×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! Вижте как ще изглежда новият Общински съвет на Бургас


Първо във Флагман! Вижте как ще изглежда новият Общински съвет на Бургас
Със сигурност Костантин Луков ще бъде отново председател на местния парламент
Тема в развитие
Окончателно: ГЕРБ 29, БСП – 5, НФСБ и Реформатори по 4 мандата Местна коалиция № 1 в Карнобат, пет партии влизат в Общинския съвет Николай Димитров с комфортно мнозинство в Общинския съвет в Несебър. Вижте как се разпределиха мандатите Златко Димитров: Благодаря от сърце на всеки един от тези 4064 жители на община Несебър, които гласуваха за мен ГЕРБ със смазващо мнозинство зад кмета Германов в Приморско, БСП изчезна от ОбС Прецедент! ДПС се топи в Бургас, на път да остане без общински съветник ДПС окова Руен за още 4 години, Исмаил Осман печели на първи тур ГЕРБ с най-много преференции в Бургас, Живко Табаков - първи при Реформаторите Първо във Флагман! Вижте как ще изглежда новият Общински съвет на Бургас Първо във Флагман: Резултатите от местния вот в община Бургас Картата на Бургаска област: Кметовете на 9 общини печелят на първи тур, в 4 битката продължава на балотаж ОДМВР-Бургас с нечувани мерки за сигурност! Отцепиха ОИК в радиус 1 километър (СНИМКИ) Битката за Приморско приключи: Германов разби Димитров на първи тур Само във Флагман.бг! Николай Димитров печели Несебър на първи тур(ОБНОВЕНА) При 40 % обработени протоколи в Карнобат! Георги Димитров кмет от раз, има и мнозинство в ОбС Христо Янев отвя конкуренцията в Обзор, бие убедително на първи тур Фурор в Камено! Жельо Вардунски на крачка да отнесе червения Стефан Бонев на първи тур Уиски с утеха за БСП-Бургас: Не даваме оставките, по-добри сме от миналия вот! Георги Лапчев на 50 гласа от победа на първи тур в Царево Балотаж в Средец: Иван Жабов срещу Живко Гърков Георги Димитров води в Карнобат, но балотаж не е изключен Шок и ужас в Приморско: Димитров блокира ОИК, изходът от вота непредвидим Вижте как кмет и министър танцуват блус след смазващата победа в Бургас (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг: ГЕРБ ликува с исторически 82 % в Бургас, Димитър Николов чисти екипа си Бойко Миразчийски изпревари Мосинов, но БСП се оформя втора сила в Бургас Панайот Рейзи спечели трети мандат! Имал довършителни работи, за да го помни историята Димитър Николов: Бургазлии гласуваха за новите проекти, гласуваха с позитивизъм, гласуваха градът да се развива! Първи резултати! Димитър Николов спечели убедително третия си мандат, ГЕРБ отново с мнозинство Илиян Янчев спечели убедително втори мандат в Малко Търново Иван Алексиев гони рекорда на Димитър Николов, над 70% са гласували за втория му мандат
виж още
скрий
26 Октомври 2015, Понеделник, 03:58 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Емел МАХМУД

ГЕРБ със смазващо мнозинство от 29 съветници, не се нуждаят от Реформаторския блок

Около 1,30 часа след полунощ Флагман.Бг получи независими резултати от преброяване на гласове в 3 от щабовете на територията на община Бургас, както и данни от ОИК при 12% от обработените протоколи. На база процентите, които съобщихме преди малко и чиято тенденция ще се запази, може да се направи следното разпределение на местата в Общинския съвет.

ГЕРБ – 25 – 29, възможно е да стигнат и до 30. БСП – 6, НФСБ – 5, РБ – 5, СЕК – 4, АБВ – 2, ДПС – 2. При това положение по всяка вероятност ГЕРБ ще получи още по-голямо мнозинство от досегашното – 28 съветници. И кметът им Димитър Николов ще работи необезпокояван, което бе и основната цел на партията на Бойко Борисов в Бургас. Така въпреки откровената подкрепа за кмета Димитър Николов от страна на РБ, е възможно ГЕРБ изобщо да не се нуждаят от гласовете им в Общинския съвет, както и да останат само с един заместник-кмет. Очакванията на Реформаторите бяха да получат от Димитър Николов поне 2 зам.-кметски места и директори на дирекции. Николов обеща промени в екипа си, но сега не се знае дали ще се наложи да спази уговорката.

Големите неприятни изненади се очакват в БСП, където вторият, третият и четвъртият, съответно – Чанко Мирчев, Евгений Мосинов и Бенчо Бенчев може да бъдат изместени от преференциите. Същото се отнася и за Реформаторския блок, където вътрешните търкания и амбициите могат да разместят второто, третото и четвъртото място.

Най-много размествания ще има обаче в листата на ГЕРБ заради преференциите, което Димитър Николов бе предвидил още при самото й съставяне. Със сигурност Костантин Луков ще бъде отново председател на местния парламент. Основният личен опонент на Луков – Милчо Добрев, получи с неговата ПП „Движение Напред България” 0,14% подкрепа.



Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
44
Коментара по темата
44.
Любимец 24
26.10.2015 14:19:32
0
10
Антончо Рапърчето пак намаза..... май май ще измести първият в листата на герб :) Това си е жива трагедия при положение, че за толкова много време той не е казал 5 думи на кръст на тези скучни общински съвети !!! трагедия !!!
43.
Нищо няма да бъде забравено Иване !
26.10.2015 13:20:11
1
3
Иван ли си, пиян ли си ........

Толкова си наясно с цялата предизборна ситуация, че направо се късам от СМЯХ !!!

Само на такива НЕАНДЕРТАЛЦИ, като тебе не им е светнало ОЧЕИЗВАДНОТО, а именно че Добрев с антикампанията срещу ЛУКОВ РАБОТИ ЗА ГЕРБ и СЪВЕТНИЦИ които бяха сложени от Николов на местата след 20-то.

Първо още м.ЮНИ 2015г., лично пред националните медии (БТА и в-к"24 часа") самият М.Добрев обяви решението свое и прието от ПС на партията му, че ще подкрепят за трети мандат Димитър Николов и го направиха.
Нямаше и листа съветници да регистрира, просто защото за 25г. в политиката на човек му омръзва да е от битка в битка.

И само простотията която извърши на 21.07.2015г. на сесията К.Луков - размахвайки един НЕИСТИНСКИ ДОКУМЕНТ, го амбицира да се изправи срещу Луковщината и Луков, за да покаже (както само той си го може) на цялата област Бургас, колко е "велик" , като междувременно го предаде на съд и прокурор.

А това, че другите съветници от ГЕРБ се възползваха от атаката срещу К.Луков , си е съвсем нормално. Така, че всичко е бизнес Иване, ПЛАТИХА СИ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА и ПОЛУЧИХА КАКВОТО ТРЯБВА за да са с преференциите много, много напред преди твоят Луков. Политически маркетинг и реклама е профи определението на това и за да се реализира, ти трябва аутдоор медия и лична политическа формация, неща които М.Добрев има налични и си изкара добри пари, вярвай ми.

Друг е въпроса, ТИ какво спечели в личен и бизнес план от ПЛЮЕНЕТО си тук ???

Апропо, споменаваш за ОПОНЕНТ с име Луков на М.Добрев ....., няма такъв Иване !

Има предаден на СЪД (нчхд) и на Прокуратурата бивш председател на Общ.Съвет - К.ЛУКОВ , за ДОКУМЕНТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ от общ характер (използване и разпространяване НЕИСТИНСКИ СЪДЕБЕН ДОКУМЕНТ придобит по НЕЗАКОНЕН РЕД) срещу представител на обществеността - длъжностно лице ! Там ще се води вече истинската битка срещу корумпираните милиционери (изгонени 1994г. от МВР-КАТ), заемащи от 2007г. местата на младите хора и на доказалите се с уважение сред бургазлии, улегнали съветници от ГЕРБ.

Та не го мисли М.Добрев, както си спечели делата и битката в бизнеса си срещу Йоан Костадинов (и намери общ език с Димитър Николов все пак са били заедно в СДС-Бс), така и ще ОСЪДИ твоят любимец КАБРИО-то. Имаи търпение , всичко предстой и нищо няма да бъде забравено Иване .
42.
Ivan
26.10.2015 12:31:12
1
4
Основният личен опонент на Луков – Милчо Добрев, получи с неговата ПП „Движение Напред България” 0,14% подкрепа.

Ха ха ха ха
Къде си бе Милчо, къде си бе паляк стана за смях пред цял Бургас.
Див селянин
0.14% подкрепа и тва са купени гласове на циганите от Комлука.
Милчо изчезвай и да не сме те видяли повече кучетата имат повече право да влизат в Общинският Съвет отколкото ти !!!
41.
НАРОДА бургаски срещу ДИКТАТУРА на ГЕРБ и КО.
26.10.2015 12:14:40
6
12
ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИЦИ би ви отивало за определение на сметките ви кой влиза и кой излиза от съвета общински !

Ами влизат пак същите, които и до сега си бяха вътре, като само дето сега отбора на ИБРИКЧИЙТЕ които ще се предлагат за ПОВЕЧКО ПАРИЦИ КЕШ и някое друго теренче за строеж, се добавят АБВ и ПП"Солидарност"(циганите).

Та гласуващите за далаверите на Мимето, ще са цифром - 40 гласа твърди. И в опозиция ще са само НФСБ и БСП за да не е САМ НАРОДА бургаски срещу ДИКТАТУРА на ГЕРБ и КО.
40.
до пост 12
26.10.2015 11:54:11
3
10
15% общо си разпределят 8 политически партии, които остават извън съвета. Което приблизително означава че формациите и на Димитров и на Добрев са получили по близо 1600-1800 гласа. Хайде сега дайте ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ които са получили герберите извън тези които сте изброили, ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО кой е АНОНИМНИКА вмъкнал се в общ.съвет с вота за Димитър Николов и НИТО ЕДИН ЛИЧЕН ЗА НЕГО ГЛАС !!!

Хайде, дайте РЕЗУЛТАТА С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИТЕ ГЛАСОВЕ за Коста ЛУКОФФ, за да видим колко човека са гласували за него !!!

И отчитайте, че Бургазлии сами си финансираха кампанията със собствени средства от безнеса си, докато ГЕРБ, РБ, НФСБ, БСП, ДПС, СЕК, ВМРО си напазариха гласове с ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ, а и цялата си медийна и рекламна кампания по сайтове, радиостанции и ТВ, всичко им се плати от държавата и субсидията.

Така че, не се радвайте на поредните псевдо-демократични избори с които местната ОЛИГАРХИЯ узакони разграбването на Бургас и Община Бургас. След новите 4г. на ГЕРБ очаквайте да ви изземат и останалият частен бизнес и той ще се върши от поредната нарочно създадена общинска фирма-предприятие ...т.е. управляващия сиво-син комунизъм, ще се развихри в действие срещу частната собственост и бизнес. Мафията си има вече личен град за разкостване и жители за донорски банка ...... сега и Бог не може да ни опази. Така че, да заповядат договорените от Б.Борисов вчера Брюксел - 100000 ислямисти-бежанци, от които 10000 ще са за бургаска територия и селищна система. Те тогава, вярвам да излязат да "гласуват" и 140000 човека НЕГЛАСУВАЛИ ВЧЕРА в Бургас от общо 181210 по избирателни списъци.

ЧЕСТИТО НА НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ - 140000 ЧОВЕКА !
39.
ненапуснал
26.10.2015 11:23:02
0
11
Абе не ти трябва да напускаме, че имаш нужда от парите - кой иначе ще плаща заплатите на служителите на кмета - те стават все повече с усвояването на фондовете за безсмислени сгради и проекти. Бас държа, че още следващата година ще ни треснат нов местен данък
38.
ненапуснал
26.10.2015 11:22:07
1
9
Абе не ти трябва да напускаме, че имаш нужда от парите - кой иначе ще плаща заплатите на служителите на кмета - те стават все повече с усвояването на фондовете за безсмислени сгради и проекти. Бас държа, че още следващата година ще ни треснат нов местен данък
37.
Manafa
26.10.2015 10:22:14
5
3
a Nama da go pusna da izbqga. Purvo shte my razporq guza I sled tova shte my Biq shuta Kum selo
36.
До коки
26.10.2015 10:20:21
11
4
ей комунист, още ли си в Бургас , нали щеше да бягаш???? Бягай щото ще ядеш кура, глупак!
35.
Koki
26.10.2015 10:10:16
5
19
Манафи, идиоти и глупаци - ГЕРБ съкратено.
34.
Koki
26.10.2015 10:09:15
2
14
То ГЕРБ и пустиня ще упраялявате, много вбливи станахте, мимата нв ви ли сава вече? В Бургас хора не останаха вий магарета търсите, погледмете се в огледалото...
33.
Петя
26.10.2015 09:53:53
5
9
Жалко за фронтоваците...
32.
*********
26.10.2015 09:47:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
*********
26.10.2015 09:34:24
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
ядосан
26.10.2015 09:33:21
0
12
Флагман,защо не отчитате правилно.Натискам минус ,слага ми 2 +,натискам+,добавя ми минус?Егати вота на коментарите. Затова няма да коментирам.Продажни журналя!
29.
Sparta
26.10.2015 09:32:25
8
6
Koki махай се ве селяк и почвай да пишеш по информационните сайтове на селата
28.
*********
26.10.2015 09:29:42
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
......
26.10.2015 09:29:42
8
11
БСП даваха по 50лв. Като сложим и дъртите комуняги и готово...
26.
*********
26.10.2015 09:28:21
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
Дде
26.10.2015 09:24:02
3
5
коки, комунист, марш на кладата
24.
*********
26.10.2015 09:23:06
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
*********
26.10.2015 09:11:12
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
*********
26.10.2015 09:08:31
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Не разбрах
26.10.2015 08:53:19
5
9
Между 25 и 29 има голяма разлика!Едно е нод 50% другото е малко над 50%! Дайте окончателна бройка,Флагман!!Нали сте "най-информираната" медия....Играете за Митето,вие,колкото и да се пъне Валерката!!!
20.
До Жоро
26.10.2015 08:41:11
6
7
абе много комуняги коментират тука. Жорко Айде бегай на село да пасеш овцете
19.
*********
26.10.2015 08:37:17
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
ГЕРБ
26.10.2015 08:37:00
2
16
Този шизофреник Лукофф докога ще плаща статии! Явно не е разбрал че няма да е председател на общинския съвет!
17.
До неа
26.10.2015 08:36:53
4
7
Неа, влизала ли си в библиотеката, аз доста често я посещавам. Покрива течеше, книгите поостаряват а за специализирани ... Липсват. Напралтика няма библиотека в Бургас, но тя и не ни трябва. Чао. Няма да се върна. Др. Път 100%. Ай.
16.
До неа
26.10.2015 08:36:52
5
7
Неа, влизала ли си в библиотеката, аз доста често я посещавам. Покрива течеше, книгите поостаряват а за специализирани ... Липсват. Напралтика няма библиотека в Бургас, но тя и не ни трябва. Чао. Няма да се върна. Др. Път 100%. Ай.
15.
Do Koki
26.10.2015 08:33:49
9
18
Абе ти под всяка статия коментара ти е че ще напуснеш Бургас. Ми хайде напускай "господин никой" няма да плачем за теб и повече не коментирай - смешник.
P.S честито г-Н Николов!
14.
Дарвин за еволюцията
26.10.2015 07:52:30
6
18
Бургаска електорална единица = Бее..е..е...е.
13.
...
26.10.2015 07:49:00
2
2
Nedeite da laete mnogo, dnes shte razbere ;)
12.
Питам
26.10.2015 07:21:15
2
20
А какво става с Николай Димитров? И той ли като Добрев е в низините? Те двамата голям го вадиха но го ядоха!!
11.
До напускащите
26.10.2015 07:14:58
18
20
Колкото по-бързо го направите толкова по-добре за гр. Бургас, ще се отърве от доста простаци и боклуци!
10.
Неа
26.10.2015 07:04:10
9
14
Как да няма свястна библиотека ? Ти май изобщо не четеш книги , а говориш на посоки !
9.
Леличка
26.10.2015 06:42:08
13
24
До 8: Сега като напуснат, Бургас ще се превърне по-бързо в любимото ти странджанско село.
8.
.....
26.10.2015 05:59:13
25
32
На всички напускащи Бургас: на добър път и моля ви, никога не се връщайте.
7.
Жоро
26.10.2015 03:51:43
36
53
В града няма една свястна библиотека, един научен център но и за какво ние? На ГЕРБ им трябват прости хора за да ги възхваляват ... И да гласуват без да знаят за какво.
6.
Мартин
26.10.2015 03:48:37
13
37
Поли е напълно права, а причината е, че само БСП и ДПС купуваха гласове в Бургас.
5.
Ужас
26.10.2015 03:48:14
34
42
Моля, всички мислещи хора да напуснат Бургас. Той вече е на шайка бандити.
4.
Поли
26.10.2015 02:39:57
12
28
Грешка на Фронта че си забраниха вътрешно и външно преференциалния вот а другите действаха много здраво.БСП имат изкуствено висок резултат в Бс и незнам откъде идва той??!!
3.
гри
26.10.2015 02:37:38
14
32
Който ще напуска Бургас да го направи сега!
2.
NAPUSKAI
26.10.2015 02:30:52
15
20
NI RIVI
1.
Koki
26.10.2015 02:16:07
40
59
Бургазлии си го заслужават, престъпвн кмет с престъпници. Аз напускан Бургас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори