×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вещи лица изкараха Кокито психо. Той: Тия двете лъжкини ги осъдете, в Сливенския има място за тях


Вещи лица изкараха Кокито психо. Той: Тия двете лъжкини ги осъдете, в Сливенския има място за тях
28-годишният бургазлия се държа изключително нагло в съдебната зала, но пък „в момента бил горе-долу трезвен“, намалят наказанието му с 1/3
Тема в развитие
Иван Кокито опитал да наръга съкилийник с консерва в Затвора-Бургас Ще получи ли справедливо наказание Иван Кокинов-Кокито, който наръга 19 пъти ученичка от Бургас Само във Флагман.бг: Иван Кокинов-Кокито бит в затвора, твърди адвокатът му Адвокатката на Кокито: Не може да се говори с него, чува гласове Съдът не се трогна от театъра на садиста Кокинов, остави го в ареста Прокурор Георги Чинев: Държанието на Кокинов е абсолютно хладнокръвно и обиграно Страшни разкрития: Кокинов бил параноиден шизофреник Циркът на изверга Кокинов в съда продължава, ще се опита да се изкара невменяем Кокинов разиграва невиждан спектакъл в Съдебната палата Защо Кокито намушка зверски 17-годишно момиче, ще пледира ли за невменяем Страшилището Иван Кокито, който наръга 11 пъти ученичка от Бургас, се изправя пред съда Съседите на наркомана, който наръга ученичка 11 пъти с нож, живеят в страх Брутални кадри показват как наркоманът Кокинов ръга безпощадно 17-годишна ученичка на пешеходна пътека Драмата е неописуема! Наръганата ученичка от Бургас - дъщеря на уважаван лекар Първо във Флагман! Ето го извергa Иван, наръгал 11 пъти ученичка от Бургас Извънредно! Озверял наркоман ръга 11 пъти с ловджийски нож млада жена на улицата в Бургас
виж още
скрий
08 Ноември 2022, Вторник, 19:56 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Експертизите на двама знаменити лекари показали, че Иван Кокинов страда от диссоциално личностно разстройство

Тия двете лъжкини не може ли да ги осъдим?! Давате им по 1 година, после намаляте с 1/3 и за 6 месеца ги вкарвате в Сливенския затвор, там има място за тях. С тези думи избухна Иван Кокинов срещу двамата лекари, които изготвиха заключителна съдебно-психологична и психиатрична експертиза за реалното здравословно състояние на 27-годишния бургазлия, който през юни 2021 г. наръга безпощадно 19 пъти 17-годишна ученичка на бул. „Транспортна“ в жк. „Изгрев“. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Това стана по време на разпоредителното заседание по делото за опит за убийство в Окръжния съд в Бургас.

Кокито се държа изключително нагло и си позволи на няколко пъти да репликира вещите лица, според които той не е шизофреник, а по-скоро се касае за симулация на психичното състояние.

Според експертите, Иван Кокинов страдал от диссоциално личностно разстройство, което се е отключило още в детството, когато е бил ученик и е започнал да употребява наркотични вещества. Бургазлията категорично не бе съгласен със становището на лекарите и каза, че „в момента бил горе-долу трезвен и можел да разсъждава малко повече“. Пред съдебния състав той призна изцяло вината си за престъплението и пожела делото да бъде гледано по съкратената процедура. Тоест, наказанието му да бъде редуцирано с 1/3.

Безпощадно наръганата ученичка Селим Фейзова ще съди Иван Кокито за 100 бона

Кокито влезе с нахакана походка в съдебната зала. Смееше се без причина, но твърдеше, че "днес 
горе-долу трезвен"

Съдия Цвета Попова го попита какви ще са последните му думи, а той отговори: „Нищо не искам да казвам“, след което му зададе отново същия въпрос, очаквайки да получи различен отговор. Едва тогава Кокинов каза: “Еми...съжалявам за постъпката си".

Разговорът между съдията и подсъдимия продължи така:

Съдията: Искате ли да видите веществените доказателства?

Кокинов: Имам една шапка там. Мога ли да си я взема. Мислях, че мога да си взема нещата, без ножа, защото съм в затвора и там не ми дават да го ползвам.

Съдията: А защо ножът е без връх?

Кокинов: Преди време се скарах с баща ми и се ядосах, забих ножа в масата и върхът му се счупи.

Прокурор Георги Чинев отбеляза, че именно счупеното острие е причинило допълнително страдание на тогава непълнолетната ученичка Селим Фейзова. Предвид високата степен на обществена опасност, държавното обвинение настоя за наказание от 18 г. затвор, което да бъде редуцирано с 1/3. Тоест 12-годишна присъда. За това престъпление законът предвижда присъда от 15 до 20 години затвор. 

 

 

Както стана ясно, за извършеното деяние със сигурност има причини от детството на Иван Кокинов. Той страда от психично разстройство и това е способствало за извършването на това престъпление. Душата на човек също боледува, но го разбира само той и страда, че психичното му здраве не е като на всички останали. Деянието е вследствие на тези заболявания. Нека наказанието бъде изтърпяно в условия, където Кокинов може да бъде лекуван – в затвора в Ловеч“, помоли съдебния състав защитникът на 28-годишния бургазлия адв. Георги Сталев.

В съдебната зала Кокито обясни, че в момента е в „тежкия коридор“ на затвора и често влиза в конфликти с другите лишени от свобода.

Искам минималното наказание от това, което предвижда законът – 15 години затвор, и след съкратената процедура да останат 10 години, най-много 11. Съжалявам като цяло, но със сигурност искам някакво лечение. В затвора съм в един коридор с убийците и някой път като ги заблъскам, отиват да се оплакват на старшините. Искам в Ловеч, за да мога да се лекувам, защото ще си удължа присъдата със сигурност, ама ще гледам не се повтаря това повече", каза Кокинов пред магистратите.

Иван Кокито опитал да наръга съкилийник с консерва в Затвора-Бургас

Съдебният състав ще произнесе каква присъда ще наложи на Иван Кокинов утре, сряда, от 10 часа.

Припомняме, че на 27.06.21 г., около 22,30 часа, озверял от дрога, Кокинов намушка без никаква причина с ловджийски нож ученичката, която в този момент се движела по ул. "Транспортна" с приятели. Бруталната сцена се разигра пред бизнес център „Кондоско”. Компанията била от две момичета и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „Изгрев”.

Въоръженият нападател изскочил внезапно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в различни посоки, но едно от момичетата се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този момент той замахнал с ножа, като го забил първо във врата й, след което продължил да я ръга на посоки. След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибере ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел. 112.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).


В категории: Темида


12
Коментара по темата
12.
*********
09.11.2022 18:51:19
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
СМЕШКООО ,СМЕШКО
09.11.2022 11:33:18
0
3
С тая пръднала походка,сельо бургаШки можеш само да бъдеш разпорен някъде,когато най-малко очакваш Закъсняла тъжна комична батинка,буграшка поредна отрепка. Коледата ти те чака.
10.
Айтошкия
09.11.2022 10:39:49
0
4
Тоз уруд искам да го Е.А . Коки чакат те в кафеза . Разбра ли УРУД МРЪСЕН. Бургаския те зове куче умрялооо…!!
9.
Ana ot Mahalata
09.11.2022 10:39:07
0
2
A za Bojkata ot Nesebar za6to ne pi6ete. Toq psihopat naraga hora pred Kalina Malina, a v mediite ni6to.
8.
Жалкар
09.11.2022 07:58:22
0
10
И на тоя пикото му изпържило мозъка , жалко че голяма част от подрастващите ще заприличат на него след няколко години
7.
СеирИСадизъм
09.11.2022 02:55:39
1
3
мн лесно се връзва на подстрекание и го настройват цял живот като пионка
6.
Judge
09.11.2022 00:20:52
0
23
Този може и да е имал тежко детство или дефект в мозъка по рождение или да го е отключил с наркотици, НО повредите в процесора очевидно са необратими. Няма да се оправи, това е сигурно. И тъй като евтаназия не се практикува, най-добре за обществото е да бъде изолиран доживот.
5.
Ха ха ха
09.11.2022 00:09:49
0
27
Даже тоя жалък наркоман се присмива на съда!!!Няма ли да му дадете 2-3години за обида на съдебните служители?Гнусна пъпчива утайка,в пандиза ти е мястото,за дълго!А вие "уважаеми "прависти сериозно се замислете в кои случаи да редуцирате наказанията,някои хора не заслужават втори шанс!
4.
Иу изгрев
08.11.2022 20:34:07
1
43
Коки чакаме те в махалата ,ще има тормоз денонощно наркоман прост :*
3.
Амет Чобанина
08.11.2022 20:29:22
1
38
Нищо му няма, взима го целия.
2.
Мисля че
08.11.2022 20:28:31
0
39
мястото ти е в кафеза маняк !
1.
Тодор ТЪПОТО -плешивия
08.11.2022 19:59:39
29
3
Колкото ми е приятел ,голям пич е .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“  
Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори