×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Намериха дрехи и вещи край езерото „Мандра“, проверяват дали са на рибарите Ивелин и Петър


Намериха дрехи и вещи край езерото „Мандра“, проверяват дали са на рибарите Ивелин и Петър
Всяка версия за рибарите се проверява подробно, не сме намерили лодката им, което е надежда, че са живи, каза кметът на Бургас Димитър Николов
Тема в развитие
ОДМВР-Бургас с подробности за тялото в ез. Мандра 22 дни в неизвестност: Отчаяните близки на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров ридаят до ез. Мандра Трябват доброволци с лодки за издирването на рибарите Ивелин и Петър Седми ден продължава издирването на рибарите Ивелин Тодоров и Петър Петров в ез. Мандра Частни лодки със сонар от цялата страна се включиха в издирването на изчезналите в Бургас рибари Кметът Николов призова собственици на модерни лодки да се включат в търсенето на двамата изчезнали рибари Димитър Петков: Издирваните рибари от Бургас не са глобявани от ИАРА за нарушения Двама водолази от „Гранична полиция“ се включват в издирването на изчезналите рибари в язовир „Мандра“ Най-рано след седмица чакат да изплуват телата на Петър и Ивелин от езерото Мандра Търсят изчезналите рибари със сонар на дъното на Мандра Костадин Дамянов: Ивелин и Петър може да са на брега, лодката им се обърнала от вятъра Няма следа от изчезналите рибари в езеро Мандра, съпругите им не губят надежда Изчезналите Ивелин и Петър били като кръвни братя, готови да влязат в огъня един за друг (ОБЗОР) Съседи на Ивелин, който живее на метри от ез. Мандра: Допуснал е фатална грешка с лодката (СНИМКИ) Откриха гумената лодка на рибарите Ивелин и Петър, от тях обаче - ни кост, ни вест Водолази: Обходихме цялото езеро Мандра, няма никакви следи от Ивелин и Петър Доброволците с лодки в издирването на Петър и Ивелин - задължително да познават езерото Мандра Майката на издирвания Ивелин през сълзи: Той е закърмен с риболов, имаме надежда, че е жив Димитър Николов: Работи се само по хипотезата Петър и Ивелин да са живи – в или около лодката Съпругите на Ивелин и Петър са при езерото "Мандра", молят се да ги прегърнат отново Намериха дрехи и вещи край езерото „Мандра“, проверяват дали са на рибарите Ивелин и Петър Ето го издирвания Петър Петров - семеен е, с едно момиченце, риболовът бил голямата му страст Кметът на Бургас: Врачка е казала на съпругата на рибаря Ивелин да го търсим във водата до горичката Термо камерата не откри изчезналите рибари, доброволци с лодки ще ги търсят в езеро „Мандра“ Кметът Димитър Николов: Заснемаме с термодрон езерото „Мандра”, за да намерим следи от изчезналите рибари От последните минути: Двама рибари са изчезнали в езерото „Мандра”
виж още
скрий
29 Ноември 2022, Вторник, 10:23 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Флагман.бг

6 лодки издирват двамата мъже, пеш патрули обхождат района около дигата

Дрехи и лични вещи са били намерени при акцията около езерото „Мандра“. Проверява се дали са на изчезналите двама рибари - 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас. Дрехите са били изпратени на близките, които са посочили, че не са на нито един от двамата мъже. Очакваме резултатите от вещите. Това каза пред Флагман.бг кметът на Бургас Димитър Николов, който се намира в района на езерото „Мандра“.

Припомняме, че вече ден и половина продължават издирвателните мероприятия. Градоначалникът поясни, че в момента водната площ на езерото е разграфена на квадрати и всеки квадрат се обследва подробно.

В акцията са включени екипи на Гражданска защита, пожарна, полиция, ИАРА, Община Бургас. В езерото вече има 6 лодки, които търсят двамата рибари. Очаква се и доброволци също да се присъединят към издирвателните действия.

На място са директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Марин Димитров, както и директорът на Пожарната комисар Николай Николаев. 

Всички възможни версии и хипотези къде могат да бъдат двамата рибари вече са проверени. В момента и пеш патрули обхождат дигата и зоната, която е контактна до предполагаемите територии, където могат да бъдат хвърлени мрежите. Преди малко открихме дрехи. Изпратихме снимки на близките, оказаха се, че не са нито на Ивелин, нито на Петър. Сега намерихме нови предмети, очакваме да бъдат разпознати от семействата, дали имат общо с изчезналите рибари. Всяка версия се проверява подробно. В миналото има доста случаи на удавени хора в езерото „Мандра“, включително и деца, но това са различни индивидуални случаи и нямат нищо общо със сегашния. Ако рибарите бяха удавени или потънали по някакъв начин, лодката им е двукамерна, щяхме да я намерим. В случая надеждата ни е, че не сме я открили и има вероятност течението или вятъра да са ги отнесли в противоположната част на езерото, където сега се изследва, поне там да ги намерим“, каза още кметът Николов.

 




В категории: Бургас


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
11
Коментара по темата
11.
11.
29.11.2022 15:51:25
0
3
Oxooo, таз тойотка по некоя европрограма ли е? А?
10.
До 8
29.11.2022 13:53:22
2
5
Ако не е там, “Защо го няма” ако е там “Защо е там” баси малоумния народ!
9.
9 септември 1944г.
29.11.2022 13:46:08
2
5
Nikolov e tam da pribere Ribata nali za nova godina she va 4erpi Skymrii i Vino

Bez pari
8.
Ффф
29.11.2022 13:16:45
4
9
Николов защо е там каква е тази показност??Има кой да се заема с този случай,Преиграва да се прави на загрижен,има си работно място да си седи там,и да обърне внимание на чистотата на комплексите!!
7.
Да
29.11.2022 11:36:16
1
14
Натоварили са яко лодката със риба и балоните на лодката гърмят и тежеста на рибата ги потапя за секунда пускайте куката да намерите купа със риба и мрежи те ще са там или потпрени на някой други мрежи на дъното ще са все пак са били със дрехи ботуши те са подгизнали и са на дъното до купа със риба и мрежи пускайте куката може да са на някой други мрежи потпряни слушайте какво ни говоря ще имате успех
6.
Намерените дрехи
29.11.2022 11:32:01
0
15
са на мигранти, бе, мозъци ненагледни !
Рибарите не си свалят дрехите преди да влязат за риба !
А и нещо за пръв път чувам, че ловенето на риба в Мандрата с мрежи , се счита за нещо обичайно и затова се споменава мимоходом-обиколили всички места, където се хвърлят мрежи ??!
Ало, ИАРА-та спите ли ?! Направете карта, сега е момента, и почвайте регулярните проверки!
Тъкмо ще се избегнат бъдещите нещастни случаи с рибари !
5.
Иара
29.11.2022 10:52:43
0
34
Не пускайте водолазите щото после тях ще вадите. Пълно е с мрежи. Да не стане беля.
4.
дебили бургас
29.11.2022 10:47:40
0
10
. В момента и пеш патрули обхождат дигата и зоната, която е контактна до предполагаемите територии, където могат да бъдат хвърлени мрeжите.
Това с мрежите рибари ли са или бракониери?
3.
Selqnin ot DPS
29.11.2022 10:43:35
7
6
Neska Xolandia i Qatar igraqt vra4kata ko kaza 6e ima li RokenRoll v Amsterdam
2.
2
29.11.2022 10:42:59
0
25
Аз нещо не разбирам - очакват да са живи и да бедстват някъде в язовира ли? Няма ли хеликоптер за целта да обходи по-бързо и ефективно в този случай? До сега хеликоптера да е обходил водната площ и да е ясно, че водолазите трябва да се включат или не.
1.
Аранчио Спасов
29.11.2022 10:38:13
3
9
Тузарските джипове и лодки на Ярата ли са
Там единия неправилно паркирал във водоема
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори