×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще има ли нова политическа бомба: Листата на Живко Табаков вкарва двама от Бургас, отнема мандата на БСП


Ще има ли нова политическа бомба: Листата на Живко Табаков вкарва двама от Бургас, отнема мандата на БСП
Драгомир Ошавков е щастливецът, който утре сутринта може да се събуди като депутат. Той е адвокат от Айтос, областен лидер на Движение 21 на Татяна Дончева
Тема в развитие
Димитър Найденов става депутат, Ивайло Мирчев влиза от София Кои са отличниците на вота в Бургас „Изправи се! Мутри вън“ с един от най-добрите си резултати в Бургас, водачът Живко Табаков обра преференциите Край на мача! БСП взе мандата на ГЕРБ в Бургас, Жечо Станков остана на косъм от НС Инфарктна вечер в Бургас! БСП отмъква мандата на ГЕРБ с 62 гласа на финалната права Последни данни от ЦИК: ВМРО дърпа нагоре, но остава под бариерата, ГЕРБ - със 75 депутата Край на интригата! ДПС взе мандата на „Демократична България“ в Бургас Към 11:00 часа: Вижте как се разпределят мандатите в Бургаска област ГЕРБ първи и в Поморие, Слави издуха БСП с над 4% разлика При 64 % обработени протоколи в РИК Бургас: Слави твърдо втора политическа сила, "Демократична България" вдига резултата си ГЕРБ печели убедително в община Приморско, Слави е на второ място Над 30 автобуса чакат на Морска гара в Бургас, преброяването се бави 6 партии влизат в новия парламент? Вотът в Бургас към 7 ч: 25,63% за ГЕРБ –СДС, 17,32% за „Има такъв народ”, 13,68% за БСП Първо във Флагман.бг! Кои депутати могат да влязат мажоритарно в 45-ото НС Първи официални резултати за Бургас: ГЕРБ – 25,84 %, Слави – 20,96 %, БСП – 17,91 % ГЕРБ е първа политическа сила в община Сунгурларе ГЕРБ печели Средец с голяма преднина Паралелното преброяване: Слави е втора политическа сила, ВМРО мина на косъм 4-те процента ГЕРБ изпревари БСП в Карнобат ВМРО започна да пада под бариерата, следващият парламент може да е без националисти Категорична победа за ДПС в Руен На 30 % в Несебър: ГЕРБ с убедителна преднина пред БСП Бойко Борисов: Предлагам мир, да сложим експертите и да направим усилия, за да излезем от пандемията Убедителна победа за ГЕРБ в Камено Председателят на РИК-Бургас Елка Стоянова пое лична отговорност: Сама обработи протоколите от ковид-сектора  ДПС: Българските избиратели гласуваха за промяната, ние също заложихме на нея ГЕРБ спечелиха в община Малко Търново Любен Дилов: При толкова много победители, трябва ли коалиция ГЕРБ-СДС да напомня, че печели изборите за 14-ти път Кои партии не се добраха до Народното събрание, но ще взимат субсидии „Маркет линкс“: „Има такъв народ“ е втора политическа сила в Бургас Първо във Флагман.бг! Кои са новите депутати от Бургаска област, засега Слави Трифонов: Днес победителите сте Вие, промяната е неизбежна! При 30 % обработени протоколи: БСП води пред ГЕРБ в Карнобат БСП: Няма да коментираме резултати тази вечер! Първите резултати в Бургас дойдоха от затвора. Слави е победител! Заместник на Слави: Коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и Шкембе войвода няма да правим (обновена) Първо във Флагман: Как ще са разпределени силите в новия парламент и какви са вариантите за правителство Картите са раздадени! ГЕРБ спечели изборите, но ще има ли с кого да направи правителството
виж още
скрий
08 Април 2021, Четвъртък, 11:21 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Разпределението по системата Хеър-Нимайер може да поднесе сериозна изненада

 

До края на деня се очаква нова политическа бомба – листата на Живко Табаков „Изправи се! Мутри вън“ е на път да вземе втори мандат от Бургаска област след преразпределението по системата Хеър-Нимайер.

В понеделник вечерта протоколите от вота в Бургас бяха обработени на 100 % от Районната избирателна комисия и изпратени в ЦИК. Буквално на финалната права БСП отмъкна единия мандат от ГЕРБ с 57 гласа, заради най-големия си остатък.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Във всички предизборни щабове бяха убедени, че разпределението е следното – ГЕРБ – 4 мандата, „Има такъв народ“ -3, БСП -3, ДПС -2, „Демократична България“ – 1, „Изправи се! Мутри вън!“ – 1 мандат. 

Данните, които имаше националният предизборен щаб на „Изправи се! Мутри вън!“ обаче показваха, че хората на Живко Табаков са с огромни шансове да вкарат втори човек от Бургас. В случая това е адв.Драгомир Ошавков, който може да се окаже големият щастливец и утре сутринта да се събуди като депутат.

Резултатите трябва да бъдат обявени до края на деня, но колегите от Оффнюз са ангажирали бившия говорител на ЦИК Цветозар Томов да изчисли разпределението на мандатите по многомандатни райони.

"Важно е да се каже, че докато ЦИК не обяви окончателните резултати, всякакви сметки са несигурни. Методът на Хеър-Нимайер е такъв, че дори промяната на един протокол може да промени реда на итерациите и тотално да размести мандатите", предупреждава Цветозар Томов.

Неговите изчисления показват, че „Изправи се! Мутри вън!“ вземат втори мандат в Бургас. Той е убеден в правотата си и очаква до края на деня ЦИК да оповестят решението.

Според изчисленията бургаската листа взема мандата на "Изправи се! Мутри вън!" от Плевен.

Системата Хеър-Нимайер понякога ражда подобни прецеденти, тъй като хората на Табаков ще са с два мандата при около 6 % или 10 хил.гласа подкрепа в Бургас, а Демократична България с 7,34 % или 12 хил.гласа- с 1. С два мандата при 14 % или 24 хил.гласа ще останат БСП.

Както вече писахме "Изправи се! Мутри вън!" записа един от най-добрите си национални резултати в Бургас.

В последните дни името на водача на листата в Бургас Живко Табаков все по-упорито се спряга за министър на туризма, ако се създаде кабинет с участието на „Изправи се! Мутри вън!“. При това положение в парламента ще влезе и третият в листата Здравко Василев от Приморско – победителят от първия сезон на „Биг Брадър“.

Изчисленията, които във вторник бяха направили в щаба на "Изправи се! Мутри вън", показваха, че вкарват втори мандат от Бургас

 




15
Коментара по темата
15.
Ежко
08.04.2021 17:56:44
1
1
Ооооо, Пипи, мноооого има още в туризма за влачене.
Формално и уставно мачкане на конкурентите в бранша, благодарение на няколко подписа и обаждания ....
Като се тръгне от казана з ацаревица, през рет-а-карите и лицензите за категоризация......туроператори и пренасочване на държавни и европари .....
Не са глупави тези, които плащат музиката. Цигуларчето не само ще свири, ами и ще танцува!!!
Майчето вече е само спомен!
14.
Пипи Чорапчето
08.04.2021 14:34:31
2
17
Табаков нали беше и някакъв ВИП;) консултант по туризма на Ангелкова?
Какво постигна - ако някой си спомня за някакви значими постижения, моля да ми каже - не се заяждам, само питам? Че да си правя изводите и какви ще са му постиженията като министър - евентуално;)
13.
Дв
08.04.2021 13:00:51
2
12
Гладна кокошка просо сънува
12.
Марат
08.04.2021 12:59:51
3
20
Едно ще ви кажа. Който познава Ошавков, знае, че човека не е продажник. Не е случайно, че това е на Татяна Дончева човека в Бургас.
11.
БУРГАС
08.04.2021 12:39:19
5
29
Бик Брадър- Здравко депутат. Е га ти държавата....
10.
Ежко
08.04.2021 12:34:09
2
12
Че то от 20 години сме се нагледали на какви ли не "туристи" министри!
Дойдат, па видят какво има за извлачване и беж!
Първият ли ще е, вторият ли?
Поредният въздухар.
9.
*********
08.04.2021 12:21:40
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
До
08.04.2021 12:20:04
1
10
Мечтите са най-хубавото нещо .Ах мечти ,ах мечти ,има такава песен.
7.
осетил се
08.04.2021 11:50:28
6
34
Пичове ! Веселбата ще е голяма. Простотията ''победи''. Излиза така, че само дето сме учили.....Тяхната е лесна ,ами ние .....
6.
Кавал Кунчев
08.04.2021 11:45:17
7
12
Супер. Че си овариме Ошав да го отпразнуваме
5.
Miko
08.04.2021 11:39:46
6
37
Стига сте писали глупости, че Табаков ще е следващия министър на туризма-бранша няма как да го допусне.
4.
113
08.04.2021 11:33:50
7
55
"Изправи се! Ама свършвай вън" заедно с "Има такъв идиот" щели да правят правителство. Боже опази
3.
Ученик
08.04.2021 11:32:16
1
10
А Мария Желязкова кога ще влезе?
2.
Асас
08.04.2021 11:31:55
5
36
Споко ще има предсрочни избори. Превъзбудихтр се доста вече и министри сънувате.
1.
112
08.04.2021 11:26:37
4
72
Живко е точно за министър на туризма! Аз ще съм горд турист, но към други държави, където компетенциите наТабаков като министър не стигат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн.
Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори