×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт


Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт
Николай Димитров недоумява за какво ще го разпитват утре в ОДМВР и защо е трябвало да подписва предупредителен протокол, след като е спазил процедурата за организиране на масово мероприятие
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
08 Декември 2014, Понеделник, 20:39 ч.
Автор: Флагман.бг

"Исках разрешение от кметството в Средец за провеждане на митинг в сряда, не допусках, че ще има репресия за това", каза Димитров пред Флагман.бг


Второ РПУ-Бургас изпрати патрулна кола в дома на Николай Димитров - председател на Сдружението на средните и дребни търговци. Това стана в 17,30 часа, 10-тина минути след като Димитров се прибрал от кметството в Община Средец, където входирал молба за провеждане на мирен протест.

Димитров, който очевидно се подготвя да се яви като кандидат за общински съветник тази есен, предприел лична инициатива да организира протест в центъра на село Дебелт, в подкрепа на семейството на изнасиления от циганин ученик Гошко. Според него, малко след като разбрали за намеренията му от полицията пратили двама униформени в дома му, за да му връчат призовка. 

"Викат ме на разпит утре, което е противозаконно, спазил съм процедурата за организиране на масово мероприятие и смятам, че върху мен се упражнява натиск. Днес следобед първо се срещнах с кметицата на село Дебелт - Иванка Ангелова, а след това информирах и кмета на Община Средец Иван Жабов, за своите мирни намерения като гражданин. Явно веднага след това към МВР е изтекла информация и така се опитват да ме сплашат, заяви Николай Димитров на редакционния ни телефон.

Униформените му връчили призовка пред вратата на дома му в ж.к. "Славейков". Искали му веднага и обяснения каква е целта на протеста и по какъв начин ще протече той. Накарали го да разпише предупредителен протокол, че няма да се стига до сблъсъци, връчили му и призовка да се яви в тази връзка за разпит в сградата на ОДМВР. 

„Какво мога да направя, според вас, след като заставам с името и телефонния си номер, заставам и с лицето си. Просто искам да изразя гражданката си позиция по случая. Ако мислех да нападам някой нямаше да го правя така явно“, каза за Флагман.бг самият Димитров.

Протестът ще се проведе в сряда от 12,00 часа в центъра на село Дебелт. Николай Димитров призовава всички, които са възмутени от ужасяващия инцидент да се включат в мирните действия, за да не затихва недоволството на мирните граждани в Средец срещу непоносимото съжителство с циганите. 

В категории: Бургас


38
Коментара
38
Коментара по темата
38.
ЛПД
14.12.2014 09:38:33
0
1
До кога ще работите срещу Българите, които ви изкарват заплатите. До кога права за тази престъпна измет. Вие г-н Министър Вучков Българин ли сте или цигански еничар. Защо унижавате служителите си не малко от които са малтретирани и бити от разпасаните цигански орди, за които законите и конституцията нямата никаква стойност. До кога ще защитавате тези паразити живеещи на нашия гръб. Пасмина която се плоди само за парите които може да получава от социалните програми. Племе безконтролно изграждащо гета където то реши. Не искам да повярвам, че държавата безсилна да сложи на мястото и тази разпасала се сган.Г-н Министър Вучков стегнете се и като вашият колега здравният министър д-р Москов. Ножът е опрял до кокала. Един следващ подобен инцидент може да отпуши гнева на омерзените Българи и съвсем справедливо, принудени от безхаберието на властите да приложат жестокия закон на линча. Вие не сте ли на ясно, че сме на прага на гражданска война. Това ли чакате да се случи?
37.
мери
10.12.2014 19:56:03
0
2
опитвам се да открия протестна подписка или fecebook група ? ако някой знае дали има !?
36.
до 35
09.12.2014 19:32:51
5
1
Да ти еба майката
35.
Българин
09.12.2014 10:26:13
0
19
Абе тук става въпрос за живота и достойнството на едно българско дете!!!, а някой пишат за финансова ревизия??? МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ИЛИ САМО АЛЧНИ И ЗЛОБНИ??? Ако имате данни за нещо незаконно внесете ги в прокуратурата, оставете нормалните мъже в тая държава да не се интересуват само от пари, а да покажат и достойнство, като защитят децата поругани и обезчестени от изроди!!!
34.
@@@
09.12.2014 09:50:31
0
14
Очакваше се пак да бъдат защитени циганите,а потърпевшите българи кучета ги яли.Защо толкова се страхуват от протест,защото ще им се създаде работа.По-добре е да си траеш и да се правиш,че нищо не е станало.
33.
Абе
09.12.2014 08:29:30
14
4
Николайчо,ти с едни пияни агличани не можеш да се оправиш,та с циганите ли бе.Аман от позьори ,като теб .Дай им само да се пъчат по телевизиите.Като искаш да се бориш с мангалите,циганската махала на Рудник е на 2 км. от Каптажа.Няма какво да ходиш до с.Дебелт.Или те са по-малко гадни мангусти от тия в Дебелт,ама тук ще станеш световно неизвестен...
32.
до 31
09.12.2014 08:15:51
9
5
Бихте ли се подложили на публична ревизия , се питам отново ?
31.
Николай Димитров
09.12.2014 06:58:15
3
21
Първо част от тъпите и смешни коментари са писани от един и същ ДЕБЕЛ ЗАДНИК-макар и сопит да ни заблуди. Второ Г-н ДЕБЕЛ ЗАДНИК никъде не съм казал че ще водя този протест ( пуснах уведомление за да няма после спекулации като твоите и да Не-допуснат възможността всички ОБИКНОВЕНИ хора да изразят своето възмущение от този ГНУСЕН АКТ). А ти вместо да се пъчиш по форумите ела и се пъчи на протеста.Трето за разлика от теб аз съм доказал че имам собствено мнение, а не мнението на стотинките подхвърлени от господарите ти от ДПС. И четвърто хайде не ни занимавай с твоите комплекси спрямо мен.
30.
Градския
09.12.2014 03:53:42
2
20
Ясно е че ченгетата са на страната на мангалите. Ало ченгетата, вие деца нямате ли бре, утре може вашите деца да пострадат! Вместо самите полицаи да дадат урок на тая мангалска сган, те ги защитават. Вместо да е арестуван у ареста, те го пазят. Дето имаше един лаф вместо да му извадят очите, а те вежди му изписали!
29.
Sapunceta ...
09.12.2014 01:26:14
1
21
Как барети помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди 19 години?
73-ма роми насилват един след друг бременна жена – тя абортира и умира

bylgarski-bareti-shturmuvaha-libiijskoto-posolstvo-20987Арлин Антонов ръководи операцията срещу разбеснелите се цигани. 70 български малолетни момичета, вързани и насилвани за проститутки, откриват ченгетата при тараша в гетото!
Броженията срещу многолюдната фамилия на Цар Киро в Катуница са нищо в сравнение с това, което се случва преди близо 20 години в ромското гето в Пазарджик. Циганите от пазарджишката циганска махала и до ден днешен треперят, когато се сетят за нощта на 29 юни 1992 г., а в съзнанието им изплуват ясните спомени от разигралите се събития.
По това време демокрацията прохожда в управлението, а призракът на комунизма още има трайно присъствие сред хората. Известните със своята хитрост роми обаче усещат вятъра на промяната и започват да си позволяват редица своеволия. малко по малко поведението на отделни представители от малцинството излиза от релси. Едни от първите, пропищели от своеволията, са жителите на Пазарджик. Само за месец в циганското гето са регистрирани 7 изнасилвания и 8 убийства.
Прясно назначения шеф на полицията Арлин Антонов провежда няколко разговора с тогавашния вътрешен министър Йордан Соколов и главния секретар Богомил Бонев. Двамата му дават картбланш за действия и единственото, което се чака, е правилен момент за започването им.

Около 1 час след полунощ на 29 юни Арлин Антоновполучава сигнал, че в гетото е отвлечено младо семейство – на около 22 – 23 години. Мъжът е пребит с железни тръби, а жената е отвлечена в една от къщите. Шефът на РПУ-то веднага отива в управлението и започва подготовка на операцията – повече не може да се търпи, защото чашата вече е преляла.
Само за минути по тревога е вдигнат целия наличен състав на дирекцията. Мобилизирани са всички курсанти в сержантското училище. В 6 часа сутринта квартал „Изток“ осъмва блокиран – не птичка, муха не може да прелитне. Започва жесток тараш – къща по къща, барака по барака. Ченгетата вадят и трупат огромни количества крадени вещи, наркотици, оръжие…

„Заварихме в циганските къщи на махала „Токайто“ над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата, които са били „обучавани“ за проститутки. Под „обучавани“ разбирайте – по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и гъкнат ли, ще стане много лошо“, спомня си потресен самият Арлин Антонов.
„Хващам една циганка за яката и я питам какво прави това бяло момиче тук, тя не е твоя дъщеря! А тя: „Мойто мъж дал 1000 марки, курва ша работи за нас…!“ Как да не съм бесен от наглост и своеволия?! Намерихме и отвлечената жена. 73 циганина се изредили над нея през нощта – тя абортирала, била бременна в третия месец, припадала, а ония изроди продължавали да се гаврят с нея… Издирихме ги за час и наредих да бъдат светкавично арестувани. Делата се проточиха повече от година. По-късно разбрах, че в затвора са тикнати само 4-5 от тях и то за по 5-6 години, а жената не можаха да спасят. От преживения ужас и разкъсванията тя почина дни по-късно“, допълва „мозъкът“ на МВР- операцията.
Броени часове след операцията Арлин Антонов получава обаждане от Главния секретар на МВР Богомил Бонев. „Антонов, поздравявам те! И довечера гледай непременно новините!“. От вечерната емисия Антонов научава, че по предложение на правителството на Филип Димитров е назначен за шеф на Националната служба за сигурност. Три години по-късно ченгето и бивш полковник решава да влезе в политиката. Атакува кметския стол в Пазарджик, но се класира втори.
След това на президентските избори през 2001 г. е вице на Жорж Ганчев. Но след скандал с него, го напуска и основава своя партия – „Български демократичен блок“. Днес страховития за пазарджишките роми Арлин Антонов и се занимава с любимото си хоби – нумизматика. Най-много обаче се радва на внучката си Арлина, кръстена на него.
„Не съм расист и не мразя ромите. Но не обичам и да потъпкват правата на гражданите. Някой трябва да им каже, че не може тяхното щастие да се крепи на цял набор от престъпления. Европа любезничи с тях и засипва лидерите им с пари. А ние тук си патим и ако си потърсим правата, ни обявяват за расисти и нехуманни типове. Любопитно ми е как ще реагира Сорос и другите като него, ако изнасилят техните деца? Ще бъде ли толкова застъпена за ромите Хилари Клинтън, ако нейната дъщеря Челси бъде отвлечена в някоя ромска махала“, пали се Арлин Антонов.
28.
Ушев
09.12.2014 00:33:12
1
8
УШЕВ "боургас" се пише с ГЛАВНА буква и без О, върни се в предучилищна!!!!!!!!
27.
Иван
09.12.2014 00:06:32
1
7
Ако това е правопис и краснопис , то жалко за нашата полиция......
26.
БУРГАЗЛИЯ
08.12.2014 23:53:27
0
5
СПАС-12........ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ НА МАНГУСТИТЕ
25.
do 21
08.12.2014 23:11:55
3
3
Изкарай някакво вечерно училище , честно ти казвам , направо съм потресен !!!
24.
Българка
08.12.2014 22:43:44
1
18
Момчета, мисля, че е крайно време да защитите семействата си от тези животни. Твърде много и твърде нагли станаха тия скотове в тази държава.
23.
ЛОШО МОМЧЕ
08.12.2014 22:32:43
0
28
Ще има яко трепане на мангали,ако след 20 часа минат моста до Океански риболов към гарата.Ще смеля всички цигани,които видя в градинката зад старата поща или да закачат български девойки и жени.След като полиция,съд и прокуратура не вземат под внимание гаврата с българите,то ние лошите момчета от Бургас,вземаме власта в свои ръце.в сряда всички сме в Дебелт!!!
22.
до 16
08.12.2014 22:25:07
10
6
Като не те интересува няма са обаждаш мамати деба . Немам проблеми с него нито с семейството му искам публично да се подложи на ревизия той и цялото му семейство понеже е чист и лафка му прече както и на тебе кит дебел гаден . Хората не пасът трева малоумнико ние не желаем такова копеле да ни води протестите ние желаем да се подложи на публична ревизия той жена му и оня кит
21.
VSICKI BULGARI HRISTIJANI SME V DEBELT !
08.12.2014 22:23:07
2
9
Po teksta na Zakona za mitingite, sabranijata i shevstviata , se predvijda UVEDOMITELEN REJIM za saotvetnata Obshtinska administracia , tova pyrvo.

Vtoro, AROGANTNATA NAMESA na policijata crez OKAZVANE NATISK vyrhu UBEJDENIJATA VERSKI - PODKREPA na PRAVOSLAVNATA VJARA I PRAVOSLAVNITE BULGARI - SI E CISTA DISKRIMINACIJA , koeto e podsydimo kakto po BG zakona, taka i po EKZPC.Taka ce Nikolai Dimitrov samo za tazi prizovka i predupreditelen protokol e OSYDIL - 2 RPU i Inspektor Koledjikov v EVROPEISKIJAT SYD ZASHTITE PRAVATA NA COVEKA. Advokat Ekimdjiev shte poeme zashtitata i e osydil MVR-Burgas.

Treto, I VAJNO v slucajat e fakta, ce policeiski inspektor KOLEDJIKOV ot 2-ro RPU e napisalijat "PRIZOVKATA" ... NO ZABELEJETE ot IMETO na OBLASTNATA DIREKCIA na MVR !??? ABSOLUTNO POGAZVANE na ZAKONA za MVR i NPK, TA TOI NJAMA TEZI PRAVOMOSHTIJA ZA DLYJNOSTTA SI !??

Cetvyrto, t.n."Prizovka" e NEREDOVNA i NE BI TRJABVALO PRIZOVANIJAT da ja uvaji - ta v neja NJAMA - NOMER VHOD, ETAJ,APARTAMENT .....vse edno N.Dimitrov e NASELJAVA VSICKITE 190 apartamenta v CELIJAT blok 58 na k-s "SLAVEIKOV" ???

I NE NA POSLEDNO MJASTO, MISLJA E VREME POLICIJATA DA VZEME DA SI ZACITA I IZPYLNJAVA ZAKONA za MVR i KONSTITUCIJATA na RB. A ne da PAZI i POOSHTRJAVA CIGANIZACIJATA na s.DEBELT PRI VSJAKO BEZCINSTVANE I IZDEVATELSTVO NAD BULGARSKOTO PRAVOSLAVNO HRISTIJANSKO NASELENIE.
I NEKA KALOJAN KALOJANOV DA SE VZEME V RYCE I VYRNE ZAKONA v GETOTO CIGANSKO na Debelt i ZASHTITI BULGARITE, za da ne se sluci edin den MANGALITE da nalazjat sy6to negovite deca ili tezi na policeiskia inspektor KOLEDJIKOV .....
20.
БУКВАР
08.12.2014 21:44:06
1
19
МНОГО МОЛЯ СЛЕДНОТО:
1)ПОЛИЦЕЙСКИЯТ СЛУЖИТЕЛ НАПИСАЛ ТАЗИ ПРИЗОВКА,ДА СЕ ВЪРНЕ В НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ,И ТО НАПРАВО В 1 КЛАС.ТОЛКОВА ГРОЗНО И НЕГРАМОТНО НАПИСАНО И ТО ''ПРИЗОВКА''
НЕ БЯХ ВИЖДАЛ!
2)ОТ ОБЩА КУЛТУРА СЕ ЗНАЕ ЧЕ ИМЕНАТА НА ГРАДОВЕТЕ СЕ ИЗПИСВАТ С ГЛАВНА БУКВА!
3)ОТ НАПИСАНАТО СИ ЛИЧИ ЧЕ ПИШЕЩИЯТ ДОРИ И АЗБУКА НЕ Е УСВОЙЛ....
19.
...
08.12.2014 21:38:16
20
4
Николай е на същото ниво като мангалите , гнусен нагъл паразит !!!
18.
Б Б
08.12.2014 21:38:06
0
23
тука май не разбирахте че хората не ги ЕБЕ кой води протеста а искат да са там за да се види че НА ТОЗИ НАРОД МУ ПУКА И ЧЕ ХОРАТА ПО СЕЛАТА НЕ СА ЗАБРАВЕНИ !
17.
34567
08.12.2014 21:37:35
2
17
Вместо да коментирате полицейстищаната в държавата, която си затваря очите за циганските произволи, пак се вълнувате само от жълтини. Погледнете по-далече от носа си и заемете гражанска, а не клюкарска позиция. Затова ще сме на този хал - от дребни и жалки само плюещи душици! Пред компа и на маса всички сме велики, а на практика - не ставаме за нищо
16.
До 15
08.12.2014 21:34:47
3
22
Не бе Николай е лидер на джихадистите , айде самозапалвай се малоумник. Циганин долен искаш май да отклониш вниманието от проблема, и ако имаш някакви лични проблеми с този момък мене въобще не ме интересува тъпако. Циганите не са дискриминирани ами са дискриминиращи.
15.
славейков
08.12.2014 21:05:11
19
4
Хайде първо да разследваме тоя малоумник после жена му и тоя кит водеща се уж дъщеря му ( доведената) ако ще се правят протести нека не са водени от кокайнови дилари или подобни хора като тоя . Хора не се лъжете тези са пропити в лъжи и колко хора са очернили мъка да ми е , нека се самосезира тая скапана прокуратура и да направи ревизия на цялото му семейство !!! Още по малко тоя живее в ветрен и ако този стане общински лично ще се самозапаля в протес
14.
АЛФ
08.12.2014 21:00:28
2
10
Яворе стига злослови по чужд адрес бе ДЕБЕЛ ЛАЙНАР, вземи му направи една тутурутка на Николай и да мирясаш ГОВНО.
13.
nqma da ni sprete
08.12.2014 20:51:58
1
19
НЯМА СПИРАНЕ ВЕЧЕ , ЩЕ НАПЪЛНИМ ДЕБЕЛТ С ХОРА ОТ СРЕДЕЦ ДО БУРГАС !!!
12.
ghfx
08.12.2014 20:48:20
1
15
kajete koga I da otivame da gi machkame li4no na mene mi pisna ot mangali da gi smajem
11.
assds
08.12.2014 20:39:01
3
10
smurt za gnusnite paraziti , az sum za , vsi4ki mangali da gi saberat v rezervat , ama i takiva ne6tastnici kato nikolai dimotrov deto vsi4ki go znaem kuv bokluk e , da trupat slava na tehen grub , sum protiv . mainata im na 4ernite izrodi , mainata mu i na nikolai !!!
10.
БАТКО
08.12.2014 20:33:16
1
20
АБЕ НОМЕР 1 ТИ ДА НЕ СИ ОТ МАНГАЛСКАТА РОДА-НЕЩАСТНИК.ДА ТИ ГО НАБИЯ ДО ГЪРЛОТО ЦЪРВУЛ. ВСИЧКИ МАНГАЛИ СА ИЗМЕТ КОЯТО ЖИВЕЕ НА ГЪРБА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА, КАТО ТЕБ НОМЕР1.
9.
До номер 1 и 7
08.12.2014 19:52:47
1
32
Тъпи , Ограничени и Злобливи Нещастници. Вместо да плюете по форумите елате и плюйте по ЦИГАНИНА който направи това Гнусно и Долно деяние.
8.
адв
08.12.2014 19:52:36
0
16
Жалки дребни душици.Срам ме е да се нарека българин заради такива като вас. Дано някой ден вашето дете не е в този кенеф .
7.
zzz
08.12.2014 19:32:31
22
11
toz ne6tastnik si pravi PR na gurba na mukata na horata , i tuka nqkvi mur6i go za6titavat , ebah va v ne6tastnite
6.
DO nomer 5
08.12.2014 19:21:07
1
27
Прав си човек прав специално тоя трябва да го мьчьт по най жестокия начин или смьрт.(Аз не сьм расист само си изказвам мнението)
5.
Жител на Бургас
08.12.2014 19:17:25
0
45
Убийте го този циганин в центъра на селото,изгонете ги тия мръсни мангали!Има съд,има възмездие!
Смътна присъда!!!!!Спрете им всякакви помощи на семейството на тоя мръсен циганин!Между тях има и свястни цигани които са готови да помогнат на българите,но този изрод не трябва да живее!Ако съм на майка му ще го удуша със сообствените си ръце,това не е човек,това е изрод който не трябва да диша,мръсен,долен циганин!Затова и заради такива като този урод нямаме доверие и на работливите и добри цигани!!!!!!!!!!!!
4.
Б Б
08.12.2014 19:14:29
1
26
Номер 1 да не те е страх от нещо ?
3.
DO nomer 1
08.12.2014 19:13:11
5
27
Мнооо си прост ве
2.
47677
08.12.2014 19:11:50
0
45
Вместо да коментирате полицейстищаната в държавата, която си затваря очите за циганските произволи, пак се вълнувате само от жълтини. Погледнете по-далече от носа си и заемете гражанска, а не клюкарска позиция. Затова ще сме на този хал - от дребни и жалки само плюещи душици! Пред компа и на маса всички сме велики, а на практика - не ставаме за нищо.
1.
mxayxaxaxax
08.12.2014 19:05:04
50
14
Г-н протестиращия и жена му проституиращата , няма такива жалкари !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Ако действително се окаже, че това не е служебен, а партиен кабинет, подозренията към изборния процес ще стават все по-големи, обяви Илияна Йотова Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Костадин Костадинов няма да е кандидат за Европейския парламент
Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори