×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт


Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт
Този циганин се прадстави като Иван Димитров, той слезе при журналистите, докато ромите бяха наизскачали от колибите си. Докато се връщаше обратно той рязко се обърна и показа, че на кръста му висят пистолет и нож
Тема в развитие
Не сме силова групировка, която раздава правосъдие, с граждански патрули ще пазим хората в Дебелт Организаторите на протеста в Дебелт не крият лицата си с маски, искат закрила на българите, вижте кои са те Журналисти от Флагман основни свидетели срещу въоръжения циганин в Дебелт, съдът го вкара за назидание в ареста Само във Флагман.бг: Битата в Дебелт Мария е с обезобразено лице, жената е в шок Жена е бита в главата в разбунтувалото се село Дебелт, циганинът Иван е в ареста заради незаконен пистолет Напрежение в Дебелт! Младежи с качулки влязоха в сблъсък с полицията Дебелт завря: Спрете циганската престъпност, помните ли Катуница? (СНИМКИ) Вижте как Дебелт настръхна: Няма да живеем повече в страх, искаме справедливост! (СНИМКИ и ВИДЕО) Ето циганина Иван, въоръжен с нож и пистолет срещу протестиращите в Дебелт Циганите в Дебелт въоръжени с пистолети и ножове, полицаи с щитове пазят гетото Протестиращи атакуват циганската махала в Дебелт Насиленото дете от Дебелт не спи от ужаса в тоалетната, спряха го от училище Извънредно! МВР прати патрулка в дома на общественика Николай Димитров, утре ще го разпитват за подготвяния протест в с.Дебелт Стига ли червеният картон за директорката в училището на изнасиления Гошко От 3 до 12 години затвор грозят циганчето Брайко, изнасилило 11-годишно момче в Дебелт Майки на българчетата в Дебелт пазят децата си в училище, страх ги е от цигански терор Потресаващо! Втори циганин гледа как аверът му Брайко изнасилва момченцето в Дебелт Дебелт настръхна: Циганчето-насилник тормозеше и нашите деца, няма да ги пуснем на училище Майката на изнасиления Гошко: Дрехите му бяха в кръв Кметицата на Дебелт: "Закрила на детето" да се намеси по случая с изнасиления петокласник, родителите му не се грижат за него Само във Флагман: Зверство в Дебелт! Циганин изнасили петокласник в училищна тоалетна
виж още
скрий
10 Декември 2014, Сряда, 10:59 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, видео Евгения ДЖАМБАЗОВА

Тая тълпа да се маха оттук!, каза ромът, представил се като Иван Димитров

Циганин от махалата в село Дебелт показа пред журналисти, че е въоръжен с нож и пистолет, които висяха на кръста му, докато над 50 български младежи протестираха в покрайнините. Ромът се представи като Иван Димитров и се вживя в ролята на парламентьор, докато кордон жандармерия пазеше района. То слезе от махалата, където по калните улици бяха наизлязли хора и зад гърба на полицаите застана пред журналистите да каже, че нямало напрежение и хората били спокойни.

Служител на Охранителна полиция му каза да се връща обратно и да каже на останалите роми да се прибират по къщите си, за да не предизвикват реакциите на младежите, които от другата страна на полицейския кордон скандариха "Българи юнаци" и "Еничари!".
Докато си тръгваше обратно обаче към колибите ромът Иван рязко се обърна и дръпна нагоре жълтата жилетка, с която беше облечен и под която ясно се видяха пистолет и нож в калъфи. Усетил, че е направил грешка, той бързо смъкна дрехата си надолу и отказа повече да покаже оръжието.

Час по-късно, след като снимката на ромът беше публикувана във Флагман.бг, организаторът на мирния протест, който се състоя час преди това на площада в селото - Николай Димитров, заяви, че ще поиска проверка на наличните боеприпаси в ромската махала в Дебелт.



В категории: Средец


39
Коментара по темата
39.
Иван Димитров
12.12.2014 14:14:51
0
0
Абе хора проверете им "къщите" колко са законни и ги бутайте наред
38.
Hitler
10.12.2014 23:57:05
2
9
Братя българи обещавам ,че ако го срещна мангала мн ще съжелява. Ще му дам да разбере , че мн се е объркал.
37.
Иван Димов
10.12.2014 23:37:56
1
2
Защо му обръщате внимание на този пиян циганин?Кой му е дал разрешително за оръжие?Полицията защо не му провери документите за самоличност и разрешителното за оръжие?Къде е кмета на Общината?
36.
...,,
10.12.2014 23:08:48
1
2
Това са пълни глупости , жената е била зверски пребита на стадиона и определено има общо с днешния протест !! Циганите са назлобени към нас дори са заплашили че цитирам " ще ви избием всички " !!! Жената не е повалена с удар,а е направо обезобразена !!!
35.
Чететееееееее
10.12.2014 22:59:10
2
1
http://www.gramofona.com/Burgas-Krimi/mlada-jena-e-prebita-v-debelt
34.
буйчо
10.12.2014 20:28:39
1
5
убеден съм, че е точно от неграмотност, хаха, смешник. Ти да не си директорката. Пфу, че си смотан, мухльо, вместо да търсиш под вола теле - да беше дошъл да протестираш, мишка
33.
Груйчо
10.12.2014 20:21:04
4
2
вижте текста на малката снимка
горе вдясно ....
"Този циганин се прадсти като Иван Димитров"

НЕГРАМОТНА журналистическа сган, по-тъпите сте и от този мангал дори !!
32.
HM
10.12.2014 18:25:41
1
14
Млади момчета виждам само там.Странно,едва ли имат деца ,а повече бранят правата на слабите от тези ,които са родители (визирам тези над 35 години).Истината е че точно това поколение,хората над 35-40 години позволи да стигнем до тук ,а сега плаче от младите(децата си) колко са невъзпитани и нервни и т.н.Респект към вас достойни българи,че отидохте да покажете,че все още сме нация!
31.
МАДЛЕН
10.12.2014 18:04:28
5
4
Е ТОЯ ПА ЧЕФО С МАЛКАТА ПИШКА ХЕ ХЕ КАКЪВ ГО ДЪРВИ НЕ Е СТОКА ДА ЗНАЕТЕ ГЪРРРЛС
30.
НИК
10.12.2014 17:58:58
1
15
ЧЕСТ ПРАВИ НА МОМЧЕТАТА, КОИТО СА УСПЕЛИ ДА ИДАТ НА ПРОТЕСТА И ДА ЗАЩИТЯТ БЪЛГАРИТЕ ОТ ТЕРОРА НА МАНГАЛИТЕ, ...КОЙТО Е ЕЖЕДНЕВИЕ В МАЛКИТЕ СЕЛИЩА ПО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!...НЯКОИ ЩЕ ГИ НАРЕКЪТ вандали и хулигани...НО ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТОВА СА ДОБЛЕСТНИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА ,КОИТО ЕДИНСТВЕНО ЗАЩИТИХА БЪЛГАРИТЕ!!! ЖАЛКО Е ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА И ТАКИВА ДОБЛЕСТНИ ПОЛИЦАИ КАТО АРЛИН АНТОНОВ , КОИТО ДА ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ И ЗАКОН !!!!!!! А ЗА СЪДИИТЕ НИ ..НЕ МИ СЕ СПОМЕНАВА...
ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ ...
https://alterinformation.wordpress.com/2013/05/09/1992098352/comment-page-5/
29.
баи Иван
10.12.2014 17:57:03
3
2
ei rajdqsala mashina samo se obqsnqvash pak kato doidoxa kukite vze da im se mazni6
28.
СТАРОТО
10.12.2014 17:54:56
3
11
АМИ ТЕ ЗА ТОВА В КОМУКА БИХА ДВАМА ПОЛИЦАЯ !!! А СЕГА ПОЛИЦИЯТА ГИ ПАЗИ СРАМ И ПОЗОР ВМЕСТО ДА ЗАСТАНАТ НА БЪЛГАРСКА СТРАНА И ДА ГИ ИЗЧИСТИМ ДО КРАК. ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ СПЕЦ ГРУПА И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ИЗЧИСТВАНЕ НА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.ИНАЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ !!! ЖАЛКО АКО БЕШЕ ЖИВ ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ ДА Е ТАКА.
27.
жгвкж
10.12.2014 17:54:14
1
14
Трябва спешно да се протестира срещу кметовете на общини, които си затварят очите за циганските гета. Ухажват ги за избори и ги пазят. А ние, простите българи, плащаме данъци, за да има партийни субсидии за купуване на цигански гласове. Без да плащат осигуровки, ползват и здравни услуги, даже бият и лекари. Да не говорим за помощите, от всякакъв характер, които получават на наш гръб. Докога? Време е да ясно да заявим на управляващите, че са такива, благодарение на нас, и че освен задължения в тази държава, имаме и граждански права, които трябва да отстояваме. Ако кметовете нямат воля да сринат със земята незаконните гета, да си обират крушите. Те са избрани, за да управляват в интерес на гражданите и да съблюдават спазването и прилаганите на българските закони. Щом не искат - вън! Време е да покажем, че не ние трябва да се съобразяваме с тях, а те с нас. Време е за ясна и категорична гражданска позиция с конкретни и ултимативни искания. Иначе нищо няма да се случи.
26.
МАШИНАТА
10.12.2014 17:51:10
3
11
НЯМА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ НЯМА ЦЕЗАР НЯМА НАПОЛЕОН ИМА САМО МАШИНАТА
25.
революция
10.12.2014 17:37:57
1
15
Аз съм с българско самосъзнание! Определям себе си като тракокимериец и нося гена на велик народ! Народа на Атила,Кубрат,Аспарух и много други. Народ който е в основата на човешката цивилизация и няма някакъв керлив мангал да ми казва какво да правя !!! България идва от Ариите на Болг а мангала непознава дори бащаси долно курвенско изчадие !!!
24.
бой на мангалите
10.12.2014 17:35:36
1
13
Докато стоим пред телевизорите и цъкаме с език,няма да се оправят нещата братя българи.Днес бях на протеста и ще ви кажа че от Бургас бяхме основно момчетата.Къде бяха мъжете и младежите от Дебелт питам аз?Дойдоха около 10 човека от Средец и това е.Благодаря на всички момчета които бяха там.Видя се колко сме единни.Трябва да изкореним гадната циганизация от МАЙКА БЪЛГАРИЯ.Събудете се БЪЛГАРИ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
23.
читател
10.12.2014 17:31:06
1
16
Абе журналисти жалки ,че сте седнали и интервю да му взимате на този мръсен циганин,че да се чувства и още по-велик,вместо да го изгоните веднага вие и рейтинг му вдигате ,той дори две думи като хората не може да свърже, а те наскачали насреща му с 10 микрофона-жалка картина!Нямам думи!
22.
революция
10.12.2014 17:23:31
1
15
Искаме кръв искаме война искаме справедливост !!! На Българския народ му писна. Не признаваме власт ! Страхувайте се от нас и ни се подчинявайте. Защото нищо не казва по категорично подчени ми се от отрязана глава на кол !!!
21.
Т.Илиев
10.12.2014 17:22:15
1
7
Циганите ги толерират кметовете,те са най-активни по време на изборите.......
20.
Т.Илиев
10.12.2014 17:22:15
1
8
Циганите ги толерират кметовете,те са най-активни по време на изборите.......
19.
някой
10.12.2014 17:16:21
1
11
Циганите трябва да бъдат изселени от България моментално!!! Да си ги натоварен на самолета и към Индия!!! Интересно циганите виреят единствено в Румъния и България като процент от населението са най многобройни в нашата страна!!! Ако не се вземат спешни мерки то тази държава след 20 години ще се казва Циганистан...
18.
революция
10.12.2014 17:13:21
2
10
То за тва свесните оставяте да изнасилват децата еничари мръсни. Толерирате тая измет да безчинства. За тава ние несвесните трябва да се обединим и да направим нова държава тук със закони важащи за всички и без мангали и еничари. Тъп пагон такъв !!!
17.
Майка
10.12.2014 17:11:33
2
9
Циганите трябва да са в отделни училища. Да ги интегрират, но не между нас. Първо да ги научат на култура и възпитание. И след видим резултат може да говорят за интеграция.
Да ги изселят от градовете и да живеят в концлагери докато не влязат в релси
16.
даа
10.12.2014 17:08:02
1
10
Къв си ти бе мангал , долен ?! Коя тълпа да се махне ?! Българските граждани , да се махнат от собствената си земя ли ? Всички вас трябва да ви забият на по един кол в центъра , и да гниете ! Мръсна сган ! Страхувайте се от българския народ , защото сме ВЕЛИК НАРОД !
15.
Николай Петров
10.12.2014 17:07:08
2
7
До МАШИНАТА-и аз идвам
14.
a
10.12.2014 17:04:47
6
3
изтрепете се всички там ве мамка ви един свестен няма от всичките събрани там на никого няма да липсвате колете се и се избийте
13.
Кой кой кой?
10.12.2014 16:59:58
2
5
Къде е бялата Златка - Волен ага да дойде да защити българите?
12.
МАШИНАТА
10.12.2014 16:56:15
2
9
ПОВЕДОХ МОМЧЕТАТА АЗ СЪМ РОДЕН ЛИДЕР ДА ЗНАЕТЕ
11.
До 10
10.12.2014 16:47:38
1
13
Това че циганина живее в България и че има паспорт не му дава право да изнасилва.Сега манго да си носи последствията
10.
xaxaxax
10.12.2014 16:41:33
14
2
Държавата ни е е за всички няма значение какъв си всеки има бг паспорт
9.
Николай Петров
10.12.2014 16:41:19
2
14
Бесен съм хора СЪЖИВЕТЕ СЕ
8.
Николай Петров
10.12.2014 16:38:17
2
11
На изнасилвача трябва да му се отреже пениса, да го сервират на майка му фа го изяде, след това да я бият докато го повърне и да го сервират на баща му и той да яде сдъфкан и повърнат пенис, в центъра на Дебелт.
7.
Гражданин
10.12.2014 16:37:17
2
13
А защо не позволят на всеки българин да си вземе законно притежавано оръжие? Тогава ситуацията ще много по-различна. Няма да видите нито една мангуста да ходи извън махалата, но уви - държавата си ги пази и това е.
6.
Изчистване на ГЕТАТА
10.12.2014 16:25:20
3
13
Какви са тези гета , там сигурно няма една закона къща , а все още никой не събаря тези бърлоги . Къде са ЗАКОНИТЕ в тази страна , докога ще защитаваме ромите , със какво те са повече от нас , че не плащат ток , вода и данъци а на всичко от горе и помощи вземат горките !!!!
5.
човека
10.12.2014 16:18:33
2
11
Ами ако му искоча протестиращ с ГОЛИ ръце?
Ко ше ме коли и ще гърми ли?
За самоотбрана ли са му или ще води война бай мангала
4.
от протеста
10.12.2014 16:13:31
3
14
Ае мангалите бяха 10 човека другите бяха избягали хахаха флагман еничари и дезимформатори !!! Полицията що не са му направили проверка на оръжието ??? Щот няма такова ! И полицаите ни лъгаха да не ходим че едвам одържали въоражените мангали които напирали и били 100 човека а то 5 къщи кви 100 човека 10 мангала с жените и децата хахаха
3.
ало
10.12.2014 16:12:59
2
15
Абе манго не протестиращите ще се махнат ами Ти и твоите черни съселяни!!! Къщите ви са незаконни септември зарази и престъпност!!!
2.
мамка ви циганска
10.12.2014 16:07:27
3
27
Мангусти само ако знаете какво ви чака!!! Това е само прегледа,филма тепърва предстои!!! Мамка ви циганска долна миризлива!!!!
1.
Шественик
10.12.2014 16:04:20
3
26
Мангалът го пазиха 20 полицаи. Много е смел тогава! Ако ни бяха пуснали, друга песен щяха да пеят ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори