×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него


Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него
Село Дебелт е в шок от случая с изнасиления петокласник, хората буквало са настръхнали срещу осмокласника от ромски произход
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
07 Декември 2014, Неделя, 14:25 ч.
Автор: БорянаТЕНЧЕВА

Иванка Ангелова ще настоява случаят да се разплете докрай,  до момента нямало получени сигнали за сексуално насилие в училището


Село Дебелт е в шок от случая с изнасиления петокласник от местното ОУ „Антон Страшимиров” , версиите за случая са многобройни.  Малкият ученик бил едно от петте деца на майката Донка, която даде гласност на случая чрез Флагман.бг.

Сигналът за сексуалното насилие върху ученика е бил подаден в 17,10 часа в петък на телефон 112. "Говорихме с дознателите и са взети всички мерки, сезирани са всички институции. До този момент не сме получавали сигнали за сексуално насилие в училището", каза пред Флагман.бг кметицата Иванка Ангелова, която добре познава местните жители и се ползва с доверието им. Тя каза, че ще настоява и за намеса на „Закрила на детето”, за да се изясни напълно социалната страна на случая, тъй като родителите на петокласника не полагали грижи за него.

Насиленото дете е имало ресурсен учител, то е било на училище до обяд в петък. Не се знае защо чак в късния следобед майката, която е безработна, е сигнализирала за изнасилване.

Директорката Таня Вангелова цял следобед не била получила какъвто и да било сигнал за инцидент в училището. Според обясненията, които дала вечерта в петък, през деня нямало какъвто и да било  повод да се смята, че има сериозен проблем. Тя е взела мерки, за да се изяснят обстоятелствата  около инцидента.

Извършителят, който е осмокласник и е циганин, в понеделник щял да бъде разпитан пред съдия.

Потърпевшото дете е от български произход. Една от рожбите на майка му била изоставена в дом, казаха съселяни на фамилията. Тя била безработна, живеела с мъж на съпружески начала, който често попадал в затвора. Двете й деца преди години са били под наблюдение на „Закрила на детето”.

„Възможно е сегашният случай с петокласника да бъде използван от родителите му за  получаване на средства, тъй като семейството има спорна репутация”, казаха жители на Дебелт.

ОЧАКВАЙТЕ ПЪЛНИЯ РАЗКАЗ НА МАЙКАТА НА ПЕТОКЛАСНИКА, РЕАКЦИЯТА НА СЪСЕДИТЕ И НАСТРОЕНИЯТА В ДЕБЕЛТ ВЪВ ФЛАГМАН.БГ. НАШ ЕКИП Е НА МЯСТО

В категории: Средец


24
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
24
Коментара по темата
24.
...,,
10.12.2014 23:43:09
0
0
http://www.gramofona.com/Burgas-Krimi/mlada-jena-e-prebita-v-debelt
23.
xlebar
10.12.2014 15:35:56
0
1
dnes kade bewe var4e kadesakri v kolata na policiqta a nali maikata nesegriji za decata nie wtedoidem i za teb date izgonim ot seloto
22.
към 19 от Гергана
10.12.2014 00:04:08
1
1
Напротив Златина не лъже за нищо или май на вас не ви отърва ,че някой хора не мълчат !!! Вие незнам мъж или жена сте ,понеже от страх и името не си пишите ,но явно искате всички хора да са като вас страхливи и да си мълчат и всичко да се размине тихо и спокойно ,а може би и вие сте или защитавате някой който е пряко засегнат от случая и сега ще си понесе заслуженото ! С това изказване само показахте колко акъл имсте нищо повече !
21.
...
09.12.2014 22:45:10
0
3
Към цигaните в Дебелт:
Скъпи зa родинaтa ни цигaни , моля ви увaжете децaтa нa кметицaтa , ( aко имa тaкивa ) aмa не се срaмувaйте , всичките един по един покaжете увaжението си и кaкво можете тaм отзaд , от към дупето и яко. После и кметицaтa не пропускaйте- ще се обиди!
Двa- три кючекa след товa , посетете и покaжете колко е хубaво и нa директоркaтa нa селското училище. Ние ви подкрепяме брaтя цигaни , вземaйте и нaй- мaлките момченцa дa се учaт , и нaй- възрaстните дa се облaжaт! Не се стрaхувaйте брaтя цигaни , кметицaтa ви обичa всичките , в нaй- лошия случaй ще потърси отдел зaкрилa нa детето , но то ще е сaмо , зa дa не ви дели с децaтa си...всичкото цигaнин в селото зa нея дa е! Вие сте цигaни! Слaгaйте нaред , aмa слaгaйте шукaр !
20.
До кметицата
08.12.2014 22:56:15
2
10
Иванке, каквито и да са родителите ,никое дете на 11 години не заслужава да бъде насилвано и унижавано .Не я познавам майката,но теб те знам,имаше фурна ,сега не знам дали още я имаш.Тази майка е реагирала адекватно, след като е разбрала веднага е реагирала,не реагираш правилно ти кметице и не ти прави чест това неадекватно,брутално изказване.
По твоята логика трябва да се мълчи .Защо ли?! Ами цигането е от голям ромски род , а идват кметски избори! Или те е страх ,а?!
Ами Иванке ,ако цигането изнасили твое дете?!Ти няма ли да се обадиш на 112?! Или да не кажат хората,че искаш нещо ще си мълчиш?! Не трябва да се мълчи ,трябва да се дава гласност ,а насилника да влезе в затвора ,защото утре може да е на прицел на Иванка близко дете или нечие друго!!!!
19.
давай
08.12.2014 22:42:49
6
5
И коя да сложим сега, Златина дето си обърнала гърба в репортажа да се крие ,иначе всички я познахме:)Тя,като е инициатор що се прави на умряла лисица, ми не излезе очи в очи да каже истината..щото знае,че лъже за всичко, което казва. Само дето още не е лъснало за какво се прави на медийна звезда в момента , че ми е смешна даже..ама то и това ще се разбере скоро :)
18.
tatko
08.12.2014 19:32:04
3
4
vreme beshe ivana da si napravi reklama che xorata q bqxa pozabravilido sega za kura li me darjeshe 4e neizvika socialnite ma kas krak kade ti bqxa dosega o4ite marlo deto si gledash samo tvoite interesi ot kakto vze vlasta i opravi tvoite xora.zashto se s kara sas jabov zahtoto ti sprq kran4eto i ne ti dava ot dela za kradene.a tazi darta kobila koqto se pihi za direktorka koqto sedi po 1 4as v u4ilihteto i posle xodi da si 4isti kahtata dolo na okolovrastniq pat vanka tq nqma rabota shtom nemoje da izklio4i nqkakav ciganin i se opravdava sega van darta ku4ko proskubana daite red na mladite slojete mlada direktorka.
17.
trudnata
08.12.2014 08:35:20
4
6
q ne obvinqvaite kmeticata ili derektorkata ,a prosto tova cigan4e e naistina problemno i trqbva da iz4ezne ot liceto na zemqta , po nai brutalniq na4in za da ne posradat i drugi deca ot debelt.kmeticata li trqbva da pazi decatani vav u4ili6teto , da..... no.... do nqkakva stepen. kmeticata 6te vzeme neobxodimite merki , i derektokata ,no ne e garanciq 4e vav utre6niq den nqma da se slu4i ne6to po ujasno. naistina sajalqvam za go6ko no tapoto cigan4e trqbva da se lin4uva .
16.
възмутена
08.12.2014 08:15:36
2
13
Супер нагло изказване,това какви са родителите няма нищо общо с инцидента,престанете за прикривате циганите.
15.
безразличен
07.12.2014 22:05:56
2
16
НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ........ ДАЛИ САМО ЦИГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ ВИ СТИГНАТ ИВАНО АНГЕЛОВА
14.
ИВАН
07.12.2014 22:03:42
2
14
НЕСКА НАШИТЕ ДЕЦА УТРЕ И НЕЙНИТЕ ...... ТАКА Е ЗА 5 ЦИГАНСКИ ГЛАСАААААА ДУПЕЕЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАААААА. ДЕБЕЛТ ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯ.. ВИЖТЕ КАКЪВ КМЕТ СТЕ СИ ИЗБРАЛИ
13.
123
07.12.2014 21:20:00
2
30
Тази така наречена кметица да си подава оставката след това изказване - абсолютен боклук долен! Нормални хора от Дебелт, съвземете се и я изритайте, защото е видно чии интереси защитава тази измет.
12.
българка
07.12.2014 21:00:59
1
25
Още малко госпожа кметицата ще обвини горкото детенце , че само е провокирало мангала да го насили.Видно е ,че е получила много гласове от циганите в селото...ОСТАВКА
11.
майка
07.12.2014 20:17:41
3
31
Да бе той циганина не е виновен ,то училището е място за секс ,как не я е срам тази кметица !ОСТАВКА ! Явно циганите са гласували за нея и сега иска да ги защитава ,изродка
10.
Иван
07.12.2014 20:12:38
1
21
Браво на таз кметица родителите не се грижели дори и така да е в случая детенцето е пострадало
9.
Не си прав Николов!
07.12.2014 20:02:47
4
21
Директорката не била информирана!! Къде е била, на Марс ли? Нали това е нейна работа, да следи какво става в училището?! Ако ще ми се заключва в дирекцията и ще спи по цял ден там без да я интересува какво става наоколо, по-добре да си обира крушите!!! Сигурен съм че е имало и други скандали с тоя Брайко и такива като него, но тя ги е потулвала и представяла нещата в розова светлина - всичко в училището е наред, нямаме проблеми... Ами като нямате проблеми и като спиш по цял ден в дирекцията видя какво става! Измет мръсна!!!
8.
до Иван Николов
07.12.2014 19:50:57
3
21
цитат от първата статия: "...Инцидентът станал в петък, разказа Донка Т. Тогава 11-годишното детенце казало на учителя си, че ще отиде до тоалетна..."
Явно това се е случило по време на час, а не след часовете. А кой е отговорен за децата по времето, когато са в училището? - Директорът и учителите, разбира се! Външни лица не се допускат в училището, даже и родители. Верно, че директорът не може да дебне постоянно в тоалетните, но затова си има негови подчинени, които да следят за реда - охрана, дежурни учители, помощен персонал. Значи тази директорка не е създала необходимата организация за безопасността на децата докато са в училище... И най-важното. По всичко личи, че циганина за да се реши да изнасилва е усещал липсата на контрол и атмосферата на хаос и безнаказаност в това училище. Ако имаше респект от внедрена дисциплина и ред в училището нямаше да е толкова нагъл. Той е знаел, че всичко ще му се размине.
Така че недейте да оневинявате директорката! За всичко е виновна тя!
7.
Иван Николов
07.12.2014 18:47:17
24
7
Кое е потресаващото от директорката? Жената казва, че не е информирана за инцидент. Все други са ви виновни. Откъде да знае директорката какво е станало, след като никой не я е уведомил?
Директорката не отговаря за детето след часовете, щом то е на училище до обяд! Все искате друг да ви гледа децата, да ги обучава, пари да им дава, да ги храни, а родителите, които са безработни - "Шапка на тояга!"
6.
nfgbc
07.12.2014 18:08:46
3
27
Потресаващо изказване от устата на директор на училище, в което е пострадало детете! Нямам думи.... И това е човека, който ще се грижи за интересите на децата! Боже, Боже!
5.
sisi
07.12.2014 17:56:58
2
16
maika i mrasna na tazi direktorka kakkva direktorka e tazi be tq e dolna i mrasna mamka i mrasna gnusna tq li neznae aaaaaa da q maxnat ot posta direktor zashtoto ne stava za tam znaem se v debelt koi koi e donka nikoga ne bi go napravila za pari no kmeticata i tq mnogo gi poznava tam ovcata dolna
4.
Гергана Ангелова
07.12.2014 17:56:38
0
37
Значи ,един вид майката е накарала циганина да изнасили детето и за да получи някакви средства ли ,неможахх да разбераа . Що за глупости са това циганина си е виновен и трябва да го вкарст в изправителен дом или каквото и да било там но да си получи заслуженото !!!! Пак защитават тея изродски изчадияя и застават срещу българитее БОКЛУЦИ МРЪСНИИ!!!!!!!!!
3.
Мария
07.12.2014 17:43:39
0
23
Какви са тези глупост защо пак управдавате гнусните мангалиии едвали жената си измисля. Потресена съм как може пак да се извъртат така нещата ,че да са против потърпевшите
2.
КМЕТИЦАТА С ВИСНАЛАТА ЦИЦА
07.12.2014 17:41:40
3
30
Ей така ще каже тази голяма КУРВААААААААААААААААААААААА-Кметицата с меката цица!ВЪН боклук грозен,барабар с всички в туй скапано училище........
Веднага да се сезират органите и да се вземат мерки.
1.
@
07.12.2014 17:36:20
1
36
Децaтa не сa виновни зa " спорнaтa " репутaция нa родителкaтa кметицеее , дa ти го...!
Цигaнин , бългaрин , без знaчение , в изпрaвителен дом щом е непълнолетен , тaм ще му го...редовно. A ти кметице и цялото у- ще мaрш , трябвa дa бъдете съдени!!! Мaмa ви селскa..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори