×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Найденов става депутат, Ивайло Мирчев влиза от София


Димитър Найденов става депутат, Ивайло Мирчев влиза от София
Дебаркирането на нос Чукалята изстреля Димитър Найденов в националната политика
Тема в развитие
Димитър Найденов става депутат, Ивайло Мирчев влиза от София Кои са отличниците на вота в Бургас „Изправи се! Мутри вън“ с един от най-добрите си резултати в Бургас, водачът Живко Табаков обра преференциите Край на мача! БСП взе мандата на ГЕРБ в Бургас, Жечо Станков остана на косъм от НС Инфарктна вечер в Бургас! БСП отмъква мандата на ГЕРБ с 62 гласа на финалната права Последни данни от ЦИК: ВМРО дърпа нагоре, но остава под бариерата, ГЕРБ - със 75 депутата Край на интригата! ДПС взе мандата на „Демократична България“ в Бургас Към 11:00 часа: Вижте как се разпределят мандатите в Бургаска област ГЕРБ първи и в Поморие, Слави издуха БСП с над 4% разлика При 64 % обработени протоколи в РИК Бургас: Слави твърдо втора политическа сила, "Демократична България" вдига резултата си ГЕРБ печели убедително в община Приморско, Слави е на второ място Над 30 автобуса чакат на Морска гара в Бургас, преброяването се бави 6 партии влизат в новия парламент? Вотът в Бургас към 7 ч: 25,63% за ГЕРБ –СДС, 17,32% за „Има такъв народ”, 13,68% за БСП Първо във Флагман.бг! Кои депутати могат да влязат мажоритарно в 45-ото НС Първи официални резултати за Бургас: ГЕРБ – 25,84 %, Слави – 20,96 %, БСП – 17,91 % ГЕРБ е първа политическа сила в община Сунгурларе ГЕРБ печели Средец с голяма преднина Паралелното преброяване: Слави е втора политическа сила, ВМРО мина на косъм 4-те процента ГЕРБ изпревари БСП в Карнобат ВМРО започна да пада под бариерата, следващият парламент може да е без националисти Категорична победа за ДПС в Руен На 30 % в Несебър: ГЕРБ с убедителна преднина пред БСП Бойко Борисов: Предлагам мир, да сложим експертите и да направим усилия, за да излезем от пандемията Убедителна победа за ГЕРБ в Камено Председателят на РИК-Бургас Елка Стоянова пое лична отговорност: Сама обработи протоколите от ковид-сектора  ДПС: Българските избиратели гласуваха за промяната, ние също заложихме на нея ГЕРБ спечелиха в община Малко Търново Любен Дилов: При толкова много победители, трябва ли коалиция ГЕРБ-СДС да напомня, че печели изборите за 14-ти път Кои партии не се добраха до Народното събрание, но ще взимат субсидии „Маркет линкс“: „Има такъв народ“ е втора политическа сила в Бургас Първо във Флагман.бг! Кои са новите депутати от Бургаска област, засега Слави Трифонов: Днес победителите сте Вие, промяната е неизбежна! При 30 % обработени протоколи: БСП води пред ГЕРБ в Карнобат БСП: Няма да коментираме резултати тази вечер! Първите резултати в Бургас дойдоха от затвора. Слави е победител! Заместник на Слави: Коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и Шкембе войвода няма да правим (обновена) Първо във Флагман: Как ще са разпределени силите в новия парламент и какви са вариантите за правителство Картите са раздадени! ГЕРБ спечели изборите, но ще има ли с кого да направи правителството
виж още
скрий
06 Април 2021, Вторник, 12:31 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Бургаският опозиционер събра сериозна лична подкрепа – 1874 гласа

 

Вторият при  „Демократична България“ в Бургаска област Димитър Найденов ще влезе в парламента на мястото на Ивайло Мирчев, който е избран за депутат и от 24 МИР София, научи Флагман.бг.

Найденов доказа, че заслужава мястото си, след като спечели 1874 преференции, което е изключителен резултат.

„Информацията ви е вярна. Влизам в парламента! Горди сме от постигнатото в Бургас. Много силен резултат, който се дължи на събитията, случили се през лятото. Погледите на цялата страна бяха обърнати към нас, което много повиши разпознаваемостта на мен, на Христо Иванов и Ивайло Мирчев“, каза за Флагман.бг Димитър Найденов.

Припомняме, че той участваше в прословутото дебаркиране край Росенец, където членовете на „Да, България“ влязоха в челен сблъсък с гардовете на НСО, охраняващи летния сарай на Ахмед Доган. 

Найденов посочва, че големият брой преференции, които е получил, го кара да усеща преди всичко отговорност, за да защити доверието на избирателите си.

Той счита, че ще бъде най-полезен в комисията по правни въпроси и в тази по околна среда и водите.

„Заявил съм особено желание да участвам активно по няколко направления – съдебна реформа и борбата с корупция. Корупцията е това, което прояжда общественото ни, спира инвестиционния процес и ограничава възможността за откриване на нови и по-добре платени работни места. Поставил съм акцент и върху електронното управление. Имаме похарчени над 2 млр.лева, а сме сред най-слабо развитите. Естония е инвестипала само 50 млн.евро, а е най-електронно управляваната държава в Европа“, заяви Найденов.

Димитър Найденов е на 51 години. Завършил е средно специално в училището по морски и океански риболов, а след това право в Бургаския свободен университет. Развива успешен бизнес в сферата на ресторантьорството от 90-те години. Собственик е на популярната верига „Инканто“, на „Караоке бара“ и още няколко заведения в Бургас. Семеен, с две деца.

На негово място в Общинския съвет на Бургас ще влезе Радостина Ценова от "Зеленото движение", която изпревари по преференции съпартийката си Даниела Божинова. 

 




Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
29
Коментара по темата
29.
До 26 гумения цървул
07.04.2021 06:48:52
1
0
Какво си са запенил бе червен супол Като е център дясно какво се е наредил до руските партии Галева и другите отрепки Тръгнал срещу прокурора да защитава черепа онзи клошар Банев от приятели на Русия и крадеца на секретни данни от летището До вчера ближеше г. за на Боко сега си нврял големия нос в мъдрите на Кауня А за Маджо всичко се случи на живо не е като една снимка на чекмедже и Христо се хилеше като малоумен циганин Аз не съм на 25 и не слушам чалга Анадъм
28.
do арменчето
06.04.2021 19:07:42
0
1
Кой знае каква шматка си,седнал да нарежда дървото.
27.
do N 10
06.04.2021 19:03:22
0
4
Извинете вие идиот ли сте?Какво трябва да е работил някой че да влезе в парламента,всеки може да влезе в парламента,друг е въпроса какво ще свърши там.Роналд Рейгън е бил артист но е един от най- великите американски президенти на всички времена.
26.
до N 6 маджо
06.04.2021 18:54:19
2
3
N 6 -ей цървул...каква ичкия,Димитър не пие алкохол никога не е пиел нито пуши цигари,относно партията ДБ къде стояла...ти чувал ли си за уикипедеия сельо,или само натискаш по едно копче на компа за пускане и спиране-ДБ е позиционирана ,,център ДЯСНО,,дано нещо ти влезе в чутурата,относно опорката с маджо,вече се изтърка,за маджо по добре питай Буци тиквата.
25.
Бургазлия
06.04.2021 18:15:01
2
7
Чакай чакай. Техните са били м-у 1984-1989 год дипломати в Москва . Тогава да работиш в МВнР и било равносилно на това да си служител на Външно Разузнаване към ДС? В Москва ?! Шпионирали сме руснаците ? Ти чуваш ли се лек?! А сестра му е служителка на ДС и следи за бунтари във факултета по история ?!Хахахахахах сигурно Чоролеев и плаща заплатата и докладва на Маджо. ...и един мармот ...шоколадът ...станиол
24.
до 23 пи4
06.04.2021 17:34:51
4
5
Пак ''уекичко ''се измъкващ по тъч линията и НЕ четеш-Родители работели ДИПЛОМАТИ в МОСКВА цели 6години .Ти как си представяш м-у 1984-1989 год да си дипломат да работиш в МВнР и да не си служител на Външно Разузнаване което е под контрол на 1главно ДС сиреч ПГУ ДС .Питай Христо живял ли е по СОЦа 6год в МОСКВА или ДА
Сестрата на Иванов е преподавателка в СУ ''К.Охридски'' История и щатна ДСслужителка работи от години по линия направление активни и будни младежи студенти с радикални виждания и разбирания сиреч УХО слухти за революционери бъдещи водачи на студентски движения и АНТИдържавни идеологии
23.
До 22
06.04.2021 17:17:11
2
6
Пич това за Христо Иванов от уикипедия ли го прочете? Ако забелязваш за разлика от други видни държавници Хр. Иванов не крие ,че родителите му са били членове на БКП. То не е тайна. Колкото до връзките му с агентурата и предвид това, че е 74-ти набор. Да кажем , че имам известни съмнения.
Уникална справка иначе. Можеш ли да я подкрепиш с документи ?
И главен въпрос. Маджо и Доган може би са хора на ДС, вероятно и имат нещо общо и до днес.
Ама с кой от настоящият ни политически елит има пряка и доказана връзка Маджо, особено през годините на прехода ? Сори пич ама не мен ми се струва ,че човекът на Маджо 11 години не е излизал от парламента .
22.
до 17
06.04.2021 16:48:55
6
6
Д.Найденов зад гърба му парата на Чоролеев -1главно ДС известно като ПГУ ДС
Христо Иванов(син на щатни ПГУ ДС служители,работели в дипломатическото представителство в бг посолство МОСКВА,Христо Иванов е живял цели 6 години в бг посолство в МОСКВА като младеж ) зад гърба му ''софлира'' Маджо - човек на 1главно ДС известно като ПГУ ДС
Ахмед Исмаил Ахмет-ДОГАН агент 'Сава'' от 6 главно на ДС
Сиреч 1во срещу 6то на ДС
Сиреч постановки за шарани имитираме АНТИдоган АНТИдпс дейност за да натрупаме точки ,бонуси и позитив пред ШАРАНИТЕ преди изборите като Демократична България
Сега разбираш ли кой с-у кои се изправя
21.
hahahahaha
06.04.2021 15:54:46
5
7
тоя е рядко тъп и противен... и от сто километра му личи, че е най-долен мошеник...повръща ми се само като го гледам
20.
До 18
06.04.2021 15:44:55
2
5
Ти си събери малкото мозък и отговори на въпроса ми! Имаш ли топки да направиш нещо подобно в мизерния си живот???
19.
Един от многото като теб
06.04.2021 14:48:07
8
20
Браво, Димитър Найденов! Сега ще чуеш за себе си много небивалици от хора, които по принцип си дрънкат "за спорта". Аз се радвам и съм доволен,че хора като теб влизат в политиката- свежи, смислени, идейни,емоционални и последователни! Успех! Няма да е лесно,но кой е казал,че ще е такова!
18.
До 17
06.04.2021 14:42:37
6
8
Сега си прибери езика че ще го настъпиш
17.
Кой от вас.....
06.04.2021 14:34:44
10
15
Кай от вас има смелост да се изправи срещу интересите на могъщия гн Доган?
Респект за смелоста на хората ,коитомагат да го направят!
Респект за Димитър Найденов!
16.
До 13
06.04.2021 14:29:32
3
8
Точно в този момент ще му е трудно да почерпи Доставчика му цар Киро умря Дъщеря му ще поеме дистрибуцията но трябва да излезе от затвора Но цар Киро винаги е продавал чиста оригинална ракия с бандерол и сертификат от най високо качество
15.
Аз
06.04.2021 14:13:17
3
10
Майкооо,баси парламента се заформя,Митьо депУтатин.
14.
Осведомен
06.04.2021 14:09:30
7
1
Не пишете глупости. Информацията ви е фалшива. Найденов не влиза в парламента. Следете си информацията, "журналисти".
13.
Гражданина
06.04.2021 14:07:14
5
11
Хайде Мите сега искам да снъбдяваш парламента със фълшивия си алкохол от заведенията белким ги изтровиш всички ама и ти да си кусаш
12.
Анонимен
06.04.2021 13:47:31
9
21
Това че Чоролеев и Найденов, Христо Иванов са хора на Маджо и ДС също ли го научихте от новинарските сайтове на Пеевски? Като тия двамата са хора на Маджо защо Бойко му даде всичките плажове в България? От всички хора на Маджо само Маджо явно е напред от ГЕРБ, а останалите ги тъпче властта . Доц. Кристиан Таков и той ли беше човек на Маджо? Найденов може да е всякакъв ама поне има бизнес преди да влезе в политиката и е работил по въпроса, за разлика от целият предишен парламент.
11.
Арменчето
06.04.2021 13:30:22
3
17
Майко мила, дървото депутат!!!! До де я докарахме. Ай поне пусне аванта безплатен вход на караокетУ...
10.
?
06.04.2021 13:25:07
3
13
Какво е работил този човек, каква професия има? Аз знам, че е бил собственик на дискотеки, а това какво общо има с политиката?!
9.
Гунчо
06.04.2021 13:23:58
5
15
Забелязвам,че през цялата кампания пеевските сайтове пюеха яростно само Христо Иванов и ДБ.Правете си изводите.
8.
до 6
06.04.2021 13:23:53
5
13
Близо си направо ''горещо''Димитър Найденов=Сава Чоролеев (ПГУ ДС)
7.
*********
06.04.2021 13:23:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Маджо
06.04.2021 13:18:47
9
12
Този джентълмен маи е прекалил с ичкията Някои може ли да ми каже тази партия къде стои в ляво или дясно Знам че е проект на Маджо
5.
веган
06.04.2021 13:07:37
7
11
а защо не в министерството на културата? много ще му приляга да се занимава с развитието на киното и театъра. Той самият си призна, че сценката, която организираха на сарая, се е харесала на българите...
4.
риган
06.04.2021 12:53:45
2
24
колко години юридически стаж притежава, че иска да е в правната комисия?
3.
Фанима Закура до Ити Мафани
06.04.2021 12:47:22
4
0
Ако държиш да пипнеш - заповядай!
2.
Ити Мафани
06.04.2021 12:42:12
4
4
Да ти помогна?
1.
Фанима Закура
06.04.2021 12:38:33
7
8
Местя!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори