×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Оставиха ли на улицата бившата приятелка на загиналия рибар Ивелин


Оставиха ли на улицата бившата приятелка на загиналия рибар Ивелин
Загиналият в езерото "Мандра" Ивелин с бившата си съпруга Яна и дъщеря им в момент, в който са били истински щастливи
Тема в развитие
ОДМВР-Бургас с подробности за тялото в ез. Мандра 22 дни в неизвестност: Отчаяните близки на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров ридаят до ез. Мандра Трябват доброволци с лодки за издирването на рибарите Ивелин и Петър Седми ден продължава издирването на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров в ез. Мандра Частни лодки със сонар от цялата страна се включиха в издирването на изчезналите в Бургас рибари Кметът Николов призова собственици на модерни лодки да се включат в търсенето на двамата изчезнали рибари Димитър Петков: Издирваните рибари от Бургас не са глобявани от ИАРА за нарушения Двама водолази от „Гранична полиция“ се включват в издирването на изчезналите рибари в язовир „Мандра“ Най-рано след седмица чакат да изплуват телата на Петър и Ивелин от езерото Мандра Търсят изчезналите рибари със сонар на дъното на Мандра Костадин Дамянов: Ивелин и Петър може да са на брега, лодката им се обърнала от вятъра Няма следа от изчезналите рибари в езеро Мандра, съпругите им не губят надежда Изчезналите Ивелин и Петър били като кръвни братя, готови да влязат в огъня един за друг (ОБЗОР) Съседи на Ивелин, който живее на метри от ез. Мандра: Допуснал е фатална грешка с лодката (СНИМКИ) Откриха гумената лодка на рибарите Ивелин и Петър, от тях обаче - ни кост, ни вест Водолази: Обходихме цялото езеро Мандра, няма никакви следи от Ивелин и Петър Доброволците с лодки в издирването на Петър и Ивелин - задължително да познават езерото Мандра Майката на издирвания Ивелин през сълзи: Той е закърмен с риболов, имаме надежда, че е жив Димитър Николов: Работи се само по хипотезата Петър и Ивелин да са живи – в или около лодката Съпругите на Ивелин и Петър са при езерото "Мандра", молят се да ги прегърнат отново Намериха дрехи и вещи край езерото „Мандра“, проверяват дали са на рибарите Ивелин и Петър Ето го издирвания Петър Петров - семеен е, с едно момиченце, риболовът бил голямата му страст Кметът на Бургас: Врачка е казала на съпругата на рибаря Ивелин да го търсим във водата до горичката Термо камерата не откри изчезналите рибари, доброволци с лодки ще ги търсят в езеро „Мандра“ Кметът Димитър Николов: Заснемаме с термодрон езерото „Мандра”, за да намерим следи от изчезналите рибари От последните минути: Двама рибари са изчезнали в езерото „Мандра”
виж още
скрий
20 Февруари 2023, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Единствените му наследници са неговите деца - на 18 и 13 години

Близките на загиналия рибар Ивелин Тодоров (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) дойдоха днес в редакцията на Флагман.бг, за да отговорят на твърденията на приятелката му Милена Йотова, обвинила ги, че безпардонно оставят на улицата. (ВИЖТЕ ТУК)

Милена вчера се оплака, че са я принудили да напусне къщата, в която е живяла в последните години с Ивелин и представи сълзлива история, която целеше да уязви Яна, бившата жена на половинката й.

„Милена Йотова няма как да има претенции към имота на Ивелин във вилна зона „Брястите“ край ж.к.“Меден рудник“ и МПС-ата, защото той има две деца – момиче на 18 години и момче на 13 години. Те са преките му и единствени наследници“, обяви сестрата на рибаря – Петя Алтънова, която е до зълвата си в този казус.

Бившата му съпруга Яна Георгиева отглежда в последните 10 години децата в имот на майка си в Приморско.

Тя е изненадана от поведението на Милена, която много добре е знаела, че няма правни основания да претендира за имуществото и двата автомобила на Ивелин.

Тя не само не е имала брак с него, но дори не се е развела още със съпруга си, когото напуснала преди повече от 10 години.

„Случи се така, че Ивелин и Яна се разделиха преди време. Тогава Ивелин се прибра да живее при майка ми в Средец с въпросната Милена. След няколко години той успя да убеди майка ми да продадат апартамента и да купят къща. Малко след това той продаде и този имот и закупи друг във вилна зона „Брястите“. Това беше неговата мечта, която той сбъдна. Отказах се от наследствен дял, за да е щастлив, защото знаех, че за него е важно“, разказа сестра му Петя.

В момента тя не претендира за нищо. Надява се нейните племенници – децата на Ивелин да не останат с празни ръце за сметка на Милена.

„След смъртта на брат ми тя обяви, че всичко е нейно и взе всичко. Не беше нито времето, нито мястото да се уточняваме. Нямаше пари за погребението, което аз платих – 2 хил.лева. Уговорката беше, че тя ще даде 1000 лева и аз 1000 лева, но до днешна дата не е върнала нищо", разказа сестра Петя.

Използвам вашата трибуна, за да уточня, че никой не я е гонил от имота. Казах й там да остане колкото е необходимо, но тя започна да изнася собствеността с основанията, че това са нейни неща – лодка, микробус, агрегат и машини“, недоумяваше Яна Георгиев, която оценява стойността на недвижимите вещи на десетки хиляди левове.

„След като разбрахме, че изнася всичко, пълнолетният наследник на Ивелин реши да извика полиция и да затвори имота. Това, че тя казва, че няма къде да отиде да живее е лъжа. Има наследствен имот от баща си, в който живее“, допълни Яна.

Тя се чуди какви претенции предявява Милена към имотите и два автомобила на Иво, които също се водят на негово име, показа проверка на Флагман.бг.

Според българското законодателство Милена не е наследник, а такива са единствено децата на покойния Ивелин.

Днес Яна дойде в редакцията на Флагман.бг и показа много огромна справка за неплатени данъци на автомобили на Ивелин за десет години, които сега тя трябва да разплати. И ще го направи в близките месеци, защото сумата е непосилно висока за бюджета й - над 1500 лева. 

По закон освен активите, се наследяват и пасивите, а данъците са част от тях.

В същото време жители на Средец разказаха пред Флагман.бг, че Милена всъщност не е останала на улицата, а се е върнала отдавна в наслесствен имот, който в момента ремонтирала.


В категории: Животът


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
27
Коментара по темата
27.
Я77
21.02.2023 23:56:33
1
2
Глупост след глупост .Как може да се занимавате .Жалко заИво
26.
Румен-пазача
21.02.2023 19:51:05
1
5
Аз мойта затуй съм я обезнаследил!
Да няма нищо в най добрия град за живеене!
По страшното е,че и собствените й родители воглаве с яловото им отроче...ще направят същото след година,две или максимум три.... колкото е силна медицината...но не безкрай!?
"Лакомо дупе...кръв сере'..
...стара Българска народна поговорка...
25.
мен
21.02.2023 15:00:35
0
10
Ако става за еба - не ще си намери нов дом и нов тъпкач , това е живота .
24.
До 21
21.02.2023 12:17:50
1
9
Здравей Анонимен искам да ти кажа едно жалка си! Дори не знаеш как се пише "уста" жалме е за теб/вас!
Съветвам те да вземеш един Буквар и да се скриеш в мишата си дупка и да се образоваш малко! Лек ден
23.
До 21
21.02.2023 10:17:00
3
10
ЗАЩО ОБИЖДАШ ХОРАТА? КАК ЩЕ ОСТАНЕ ЖЕНАТА НА УЛИЦАТА! ТИ СЕ СКРИИ В НЯКОЯ ДУПКА И НЕ ИЗЛИЗАЙ ОТ ТАМ ЗМИЯ ТАКАВА!!! ПОЗНАТА СЪМ И НА ДВЕТЕ СЕМЕЙСТВАТА И ЗНАМ КОЕ КАК СТОЙ!
22.
До 20
21.02.2023 10:08:36
2
6
Защо си възмотена? Каква мръсотия какви 5лв? Защо да няма право да се бърка? А вие кой сте тогава да пишете коментари и да изказване мнения!!!!
Задръжте си шибаното мнение за вас!
А за сестра му мога да кажа само едно лично я познавам жената,и не претендира за нищо ТЯ ДОСТАТЪЧНО СИ ИМА!! Това си го набите в главата!
21.
Тцтц
21.02.2023 10:07:23
9
5
Яяяяя тая Петя да се навре в мишката си дупка че да не си отворя остата и да не остане тя на улицата седнала да се изказва от къде ги имаш ти тея пари аааааа че ги даваш я си мълчи
20.
Иве. Сом
21.02.2023 09:19:20
16
6
Аз съм близка на Милена и Ивелин от самото начало на съвместния им живот. Искам да кажа,че съм възмотена от всичката тази мръсотия която се излива от страна на сестра му, която няма ни най-малкото право да се изправя и да петни след, като знае с какъв труд и лишения и ходене по чужбина постигнаха всичко това!
19.
Габи
21.02.2023 09:09:16
2
18
Тази Милена сигорно има претенции и върху имуществото на бившият си съпруг с когото няма развод?Единствените закони и морални наследници са децата.
18.
Хахайа
21.02.2023 09:09:12
5
7
А сестрата за какъв дял претендира пък тя от къде на къде е намесена там! Това май е трибуна на засегнати роднини!
17.
Хахайа
21.02.2023 09:06:17
3
3
Ами да в интервюто казва, че се връща в родния си град да им се моли ли.
16.
Типична
21.02.2023 08:57:46
3
5
Боргашко Кюприйска драма
15.
Pesho s kalibrata
21.02.2023 08:51:37
3
8
Ахх каква хубава селска дума зълва
Връщате ме на мегдана преди 120 години.
14.
123
21.02.2023 07:15:11
6
9
Бившата му жена май си връща, че е останала бивша. Милена е напуснала къщата, защото е знаела че е на името на Ивелин. Ама колата защо са и взели като са знаели че е от нейния баща. Грозотията си връща сега защото Милена е взела мъжа и преди 10 години. Това е.
13.
...
21.02.2023 03:43:40
1
5
А някой пиянски завет няма ли да изкарат? Възможно е и на пияно да е обещал на приятелката си, която "... не само не е имала брак с него, но дори не се е развела още със съпруга си, когото напуснала преди повече от 10 години.".
Като вземем предвид, че всички живеем и със съседи, някой съсед няма ли да претендира за наследствен дял от удавения рибар или от някое фламинго?
Да ни информирате от "вашата трибуна", ей! Кой какво кога къде казал и кой какво взел!
Голия охлюв "изнася всичко от" имота, в който живеел с рибаря и се върнал в свой си и в "момента го ремонтирала". След ремонта ще става градински охлюв и повече няма да живее с приятел в имота му, защото ще си има къща на гърба и ще си носи къщата на гърба, а в къщата си има и гърне, гърне- не негър в започналия ремонт на къщата на голия охлюв.
12.
Анонимен
20.02.2023 23:59:54
4
20
Познавам лично Милена ... Така и се пада на тази алчна змия ... Господ си знае работата ... Кви претенции може да иска .. тя няма право на нищо от имуществото.. децата са му преките наследници и получават всичко ... Била на улицата хаха как не има си дом .. да си ходи там не я е срам .. наследниците си знаят работата..
11.
Мрежарите
20.02.2023 23:55:51
2
25
Във всички незаконни бараки и къщи около мандрата има по 1-2 лодки с които денонощно се браконерства.Всички институции знаят за тези дългогодишни проблеми.Но с годините техния брой само нараства и случилото се с двамата рибари няма да е изолиран случей.
10.
Изрядния
20.02.2023 23:40:59
17
7
До 9 ти откъде знаеш че са били пияни .сигурно и ти си като тях с задължения ама тука се правиш на много изряден а може би и деца не искаш да имаш да не станат като теб ганьовци
9.
бТВ лейди
20.02.2023 22:59:54
4
37
Голяма футболна драма. Пияни бракониери се удавили в езерото, като преди това построили незаконни бараки с незаконен кей, и не са плащали с години данъци на колите си. А ние балъците още през февруари се редим на касите, за да може с нашите данъци да се дирят с дни тези идиоти. И после жените и децата не само дайте ми гащите, куклите и парцалите, Ами и се плюят едни други по медиите. И после не били ганьовци. Че и деца правят и раждат, дано да не станат същите като тях.
8.
Хахаха
20.02.2023 22:26:37
2
20
Много са такива разп*ретини, които от два стола, че нито на един...виждали сме ги, само за имоти ламтят, ремонтчета скъпи да си правят с чужди пари. Те и един лев не са изкарали, ама самочувствие голямооооо. Искане му е майката!
7.
Сульо
20.02.2023 21:31:31
1
20
Кви наследници, кви къщи, кви 5 лв. То там няма нищо законно. Един парцел и един камион тухли
6.
Роберто Баджооо
20.02.2023 21:19:09
8
13
Най-добре и за двете страни ще е спорът да се реши в съда.Възможно е в имота да са правени подобрения за които финансово участие да е имала и приятелката му.
5.
Стиснатия Приморчанин
20.02.2023 21:14:34
4
5
Няма нищо по страшно, грозно,мизерно и нещастно, докато ти "гъчиш"- странджанско дядо,филе домашно паприковано... А ПРЕКИТЕ ТИ НАСЛЕДНИЦИ получават в замяна буркани, замразени зеленчуци и остатъци от "яловата Ви трапеза"!?
Няма страшно....
... скоро ще дойде Видов ден и слънцето ще огрее,за някой и залези,за някой...
Чувай Боже и закриляй...
Да минава...
4.
Не разбирам
20.02.2023 20:04:05
6
56
Кому е нужно да се раздухват лични отношения? Всеки си знае какво му е у дома и не мисля, че обществото трябва да бъде ангажирано с житейските неволи на когото и да било.Нали не се очаква от журналистите или читателите да решават спорове от компетентността на съда?
3.
1
20.02.2023 19:16:29
2
43
Научете се ,поне да пишете без правописни грешки.Псевдо журналисти.Срам за вас
2.
Шукар
20.02.2023 19:14:28
4
52
Тази статия е за мъжете балъци!Много е добре да си вземат поука , какви калтаци има . Какво има да дели с неговите деца,преките му наследници?!
До всички осеменители- Не създавайте деца,вижте после до къде стигат нещата!Те нямат вина!
1.
Няма такова нещо
20.02.2023 19:11:19
4
53
Тя си е била на улицата. Децата му са паследници. Като не са уредили законово нещата така е. Закона е за всеки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори