×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Янев отвя конкуренцията в Обзор, бие убедително на първи тур


Христо Янев отвя конкуренцията в Обзор, бие убедително на първи тур
Първият мандат на Христо Янев бе изключително успешен и той с лекота спечели още тази вечер
Тема в развитие
Окончателно: ГЕРБ 29, БСП – 5, НФСБ и Реформатори по 4 мандата Местна коалиция № 1 в Карнобат, пет партии влизат в Общинския съвет Николай Димитров с комфортно мнозинство в Общинския съвет в Несебър. Вижте как се разпределиха мандатите Златко Димитров: Благодаря от сърце на всеки един от тези 4064 жители на община Несебър, които гласуваха за мен ГЕРБ със смазващо мнозинство зад кмета Германов в Приморско, БСП изчезна от ОбС Прецедент! ДПС се топи в Бургас, на път да остане без общински съветник ДПС окова Руен за още 4 години, Исмаил Осман печели на първи тур ГЕРБ с най-много преференции в Бургас, Живко Табаков - първи при Реформаторите Първо във Флагман! Вижте как ще изглежда новият Общински съвет на Бургас Първо във Флагман: Резултатите от местния вот в община Бургас Картата на Бургаска област: Кметовете на 9 общини печелят на първи тур, в 4 битката продължава на балотаж ОДМВР-Бургас с нечувани мерки за сигурност! Отцепиха ОИК в радиус 1 километър (СНИМКИ) Битката за Приморско приключи: Германов разби Димитров на първи тур Само във Флагман.бг! Николай Димитров печели Несебър на първи тур(ОБНОВЕНА) При 40 % обработени протоколи в Карнобат! Георги Димитров кмет от раз, има и мнозинство в ОбС Христо Янев отвя конкуренцията в Обзор, бие убедително на първи тур Фурор в Камено! Жельо Вардунски на крачка да отнесе червения Стефан Бонев на първи тур Уиски с утеха за БСП-Бургас: Не даваме оставките, по-добри сме от миналия вот! Георги Лапчев на 50 гласа от победа на първи тур в Царево Балотаж в Средец: Иван Жабов срещу Живко Гърков Георги Димитров води в Карнобат, но балотаж не е изключен Шок и ужас в Приморско: Димитров блокира ОИК, изходът от вота непредвидим Вижте как кмет и министър танцуват блус след смазващата победа в Бургас (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг: ГЕРБ ликува с исторически 82 % в Бургас, Димитър Николов чисти екипа си Бойко Миразчийски изпревари Мосинов, но БСП се оформя втора сила в Бургас Панайот Рейзи спечели трети мандат! Имал довършителни работи, за да го помни историята Димитър Николов: Бургазлии гласуваха за новите проекти, гласуваха с позитивизъм, гласуваха градът да се развива! Първи резултати! Димитър Николов спечели убедително третия си мандат, ГЕРБ отново с мнозинство Илиян Янчев спечели убедително втори мандат в Малко Търново Иван Алексиев гони рекорда на Димитър Николов, над 70% са гласували за втория му мандат
виж още
скрий
25 Октомври 2015, Неделя, 21:48 ч.

Кандидатът на ГЕРБ спечели със смазваща преднина втория си мандат
Христо Янев е новият-стар кмет на град Обзор. При 70 % обработени протоколи той печели с убедителна преднина пред опонентите си – Райко Димов от НФСБ и Кирил Стоянов от коалиция „ЗОРА“.

Янев, който е издигнат от ГЕРБ, води с над 1000 гласа пред претендентите си, което го бетонира за втори мандат.

Град Обзор е ключов за най-богата община в България – Несебър. Все още няма официални резултати за общински кмет.

В категории: Несебър


31
Коментара
31
Коментара по темата
31.
Boiko Asenov
28.10.2015 19:51:52
6
8
Аз хора лично не мога да ви разбера преди изборите висяхте на кметската врата и се молехте за помощ по-едил или друг въпрос след изборите почнахте да плюете по човека кой-то никога не ви е затворил вратата и никога не ви е обърнал гръ. И продължавате да плюете срещу човек който ви е помогнал и ще ви помогне винаги но едно нещо не мога да разбера Защо всички които плюете се криете зад някви си никове нали претендирате за нещо как да се разбере кой каква претенция има. В моите очи сте едни страхливци които не можете да застанете като възрастни и разумни хора и да си изкащете мнението та нали точно ВИЕ преди години искахте Демокрация ето сега има демокрация и свобода на словото излезте покажете кои сте и си отправете критиките както е редно а не ми поствате тука някви коментарчета!!!!! Благодаря че го прочетохте ако наистина ви пука за обзор няма да ми пишете по разни сайтове а ще го направите лично очи в очи с човека за който говорите да ви вида тогава дали наистина ТРЕВАТА ще бъде по-висока от ВАС !!!!!!
А за ваше сведение се казвам Бойко Асенов smile emoticon
30.
Yy
28.10.2015 19:26:41
8
10
защо, когато човек е няколко стъпала по-нагоре в материално или интелектуално ниво, е винаги Трън в очите на незнаещите, мързеливите, завистливите, злобните и клюкарстващи по цял ден?! Вместо да правите елементарни коментарни и да злобеете се докажете в обществото с нещо градивно-първо за вас и после за града ни и след това бъдете съдници на хората, които работят за да Ви има Вас "благодарните"!! Тогава може да се изправите и да имате основание да изисквате нещо от някой или да го определяте какъв е!
29.
Подкрепям Исус
28.10.2015 18:27:37
10
9
Много точно казано.....Но те защитниците на Перката и Кръстеви не го проумяват.Малоумници....Ще ви тъпчат и командват още четири години.А Кръстеви ще си пълнят джобовете и ще ходят по Малдивите.Стадо овце сте вие.....
28.
Исус
28.10.2015 12:45:55
8
10
Ако позволите да направя поправка в уравнението Ви!1400-450 човека, които нямат общо и не ги вълнува бъдещето на общината, минус бройката на работещите в Кметството умножена най-малко по 3 члена в семейство (защото е обществена тайна, че ако не подкрепят шефа си ще има уволнения), минус бройката местни работещи към Кръстеви, минус бройката купени местни гласа, на които им е все тая, ... Какво стана сега, а? ... И това ми било победа... Пълна пародия!
27.
Тото
27.10.2015 18:29:30
11
10
То се видя на 25-ти октомври кой е овчарин. И думата се пише с "ч", а не с "4", интелигентните!!!
26.
до 19
27.10.2015 16:58:19
15
11
Ти Христо Янев ли наричаш интелигентен.Той има купено средно образование.Купиха му го Кръстеви.Тях никой няма да ги избере,а така сега са недосегаеми и си прикриват далаверите.Той е само една пионка.Ходи и плюе като ов4арин(това му е истинското призвание на него).
25.
1001
27.10.2015 15:15:50
9
11
В допълнение, целият този стрес на изборите в Обзор бе провокиран от хората на Ташев! Кажете му на тоя "Пингвин", че на събранието се биеше в гърди,че е на 21 място и няма намерение да влиза в управлението! Сега, Г-н Ташев, какво става? Защо с Г-н Манолов сте в квотата за Общински съветници?Боклук!Престъпник! Трябва да го приберат в килията!
24.
1001
27.10.2015 15:10:57
8
10
На всички Вас, които пропагандирате за тези регистрации, само искам да кажа следното: в подалите заявления за избори 2015г по настоящ адрес са и всички тези хора, които по лична карта не са с адресна регистрация в Обзор, а те живеят тук от години, имат къщи, хотели баби, дядовци и прочие, снахи, зетове и т.н, освен това се оказа и доказа, че Г-н Кирил Стоянов също е използвал капацитета си от стари сергиджии и персонали, които е регистрирал "умно" преди известно време и същите тези хора на Г-н Ташев и компания бяха на 25.10 и дадоха своя вот. Същите тези хора, нарочно платиха на медии, за да отвлекат вниманието си от себе си и ситуацията беше: КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! Виждам, че опонентите са били впечатлени от видеоматериала и брошурата на Янев, за което благодарим! Само, че пристанището на Г-н Стоянов, както стана ясно - той "планира за р.Двойница, а проекта за лодкостоянка на Янев е за южен плаж - нос, всеки един вещ по проектирането знае как стоят нещата. Разбирам, че сте бесни, разбирам, че нямате друг аргумент, с който да се надъхвате, но ако не отделяхте толкова време в злоба и пропаганда, щеше да си живеете по спокойно и с достойна загуба!
23.
Благой
27.10.2015 15:01:47
10
14
И какво като се докараха хора отвън? Ако техният брой, както многоуважаваният г-н Ташев твърди, е 400, ето го и уравнението:
1400 - 400 = 1000 МЕСТНИ гласа за Христо Янев и
300 гласа за г-н Стоянов.
И да плюете, и да не плюете, изводите са измерими и разликата е мнооооого голяма- цели 700 гласа.
22.
Николай Драганов
27.10.2015 14:43:48
7
9
Изобретателни сте в предположенията, но само за сведение ще кажа, ще не туристи са го направили. Тези, които са го направили, са ясни. Желая ви приятен ден и щастлив живот!
21.
,,XX''
27.10.2015 14:42:58
5
8
Факт ли е, че се купуваха гласове - факт е. Факт ли е, че се доведоха стотици хора от други градове и села за да дадат своя също подкупен глас - факт е. Точка по въпроса.Затова се извика национална телевзия, за да се покаже истината пред цяла България. Купена победа не е истинска и заслужена победа.
20.
Бойко Б.
27.10.2015 14:34:20
5
13
Може би, туристите ви са изпочупили Първомайската поляна или някой друг платен от вас, за да си довършете филма, който започнахте.Защо си мислете, че вие като си плащате на всички за всичко и другите го правят.Вие злобеете, не ние. Важно е, че цяла България разбра за фалша,който се разигра на 25 в Обзор.
19.
Николай Драганов
27.10.2015 14:18:52
8
13
Слепците в Обзор са много явно. Пионките на г-н Стоянов, които даваха интервюта на извиканите от него платени журналисти и фотографки, нямат ли рамене на главите си и толкова ли са озлобени и безмозъчни да му вървят по свирката? Толкова им е болно, че г-н Янев спечели, че чак изпочупиха и Първомайската поляна. Засрамете се, бе, хора! Да, г-н Стоянов е дал своя принос за развитието на Обзор и това никой не го отрича. Но не мислите ли, че времето му вече отмина? Толкова ли е трудно за вас да признаете, че Христо Янев е по-инициативен и по-инакомислещ, че работи с желание и хъс, че наистина за краткото време, с което разполагаше, успя да се докаже. Защо в Обзор се гледа с насмешка и недоверие на младите и инициативните? Не ви ли се струва, че злобата и всичката пумия, която изливате, само ви изхабява и ви прави лоши? Всички ние желаем най-доброто за Обзор. Е, благодаря на Господ, че най-доброто ни се случи за втори пореден път. Досега е нямало такива ексцесии в града при борбата за власт. Защо е толкова трудно да се осъзнае, че кметския пост не е професия и той не е вечен? Живот и здраве, сигурен съм, че в един момент и г-н Янев ще бъде заменен от някой по-можещ от него човек. Така, както ставаше през годините - кметовете се сменят, Обзор върви напред, а ние - жителите, трябва да сме приятели и преди избори, и след избори. Нека бъдем хора, стига злоба!
18.
.
27.10.2015 13:57:50
2
13
Абе хора, каква е тази злоба,всеки кмет е дал своя принос за града! Не само Стоянов и Янев, а и всички преди тях са остави нещо зад гърба си!Не е правилно да се преписват заслугите на другите, всичко се вижда и се знае кой какво е направил, спрете с тези ЛЪЖИ!!! Има по-възрастни от вас, които сме видяли всичко и знаем кое от кого е останало.
17.
,,XX''
27.10.2015 12:07:30
7
6
И такива като вас трябва да има за да виждаме как човешката простотия, лакомия и алчност нямат граници :)
16.
Тото
27.10.2015 10:21:27
8
9
Парковете ги направи Златев, центъра го направиха Обзор бий, а кметството ако не беше Янев още щеше да е в строеж. Киро няма гласове, защото въпреки парите, които раздаваше хората му показаха, че не го искат. Хайде да не се обиждаме! Това, че не ви допада резултата, не означава, че може да обиждате. Имайте малко достойнство! Дръжте се като интелигентни хора! Според писанията и изпълненията ви, спорно е дали имате глави на раменете си. Е, такива хора трябва да има иначе ще ни е скучно.
15.
хихи
27.10.2015 09:31:01
8
10
плащайте си въздуха на Кръстевите и дерзайте!Та той човекът няма гласове, а вие говорите, че купувал! Малоумници!!! Колкото Янев е направил парковете и кметството, които си ги е сложил в списанията, толкова и Стоянов е давал 300 лева!
14.
Хахаа
27.10.2015 08:31:06
8
10
Каква спортна зала в училището, какъв кей? Вие изобщо знаете ли проектите на Киро? Той нямаше такива. Имаше една рисунка на подобие на кей или нещо подобно и се оказа, че тя става само за боклука. Всички знаем е кой купуваше гласове за по 300 лв. За съжаление сте хора. Съжалявам ви!
13.
"Х"
27.10.2015 00:25:04
6
10
Кои проекти е взел от Стоянов ли? - за спортната зала на училището, за кея и няма да изброявам още какво, вижте си ги във филмчето с което ви замазва очите ... Това, че вие сте купували гласовете не само на регистрираните си хора, а и от местните за по 100-150лв си е ваша работа, другите хора не са като вас! Но и мнoго жалко за всички които лапат трохичките,които им давате. Цяла България Ви разбра какви сте...Ние не сме за съжаление, защото имаме глави на раменете си и можем да мислим, а не някой да ни диктува! А думите ЩЕ НИ ПЛАЩАТЕ ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАТЕ не са нали, а са на приятелчетата Ви , но на вас явно това ви харесва!!!!
12.
,,XX''
26.10.2015 21:39:09
5
9
Няма нужда от толкова много съжаление. Запазете си го, на вас ще ви трябва в пъти повече. Хайде сега, дерзайте!
11.
1428/318
26.10.2015 20:39:23
13
8
Ничий въздух няма да плащаме. Друга песен няма да запееме. И за ваше сведение - всеки който имаше наистина желание да гласува успя да го направи. Хайде да не се обиждаме. В един град живееме. 1100 гласа разлика. Не е малко. Но ако махнем прословутите 400, разликата си остава. Обзор си избра кмета. Не може да се угоди на всеки. Не може в един град кметовете да са двама и затова предпочитаме Христо Янев и това го казвам от името на Всички тези 700 души, които му гласуваха доверие. Съжалявам ви!
10.
,,XX''
26.10.2015 20:06:35
8
10
Ооо да, на някои със сигурност им олекна джоба. И ако не честни и неподкупени избори, то поне джобовете на тарикатите се поизпразниха. Е, сега съжалявайте нас, тези които нямаме нужда от парите на Кръстеви и които не желаем да бъдем техни слуги. След няколко години или ще запеете друга песен или ЩЕ ИМ ПЛАЩАТЕ ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАТЕ!
9.
1428/318
26.10.2015 19:35:27
9
8
Само да ме светнете, кои проекти на Стоянов продължава Янев? Кои са спечелените проекти от Стоянов? А в секциите се бавиха хората, инструктирани от Венелин Ташев да забавят изборния процес. И понеже хората не се продават за по 100 - 150 лв. Киро реши да ги купува за по 300 лв. Пари по еврофондовете се отпускаха и докато Стоянов беше кмет, но той не си мръдна пръста да се възползва от това и да направи нещо хубаво за Обзор. Всички телевизии бяха в Обзор в деня на изборите и кой даваше изявления по тях - тези, които им платиха да дойдат. Е, хвърлили сте си парите на вятъра. Само глупости се ръсеха и смехурийки. Но вие така сте решили. На 25-ти октомври Кирил Стоянов отново показа колко го е грижа за Обзор с тези некадърни, скандални изявления по телевизиите. А този Ташев защо си мисли, че хорато в Обзор го харесват? При изминалия му мандат като общински съветник веднъж не е вдигнал ръка в подкрепа на Обзор, веднъж не е бил "За", когато е ставало дума за Обзор. И който не ми вярва нека да отвори решенията на Общински съвет И да види колко пъти този господинчо е гласувал за Обзор. Защо си мисли, че ние от Обзор не знаем какво се случва там и може да ни манипулира. Всъщност, защо вие, които плюете нас избирателите, които сме гласували за Христо Янев мислите, че сме толкова тъпи и не виждаме какво се случва в Обзор. Вие ли сте най-умните? Вие ли сте способните да изберете кой да ни управлява? Защо си мислите, че вие сте по-по-най? Не сте! И го доказахте с целия този цирк и фалш, който демонстрирахте в деня на изборите. Съжалявам ви!
8.
ґґґгм
26.10.2015 17:35:49
11
12
Христо сигурно не краде заедно с брат си и гнусните Кръстеви.Те дърпат конците,а той е една ОВЦА.
7.
Ллл
26.10.2015 16:30:46
11
11
Вземете уроци по математика-сметките са ви грешни! От 1400 махнете прословутите 400 ..... Победител Христо Янев!
6.
....
26.10.2015 10:45:32
9
16
Янев продължава проектите от предния кмет, това че по неговото управление е имал късмета да отпуснат средствата е др въпрос... и Стоянов даде началния тласък на градчето, заради него разцъфна! да видим като приключат спечелените проекти от Стоянов какво ще направи сегашния кмет. И никой не си гледа интереса инак нямаше да е такъв резултата ако си го гледаха гражданите :) кой го избра този кмет аз не мисля че обзорци а една част от Шумен, Смядово където са работили лятото, че и такива където само на почивка са идвали и кой знае още от къде... а и нарочно се бавеха толкоз в секциите да се отказват обзорци. всички знаете как се спечелиха тези избори но мълчите и търпите....безволеви хора. Трябваше както в с. Детелина да не се допускат др освен гражданите на градчето да видим кой щеше да е кмет... продавате се за по 100 - 150лв а после губите хиляди!
5.
....
26.10.2015 10:36:18
8
14
Не ми го хвалете... това не бяха честни избори, ако бяха нямаше той да е кмет! Изсипаха се сумати и народ да където не са от Обзор да гласуват за обзорски кмет и кой спечели... с 1000 гласа а ми то само 400 бяха други граждани дошли да си продадът гласа :Х На местни избори само местни хора не продажници!
4.
Братовчед
26.10.2015 10:12:33
15
8
Браво Христо! Успех през новия мандат!
3.
''XX''
26.10.2015 10:06:47
10
18
,,Това което е направил Янев за един мандат...'' го е направил по проекти и с пари, които се отпускат от еврофондове, но какво ли ще прави за Обзор, ако няма пари оттам? Как ли ще замазва очите на хората тогава? Именно тези, които гледат само собствения си интерес и се продават за 100 лв на човек са дали гласа си за него. Не виждате по далече от носа си, обзорци и не мислите занапред!
2.
"ХХХ"
26.10.2015 08:57:21
19
10
Толкова сте озлобени, не е истина.. Гледате собствения си интерес ! Това което е направил Янев за един мандат Стоянов нямаше да го направи и за два .... Но вижте някой друг негов палат можеше и да се появи ;)
1.
"Х"
26.10.2015 07:46:29
14
20
Е нормално, след целия филм който направи...Обзор пак 4 години ще живее в лъжа, а може би и цял живот...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори