замъглено съзнание Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Екстрадицията на Митьо Очите навлезе в мистериозна фаза Цацаров пита адвоката на Очите: Защо Желязков пребивава в турски затвор, щом няма искане за екстрадиция? Дълъг болничен отложи разпитите на дъщерята на Митьо Очите, вдовицата на Бай Миле и сина на Туцо от Килърите Човек от групата на Митьо Очите се оказа стопанин на общински язовир с 20 тона риба Съдът не намери доказателства, че Пейко Янков е в групата на Очите, но го остави в ареста (ОБНОВЕНА) Окончателно: Съдът остави човек на Очите в ареста след показания на служител от „Аркус” и наркодилър (допълнена) Викат в съда голямата дъщеря на Митьо Очите – ще свидетелства срещу Божо Кравата След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Честито „4 you”! 2 години от оцеляването на Митьо Очите… и 9 години борба на Бойко Премиера с мафията Разпитват трима тайни свидетели срещу групата на Божо Кравата, Митьо Очите е редовно уведомен Как братята Колеви от Ямбол случайно видяха стрелбата по Митьо Очите (снимка) Само във Флагман.бг! Митьо Очите с четвърта операция и крими реабилитация Редът в Слънчев бряг е под разпорежданията на Димитър Желязков-Очите Роднините на убития в Слънчев бряг гард на Очите дарили наследените 40% акции в „Аркус” Адвокатът на Божо Кравата поиска разследване на двама бургаски криминалисти Ексклузивно! Само във Флагман! Чуйте целия запис с постановката срещу Божо Кравата И жена вербувана под натиск да свидетелства срещу Божо Кравата. Разраства ли се МВР-скандалът? Само във Флагман.бг! Криминалисти от ОДМВР-Бургас притискали мъж да свидетелства срещу Божо Кравата Натисканият да свидетелства срещу Божо Кравата: Знам на кого ще ме изпеят, няма нищо сигурно в полицията "Произвежда" ли си полицията свидетели срещу Божо Кравата (ВИДЕО)
виж още
скрий
02 Октомври 2016, Неделя, 06:50 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Директорът на бургаското МВР старши комисар Калоян Калоянов трябва да постанови проверка на служителите в собствената му сграда


Бургаски криминалисти са заснети на скандалните кадри как притискат мъж да свидетелства срещу Божидар Кузманов-Кравата, които bTV излъчи снощи. Това съобщиха на Флагман.Бг отлично информирани източници. Първоначално бе обявено, че хората на записа, които опитват да изфабрикуват показания срещу основния враг на Димитър Желязков-Очите, са полицаи от РУП-Несебър.

Флагман.бг узна, че случаят с престрелката на 8 юни в Слъчнев бряг отдавна е прехвърлен в ОД на МВР-Бургас. Това означава, че директорът на бургаското МВР старши комисар Калоян Калоянов трябва да постанови проверка на служителите в собствената му сграда, защото именно те са записани със скрита камера, а не несебърски полицаи.

Въпростните криминалисти са все кадри, назначавани преди време от сегашните шефове на свързваната с Митьо Очите охранителна фирма „Аркус – Секюрити“. Твърде вероятно е те да се опиват да върнат жеста на бившите си началници.

Припомняме, че в централната си емислия bTV излъчи репортаж от скрита камера, на който се вижда как полицаи манипулират показанията на мъж, задържан за побой в Слънчев бряг. Униформените го карат да стане анонимен свидетел срещу групата на Кравата и да ги натопи за престрелката с несебърския бос. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

В категории: Крими


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
TUI
03.10.2016 07:00:23
0
7
Абе тия от криминална скоро ще надминат изцепките на Валентин Цоновски. При него заподозрени умираха при съмнителни обстоятелства.
13.
G
02.10.2016 23:50:40
1
4
Полицая е красимир пенчев бачка в дирекцията от Средец е
12.
Братя Диневи
02.10.2016 16:51:36
0
10
Спокойно Емка нали знаеш, че ние сме зад теб.
11.
Дойче Веле
02.10.2016 16:01:14
2
16
Въпросите трябва да се задават към шефа на криминална Емил Павлов известен повече, като "Любимеца на местните олигарси". С БОП-аджийския си манталитет, превърна криминална полиция в една репресивна мутренска служба. Ама какво може да очакваш от човек, който е бил подчинен на Флоров.
10.
АНТИ
02.10.2016 14:59:38
0
9
Две мутренски очи,
и поглед на теле.
В две глупави очи,
бай Ганьо си личи.
9.
До 7
02.10.2016 14:33:30
2
2
Защо се изказваш неподготвен?
8.
Ех Калоянов
02.10.2016 14:23:11
1
7
Какъв професионалист си само!!!
7.
Хаааа
02.10.2016 14:09:14
2
4
Смешници - извънредно, съобщиха отлично информирани източници. Смях, БТВ ли са ви източниците, защото те още вчера го излъчиха това.
6.
Гражданин Поет
02.10.2016 14:07:04
0
9
До Номер 2: Ми да,крайно време е.Изобщо,как си позволяват да пишат несъгласувани с Джамията статии. Бел.Превод : Джамията е "секретната квартира" на РПУ Бургас ,където се съгласуват подкупи,СРС-та,одобрява се кой да къса билетчетата за представлението което ви изнасят(доскоро беше Митьо). Заради масовото произвеждане на анонимни свидетели Джамията е секретна колкото пазара. П.С: с нетърпение чакам отговор
5.
Ботю Ботев
02.10.2016 13:54:28
1
3
Те са мой ученици навремето аз практикувам така
4.
До 2
02.10.2016 13:25:31
3
12
Ебахти ченгеджийското мислене.От 100 километра ти личи,че си полицай.И сайта се казваше"бесове"преди 5 години.
3.
Б.б.
02.10.2016 13:18:21
2
17
да се разследва шефа на БОП Бургас , Владко...
2.
Парцал
02.10.2016 13:13:06
12
8
Аз пък не разбрах как го притискат тоя да говори нещо. Питаха го нещо и той се прави, че не знае нищо. Не ми е ясно и какви сте вие от бесове, че да казвате на Калоянов какво да прави. По-скоро трябва да резследва т. нар. журналисти , че използват незаконно СРС и издават следствена тайна от разследване. Крайно време е да видим и журналист в затвора.
1.
007
02.10.2016 13:11:47
7
9
Tova sa kadri na Marinov a ne na Kalojanov!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори