

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Те не предизвикват значителни скокове на глюкозата в кръвта
Маската хидратира и предпазва кожата от черни точки
Очарователни палачинкови рулца, които ще ви вземат акъла. Перфектното предястия за най-претенциозните гости
Азиатците от години използват оризовата вода от накисването и варенето на ориза в грижата за косата и кожата си
Вкусен сладкиш за празниците - направете го още днес
Защото в стъклените сгради край Пантеона така ще Ви омаят, но законно, а после няма да можете да си върнете парите
Единственият съвет на кулинарите е да следвате точно количеството на сусамовия тахан
Велурът попива лесно мръсотия
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Поднесете го в контрастна чиния