×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма следа от изчезналите рибари в езеро Мандра, съпругите им не губят надежда


Няма следа от изчезналите рибари в езеро Мандра, съпругите им не губят надежда
Рибари споделят, че им е много трудно да търсят свои колеги във водите на язовир „Мандра“
Тема в развитие
ОДМВР-Бургас с подробности за тялото в ез. Мандра 22 дни в неизвестност: Отчаяните близки на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров ридаят до ез. Мандра Трябват доброволци с лодки за издирването на рибарите Ивелин и Петър Седми ден продължава издирването на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров в ез. Мандра Частни лодки със сонар от цялата страна се включиха в издирването на изчезналите в Бургас рибари Кметът Николов призова собственици на модерни лодки да се включат в търсенето на двамата изчезнали рибари Димитър Петков: Издирваните рибари от Бургас не са глобявани от ИАРА за нарушения Двама водолази от „Гранична полиция“ се включват в издирването на изчезналите рибари в язовир „Мандра“ Най-рано след седмица чакат да изплуват телата на Петър и Ивелин от езерото Мандра Търсят изчезналите рибари със сонар на дъното на Мандра Костадин Дамянов: Ивелин и Петър може да са на брега, лодката им се обърнала от вятъра Няма следа от изчезналите рибари в езеро Мандра, съпругите им не губят надежда Изчезналите Ивелин и Петър били като кръвни братя, готови да влязат в огъня един за друг (ОБЗОР) Съседи на Ивелин, който живее на метри от ез. Мандра: Допуснал е фатална грешка с лодката (СНИМКИ) Откриха гумената лодка на рибарите Ивелин и Петър, от тях обаче - ни кост, ни вест Водолази: Обходихме цялото езеро Мандра, няма никакви следи от Ивелин и Петър Доброволците с лодки в издирването на Петър и Ивелин - задължително да познават езерото Мандра Майката на издирвания Ивелин през сълзи: Той е закърмен с риболов, имаме надежда, че е жив Димитър Николов: Работи се само по хипотезата Петър и Ивелин да са живи – в или около лодката Съпругите на Ивелин и Петър са при езерото "Мандра", молят се да ги прегърнат отново Намериха дрехи и вещи край езерото „Мандра“, проверяват дали са на рибарите Ивелин и Петър Ето го издирвания Петър Петров - семеен е, с едно момиченце, риболовът бил голямата му страст Кметът на Бургас: Врачка е казала на съпругата на рибаря Ивелин да го търсим във водата до горичката Термо камерата не откри изчезналите рибари, доброволци с лодки ще ги търсят в езеро „Мандра“ Кметът Димитър Николов: Заснемаме с термодрон езерото „Мандра”, за да намерим следи от изчезналите рибари От последните минути: Двама рибари са изчезнали в езерото „Мандра”
виж още
скрий
30 Ноември 2022, Сряда, 07:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Дали са бракониери не мога да кажа, длъжни сме да помагаме, заяви директорът на ИАРА доц. Ваня Стаматова

Продължава издирването на двамата рибари, изчезнали в езеро Мандра край Бургас, съобщава БНТ. Вече три дни Ивелин Тодоров и Петър Петров са в неизвестност.

Близките на изчезналите мъже не губят надежда. 

Молим се само да се дойдат, споделят съпругите пред бТВ.

„Много тегава е тази работа. За нас е най-неприятното нещо да търсим колеги в такава ситуация“, каза пък рибарят Тотко Богданов.

„За съжаление само лодката бе открита! Нямаме други следи, но това не ни спира да продължим днес издирването. Има лодка на общината с екип“, заяви директорът на УКОРС в Община Бургас Веселин Василев.

„Ще пуснем и общинския дрон. Надявам се да имаме по-голям успех днес“, добави той.

"След 8 часа се събираме тук. Всеки, който има желание да помогне, е добре дошъл. Може да се организира издирвателна група на брега, но това ще се реши на място. Търсим следи", каза още Василев. 

„Това дали са бракониери или не няма как да го кажа. Преди всичко са хора и ние сме длъжни да помагаме на тях и на семействата им“, заяви директорът на ИАРА доц. Ваня Стаматова.

Вчера беше открита надуваемата лодка на мъжете, с която са влезли в езерото късно вечерта в неделя. Плавателният съд е бил без видими поражения и с гребла, съобщава националната телевизия.

Намерен е на около километър и половина от предполагаемото място, откъдето рибарите са влезли във водата.

По думите на техните близки те са влезли в езерото без мобилни телефони и нужната екипировка, предвид влошената метеорологична обстановка.
 


В категории: Бургас


7
Коментара по темата
7.
Аркадаш
30.11.2022 09:02:16
3
11
и аз да ходя да меря нивото на водата в Мандрата и аз ще му знам статута. Тя не казва дали са бракониери, защото сега това не е важно. Първо са хора и животът е с предимство. За някой от или / за двамата може да има някакав шанс. Асан и Мемед да бяха пак е същото...Семействата им ги чакат да се приберат.
6.
gipsa
30.11.2022 08:51:12
1
10
Mandrata i Vaq pogulnat li neshto,nikoga ne go vrushtat.Tova da ne vi e moreto...
5.
Дааа
30.11.2022 08:20:05
1
19
Обърнала се лодката влезли да пускат мрежи единия гребе другия се изправя прав да пуска мрежи и обръщат лодката и облякани със ботуши и директно потъват натоварелиса някой друга мрежа сто процента със тази гумена лодка са правили няколко курса и на брега до тях ще е имало още мрежи за който е трябвало да се върнат като пуснат едните да вземат и пуснат от брега и другите но за жалост е станало фал бог да ги прости някъде на някой мрежи са закачени смятай иара колко е търсила със куката онази вечер по време на акцията браконери са си вадели вечерта мрежите между медаров и лалето смятай колко работа вършат иарата срамота
4.
сокола
30.11.2022 08:17:05
0
22
Дали са бракониери не мога да кажа казва директора на иара. язовир мандра е категоризирано за спортен и любителски риболов. Закона за 2022 година е Заповед № РД09-1113/04.10.2022 г. на министъра на земеделието за изменение и допълнение на Заповед № РД09-395/31.03.2022 г., изменена със Заповед № РД09-436/14.04.2022 г. на министъра на земеделието за разрешаване любителския риболов през тъмната част на денонощието в периода от 01 април до 01 ноември 2022 г. Защо всички се правят на ударени ако двамата бяха ахмед и хасан щяха да са бракониери нали?
3.
W
30.11.2022 07:59:16
1
16
2 дена ги няма в тоя студ,ясно е какво се е случило
2.
Българска тъпотия
30.11.2022 07:51:17
0
26
1.ИАРА казва няма нарушение/няма доказателства ,че са браконери ,а ма никакви.
2.Не са преградили/затворели достъпа до брега на я. Мандра ./МИ ТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ДОСТЪПА ДО БРЕГА Е ЗАТВОРЕН то не са ловни стопанства ,биволари ,незаконни кейчета и какво ли още не/
3.Няма изградени НЕЗАКОННИ кейове и други съоръжения всичко е наред.
4.Всички държавни служители и служби са си свършили прекрасно работата.

Безаконието води до какво ли не.
Жалко за хората
1.
Загрижен.
30.11.2022 07:45:19
2
10
Мисля,че трябва,да търсите със сонар.По има шанс,да ги откриете,ако са се удавили.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори