×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мутри убили Трактора заради спречкване за частна улица?


Мутри убили Трактора заради спречкване за частна улица?
Алексей Петров винаги се движеше по ръба на закона, но рядко е уличаван в криминални дейности, каза Йово Николов
Тема в развитие
Погребват Алексей Петров в четвъртък в частните гробища „Бояна“ Шеф на баретите през 90-те със сензационни разкрития за Алексей Петров, Пламен Галев и Златко Баретата Аутопсията на Алексей Петров - убит с автомат, с два куршума - в тялото и в главата Убиха Алексей Петров заради отмъщение или дългове, смята вътрешният министър Калин Стоянов Никога няма да бъде разкрит мафиотът, поръчал убийството край хижа „Алеко“ Цветанов проговори за „Октопода“ и за убийството на бизнесмена, въртял бизнес с Бойко Борисов Добра новина за жената, ранена при покушението срещу Алексей Петров, вече в съзнание Мутри убили Трактора заради спречкване за частна улица? Осъденият за опита за атентат срещу Алексей Петров през 2015 г. е предсрочно освободен от затвора през май Алексей Петров беше гарантът на Сглобката, твърди бивш политик Алексей Петров не излизал без охрана, сменял колите си всеки ден Политиците у нас вече "разобличиха" кой седи зад убийството на Алексей Петров "Лев инс" с официална позиция след показния разстрел на Алексей Петров Алексей Петров е бил с охрана при убийството Гешев след показната екзекуция: Превърнаха ни в бананова държава от третия свят Започва ли гангстерска война след убийството на Алексей Петров Жената до Алексей Петров успяла да опише килъра преди да изпадне в безсъзнание Почина и жената, ранена при стрелбата срещу Алексей Петров? От бивша барета, през университетски преподавател, до кандидат-президент - кой е Алексей Петров Извънредно! Застреляха Алексей Петров
виж още
скрий
17 Август 2023, Четвъртък, 07:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

През целия си живот Алексей Петров е влизал в някакви конфликти, а в техния свят конфликтите не се решават по съдебен път, коментира Йово Николов 

Алексей Петров вероятно е убит от мутри, с които се е спречкал заради улица, които те са смятали за частна. Това намекна пред Нова телевизия Йово Николов.

„Има един квартал, който Петров е построил. Там живее и бившият главен прокурор Никола Филчев, с когото са били приятели. Имаше проблеми с минаващи оттам хора, които смятаха, че това е частна улица“, заяви журналистът от „Капитал”.

„През целия си живот е влизал в някакви конфликти. В техния свят конфликтите не се решават по съдебен път”, коментира той. 

„Алексей Петров е ходел често в планината с две коли с охрана. Оставял е обаче охраната, например на „Кръстова вада” и се е качвал след това до Морените. Чести преходи в планината е правил. Въпрос на наблюдение е било как да бъде извършено убийството”, заяви Николов. 

„След две официални покушения, има едно неофициално през 1999 г., което много колеги пропускат. Ранен е в крака до замъка Хранков след сблъсък с една от другите знакови фигури на прехода“, добави той.

По думите му Петров през целия си живот се е стремял към публичност.

„В тази публичност той е създавал митология за себе си, че е някакъв фактор в държавата”, коментира журналистът.

„Неговото желание и неговата амбиция, да се осветли пред обществото като съвестен гражданин, личи и във неговата академична кариера. Той е доцент по национална сигурност в Пловдивския университет, както и в УНСС”, заяви Николов. 

Според него няма връзка между убийството на Петров и катастрофата от миналата година.

По думите му прякорът на Петров е бил „Тракторът, защото никога не е отстъпвал назад".

„Това бе третият опит за убийство. Единият беше през 2002 г., другият през 2015  г. Тогава дори имаше присъда за хората, които се опитаха да го убият. Той е спорна фигура от прехода на България. Така, че може би тези хора не умират в леглото си. Човек с големи възможности, много широк бизнес и много конфликти, в които влизаше.  Той винаги се движеше по ръба на закона, но рядко е уличаван в криминални дейности”, заяви пред Нова телевизия Николов.

„Имаше конфликт с негови бивши колеги. През 2002 г. тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов беше назовал бригадата на бай Добри, който също е бивша барета. Оттам нищо не излезе. Разследването не стигна до никъде. Ако си спомняте, имаше една реплика за фабриката на убийства. Това се случи пред басейна "Спартак", където беше седалището на Алексей Петров. Тогава изведнъж странно се оказа, че някакви бивши барети са негова охрана и се бяха намесили. Той винаги се е възползвал от възможностите на Отряда за борба с тероризма, защото имаше здрави контакти там от битието му като бивша барета", каза още Йово Николов.


В категории: Крими


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
21
Коментара по темата
21.
Мутра
17.08.2023 10:53:29
0
2
Той ми беше любовник. Убих ги двамата пт ревност.
20.
Хаха
17.08.2023 10:52:49
0
3
А да не би да е за последните три домата в кварталния магазин,да не са се разбрали кой да ги вземе?По-малоумна версия не може и да има.И за децата е ясно,че човек като А.Петров не се поръчва от кой да е.Може дори цял икономически кръг да стои зад такова убийство.Просто щатите са си избрали любимци в БГ и сауна дали достатъчно свобода ,да се изявят ,както намерят за добре,само и само да изпълняват волята на "големия брат".Ясно е,че А Петров е бил също толкова голям престъпник,точно колкото и поръчителите на убийството му.
19.
Scrooge McDuck
17.08.2023 10:23:09
1
6
Йово е главен редактор на Капитал, който вече е само уебсайт, както и Дневник. Собственост на спонсора на ППДБ Прокопиев. Естествено, че няма да каже нищо за сглобката. Много милиарди са под въпрос...
18.
Четиво за Наивници:
17.08.2023 09:47:53
0
11
Мутри убили Трактора заради спречкване за частна улица!
Да, бе Верваме Ви....
17.
Винаги
17.08.2023 09:45:11
1
5
са ми правели впечатление родните места на мутрите, но тъй като не познавам тези райони и народопсихологията там, не съм успявала съвсем да си обясня тази закономерност. Този блог обяснява много добре причините! Има и друга интересна информация. А статията за Асанчо е още от 2011, когато спомените от зората на "демокрацията" са били и по-пресни.

https://www.bulblog.com/алексей-петров-асан-омеров-и-гоце-първ/
16.
Гешефтурата
17.08.2023 09:43:58
1
8
1. Имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров?

2. Имал ли е срещи Кирил Петков с Алексей Петров и ако да - кога, къде и защо?

3. Бил ли е посредник Алексей Петров между ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ в разговорите за съставяне на редовно правителство
15.
Калин
17.08.2023 09:33:19
1
15
Да, да, само заради това ще са го застреляли.
Единият от Братя Галеви са го убили заради спор за момиче, а Къро го убиха заради спор за паркомясто. Вярваме ви, журналисти от Капитал! Как ли не се опитвате да изместите фокуса от връзките на Алексей Петров с бащата на Кирил Петков и с Бойко Борисов с тези измислени версии.
14.
Иво
17.08.2023 09:31:27
0
3
Всъщност улицата не е много частна (макар, че така и викат). Минава се съвсем спокойно от там без значение дали беше отвън, с охрана или каквото и да било. Живях на съседната улица и ми се налагаше. Охраната му също бяха културни доста. Ако се налагаше да излезе от къщата или офиса нямаше грижи стига да не бягаш натам :D Че имаше едни пичове, които тарашиха една автокъща и ги подгониха, и тръгнаха да бягат към офиса му. Голяма грешка. Двама бяха простреляни, а третия само понабит малко, че му бяха свършили патроните на охраната :D По-бавничко просто трябва да се минава на такива места, на които има възможност да стрелят по теб (може да се види статията за инцидента на бул. Черни Връх :D ). В крайна сметка е знаел какво ще се случи рано или късно. Иначе улицата е смотаничка като цяло.
13.
Мутрите на прехода
17.08.2023 09:21:09
0
16
Били се върнали мутренските години чух. Ами не - те никога не са си тръгвали. Мутрите са в София - вижте кой държи ЦГМ, паркингите, обществените поръчки на града. Мутрите са навсякъде в страната - проследете обществените поръчки, корпоративния вот на избори. Мутрите са в съдебната система - уреждат дела, влияят на прокурори. Мутрите имат влияние и в МВР, в службите, на всички нива в държавната администрация. Мутрите са и в спорта. Мутрите са в икономиката и туризма - вижте концесиите на плажове, дори възникнаха типично мутренски бизнеси. Мутрите са и във фундамента на "сивата" икономика.

Мутрите са навсякъде над 34 г. от началото на "прехода". Да решим проблема с тях можем само по един начин - промени в законите и Конституцията, така че те да са на мястото си - в затвора. И по-важното - да не се възпроизвеждат като икономически и обществен модел. Нужно е и като общество да показваме нетърпимост към тях, вместо да обикалят като пеперудки ТВ студиата.
12.
До 8
17.08.2023 09:20:18
6
2
Мутрафонова,ти ли си ?
11.
Матриот
17.08.2023 09:05:32
1
11
Наивният начин, по който ПП позволиха да изтече “оня запис”, предполага висока вероятност това да е било умишлен (много)ход на службите. Фактът, че тази с версия не спекулира нито един медиен клакьор (дезинформатор), задълбочава подозренията в тази посока.
10.
Хахах
17.08.2023 09:02:34
2
18
Ами слаб 2 за доцента по национална сигурност, та в тоя ред на мисли колкото е бил доцент, толкова е и бизнесмен, този е бил най-обикновен бандит, като всички наричаши се бизнесмени и политици. Не ми е жал за такива и тяхната селяндурска алчност до 9 коляно да измрат
9.
Maтриот
17.08.2023 08:56:03
1
20
Сега ще се наслушаме на алабалистични версии, изложени от дезинформатори, пратени по медиите. Даже би било много странно, ако това не се случи.
Мутренски спор заради улица е първата простотия. Почвам да си ги записвам.
8.
Спомнете си !
17.08.2023 08:52:46
6
21
Всичко което се случва у нас го ЧУХМЕ вече в подслушваният разговор на елита на ПП !
- имунитета на ББ с комисията.
- махането на Гешев от който се бои ББ.
- сглобката.
- Васил Терзиев кандидат за Кмет.
- нашето МВР да прави местните избори.

- И сега достигнахме да етапа на СМЯНА РЪКОВОДСТВОТО НА СЛУЖБИТЕ, което е СЪГЛАСУВАНО с посолствоТО !!!
Повода ще е убийството на Ал. Петров. А резултата е заложен преди месеца и е съгласуван с Господарите ни.
Пожертваха го за да ползват смъртта му.
7.
Ввв
17.08.2023 08:44:31
3
23
Службите го убиха.. Подобни убийства идват оттам. Въпросът е кои служби. Кой печели от това?
6.
Много въпросителни
17.08.2023 08:07:06
2
30
За срещата между трактора и тиквата малко преди сглобката и снимката която излезе в медиите? За книгата на трактора рекламирана пред журналисти от тиквата? Поне освен Винету, ще има още една прочетена евентуално през живота си :-) Тиквата дали му прости за атентата срещу Цветелина Бориславова или такива неща не се прощават?!
5.
ПП
17.08.2023 08:01:12
7
33
За връзката на Алексей Петров, бащата на Кирил Петков и сглобката на некоалицията ни дума !
Политически са мотивите заради опитите да се бърка във властта !

ПП изгубиха и спонсор и мозъкът си !
4.
Haha
17.08.2023 07:57:51
3
25
Пак пълни глупости пишете
3.
Go40
17.08.2023 07:47:52
2
30
Какво ни занимавате час след час с един помак Асан Ибримов Омеров...боклуци на N-та степен.
2.
Да заради
17.08.2023 07:46:50
2
37
Паркомясто сигурно
1.
Evstati
17.08.2023 07:45:27
1
43
Тъй де щом има частна държава, що да няма и частна улица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори