×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 години затвор за Иван Кокинов, който наръга с кухненски нож ученичка в Бургас


10 години затвор за Иван Кокинов, който наръга с кухненски нож ученичка в Бургас
Кокинов остана доволен от решението на Окръжния съд, зарадва се, че ще му върнат любимата шапка Адидас
Тема в развитие
Иван Кокито опитал да наръга съкилийник с консерва в Затвора-Бургас Ще получи ли справедливо наказание Иван Кокинов-Кокито, който наръга 19 пъти ученичка от Бургас Само във Флагман.бг: Иван Кокинов-Кокито бит в затвора, твърди адвокатът му Адвокатката на Кокито: Не може да се говори с него, чува гласове Съдът не се трогна от театъра на садиста Кокинов, остави го в ареста Прокурор Георги Чинев: Държанието на Кокинов е абсолютно хладнокръвно и обиграно Страшни разкрития: Кокинов бил параноиден шизофреник Циркът на изверга Кокинов в съда продължава, ще се опита да се изкара невменяем Кокинов разиграва невиждан спектакъл в Съдебната палата Защо Кокито намушка зверски 17-годишно момиче, ще пледира ли за невменяем Страшилището Иван Кокито, който наръга 11 пъти ученичка от Бургас, се изправя пред съда Съседите на наркомана, който наръга ученичка 11 пъти с нож, живеят в страх Брутални кадри показват как наркоманът Кокинов ръга безпощадно 17-годишна ученичка на пешеходна пътека Драмата е неописуема! Наръганата ученичка от Бургас - дъщеря на уважаван лекар Първо във Флагман! Ето го извергa Иван, наръгал 11 пъти ученичка от Бургас Извънредно! Озверял наркоман ръга 11 пъти с ловджийски нож млада жена на улицата в Бургас
виж още
скрий
09 Ноември 2022, Сряда, 11:45 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Прокуратурата можеше още в досъдебното произовдство да прекрати делото, но настоя за нова експертиза, за да докаже, че е вменяем и трябва да носи отговорност за постъпката си

 

Окръжният съд в Бургас призна Иван Кокинов за виновен в това, че на 27.06.2021 г., в Бургас, на бул. „Транспортна“, в близост до отбивката за Гробищен парк, е направил опит да умъртви 17-годишната тогава ученичка Селин Фейзова. 27-годишният бургазлия я наръга безпощадно 19 пъти в различни области на тялото, като само навременната медицинска помощ успя да спаси момичето от летален край (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Съдебният състав наложи присъда от 15 години затвор, която бе редуцирана с 1/3, тъй като Кокито се призна за виновен. От наказанието му ще бъде приспаднато и времето, в което е бил в ареста – от деня на задържането му до днес. Което означава, че му остават още около 8 години и половина да лежи зад решетките.

Иван Кокинов е осъден да заплати и 50 хил. лв. неимуществени вреди на жертвата Селим, както и разходите по делото.

В съдебната зала стана ясно, че кухненският нож с кафява дръжка и счупен връх ще бъде отнет в полза на държавата и след влизане на присъдата в сила ще бъде унищожен. А любимата на Кокито шапка Адидас ще му бъде върната и той ще може да си я носи дори и зад решетките.

Защитникът на Кокинов помоли съда той да бъде настанен в затвора в Ловеч, за да може да се лекува.

Припомняме, че вчера вещи лица доказаха чрез петорна експертиза, че бургазлията страда от диссоциално личностно разстройство, което не е шизофрения, както твърди самият Кокинов, а по-скоро е синдром на фантастна псевдология и се отключва в определени ситуации и личността започва да се намира в нереален собствен свят, където се чувства специална. Той избухна срещу това заключение, надявайки се да се докаже категорично, че е психично болен и негоден да носи наказателна отговорност.

Всъщост, малцина знаят, че обвинението срещу него е можело да бъде прекратено още в досъдебна фаза, защото тогава е направена тройна психиатрична експертиза, според която Кокинов е невменяем. По настояване на наблюдаващия прокурор Георги Чинев обаче е направена нова, петорна експертиза, доказала, че Кокито може да носи отговорност за постъпките си. 

В съдебна фаза, отново по искане на държавното обвинение, е реализирана още една експертиза, която е потвърдила тезата, че той е вменяем.  

"Днешната осъдителна присъда е безспорен успех за прокуратурата, която положи немиоверни усилия, за да бъде доказана вменяемостта на Кокинов, позволяваща да се реализира наказателна отговорност", каза пред Флагман.бг Георги Чинев.

Вещи лица изкараха Кокито психо. Той: Тия двете лъжкини ги осъдете, в Сливенския има място за тях

Ето какво още каза защитникът на Иван Кокинов – адвокат Георги Сталев:


В категории: Темида


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
14
Коментара по темата
14.
Стоянка
14.11.2022 21:39:35
0
1
Точно тази махала 35,34,33 е сборище на наркомани и дилари няма как да ви е спокойно.Само дето много дрънкате.
13.
Stoqnka
14.11.2022 21:38:04
1
1
Точно тази махала 35,34,33 е сборище на наркомани и дилари няма как да ви е спокойно.Само дето много дрънкате.
12.
Мята си катуната
09.11.2022 20:26:32
1
1
Урод,насран,грозен
11.
Mнение
09.11.2022 18:03:45
1
2
Бургаските съдии са най добродушните в целия свят, особено ако има кеш, тогава хляба от устата можеш да им вземеш на милите.
10.
mnb
09.11.2022 15:32:47
1
11
Е, не мога разбера това "редуциране" на присъда?
Смешна работа!
9.
Майка
09.11.2022 15:29:03
1
27
Господа бургаски съдии, ако гледахте как този касапин коли вашето дете, щяхте ли да му дадете 10 години затвор ?
Такива ваши снизходителни присъди изграждат в престъпниците чувство за безнаказаност.
Колеше момиченцето като животно, а вие трябваше да му дадете 20 години затвор.
Не вярвам че съда в Бургас е справедлив.
8.
Бургаския затвор
09.11.2022 14:38:58
1
18
Много им се кефя на такива. Първият ден идват наежени ,а след няколко часа гледа към пода , не смее да вдигне глава, за сядане да не говорим.
7.
aman ot utaiki
09.11.2022 14:32:02
1
21
Точно хората с такъв външен вид са най-опасни. От коравите файтъри няма кво да се притесняваш толкова, боя си е бой. Ама друго си е някой 60 кила изсъхнал насран наркоман да ти извади нож и да те заколи за 5 лв. Бъдете нащрек като се разминавате с такива по улиците.
6.
Rando
09.11.2022 12:49:20
3
26
Попринцип и аз смятам,че тоя е непоправим и трябва минимум 30 години да изкара,да излезне изнемощял от там,НО

Проблема не е в тоя,проблема е в БГ обществото и че тука,се смята за ненормално да търсиш психолог/психиатър,не е нормално да се оплачеш на никой дори и на роднини,че си депресиран,че си стресиран и т.н.

Просто психически проблеми в БГ са тема табу,такива хора подтискат емоции,докато един ден не избие от някъде,я самоубийство,я убийство,я шофиране с 200 надрусан до козирката докато не премаже 4-5 човека и т.н.

Обзалагам се,че над 40% от БГ народа е психично болен,такива заболявания се пораждат от нисък толеранс и разбирателство в семейството,алкохолизъм,пушене на цигари (тъй като психическото състояние на един човек е пряко свързано с черен дроб,стомашно-чревен тракт и т.н.) а всеки знае в БГ колко се обръща внимание и на тези неща

Дете израстнало при 2ма родители системни пушачи и алкохолици със сигурност 99% от случайте ще има някакъв тип шизофрения,аутизъм,хроничен стрес и т.н.

Само дето в БГ сигурно половината деца са израстнали в такива условия

Сега тоя и да го затворите и да го убиете,няма значение той е един от хилядите
5.
Топлофикация
09.11.2022 12:37:39
1
28
В готовност сме.
4.
Ййк
09.11.2022 12:18:56
1
31
Парното
3.
Съсед
09.11.2022 12:17:30
2
34
Аз живея в бл 35 изкам да ви кажа че махалата диша без този изрод, идваха от всякакаде наркомани малко са 10г ще излезе след 5
2.
Някой
09.11.2022 12:11:31
1
29
Млад, симпатичен и с малко дупе. Ще е особено вървежен в новия си дом.
1.
Горанката
09.11.2022 12:04:04
3
41
Пускайте му парното и на тоя ❗
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори