

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Тя много лесна за приготвяне
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Те са перфектната вечеря за всеки заклет вегетарианец или някой, който спазва Великия пост
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант