×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Откриха гумената лодка на рибарите Ивелин и Петър, от тях обаче - ни кост, ни вест


Откриха гумената лодка на рибарите Ивелин и Петър, от тях обаче - ни кост, ни вест
Лодката е намерена на около 1,5 км. от предполагаемото място, където са влезли двамата мъже
Тема в развитие
ОДМВР-Бургас с подробности за тялото в ез. Мандра 22 дни в неизвестност: Отчаяните близки на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров ридаят до ез. Мандра Трябват доброволци с лодки за издирването на рибарите Ивелин и Петър Седми ден продължава издирването на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров в ез. Мандра Частни лодки със сонар от цялата страна се включиха в издирването на изчезналите в Бургас рибари Кметът Николов призова собственици на модерни лодки да се включат в търсенето на двамата изчезнали рибари Димитър Петков: Издирваните рибари от Бургас не са глобявани от ИАРА за нарушения Двама водолази от „Гранична полиция“ се включват в издирването на изчезналите рибари в язовир „Мандра“ Най-рано след седмица чакат да изплуват телата на Петър и Ивелин от езерото Мандра Търсят изчезналите рибари със сонар на дъното на Мандра Костадин Дамянов: Ивелин и Петър може да са на брега, лодката им се обърнала от вятъра Няма следа от изчезналите рибари в езеро Мандра, съпругите им не губят надежда Изчезналите Ивелин и Петър били като кръвни братя, готови да влязат в огъня един за друг (ОБЗОР) Съседи на Ивелин, който живее на метри от ез. Мандра: Допуснал е фатална грешка с лодката (СНИМКИ) Откриха гумената лодка на рибарите Ивелин и Петър, от тях обаче - ни кост, ни вест Водолази: Обходихме цялото езеро Мандра, няма никакви следи от Ивелин и Петър Доброволците с лодки в издирването на Петър и Ивелин - задължително да познават езерото Мандра Майката на издирвания Ивелин през сълзи: Той е закърмен с риболов, имаме надежда, че е жив Димитър Николов: Работи се само по хипотезата Петър и Ивелин да са живи – в или около лодката Съпругите на Ивелин и Петър са при езерото "Мандра", молят се да ги прегърнат отново Намериха дрехи и вещи край езерото „Мандра“, проверяват дали са на рибарите Ивелин и Петър Ето го издирвания Петър Петров - семеен е, с едно момиченце, риболовът бил голямата му страст Кметът на Бургас: Врачка е казала на съпругата на рибаря Ивелин да го търсим във водата до горичката Термо камерата не откри изчезналите рибари, доброволци с лодки ще ги търсят в езеро „Мандра“ Кметът Димитър Николов: Заснемаме с термодрон езерото „Мандра”, за да намерим следи от изчезналите рибари От последните минути: Двама рибари са изчезнали в езерото „Мандра”
виж още
скрий
29 Ноември 2022, Вторник, 14:09 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Издирвателните действия продължават, водолази извършват огледи 

Откриха гумената лодка заедно с греблата на двамата рибари Ивелин Тодоров и Петър Петров. Току-що плавателният съд е бил намерен на  брега на язовир “Мандра”, на около 1,5 км. от предполагаемото място, където са влезли двамата рибари.

По лодката няма видими нарушения. Извършва се оглед на брега, където е открита лодката, но до момента следи не са открити.

В момента издирвателните действия продължават с участието на водолази от сектор "Спасителни оперативни дейности” при РДПБЗН, ИАРА - Бургас и доброволци с лодки.

 

 




В категории: Бургас


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
16
Коментара по темата
16.
Ханко Брат
29.11.2022 17:57:04
1
3
Последно.... Рибари или бракониери?
15.
Еххх
29.11.2022 16:43:15
2
16
Еххх каква държава какви власти...Малкия Сашко го търсиха 10000 човека една седмица и уж обходили 20км. радиус а накрая го намериха на 5км. Тези двама рибари ги дирят 30 часа уж термокамери чудеса, хора обикалят а тя лодчицата стои на един хвърлей разстояние. Всички институции правите се че работите или толкова си можете?
14.
Д. Илиев
29.11.2022 16:26:55
2
5
Като гледам размерите на лодката на двамата рибари и тази от клипа на Гражданска защита не мога да проумея с какъв акъл са влезли с тази малка гумена лодчица.В тази лодчица едвам се събират двама души, да не говорим за мрежи и друг инвентар. Нещо ми намирисва ситуацията, били ли са много пияни, имали ли са някакъв скрит конфликт двамата приятели. Странна работа.
13.
До 10
29.11.2022 15:51:14
6
3
Каква спасителна операция, какви разходи по спасителна операция?
Дали са заети или не - разходите за заплатите им си се начисляват. Нищо, че други също на заплати са ги оставили да си бракониерстват.
Останалите са доброволци, които май са и по-полезни в такива спретнати шумни "спасителни" операции.
12.
12.
29.11.2022 15:39:06
1
15
По-скоро бракониерите са неграмотни. Тези, които си купуват билети, ловят с въдица, събота, неделя, а не в 23:00, са ОК.
11.
До 2. Дааа
29.11.2022 15:37:04
7
4
Всички рибари ли сте толкова неграмотни?
10.
До9
29.11.2022 15:26:22
2
18
А от къде идва заплащането на разходите по спасителната операция, умник?!
9.
До Данъкоплатец
29.11.2022 15:12:54
8
6
Човече, за какви данъци си се притеснил? Те си харчат личните средства на хората без притеснение- ти за данъците!
8.
хм
29.11.2022 14:58:21
3
29
Много риба и раци са изяли, сега рибите и раците ще ги изядат. Откъдето дошло там и отишло. Езерото ще си почине от мрежите им.
7.
Лошо
29.11.2022 14:57:12
4
17
Черна Коледа и празници очаква тях и семействата им. Ако бяха излязли до сега щяха вървейки да стигнат до някъде. На такава малка лодка и сам не бих се качил.
6.
*********
29.11.2022 14:47:15
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Данъкоплатец
29.11.2022 14:39:46
6
31
Не съм съгласен данъците ми да се харчат за издирване на двама бракониери.
4.
Страхил от Бевърли Хилс
29.11.2022 14:35:51
0
15
Значи тепърва се готвят да влизат рибарите Ивелин и Петър, щом са им открили лодката на 1500м!
Знаем ги тия рибари как влизат с ключовете на свети Петър.
Към 23ч ставаше въпрос за катер- не за лодка! Дано да излязат по-малко любопитни за темите и намеренията на разговорите на хората по къщите им.
3.
dzak
29.11.2022 14:34:11
2
26
Търсете ги при мрежите ,които са пуснали ,че сомовете ги изядоха вече
2.
Дааа
29.11.2022 14:33:45
2
42
Работата се задълбочава нещо е станало щом лодката нее потопена или са паднали от лодката или единия е паднал и другия е скочил да му помага и двавата са се удавили и лодката от вълните е излязла на брега или са се преобърнали докато пускат мрежите и със дрехите и ботушите са потънали при тези условия да издържат максимо час два все още не е чак толкова студено но дрехите са ги затруднили работата намерисва до мрежите ще са някъде пускайте котвата и вадете мрежите и ще ги намерите шаката си е браконер от класа цял живот си е бил браконер и работеше всяка вечер на мандрата щом лотката открихте скоро и тях ще намерите но живи шансовете са нулеви шаката познава като 5 те си пръста на ръката мандрата има градинка със барака от там си пускаше лодката и там си държеше мрежите и там чистиха рибата и товариха на бусовете прекупвачите от там им взимаха рибата ако бяха живи до сега щяха да се приберат от дълги години се занимава със броконерство не е аджимия браконер от сериозните браконери са апартамент коли си купи от браконерснво има хиляда кучета на бараката си от където пуска лодката там им беше офиса на риба
1.
00
29.11.2022 14:19:35
16
11
Следи по калта дали има..да не са отишли на парти..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори