

- Извинявай, да не би да ти е студено?
Той:
- Не, толкова си е...

- Мамо, мамо, виж, едно куче лети!
Майката с лека усмивка казва:
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвя се много бързо, а продуктите за нея ги има във всяка кухня
Въпреки дългия списък с необходими продукти, тази рецепта е идеална за всеки новак в кухнята
Ще се влюбите в тази рецепта
С много вкусна плънка
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Приготвя се с евтини продукти, подобно на класическата мусака с картофи