×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок


Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок
На жената беше оказана медицинска помощ в Шокова зала на МБАЛ-Бургас, след което приета за лечение в болницата, тя е в шок и не може да осмисли причините за нападението
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
11 Декември 2014, Четвъртък, 02:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка Боряна ТЕНЧЕВА

Тя е със сръбски произход, не може да осмисли причините за нападението


Битата жена в разбунтувалото се срещу циганите днес село Дебелт е Мария Нушева. Лицето й е буквално обезобразено. Жената беше обработвана от лекарите и й се правеха изследвания повече от два часа в Шокова зала в МБАЛ-Бургас, след което беше настанена за лечение в болницата. Самата тя каза пред Флагман.бг, че е в шок и още не може да осмисли случилото се. Тя има дълбоки следи от нарязвания по лицето, както и масивни отоци по очите, както и рани по главата.

Припомняме, че според данни на местни жители тя е слизала от автобус, когато е била нападната тази вечер около 21,30 часа. Все още обаче не се знае дали агресията срещу нея е свързана с протестите, разбунили духовете днес срещу насилието върху петокласника Гошко в местното училище. Възможно е да няма никаква връзка между събитията, но е странно, че се случва точно тази вечер, казаха жители на Дебелт.

Жената е сръбкиня, но е с българска лична карта, била е добър и съвестен жител в Дебелт.

В категории: Средец


31
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
31
Коментара по темата
31.
революция
11.12.2014 19:47:00
1
0
мн. полюции, ж. Спец. Несъзнателно семеизпразване у мъж (обикн. по време на сън). Ето ти от тълковния речник извадка , не се излагай с бедна обща култура. И аз бях на протеста! А ти ???
30.
не че нещо....
11.12.2014 19:38:31
0
1
В тези висши някъде имаше ли английски? Pollution доколкото знам означава замърсяване(introduce a contaminant into an environment)....даже така повече им отива ;)
Но като цяло аман от фалшиви виртуални патриоти, супер-професионални инженери, използващи криво-разбрани чуждици и нео-логизми.
29.
абв
11.12.2014 17:22:09
1
0
Колко са хитри тия гадове....Пострада невинна жена.....И полиция и кметица всички са с тях......
28.
революция
11.12.2014 17:12:49
1
2
Мога да ви определя с друг епитет. ПОЛЮЦАЙ идва от полюция или преждевременна еякулация. Щото сте свършили заспали хуйове дето сте мъже като сте по много и в униформи и особено ако сте с качулки. Иначе на доста от вас вече им хвърчаха значките извън работно време !!! И вместо да забивате пироните на картините в районното с глава и да бръснете портрета на Ботев,арестувайте нападателите
27.
революция
11.12.2014 17:04:42
1
2
По скоро е техническа,инфантил кьорав. Наблюдава се само в една дума и И е заменено с Е. Къде видя 2 грешки малоумник с основно образование. Аз имам 2 висши. Ти с какво ще се похвалиш,освен,че ви храним? Вместо да качвате смешни коментари лишени от всякакво чувство за чест и издаващи колко сте жалки и безполезни вземете да откриете нападателите на жената. Щото може и вие да сте я били,тя беше на протеста и викаше ЕНИЧАРИ .
26.
ВСИЧКИ ЦИГАНИ НА САПУН
11.12.2014 16:18:35
0
4
Искат да се саберем и да идем в дебелт дето е на една крачка и да ги бесим и да ги набиваме на колкове МРЪСНАТА СГАН няма да престане нито полицията ще си свърши работата явно трябва да взмем мерки сами защото ги пазят просто са ценни гласоподаватели по изборите и ги пазят
25.
ggg
11.12.2014 15:36:49
0
1
Защо набихте жената
24.
ggg
11.12.2014 15:36:48
0
1
Защо набихте жената
23.
Чичовото до 21.Революция
11.12.2014 14:49:06
2
4
Полицаи!
Една дума,седем букви,две правописни грешки.Какво имаме тук,вече променяме азбуката?
Струваш ми се леко неграмотен да пишеш коментари.
22.
революция
11.12.2014 14:39:24
1
10
ИСКАТЕ ВТОРА КАТУНИЦА ЩЕ Я ИМАТЕ !!! ТУКА В ТРАКИЯ ОБИКНОВЕННО НАДМИНАВАМЕ СЕБЕ СИ !!! И МАНГАЛИ ПРОСТИ НЕЗАБРАВЯЙТЕ В БУРГАСКИ РЕГИОН СТЕ МНОГО МАЛКО НЕ Е КАТО В ДР. ЧАСТИ НА СТРАНАТА БУРГАС Е ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ ГРАД МНОГО БЛИЗО ДО ДЕБЕЛТ. ;)
21.
революция
11.12.2014 14:32:29
1
7
Смешници кат толкова ви е страх не ставайте полецаи! Ама вие полицията винаги сте били помияри, за тва комунистите са ви разстрелвали след 9ти септември и името ви бяха сменили на милиция да се разграничат от вас а жандармерията беше закрита!!!! А ти мангал да знаеш скинари няма тва свободни българи готови на всичко за България и колко време ще ви пазят куките месец два и ще се пръснат щот всичката им работа е такава. След това ще усетиш вкуса на кръвта !!!! Легенди ще разказвате за дракон и демони които ще ви нападнат хаха
20.
Крум
11.12.2014 13:54:04
0
11
Когато флиртуваш с циганите ,за да станеш кмет...Когато си затваряш очите , за да напълниш училището си...Когато знаеш ,че с техните купени гласове ще станеш депутата...ТОГАВА : те ще крадат ,ще живеят вегетирайки ,ще вият за помощи ,ще дерибействат в дома ти , ще се гаврят с родителите ти ,ще изнасилват децата ти!
За цялата тази армия от лумпени са виновни малцината ,които ни управляват.Манго просто усеща ,че им е нужен и изкарва дивиденти от това!
Решението е много просто : не учиш -няма помощи и детски.Не работиш-няма пари.Крадеш-в затвора.Раждаш на 13 -мангала ,дето ти е направил детето-в пандиза за блудство с малолетна ,за педофилия...Как другите могат да се сдържат до пълнолетие?! Как другите могат да се лишават и мизерстват?! Защо кризата все българина ще я носи на гърба си! И ще тегли ,за да хрантути и паразита!
Това раково образование трябва да се отстрани с радикални и единни усилия от всички ( включително и от коректните цигани)!
Иначе ,предстои анархия! И тогава : край с държавата!( къде сте видяли циганин да прави държава?!)
Дебелт е ПОРЕДНАТА нагла мангалска демонстрация!
Ако не се образоват , не спазват закона ,не знаят ,че освен правото на живот имат и задължения ,ако не работят...Нямат място сред нормалните хора!
Като започнат да прибират най-долната тяхна прослойка.Като ги осъдят на принудителен труд...ше спрат да се множат!А,понеже циганинът е много страхлив,на него не му трябва много да се ориентира!Види ли,че има обща воля и категоричност на закона,той ще се адаптира бързо.Защо в чужбина не си вее коня?!
Държавата ,съдебната система ,полицията ,обществото трябва кардинално и безкомпромисно да тръгнат срещу безмозъчните паразити! И след година ще клекнат!
Те и в Средец много се ежиха ,ама като ги посетиха маскираните се скатаха!
За съвестния ром : бъди с мене,братко! За самозабравилия се мандал : БИЧ !
19.
Пипи Дългото Чорапче
11.12.2014 12:08:16
0
15
Как не ви е срам !!! Направо нямам думи ..Защо си мислите ,че нашите момчета ще отидат в Дебелт да защитават Българите и в същото време ще нападнат жената(какъв е смисъла) ?? Ей заради такива отрепки като вас сме на това положение . Долни мишки които си седите само в къщи пред компютрите и оплювате МЪЖЕТЕ които се борят да запазят честа и държавата ни .. . Нещастници ако това беше вашето дете пак ли така щяхте да ги оплювате... Браво на хората които бяха в Дебелт,,Гордея се с вас (и съм сигурна ,че и много други хора ви подкрепят) Само така,,Следващият път и аз съм с вас...
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си - Васил Левски
18.
bitch please...
11.12.2014 11:02:23
2
8
Грозната картинка в страната ни дори се допълва от индивиди, които се самоизяждат от комплекси и жажда за внимание, такива, които използват хорското нещастие и изяви, които са морален дълг на всеки българин и трябва да бъдат анонимни, за да се покаже снимката му в някоя медия и да събере повече лайкове във Фейсбук. Истинските националисти и патриоти не търсят 15те си минути слава в стил американо, загърнати с флаг, позиращи за треторазредни медии... И в този ред на мисли, наистина ли смяташ, че хората се бяха събрали там заради, че и "слушаха" чефо и менцата :D :D :D Не, просто искаме да изчистим мръсната напаст от родната ни земя, само че както винаги добрите дела в страната ни биват възпрепятствани от еничари и празнодумци
17.
90
11.12.2014 09:36:45
0
9
Няма смисъл от протести и коментари циганската махала трябва да изгори.http://politikata.net/%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D1%8F%D1%82-%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9/48066/
16.
ABC
11.12.2014 09:32:43
0
18
ТОЧНО ЦИГЪНИТЕ СА Я БИЛИ ЗА ДАОТМЪСТЯТ ,ЧЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ И СЕ ПЛЮЕ ВЪРХУ ТЯХ !! И ТОВА СЕ СЛУЧВА СЛЕД КАТО СЕЛОТО ГЪМЖИ ОТ УНИФОРМЕНИ !!!! ЦИГЪНИИИ СА Я БИЛИИ СЪС СИГУРНОСТ
15.
Анонимен
11.12.2014 09:29:58
0
4
Кой я е бил?
14.
gh
11.12.2014 09:29:51
0
12
bravo na mom4etata, koito za6titixa Debelt.Trqbva6e nqkoi da gi stresne malko.Mnogo vzexa da si pozvolqvat ''ROMITE''.
13.
"Браво"
11.12.2014 09:25:14
10
0
Ми хубаво че сте били ама тя бяла не е черна и даже наша сестра.Ако това е резултата от всичко заслужавате да ви ебат циганите.
12.
a
11.12.2014 08:57:38
21
3
отдавна си мечтая да хвана някой скинар и да го пробвам дали може да кърви,но не мога да ги открия. сега като ги гледам там събрани на куп направо се изкушавам :)))))) пребита жена ако е наистина невинна да се сърди на "националистчетата" вместо на циганите.всичките сте много зли,но като изядете боя се правите на света вода ненапита.по-гнусен народ от българския няма и няма и да има.
11.
до 10
11.12.2014 07:55:07
7
6
Ей прасе мръсно я си лягай че ще ти се ебе майката
10.
XXX
11.12.2014 01:56:34
13
7
7,
циганин и националист ги поставям на едно ниво - най-нисшата и вредна прослойка на обществото. Само не ми се прави на много отговорен, такива като теб не искат ред а търсите анархия. Искате безнаказано да биете и трошите, но както си готов да биеш цигани, така ще биеш и българи само че за първите си търсиш извинение.
9.
революция
11.12.2014 01:29:47
6
13
Този сайт и много неистини е казал !!! А кат има тъпи куки дет се обясняват ще има и обиди. Кат сте тъпи еничарски маймуни дет треперите за мизерни заплатки и сте си потъпкали достойнството да лижите чиновнически задници поне си трайте щот другия път чефо машината и менцата никой няма да ги слуша след като се прегръщате и целувате и ще има въоражен щурм за майка българия!!!
8.
e
11.12.2014 01:21:59
2
11
Нищо не се знае и ни най - малко Флагман ви натапалява нещо. Това да предположения, които всеки би си направил, като обикновен читател. Никъде не са написали " от циганин е бита, заради днес". Спрете да нареждате не Ви прави чест, защото за много неща точно този сайт е помогнал, а не като други медии да скриват факти и даже да не коментират.
7.
революция
11.12.2014 01:19:38
7
20
Сменяй професията еничар полицейски. Как можеш да поместиш в едно изречение националист и отрепка бе помияр. Как няма да имат досиета тия момчета като вие толерирате мангалите и се обръщате срещу българите. Кво стана с изнасилвача ???? На следващите протести май трябва да се съберат повече хора и да се поразхвърчат 20те заптиета дет бяхте. Що не взехте на мангала ножа и пистолета дет имал ми се обясняваш кат путка ся? А кмета и директорката да подават оставки !!!
6.
До номер 3
11.12.2014 01:19:12
3
13
Ти си 100% мангал,нали мамицата ти циганска...
5.
кЪтила
11.12.2014 01:13:08
4
17
Всички мизерни цигански мастии - на клада !!!
Всички долни политически кучета - убити с камъни !!!
Всички мръсни полицейски проститутки, защитаващи първите или вторите - изнасилени от мангал и побити на кол !!!
Само след като избием всички тези зарази и паразити ще може това атрофирало вегетиращо подобие на държава да бъде наречено отново наш дом и Родина !!!
Вземете България от ръцете на свинете и цветнокожите и я върнете на българите !!! Нека душманска кръв се лее и с нея се отмият безочливите кражби, лъжите, безчинствата, издевателствата и поголомното заличаване на народа ни !!!
Казах !!!
4.
С
11.12.2014 00:25:55
23
6
Kmeta цяла църква счупи, вие за лицето на една бяла жена пишете...ами не виждате ли как дори Бургазлии живеят във гетата Изгрев и Славейков, които ще стават санирани гета, хахаха. Така е като ви ебаха комунистите вие се правихте на сталинисти, цветя пред Альошата слагахте на тези които ви разрушиха частната собственост и култура.
3.
XXX
11.12.2014 00:25:40
34
6
Флагмански боклуци, отчаяно се опитвате да увеличавате напрежението.
Цял ден не престанахте с жалките опити да предизвиквате размирици а сега оставяте у хората впечатлението, че тази жена е бита от цигани. Много по-голяма е вероятността жената да е бита от някой от гамените с бръснатите глави облечени с български знамена, на които досиетата сигурно со два пъти по-дълги от най-провинилия се циганин от Комлука.
Дебелтските магнгали в момента стоят свити в гетото си и през ум не им минава да скитат по улиците да бият жени. Циганите колкото са крадливи, толкова са и страхливи. Националистическите отрепки обаче са способни да бият българи за да нагнетяват напрежението.
2.
Ц
11.12.2014 00:16:41
2
22
Нямаме хеликоптери, бате. На теб някой самолетоносач дали не ти се намира?
1.
d
11.12.2014 00:09:06
1
5
Banda, niamate li vzrivove i pistoleti, niamate li helikoperi za da gi unishtogite ciganite ot vuzduh kato vuv Vietnam?!!'
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори