×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт


Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт
Какво щеше да се случи, ако майката на насиления петокласник не беше оповестила случая? Никой нямаше да разбере за зверствата в Дебелт, затова нашата цел е да помагаме на хората, каза Йордан Иванов
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
12 Декември 2014, Петък, 21:26 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Ромските махали трябва да престанат да бъдат считани за суверенна територия, в която жителите й се капсулират

Йордан Иванов е на 25 години. Роден е в Плевен, но живее и учи в Бургас. Пристига тук като студент в университет „Проф. д-р Асен Златаров“, специалност Български език и история. Председател е на новосформираната Организация за закрила на българските граждани, която има за цел да бъде опора на обществото и която беше един от инициаторите на протеста в Дебелт.



- Г-н Иванов, Вие бяхте начело на една от най-активните групи по време на протеста в Дебелт в сряда. Защо поехте тази инициатива, как се организирахте?

- Идеята се роди във фейсбук, след като чухме и видяхме по медиите каквото беше отразено по случая с насилието върху петокласника от местното ОУ „Антон Страшимиров“. Решихме да отидем в Дебелт, в подкрепа на семейството, тъй като това, което става, е страшно.

- Каква беше целта Ви, чуха се коментари, че сте били готови да атакувате циганската махала?

- Целта беше да покажем на обществеността и на жителите на село Дебелт, на семейството на пострадалото момченце, че има хора които ги е грижа за техните права. Възможно е институциите да са се опитали да прикрият нещо от случилото се. Странен е факта, че информация по случая с ученика не дойде от тях, а от майката, която се обърна към вашия сайт. Всичко това е показно за това как институциите в България не си вършат работата. Какво би се случило, ако майката по някаква причина я бяха заплашили? Просто никой нямаше да разбере за тези зверства, които се случват в Дебелт. За това нашата цел беше жителите на селото и семейството на Гошко да разберат, че ако институциите не си вършат работата, ние ще помагаме на хората.

- А какви трябваше да бъдат последствията според вас след случая с изнасилването. Директорката на училището е подала оставка, това вас удовлетворява ли ви?

- Категорично не. Тече разследване. Към този момент е ясно, че директорката е допуснала много нарушения в самото училище. Оттам се започва. Фактът, че министерство на образованието или отговорната институция, която трябва да следи за тези неща, не си е свършила работата. В България всичко се случва вече при свършен факт. Точно това не трябва да допускаме. Ако всеки си беше изпълнявал задълженията и имаше контрол в училището, нямаше да има подобно напрежение. А ясни са информациите, че това не е първи случаи. Защо досега не са се заели нужните институции с този проблем? Ние апелираме за сигурност в малките населени места, където битовата престъпност е изключително висока. Тук ще подчертая циганската битова престъпност.

- Протестът беше насочен и срещу циганите в Дебелт. Случаят с Гошко беше нещото, което преля чашата? Докъде ще стигнете?

- Ние нямаме нищо против циганите като етнос. Дали ще са цигани или българи - просто не трябва да се допускат подобни неща и такова беззаконие. Факт е, че поради редица причини по-голямата част от престъпленията по селата, а и не само, се извършва от представители на ромите. В конкретния случай също става въпрос за човек от цигански произход и затова се стигна до там. Другият проблем свързан с ромите е, че те се капсулират, изолират се в гета. Ние сме точно против това, защото полицията казва: „Ние ще навлезем в циганската махала“. Какво значи „ще навлезем“? Това не е суверенна територия, в която те ще навлязат. Никой не обявява „ние ще навлезем в к-с „Възраждане“, а ще каже „ние отиваме в к-с „Възраждане“. Просто представата за циганското гето тук е като за суверенна територия. Отделно имаме изключително много случаи на посегателство  върху полицейски патрули от страна на ромите. Протестът ни беше мирен до 13,00 часа. След този час той беше прекратен и всички като граждани явно решиха, че искат да отидат до гетото, но не с намерението да създават какъвто и да е вид провокация. Видя се, че полицията по никакъв начин нас не ни е провокирала, нито ние органите на реда. Просто искахме да се види от роднините на извършителя на гнусното изнасилване и от представителите на тази махала, че има будни хора и че има кой да защитава съвестните граждани. Ако институциите не ги пазят, тези, които се събраха на входа на циганската махала, ще се върнат и ще ги защитят отново.

- Нека да уточним – тези момчета, които бяха с маските на лицата и младежът, който беше привикан от полицията, тъй като имаше камъни по джобовете си, част от вашата организация ли са?

- Не, не са наши членове. Истината е, че дори не знам кое е въпросното момче. На площада имаше и други хора.

- Какви хора сте в тази организация, за първи път в Дебелт се разбра за нейното съществуване?

- Предимно младежи, които определят себе си като патриоти. Това е една дума, с която много често се спекулира. За нас това е състояние на духа. За жалост в публичното пространство и в България патриотизмът се възприема като аналог на гамен, което абсолютно не е така. Патриот значи родолюбец, а родолюбец значи ли гамен?!

- Оттук нататък предвиждате ли нови акции в Дебелт, защото проблемите там са много. Ще утихне ли напрежението?

- Ние не смятаме да оставим нещата така. Мислим да предприемем и други мерки, едно от нещата, които планираме да правим, е да създадем граждански патрули. Това нещо на Запад е изключително разпространено, но в България за жалост е свързано с пари.
Парадоксално е в страна членка на ЕС, в XXI-ви век, да се създават организации като  нашата. Какво значи ние да закриляме български граждани, нима държавата не е тази, която трябва да прави това?! И за това ние искаме да помагаме. Това са нашите бъдещи планове и това е едно от нещата, за които сме се събрали – да осигурим едно спокойствие на хората по малките населени места.
Ние не сме силова групировка, която да раздава правосъдие. Не! Ние просто искаме самите граждани да се чувстват сигурни в това, че има хора, които са загрижени за тях. Самите пенсионери, които са по селата, да се чувстват сигурни, че някой се интересува от тях.

- Означава ли това, че в близките дни ще има ваши представители, които ще са в Дебелт?

- Към момента все още има полиция там. Ще бъдем в селото, искаме със съгласието на кметовете да бъде това.
Но, ако жителите на Дебелт или на което и да е друго населено място в областта имат нужда от нас, ние ще се отзовем веднага.

- Ако се беше случило нещо по-сериозно и ромите бяха опитали да нападнат някой от българите, щяхте ли да реагирате по някакъв начин?

- Там имаше много полиция, вярвам че щяха да се намесят подобаващо и да пазят не само тях - ромите, но и нас. Ние не сме искали да създаваме проблеми по никакъв начин.

В категории: Средец


39
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 0
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
39
Коментара по темата
39.
Справедливост и закон
14.12.2014 01:48:29
5
4
Подкпрепям протеста на 100% с две ръце, справедливо наказание трябва да има за изнасилвача, наистина се стигна до там циганите да издевателстват над нашите деца, защото се чувстват безнаказани. Но и аз се питам как това 25 годишно момче оглавява цяла организация, и няколко човека по долу писаха че финансирал пътните за автобуса където ще има протести, мисля че някой в сянака стои зад гърба му! Потърсих информация за тяхната организация и намерих сайта им, в който няма още никаква информация, и освен това е правен с WORDPRESS - http://dakatamega.com/история/

Търсих и тук в сайта за организации и институции, но няма информация за тях, което е доста съмнително - http://www.bghelsinki.org/bg/za-nas/programi/pravna-programa/informaciya-i-koordinati-na-institucii-i-organizacii/?preview
38.
до 37
13.12.2014 20:58:06
0
1
Ееее не брат така не се бях смял...подейства ми полужително. Къв герб кво бсп къде отиваш ти???? Тези пичове сега прохождат и с един протест кой ще им отдаде такова внимание??
37.
as
13.12.2014 20:32:50
4
2
Ei toq me podvede nqkolko pati... pitai te go ot kade idvat parite za avtobusite koito prevoxvat naivnite studenti parvo do ravda kadrto bqh i az i mi se plati ot tozi za da ida.... sled tova po 40 leva za drug protest obeshta i taka ne gi dade..... aide jurnalistkata pitai za dalaverata i parite ot G**b za parite ot d*s i prochie...... i tuk se pravi na angel no ne e a e dqvolsko izchadie koeto se vazpolzva ot situaciqta i bolkite na horata!
36.
до айтоския мангал
13.12.2014 17:55:09
1
4
манго аз съм от айтос,дай да си бием една среща да ви видя колко сте отворени,нощно време на центъра не припарвате ше ва и мангалите
35.
ХЕЙТЪРИ
13.12.2014 13:36:21
1
10
САМО НЕ РАЗБРАХ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ВЗЕЛ ПАРИ И ЗА КАКВО . КАТО ОТПРАВЯТЕ ТАКИВА ХЕЙТОВА ВАДЕТЕ И ДОВОДИ МАМА ВИ МРЪСНА.....ЕЕЕЕ ВСИЧКАТА ВИ РАБОТА Е ТАКАВА ...АХА ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ХУБАВО И ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ СЕЛЯК ДА ОРОНВА АВТОРИТЕТА НА ХОРАТА!
34.
сас
13.12.2014 13:32:51
9
6
Тоя дебел тъпак които е платена проститутка на партиите не еднократно получава тлъста пачка за да.се прави на интересен. Измекяр като този не заслужава грам внимание. Същия бойлук като Сидеров е ламти за пари и изяви в медиите..... селяк изчезвай от Бургас.
33.
До 32
13.12.2014 11:31:33
0
5
То така се прави партия ....А честно да ти кажа и да направят такава ако възгледите им наистина са такива за каквито се представят аз с удоволствие ще гласувам за тях , а не за продажниците които ни управляват сега край!
32.
ALOOO
13.12.2014 10:11:42
2
3
TIQ PRAVQT PARTYA
31.
До №30
13.12.2014 10:09:41
2
3
Циганчетата които ги ебат за 5лв. им се плаща и е доброволно, и не е изнасилване.
30.
INTERESNO
13.12.2014 07:25:03
6
1
Vhttp://flagman.bg/article/72715 ZA6TO POD TAQ STATIQ NQMA TOLKOVA SMELI KOMENTARI,KAKTO TUK?ZA6TOTO 99% OT BALGARITE SA SKRITI PEDOFILI.DOKAZATELSTVO ZA TOA MOJE DA SE VIDI VSQKA VE4ER ZAD STARATA PO6TA KAK BALGARI EBAT MALOLETNI CIGAN4ETA ZA 5 LEVA.A KATO EBAT VA6ITE DECA VI BOLI.BASI LICEMERITE.
29.
TAKA E!
13.12.2014 06:52:08
12
7
JALKA BANDA NARKOMANI,ALKOHOLICI I BEZDELNICI KOITO SE OPITVAT DA NALOJAT MUTRENSKITE POHVATI OT 90-TE.NE MOJE V 21 VEK TAKIVA OTRPKI DA SE IZJIVQVAT KATO ZAKRILNICI NA NORMALNITE HORA.IMA SI INSTITUCII ZA TOVA.JALKI PROPADNALI TIPOVE ZA ZATVORA STE VSI4KI KAMANI DA 4UKATE,VMESTO DA SE PRAVITE NA HAIDUCI.
28.
Българка
13.12.2014 05:35:43
4
13
Подкрепям! Браво момчета! Най-сетне се заражда едно гражданско общество. Вие сте достойни хора и българи! Гордея се с вас!
27.
БУРГАЗЛИЯ
13.12.2014 00:07:13
0
1
https://www.youtube.com/watch?v=GghCs_C65v0
РЕЧТА НА ЧЪРЧИЛ................
26.
Izgrev
12.12.2014 22:51:29
1
3
За бат Манго палат е равносилно на едноетажна къща за 10 бона :DDD Жалък си лек!!!
25.
Do 10
12.12.2014 22:36:02
5
8
Абе тъпи жалки лумпени на П.Ф. а забравих да ти кажа 1.не живея на картон а имам огромен палат.2.Не се продавам за 1 доза пико като вас на Валерко Симеонов. Страхливци ......
24.
до 17
12.12.2014 22:30:24
1
7
Пич само да ти кажа че момчетата нямат корисни мисли , ако имаха такива нямаше да се занимават с заболелите проблеми на хората , а щяха да грабят и да рекетират хората. Адмирации на момчетата за проявения дух!!!
23.
до 17
12.12.2014 22:29:55
1
6
Пич само да ти кажа че момчетата нямат корисни мисли , ако имаха такива нямаше да се занимават с заболелите проблеми на хората , а щяха да грабят и да рекетират хората. Адмирации на момчетата за проявения дух!!!
22.
Бургас е ЗЕЛЕН
12.12.2014 22:20:26
0
13
Добре че беше тази организация и момчетата от Нефтохимик Бургас за да се заформи нещо като протест който всъщност беше жалък като се има в предвид престъплението и отзвука който даде в страната. Къде са българите родолюбците патриотите?!?!?!?!??!?! Който много претендират по форумите а когато на улицата има протест си пият ракията на топло в къщи и деградират с телевизия планета еми ей заради такива като вас държавата е на това положение и циганите ще си правят каквото искат след време сънародници смешни сте казвам ви го от сърце жалки сте и наведени за това цял живот ще ви навеждат! Благодаря на момчетата от организацията и на момчетата от Нефтохимик Бургас това са истинските Българи и патриоти хората на които обществото гледа с пренебрежение и нарича наркомани и алкохолици същото това общество което деградира с ракия и чалга !!!!!!!!!!! Като показвате на света че сте смешни и жалки света ще ви мачка докато сте живи и ако това са българите на сегашната България мога да кажа срам и позор !!!!!!!!!!!!!!!!
21.
123
12.12.2014 21:29:46
4
22
Ох, всички сте много големи и силни, ама само на клавиатурите. Що не показахте колко сте силни онзи ден в Дебелт. Изнасилено е българско дете в училищна тоалетна. Там трябваше да има поне 2 хил. души на протеста, а не дойдоха и 100.
До №17 - момчетата не са мутри, а студенти. И щом се е стигнало да се охраняваме едни други или по-силните физически да бранят по-хилавите, то нещата са мнооого зле откъм държава и полиция. Те вероятно няма да постигнат много, защото за тяхната идея трябват много пари, а те ги нямат. Но дори и надеждата, която дават на хората, че не са сами е нещо добро и голямо.
20.
Jorkata Hristov
12.12.2014 21:21:35
2
10
браво, Дака , ей така трябва!!!
19.
Мале ,мале
12.12.2014 21:16:41
3
10
Тоя съюз ,изпедерасчи всички ,мутрите станали патрули ,не искали насилие,,тва ако беше през 90-те години ,тия мангали щяха да се самоизселят на секундата,а преди това маалата им щеше да стане детска градина с райграс и катерушки,лично построени от мангалите като дарение,и НАКАЗАНИЯ НАКАЗАНИЯ ДО ЖИВОТ
18.
един
12.12.2014 21:04:01
1
11
До 17. Съгласен съм с теб-в бг.има само един закон -законът на парите така наречен КОРУПЦИЯ него трябва да променим.ЕС.отпуска средства за евроинтеграцията на циганите ,до сега един интегриран не съм видял .....къде отиват парите.
17.
-----------
12.12.2014 20:39:51
3
5
Stignalo li se e mutri bez neyasen statut da ohranavat obstestvoto, oznacava , ce nama dirjano upravlenie i vsicko e ostaveno na tecenieto po posoka na vatira. Intervuto na flagman edinstveno tceli, da pravi reklama i popularizira mutrestinata, koito sa opisvat, kato golemite ,,spasiteli,,. Tova e udobna vizmojnostn za samoreklama na Pf s ogled, privirjenitcite mu da bidat predstaveni kato osobeno zagrijeni geroi, mileesti za BG naroda.. Kide e bila i kide e sega dirjavata? Podobna mutrenska akciya na nakakvi si ,,patrioti,, moje da eskalira kim nepopravimi posledstviya, nakoy da se e zamislil l virhu tova? Dirjavata spesno trabva da vleze v rolata si, crez strogo prilagane na zakona, spazvayki konstitucionnite prava na vsicki grajdani. Ima dirjavni vlasti i mutri ne mogat vivejdat red, crez bezzakonie, te ne sa naddirjavni. Kim iznasilnika na deteto zakonit da bide absolutno bezpostaden,ot koeto da si vzemat pouka vsicki izvergi . Zastitata i sigurnostta na vseki BG grajdanin e obstodirjavno zadiljenie i sa garantirani crez Konstiticiyata. Vla Vreme e vlastite da prestanat da milcat za vse sirestata se prestipnost, ne samo v tciganskite geta,no kato tcalo i v stranata, kato predpriemat merki, a sidebnite vlasti da prilagat v nay stroga forma zakona v podobni slucai.
16.
СТАРОТО
12.12.2014 20:36:39
1
14
Като се хващаме на хорото то нека бъде в цяла България не само в Дебелт !!!
15.
Пипи Дългото Чорапче
12.12.2014 20:29:26
4
18
Браво г-н Иванов! Подкрепям ви с две ръце..Държавата ни има нужда от хора като вас,народът ни има нужда от хора като вас,да им дадете смелост и да им вдъхнете увереност за да се надигне и най-после да отстояваме позициите си и да се борим за правата си и БЪДЕЩЕТО СИ !!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!
УСПЕХ !!!!
14.
до 8 aitos
12.12.2014 20:19:33
3
10
Може да сме и 200 хиляди, но имаме картечници, танкове, пушки , ракети и гранатомети - можем да ви изринем, запалим, заличим и изтрием от лицето на земята.
13.
14/88
12.12.2014 20:14:39
2
18
Браво пичове,

Да не забравяме 14-те думи:

We must secure the existence of our people and a future for white children

Ние трябва да осигурим съществуването на нашите хора и бъдещето за белите деца
12.
събудете се БЪЛГАРИ
12.12.2014 20:06:59
4
19
Нека организацията за защита на българските граждани, не е само на местно и регионално ниво.Да се помисли да стане и прерастне и в национален мащаб.Само младите и будни БЪЛГАРИ ще направят така, малко да се стреснат тежи жалки цигански престъпници.Да се спре и прекърши циганската сган.Да се обединим всички от футболните фенове в цялата страна,всички момчета от фитнес залите,всички млади и будни ученици,студенти и т.н. Нека сме единни и силни.СЪБУДЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ !!!
11.
н.пр. Администратий I
12.12.2014 19:59:31
3
20
Потресаващо е да коментираме всеобщите нациоаналистически пропаганди, но вярно е, че гетата се превърнаха в бастиони на ромски държанки. Не само дори римски, но и политически, използвани именно за тази си цел.
Силен е този, който може да се изпрати срещу статуквото в държавата. Държавата, това сме ние!
На добър час на новото обединение и време е да възвърнем старите закони: Око за две, зъб за чене!
10.
Свобода или Смърт
12.12.2014 19:51:17
2
16
Ей Айтоски мангал кой ще изкорениш до коляно в собствената ни държава бе цървул гнусен? Или да идваме в жалката ви циганска махалица да видим кой,кой е тогава.Стой си там в картонената си колиба и мълчи за да не се наакаш преждевременно мангуста мръсна.
9.
меденруднишки ветеран
12.12.2014 19:44:51
1
16
Ей драсок (8)... Ще се насирате пак да ти е ясно.... Минаха двадесетина годинки и се напъчихте мръсни мекотели. Аз съм меденруднишки ветеран, знам какво говоря. Гнидо мръсна!!!
8.
aitos
12.12.2014 19:25:41
42
6
Имаси закони в Вашата страна нека да лежи дож. затвор.Ама ако посягати на другите цигани вДебелт щеви изкореним до 9 коляно то такали иначе вие останахте 2 мил. Затова не се правете на големи мъжаги ......
7.
ti6o
12.12.2014 19:22:11
3
8
BRAVO DAKA :)
6.
г-н Димов
12.12.2014 19:15:05
2
18
Г-н Иванов , много сте прав . България над всичко
5.
Човек
12.12.2014 19:05:21
1
18
Тази мръсна гадина изнасилвача трябва да си получи заслуженото,няма да се размине тази работа!Затвор!В противен случай ще сами ще се оправим с тази гнусна гадина!Както е в Индия,да пита и да разбере какво ги правят там изнасилвачите,мръсен,долен педал да пукнеш дано!!!!!Дано си намериш майстора!
4.
c
12.12.2014 18:52:23
3
12
Vzrivete edna dve koli pred ciganskata
3.
s
12.12.2014 18:51:15
3
12
Zapalete na ciganite kushtitr
2.
МР Брат
12.12.2014 18:50:46
4
34
Не сме силова групировка,но имаме сили да се борим.С теб сме Данчо в добро и лошо.Да живее България!!!
1.
Фен
12.12.2014 18:42:35
4
25
Озбг са номер 1!!! добре че бяха те иначе нямаше да има гласност, щеше да се бият и още неща. озбг предотвратиха всичко и решиха проблема по мирен път. сега ще се заемат да се сложи край на мангалите в дебелт. всичко тва ще стане законно и ще покажат на хората че имат закрила и че държавата си върши работата!!!
Озбг са номер 1 !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от Музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1"
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори