×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ с най-много преференции в Бургас, Живко Табаков - първи при Реформаторите


ГЕРБ с най-много преференции в Бургас, Живко Табаков - първи при Реформаторите
Антон Берданков е №1 в ГЕРБ заради съвпадането на личния му номер с този на бюлетината
Тема в развитие
Окончателно: ГЕРБ 29, БСП – 5, НФСБ и Реформатори по 4 мандата Местна коалиция № 1 в Карнобат, пет партии влизат в Общинския съвет Николай Димитров с комфортно мнозинство в Общинския съвет в Несебър. Вижте как се разпределиха мандатите Златко Димитров: Благодаря от сърце на всеки един от тези 4064 жители на община Несебър, които гласуваха за мен ГЕРБ със смазващо мнозинство зад кмета Германов в Приморско, БСП изчезна от ОбС Прецедент! ДПС се топи в Бургас, на път да остане без общински съветник ДПС окова Руен за още 4 години, Исмаил Осман печели на първи тур ГЕРБ с най-много преференции в Бургас, Живко Табаков - първи при Реформаторите Първо във Флагман! Вижте как ще изглежда новият Общински съвет на Бургас Първо във Флагман: Резултатите от местния вот в община Бургас Картата на Бургаска област: Кметовете на 9 общини печелят на първи тур, в 4 битката продължава на балотаж ОДМВР-Бургас с нечувани мерки за сигурност! Отцепиха ОИК в радиус 1 километър (СНИМКИ) Битката за Приморско приключи: Германов разби Димитров на първи тур Само във Флагман.бг! Николай Димитров печели Несебър на първи тур(ОБНОВЕНА) При 40 % обработени протоколи в Карнобат! Георги Димитров кмет от раз, има и мнозинство в ОбС Христо Янев отвя конкуренцията в Обзор, бие убедително на първи тур Фурор в Камено! Жельо Вардунски на крачка да отнесе червения Стефан Бонев на първи тур Уиски с утеха за БСП-Бургас: Не даваме оставките, по-добри сме от миналия вот! Георги Лапчев на 50 гласа от победа на първи тур в Царево Балотаж в Средец: Иван Жабов срещу Живко Гърков Георги Димитров води в Карнобат, но балотаж не е изключен Шок и ужас в Приморско: Димитров блокира ОИК, изходът от вота непредвидим Вижте как кмет и министър танцуват блус след смазващата победа в Бургас (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг: ГЕРБ ликува с исторически 82 % в Бургас, Димитър Николов чисти екипа си Бойко Миразчийски изпревари Мосинов, но БСП се оформя втора сила в Бургас Панайот Рейзи спечели трети мандат! Имал довършителни работи, за да го помни историята Димитър Николов: Бургазлии гласуваха за новите проекти, гласуваха с позитивизъм, гласуваха градът да се развива! Първи резултати! Димитър Николов спечели убедително третия си мандат, ГЕРБ отново с мнозинство Илиян Янчев спечели убедително втори мандат в Малко Търново Иван Алексиев гони рекорда на Димитър Николов, над 70% са гласували за втория му мандат
виж още
скрий
26 Октомври 2015, Понеделник, 04:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Размествания ще има и при НФСБ и ДПС
Избирателите на убедителния победител в местните избори в Бургас – ГЕРБ са били най-активни при преференциалното гласуване, показват междинните резултати от Общинската избирателна комисия към 7 часа тази сутрин. Според политически анализатори това е в основата на впечатляващия резултат на листата.

ГЕРБ ще има около 30 общински съветници, но се очаква сериозно разместване. Предварителните данни сочеха, че с около  140 гласа листата листата ще се пренарежда. При сегашното активно използване на преференциалния вот обаче тази бройка със сигурност ще скочи значително.

С най-висок личен резултат от листата към 7 часа е Антон Берданков, за когото са гласували 1139 души. Това със сигурност го изстрелва на второ място след водача Димитър Людиев. Причината за сериозната подкрепа към Берданков е дублирането на личния му номер – 24 с този на бюлетината. Втори по преференции е водачът Димитър Людиев, който има 616 гласа при междинното преброяване, но на негово име ще се калкулират и бюлетините без преференции. Това със сигурност ще го бетонира на първо място – достойно представяне за водач на победителя в изборите. Добър резултат има и бизнесменът Стефан Колев, който е 50-и в листата. Той е с 330 преференциални гласа и със сигурност ще попадне в новия общински съвет. Там ще е и 51-ият – Станислав Андреев, за който вота си при междинното преброяване са пуснали 247 човека. Позицията си в челото бетонира и Пеньо Мечков – с трети личен резултат към 7 часа. Шефът на образователният инспекторат в Бургас Виолета Илиева е другият отличник в ГЕРБ – с 325 гласа. Журналистът Веселин Пренеров също има висок резултат, което му отрежда сигурно място в новия ОбС. 26-ият в листата Панайот Жечков, директор на Морското училище, също е работил здраво, за да влезе в местния парламент и е сред водачите в преференциалното гласуване с 256 гласа. Общински съветник се очертава да стане и зам.-шефът на „БургасБус” Любомир Атанасов - 179 гласа. Добър ход за ГЕРБ се оказа и вкарването в листата на кандидатите от гражданската квота – Димчо Грудев и Георги Дракалиев, които имат съответно – 325 и 337 гласа при междинното преброяване.
 
Интересно е и в листата на БСП, където подобно на ГЕРБ, може да се повтори феноменът 15/15. 25-ият в листата Радослав Петков от гражданската квота е на границата и най-вероятно ще получи един от шестте мандата на червените в местния парламент. С най-висок личен резултат при междинното преброяване е Николай Тишев, следван от Стоян Колев, който бе на 16-то място в листата, но се очертава да стане съветник с преференциите. 27-ият Кирил Петков също има висок резултат и ще се намеси в битката за първите шест. В челото местата си бетонират и Тодор Ненов и Евгений Мосинов. Засега „висят” Чанко Мирчев и Живко Господинов – съответно втори и четвърти при първоначалната подредба.

Живко Табаков направи силна кампания и резултатът е налице
Новината при Реформаторският блок е, че при междинното преброяване с най-висок личен резултат е Живко Табаков, трети в листата. Той има 536 гласа срещу 469 за втория Тошко Иванов. Изненадата идва от шестия – Станимир Апостолов и осмия Митко Иванов, които ще се намесят в битката за петте мандата на Блока.

При НФСБ също ще има разместване. 11-ата в листата тв журналистката от СКАТ Кристина Лазарова е с най-висок резултат към 7 часа – 210 гласа. Както и при БСП и ГЕРБ причината е същата – съвпадането на личния й номер с този на бюлетината. Втори по резултат е Ангел Божидаров – 162 гласа, трети – Бойко Миразчийски – 151 гласа, а четвърти – Георги Дражев – 121 гласа.

Председателят на Тракийското дружество Тодор Ангелов е с най-висок личен резултат в АБВ
Разместване ще има и при АБВ, които се очертава да имат 2 мандата, но вторият виси до последно.

Ако се спечели той със сигурност отива при Тодор Ангелов, председател на Тракийското дружество и четвърти в листата. Междинните данни показват, че той има 168 гласа, което му отрежда сигурно второ място.

И при ДПС може да има размествания, стига да се наруши партийната дисциплина. С най-висок личен резултат към 7 часа при това достатъчен, за да влезе в ОбС е шестият – Йордан Козаров, за когото са гласували 267 души.

ОКОЛО 12 ЧАСА ЩЕ ИМА ОБОБЩЕНИ ДАННИ ЗА ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Политика


21
Коментара
21
Коментара по темата
21.
Интересно
27.10.2015 14:17:30
0
1
Дончо, а ти колко преференции събра?
20.
До но.19
27.10.2015 14:09:14
0
1
Дам, видяхме ги как го правят, като разнасят Кмета по срещи на Тошката....С активната подкрепа и на Областния управител на Бургас...Смех
19.
герчо
27.10.2015 11:00:54
1
3
Табачето изяде голямо дърво. В централата са бесни. Марков им показа как се правят нещата :)
18.
малка поправка
26.10.2015 12:40:47
0
3
Стоян Колев от снимката не е, Стоян Колев от листата на БСП. За щастие сте в грешка
17.
ДО15
26.10.2015 12:30:56
0
7
Как пееше Флекса- Мадъ Факъ МадъФака бум шака лака ши ва оправя със ПАТЛАКА
16.
Ж. ГОСПОДИНОВ
26.10.2015 12:23:13
1
3
Не вися аз, висят на Тишев кайсиите дето ги крепя кусур години и ми умаляха китките вече. И за награда ако не влезна сега без туй падат ще ги хвърля още сега .
15.
*********
26.10.2015 12:21:07
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
ПОДСЪДИМИЯТ КОСТА ЛУКОВ, колко преференции има ?
26.10.2015 12:19:48
0
5
15% общо си разпределят 8 политически партии, които остават извън съвета. Което приблизително означава че формациите и на Димитров и на Добрев са получили по близо 1600-1800 гласа. Хайде сега дайте ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ които са получили герберите извън тези които сте изброили, ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО кой е АНОНИМНИКА вмъкнал се в общ.съвет с вота за Димитър Николов и НИТО ЕДИН ЛИЧЕН ЗА НЕГО ГЛАС !!!

Хайде, дайте РЕЗУЛТАТА С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИТЕ ГЛАСОВЕ за Коста ЛУКОФФ, за да видим колко човека са гласували за него !!!

И отчитайте, че Бургазлии сами си финансираха кампанията със собствени средства от безнеса си, докато ГЕРБ, РБ, НФСБ, БСП, ДПС, СЕК, ВМРО си напазариха гласове с ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ, а и цялата си медийна и рекламна кампания по сайтове, радиостанции и ТВ, всичко им се плати от държавата и субсидията.

Така че, не се радвайте на поредните псевдо-демократични избори с които местната ОЛИГАРХИЯ узакони разграбването на Бургас и Община Бургас. След новите 4г. на ГЕРБ очаквайте да ви изземат и останалият частен бизнес и той ще се върши от поредната нарочно създадена общинска фирма-предприятие ...т.е. управляващия сиво-син комунизъм, ще се развихри в действие срещу частната собственост и бизнес. Мафията си има вече личен град за разкостване и жители за донорски банка ...... сега и Бог не може да ни опази. Така че, да заповядат договорените от Б.Борисов вчера Брюксел - 100000 ислямисти-бежанци, от които 10000 ще са за бургаска територия и селищна система. Те тогава, вярвам да излязат да "гласуват" и 140000 човека НЕГЛАСУВАЛИ ВЧЕРА в Бургас от общо 181210 по избирателни списъци.

ЧЕСТИТО НА НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ - 140000 ЧОВЕКА !
13.
БУРГАЗЛИЯ
26.10.2015 12:18:03
0
6
КОИ СА ГЕРБ-СБИРЩАЙН ОТ БКП, БСП, СДС, НДСВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЛУМПЕНИ !!!
12.
Сюргюнбахче
26.10.2015 12:14:05
0
6
Драката алиев не беше ли бивш ВМРО, бивш Гергьовден, бившо Ново Време и сега да е настоящ грбец? Големи хамелеони са всички послушковци май!
11.
Черноморски
26.10.2015 11:17:33
0
3
Съвпаденията на номерата в преференциалния вот, както и старанието на поне 50 на сто от избирателите да правят своя "информиран" избор пред самите табла на СИК показва колко случайна и хаотична е цялата изборна процедура у нас. За това всякакви оплаквания, характерния за голяма част от нацията ни са несъстоятелни. Всеки заслужава съдбата си!
10.
На кое място е останал КАБРИОТО !?
26.10.2015 11:16:20
0
5
Лукчо Куков най-много го рекламирахте във "Флагман", ама май от 4-ти ще се окаже 34-ти .......
9.
До номер 7
26.10.2015 11:10:09
1
0
Ще ги стигне ;)
8.
Коко
26.10.2015 10:28:53
0
4
Значи при нас като изключим Антон 24/24, първи е Людиев с 616,втори Дракалиев с 337 и трети Стефан Колев с 330?
7.
Номер 3 е бетон
26.10.2015 10:28:10
2
15
Живе, сам да припомним, че не си номер 1, защото всички бюлетини без преференция са за водача. Ако надминеш Тошко само със 100 гласа си е истински срам на фона на безумната кампания, която проведе. От теб всички чакаха поне 1000 префенреции.
6.
peio
26.10.2015 10:23:23
1
17
tolkva pari hrvarli tabakov za 469 glasa..
5.
Смоков
26.10.2015 10:22:18
1
22
Много слаб резултат за Табаков,за толкова хвърлени пари,трябваше да изкара хиляди преференции!
4.
ДИМО ТЪПОТО
26.10.2015 10:20:27
2
26
ПИЧ. Живака стана първи с парите на ДИНЕВИ , измии си очите и отивай на работа балък.
3.
DIMO
26.10.2015 10:11:33
16
8
ЖИВАКА С АКТИВНА КАМПАНИЯ СТАНА НОМЕР 1!ТАКА СЕ ПРАВИ КАМПАНИЯ!ВСЯКО СЕЛО И ПАЛАНКА И ЛИЧНИ СРЕЩИ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ!
2.
glarus
26.10.2015 09:03:52
23
5
Как така решихте, че Флекса има толкова много преференции щото бил 24/24, на всички избори до сега момчето си има стабилна подкрепа иа от младежкия герб и от младежки глас и от приятели. Аз също гласувах преференциално за него!
1.
Миро
26.10.2015 09:00:34
28
25
Бургас беше хубав град, жалко, че ще остане разкопан. Мн. Жалко за Бургас
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори