×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съпругите на Ивелин и Петър са при езерото "Мандра", молят се да ги прегърнат отново


Съпругите на Ивелин и Петър са при езерото "Мандра", молят се да ги прегърнат отново
Кметът Димитър Николов дава последна информация на жените на издирваните и майката на един от тях
Тема в развитие
ОДМВР-Бургас с подробности за тялото в ез. Мандра 22 дни в неизвестност: Отчаяните близки на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров ридаят до ез. Мандра Трябват доброволци с лодки за издирването на рибарите Ивелин и Петър Седми ден продължава издирването на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров в ез. Мандра Частни лодки със сонар от цялата страна се включиха в издирването на изчезналите в Бургас рибари Кметът Николов призова собственици на модерни лодки да се включат в търсенето на двамата изчезнали рибари Димитър Петков: Издирваните рибари от Бургас не са глобявани от ИАРА за нарушения Двама водолази от „Гранична полиция“ се включват в издирването на изчезналите рибари в язовир „Мандра“ Най-рано след седмица чакат да изплуват телата на Петър и Ивелин от езерото Мандра Търсят изчезналите рибари със сонар на дъното на Мандра Костадин Дамянов: Ивелин и Петър може да са на брега, лодката им се обърнала от вятъра Няма следа от изчезналите рибари в езеро Мандра, съпругите им не губят надежда Изчезналите Ивелин и Петър били като кръвни братя, готови да влязат в огъня един за друг (ОБЗОР) Съседи на Ивелин, който живее на метри от ез. Мандра: Допуснал е фатална грешка с лодката (СНИМКИ) Откриха гумената лодка на рибарите Ивелин и Петър, от тях обаче - ни кост, ни вест Водолази: Обходихме цялото езеро Мандра, няма никакви следи от Ивелин и Петър Доброволците с лодки в издирването на Петър и Ивелин - задължително да познават езерото Мандра Майката на издирвания Ивелин през сълзи: Той е закърмен с риболов, имаме надежда, че е жив Димитър Николов: Работи се само по хипотезата Петър и Ивелин да са живи – в или около лодката Съпругите на Ивелин и Петър са при езерото "Мандра", молят се да ги прегърнат отново Намериха дрехи и вещи край езерото „Мандра“, проверяват дали са на рибарите Ивелин и Петър Ето го издирвания Петър Петров - семеен е, с едно момиченце, риболовът бил голямата му страст Кметът на Бургас: Врачка е казала на съпругата на рибаря Ивелин да го търсим във водата до горичката Термо камерата не откри изчезналите рибари, доброволци с лодки ще ги търсят в езеро „Мандра“ Кметът Димитър Николов: Заснемаме с термодрон езерото „Мандра”, за да намерим следи от изчезналите рибари От последните минути: Двама рибари са изчезнали в езерото „Мандра”
виж още
скрий
29 Ноември 2022, Вторник, 10:53 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Претърсването продължава повече от денонощие

Съпругите на издирваните рибари Ивелин Тодоров и Петър Петров са на мястото при езерото "Мандра", където продължава издирването им. Двете жени и майката на единия от тях се молят отново да ги прегърнат и да се приберат заедно у дома. Претърсването продължава и в момента. 

Преди минути кметът Димитър Николов даде на близките последна информация от акцията по издирването. Открити са вещи, които те трябва да разпознаят.

Наш екип е на мястото, очаквайте подробности.

 


В категории: Бургас


14
Коментара по темата
14.
Селянинът
30.11.2022 15:24:57
0
0
От цялата дандания се разбра . Горското и Ловното са корумпирани организации. Всеки знае наближава Никулден и печалбите са огромни ако си добър бракониер .
И за тези с коментарите , че лодката била разцепена барем четете още вчера я откриха непокътната и здрава.
13.
Оня
30.11.2022 12:12:52
0
3
Много жалко за момчетата...Бракониери или не,това са млади мъже със семейства....
От всички статии,писания,репортажи по тв....Прави ми впечатление невежеството на журналистите...Язовир Мандра е...ЯЗОВИР....Не е ЕЗЕРО....Язовир е господа журналисти!!
12.
До бухала 11.
29.11.2022 15:44:23
3
1
Абе прост бухал. Я марш в 1 клас да учиш български.
11.
Do 7
29.11.2022 12:58:37
1
7
Аве бухал ти вадил ли си риба и знаеш ли като натовариш 1 тон таранка как се цепи лодката и за стотна от секундата си на дъното рибата може да изплува чак като умре и се надуе виждал съм как парашутка със 8 таранки да се къса месината и за секунда е на дъното пък хамоли да е натоварена със 500,600 кила или тон риба направо те потапя и затиска бащата и сина как им се разцепи лодката и ги потопи като не разбираш и незнаеш си мълчи бухал
10.
abe ima sveshtena voina
29.11.2022 12:49:57
1
2
zashto nishto ne se kazva zanimavate horata s prazni neshta
9.
До 7
29.11.2022 12:24:50
2
7
С това съждение "рибата тежи толкоз само извън водата" , ти направо "изби рибата", човече !
А във водата , колко тежи, ако на сухо е 1 кг- там тежи 100 гр ли !??
Архимед направо го разстреля между очите, заби го в земята и водата....!
8.
Някой
29.11.2022 12:17:52
6
8
Обикновено жените на рибарите ги пращат за риба, че да не ги дразнят в къщи. Тези сега са загрижени.
7.
До номер 6
29.11.2022 12:07:02
3
4
Абе кухендър! Тая риба да не е чугун бе? Ти умряла риба виждал ли си да потъва, като камък, че и да завлича? Рибата тежи толкоз само извън водата! Ама ти от къде да знаеш, на кантара на "Краснодар" нищо не казват...!?
6.
Да
29.11.2022 11:38:33
4
6
Натоварили са яко лодката със риба и балоните на лодката гърмят и тежеста на рибата ги потапя за секунда пускайте куката да намерите купа със риба и мрежи те ще са там или потпрени на някой други мрежи на дъното ще са все пак са били със дрехи ботуши те са подгизнали и са на дъното до купа със риба и мрежи пускайте куката може да са на някой други мрежи потпряни слушайте какво ви говоря ще имате успех
5.
Колко трогателно
29.11.2022 11:37:57
2
13
Жени и майки на рибари ги чакат на брега на бурното море (езеро) да се завърнат ....!
И песни и картини има много на тази тема !
Само че на картините и в песните никога не става дума дали очакваните са бракониери или не ...
Както и в случая не става дума !
4.
същия
29.11.2022 11:34:38
4
11
Ако не са аутисти пиши ги умрели
3.
До 1 и 2
29.11.2022 11:17:42
3
14
Кмета е там все пак :-)
2.
до 1
29.11.2022 11:16:36
9
19
Даже пропуснаха днес да ни уведомят как вървят военните действия в Украйна!! Не че някой ги чете, но все пак да има за пълнеж.
1.
Кехлибар
29.11.2022 11:14:52
4
15
Опитвате се да го превърнете в някаква топ-сензация това нещо, ама някакси не ви се получава. Както изчезва хора в морето през лятото, така и тези хора са се "отнесли" някъде. Няма нищо кой знае колко сензационно, че хората да ви четат ежеминутните публикации. :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори