

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е традиционна и много лесна
Зимен вкус с дъх на празнична трапеза
Във всеки ресторант прилагат трик, който ги прави перфектни
Гостите ви ще си оближат пръстите
Печени, а не пържени
Традиционни ястия на трапезата са прясна питка, украсена с орнамент, пиле каша, варено жито, царевица и тиква
След няколко месечна пауза, заведението отново отвори врати
Медицинска лаборатория „ЛИНА” предлага и определяне на вида на кърлежа
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки