

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи
Невероятно меки, ухаят разкошно и се приготвят изненадващо лесно
С нея те стават невероятно крехки и сочни
Силен тласък на културните събития в общината през есенно-зимния период
Котелът около Великая Новоселка е почти заформен, но докато Украйна губи Донбас, ген. Сирски хвърля месо и техника в Курската месомелачка