×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотичният фронт поиска Община Средец да установи колко са незаконните цигански къщи в Дебелт


Патриотичният фронт поиска Община Средец да установи колко са незаконните цигански къщи в Дебелт
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който е и председател на ПГ на Патриотичния фронт, е на среща с кмета на Средец Иван Жабов и кметицата на Дебелт Иванка Ангелова, след което посети на място ромската махала
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
15 Декември 2014, Понеделник, 11:24 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА снимки Авторът

Валери Симеонов благодари на служителите на ОД на МВР и на Община Средец за мерките, с които не допуснаха размирици

Депутатите от Патриотичния фронт Валери Симеонов и Димитър Байрактаров внесоха искане в Община Средец за установяване на незаконните постройки в циганската махала на село Дебелт, което стана причина за ескалация на напрежението миналата седмица. Симеонов в момента е на среща с кмета на Средец Иван Жабов и кметицата на Дебелт Иванка Ангелова. Той благодари на служителите на ОД на МВР и на Община Средец за мерките, с които не допуснаха размирици.

Симеонов в момента е на среща с кмета на Средец Иван Жабов и
кметицата на Дебелт Иванка Ангелова


Припомняме, че миналата сряда в село Дебелт се проведе мирен протест срещу циганската престъпност след инцидента с насиления петокласник Гошко. /ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Очаквайте подробности.

В категории: Средец


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
15
Коментара по темата
15.
Дидо
18.12.2014 03:53:19
0
1
С какво един циганин ще помогне на Държавата. НФСБ трябва да предложи за създаването на единен концлагер за цигани. Територията да отговаря на числеността на циганите. Да се създаде държавна кооперация нещо като ТКЗС-то. Цялата измет да работи в областна на селското стопанство.
Има много за говорене какво трябва да се направи, но от депутатите само Валери може да го направи, другите депутати съм сигирен че, са в Народното събрани само заради стажа и високите заплати, които вземат.
14.
Дидо
18.12.2014 03:27:55
0
1
Писал съм и друг път за циганизацията по тези форуми. Докога необразовани, некадърни, миризливи, прости, уродливи, безмозъчни цигани ще са сред нас, докога държавата ще обеднява за сметка на циганите. Каква полза има държавата от циганите. В която държав иде това племе излага цялата Държава. Докога този малоумник Местан ще го търпите на место където се говори за бъдещето на България. Докога тези мангали, неживеещи в България ще ги карат от лъжливаТурция да ми определят съдбата, таа те не живеят тук, значи нямат право да гласуват мамицата им!
13.
Дидо
18.12.2014 03:15:51
0
1
Браво на Валери Сименов, че застана пред трибуната на Народното събрание и говори за циганизацията пред очите на този Турски агент(местан-тъпото) Валери с теб сме, говориш само истини и с това си печелиш симпатизанти, както и врагове като Местан-тъпото. Евала, шапка ти свалям. Един човек да говори без притеснения и без шикалкавяния.
На следващите избори се надявам да се кандидатирате за президент наа България.
12.
браво
16.12.2014 10:15:33
0
4
време беше някой да поиска сметка от този дебелосерец Жабов защо дава да се строят везаконно къщурки
11.
ПАТРИОТ
15.12.2014 22:04:34
1
3
СПОКОЙНО БРАТЯ,ИДВА РЕД И НА ГЕТОТО В СРЕДЕЦ И НА ГЕТОТО В БУРГАС И ВСИЧКИ ПО РЕДА ИМ! САМО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ.ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СА ИЗБРАНИ ОТ ХОРАТА.ТОВА КОЕТО ПРАВИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ!
10.
===
15.12.2014 16:35:49
2
10
Всичко това е последица от некадърно управление - незнаещ и незаинтересован общински кмет , посредствен селски кмет , некомпетентен училищен директор , слабообразован учителски персонал !
9.
zz
15.12.2014 16:22:51
1
11
И защо само в Дебелт???
Ами в Средец? КОГА???
Нека кмета да каже, коя циганска къща в Средец е законна!!!
Мангалите обезлесиха и заселиха гората чак до х. "Божура". Ама, кмета, това са му най-преданите избиратели!!! Няма интерес да тури тука ред. Така е!
8.
ww
15.12.2014 16:05:42
0
12
Поделение 72375ВВ беше за пример как трябва да се живее.През лятото на 1989г.същите тези цигани или бащите им бяха били вътрешняк .В 22.00ч.бе подадена заповед за помитане на гетото от полковник Георгиев 6БТР и 300 военослужащи смачкаха циганската махала.Ни вест.ни кост.Имаше ред .
7.
63
15.12.2014 15:38:42
1
9
Браво!Законът си е закон за всички.Аз ако си направя колиба на Тройката интересно дали ще мога да живея в нея 10 години и да паля кюмюр в нея, а пред нея да си пася кобилата с 4 кончета и козички в градинката.За радост на кмета и властите?!?!?!
6.
СТАРОТО
15.12.2014 15:28:31
0
12
ПРИ ТОШОВО ВРЕМЕ НА ЦИГАНИН ГЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА ЧУЕШ СЕГА ЗА ГОСПОДАРИ СЕ ВЗЕХА ТРЕПАНЕ НА ТАЗИ ЗГАН МРЪСНА ЦИГАНСКА ЗАРАЗНА.
5.
Наборника
15.12.2014 14:31:00
0
10
Държавата и Общината да си свършат работата в това село. Навремето там циганите бяха тихички, но тогава още там беше поделението на ВВ. Пускаха малко войска из селото и циганин не можеш да видиш по улицата. Явно сега се чувстват господари на селото.
4.
БУРГАС
15.12.2014 14:23:31
7
8
тоя боклук за какъв се мисли бойко му даде малко власт и се мисли за някой мръсен циганин гаден
3.
aaaaako
15.12.2014 13:56:18
2
4
sega neka gi nabuta v ob6tijitiqta sre6ty 17 lv na mesec za tristaen apartament to cqlata mahala we4e jivee v centara sram i pozor za vs balgarie koito sme v centara i glasuvahme dowerie na taq selanka ivana
2.
хaсaн
15.12.2014 13:41:52
7
8
едно време герб имaхa тежкa aртилерия,сегa дойде нa пaтриотичния фронт тaкaвa и ще се зaпочне с един популизъм,едни искaния,едни умерени действия,този фронт ще ни отнесе към дъното нa прогресa
1.
ддяв
15.12.2014 13:37:28
4
14
тъпата селянка ивана кметицата тя направи селото толкова циганско защото само те гласуват за нея тя им дава адреси и жителства и жилища
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България"
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори