×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Страшни разкрития: Кокинов бил параноиден шизофреник


Страшни разкрития: Кокинов бил параноиден шизофреник
Това тепърва ще се доказва, но ако се окаже, че е психично болен, обвиненията за убийство към него по чл. 115 от НК ще отпаднат
Тема в развитие
Иван Кокито опитал да наръга съкилийник с консерва в Затвора-Бургас Ще получи ли справедливо наказание Иван Кокинов-Кокито, който наръга 19 пъти ученичка от Бургас Само във Флагман.бг: Иван Кокинов-Кокито бит в затвора, твърди адвокатът му Адвокатката на Кокито: Не може да се говори с него, чува гласове Съдът не се трогна от театъра на садиста Кокинов, остави го в ареста Прокурор Георги Чинев: Държанието на Кокинов е абсолютно хладнокръвно и обиграно Страшни разкрития: Кокинов бил параноиден шизофреник Циркът на изверга Кокинов в съда продължава, ще се опита да се изкара невменяем Кокинов разиграва невиждан спектакъл в Съдебната палата Защо Кокито намушка зверски 17-годишно момиче, ще пледира ли за невменяем Страшилището Иван Кокито, който наръга 11 пъти ученичка от Бургас, се изправя пред съда Съседите на наркомана, който наръга ученичка 11 пъти с нож, живеят в страх Брутални кадри показват как наркоманът Кокинов ръга безпощадно 17-годишна ученичка на пешеходна пътека Драмата е неописуема! Наръганата ученичка от Бургас - дъщеря на уважаван лекар Първо във Флагман! Ето го извергa Иван, наръгал 11 пъти ученичка от Бургас Извънредно! Озверял наркоман ръга 11 пъти с ловджийски нож млада жена на улицата в Бургас
виж още
скрий
30 Юни 2021, Сряда, 15:19 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимка: Светлозария КИДЕРОВА

По принцип взимал Акинетон и Халоперидон, но бил спрял да приема медикаментите

По информация на Флагман.БГ, когато пристигнал в ареста, Кокинов казал, че трябва  да вземе определени лекарства. Той поискал това от медицински фелдшер Росанка Попова, която току-що пристигна в Съдебната палата по молба на съдия Събчо Събев.Тя се консултирала по телефона с майката на обвиняемия, която казала, че синът й не взима хапчета отдавна. Все пак, базирано на предходната му рецепта, Попова му предписала същото лекарство, което взимал преди това.

Циркът, който в момента Кокинов продължава да разиграва в съда е наистина невиждан. Той опитва всячески да се изкара невменяем. На въпрос защо е намушкал момичето, той отговори: „Така ми казаха!“. Кой му е казал остава мистерия. 

Факт е обаче, че той се държи неадекватно. 

В съдебната зала Попова обясни, че познава Кокинов. Той пристигнал вчера и минал първоначален преглед, каквато е практиката. „При постъпването му видях, че е много неспокоен. Движеше си устата наляво-надясно, което е нетипично поведение. Говореше бързо, неразбираемо, докато го разпитвах с обичайните въпроси, които задаваме в затвора. Той сам каза, че страда от параноидна шизофрения. Не му повярвах и поисках телефон на майка му – учителка в Несебър“, каза в съдебната зала Попова.

Майката потвърдила. Нещо повече – тя казала, че е лежал в Центъра за психично здраве. По принцип приемал Халоперидон и Акинетон, но известно време не ги взимал. Първият медикамент по рецепта се приемал 3 пъти по 2 хапчета на ден, а Акинетонът – по 3 пъти на ден. Попова обясни, че те се предписват, за да се успокои и да спрат тиковете, тъй като влияят на централната нервна система. „Не съм психиатър, за да кажа какво му има, дадох му хапчетата, които са му предписани по рецепта“, каза още тя.

Съдия Събчо Събев не беше доволен от чутото. „Не е трябвало да му давате дори минерална вода!“, заяви той ядосано. 

В същото време прокуратурата разкри, че Кокинов е приел медикаментите само два пъти, което не може да повлияе по такъв начин на състоянието му. Прокурор Георги Чинев попита Попова дали хапчетата могат да превъзбудят човек. „Съдейки от други затворници, които са взимали, отговорът е „не“, категоричен бе лекарят. Тя уточни, че си е позволила да му даде въпросните лекарства, защото обвиняемият ги е взимал преди, когато е бил навън. Майка му е изпратила и т.нар. „зелена рецепта“.

На трибуната всеки момет ще застане и самият Кокинов.

Излиза нова информация. Очаквайте подробности!
 


В категории: Темида


26
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
26
Коментара по темата
26.
Лидка
01.07.2021 12:00:37
0
2
От какъв зор фелдшерка без право да изписва зелени рецепти ще дава психоактивни лекарства?
А че са ефекти от наркотиците тия грозни тикове - това е ясно на всеки който е живял в Бургас повече от 6 месеца. Не на нас тия.
Изрод неден!
25.
Мина
01.07.2021 11:02:43
0
0
В мина Ораново, няма му е мястото. b
24.
Няма такава държава
01.07.2021 09:37:19
0
3
Ами като е шизофреник да гние цял живот в лудница, а Неда се разкарва на свобода. Няма по-смешни закони
23.
Нищо му няма
01.07.2021 08:49:43
1
6
"Шизофреник" ще го изкарат за да отърве затвора и да го пишат за невменяем. Нищо им няма на такива като него. "По принцип взимал Акинетон ала бала..." Взимал е пико и амфети и този ден не е пропуснал.
"Бил познайник на полицията с много прояви" - това на вас какво ви говори.
Този път заради наркоманските им схеми почти не умря ученичка, ама ги оставете всички отрепки като него да се разхождат свободно. В града ни са не един и двама. Пожелавам на всеки да бъде пребит или наръган от такъв комплексиран бабаит, понеже сте го погледнали или дишали от въздуха му.
Колкото до конкретния случай, и той ще отшуми за 3 дни, най много да отиде в затвора за малко, но най-вероятно ще се окаже че е психично болен и ще го пуснат да си ръга на воля, така че да не му нарушаваме правата. Близките и роднините на пострадалата, ако му посегнат на него обаче, жална им майка, сигурно никой от тях не е "психично болен". Още един случай ще потвърди че ние полиция и правосъдие нямаме.
22.
.......
30.06.2021 23:04:58
0
5
Само в България можеш дасе опиташ да убиеш човек или направо даго убиеш и след тва да излезеш психично болен тва не е нормално........
21.
baihui
30.06.2021 18:41:33
0
5
А бе, 9×19 не струва скъпо.
20.
Цонка Попова
30.06.2021 18:32:32
2
16
"На въпрос защо е намушкал момичето, той отговори: „Така ми казаха!“. Кой му е казал остава мистерия.
Каква мистерия ,няма мистерия! Гласовете в главата са му казали!
Този боклук е силно пристрастен към ПИКО и неможе да функционира ако не се тъпче непрекъснато. И го избива на маниакална агресия и психоза ,когато не може да си го набавя!!

А тази фелдешрка не знам от къде са я намерили, ама не е в час жената! Бил много неспокоен и си движел устата наготе и долу , което било нетипично!! Абсолютно типични ефекти на големи дози метамфетамин.
Този скапаняк е болен само от едно - от зависимост към нискокачествено пико!! Тия лекарства дет са му ги предписали са за да си лекува лошите ефектите който се получават от непрекъснато пушене,смъркаме на пико!!! Този е силно зависим пико наркоман ,който е силно опасен за обществото и в никакъв случай не трябва да остава на свобода!!!!

Оправия:
В малка килия без прозорец , да лежи вързан на легло - ръце и крака вързани ,под надзор на компетентен лекар-психиатър
19.
Ей ся ши видиш кон боб яде ли
30.06.2021 17:13:18
1
17
По принцип бил взимал, но спрял да ги взима. Като си спрял сега ще лежив в психоболница към затвора и като излезеш след някоя година (ако изобщо излезеш) ще си наистина луд. С лекарства от психото могат да те приведат във вегетативна форма
18.
*********
30.06.2021 17:09:03
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
аа здравей
30.06.2021 16:23:41
1
13
прокурор ангел георгиев и емил христов мога да го направят защитен свидетел, а да пишат , че жертвите сами са се наръгали. те имат опит с подобни неща...
16.
V
30.06.2021 16:06:58
0
1
https://www.youtube.com/watch?v=EHCobg5TK7w
15.
От затвора....
30.06.2021 16:01:42
2
6
Ще се погрижим за теб, миличка. Такива като теб не доживяват дълго при нас. Ще те чакаме с нетъпение, бонбонче. По добре да те пратят в Раднево и да си на депо, че ако си при нас всеки ще иска да си хапне от теб.
14.
Някой си
30.06.2021 15:59:42
1
18
Какви 10-20 години, до живот без право на замяна за такива хора
13.
46 = Ordo ab Chao, virus, sacrifice, Phoenix
30.06.2021 15:54:38
4
4
Добре сте го натъкмили (но поскрихте точно това писание; кой знае защо са нужни една дузина по една и съща тема)! Поздравления!

Възможностите на джематрията са ограничени на кирилица заради странните букви, които могат да се транскрибират по различен начин, но в конкретния случай такъв проблем няма.

Иван Кокито = 46 = Нов Световен Ред = вирус = жертвоприношение = Феникс
12.
Предложение
30.06.2021 15:50:31
2
15
Ако е болен в затвора майката и бащата! Как може да оставиш до толкова сина си, че да стане токова изчадие
11.
...
30.06.2021 15:46:02
4
27
Хора, моля ви, давайте да се организираме утре и от 17:00 пред съда.
10.
Селянин
30.06.2021 15:45:25
1
15
Нормална платена статия от адвоката на изрода. Идеята е дно лъжа да се повтаря докато се приеме за истина. Следващото плащане обикновено е към съдещият и нещата се оправят условно след две до три години протакане на делото и незнам си колко тройни и петорни експертизи. после се чудим защо няма инвестиции в града и защо младите и свестните бягали от града.
9.
Кочев
30.06.2021 15:44:31
1
17
Долен изрод кат е болен да се лекува.Къде са му родителите?Пълно безхаберие.
8.
Аз изрода
30.06.2021 15:39:30
2
12
Това пичлеме бял ден няма да види.
7.
Софиянец
30.06.2021 15:36:33
0
9
Еееей ония изнасиления ви еба мамата на града......!
Какъв хубав романтичен град беше преди пък сега е по зле и от Мерник.
Имате проклятие над града си и то идва от една сграда в една градинка.
6.
999
30.06.2021 15:36:11
0
21
Такива като него само два метра под земята !!!СМЪРТ ЗА ИЗРОДА !!!!
5.
00
30.06.2021 15:34:20
0
13
Ще излезе че този всъщност бил дядо Коледа и щетрябва го пуснат да раздава подаръци на юг...
4.
555
30.06.2021 15:33:58
1
31
СМЪРТ ЗА ИЗРОДА ИЛИ ДОЖИВОТЕН СТРОГ ЗАТВОР !!!!!
3.
Тедка_Солетка
30.06.2021 15:28:13
1
43
Върнете смъртното наказание. Отървете ни от мършата
2.
21211
30.06.2021 15:27:46
2
47
Ония където ритна онази жена на спирката в Изгрев същи уж беше луд не знам си какъв , но го осъдиха и лежа в затвора 3 години , даже може още да е вътре не знам . Всеки трябва да си получи заслуженото , точно на този нищо му няма , хора са го чули как е крещял на момичетата , а сега изведнъж не може да говори тези номера ги знаем .
1.
tony
30.06.2021 15:26:37
1
56
КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ ОТРЕПКА БЕ, КАКЪВ БИЛ , ОТ КАКВО БИЛ БОЛЕН!?!? ОПИТАЛ СЕ Е ДА УБИЕ ЧОВЕК! СМЪРТ ЗА ТАКИВА ИЗРОДИ! ПРИБИРАЙТЕ ГО В ЗАТВОРА, ПУСКАЙТЕ МУ ПАРНОТО И НА НЕГО, ЗА ДА СЕ ОТИРВЕ ОБЩЕСТВОТО ОТ ЕДИН НИКОМУ НЕНУЖЕН ПАРАЗИТ , КОЙТО ТРЯБВА ДА ХРАНТУТИМ 10-20 ГОДИНИ В ЗАТВОРА! ДА ПУКНЕ ДАНО УРОД ГРОЗЕН!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори