×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! Кои са новите депутати от Бургаска област, засега


Първо във Флагман.бг! Кои са новите депутати от Бургаска област, засега
Избирателната активност в Бургас днес бе около 43 %, ГЕРБ печели убедително в региона
Тема в развитие
Димитър Найденов става депутат, Ивайло Мирчев влиза от София Кои са отличниците на вота в Бургас „Изправи се! Мутри вън“ с един от най-добрите си резултати в Бургас, водачът Живко Табаков обра преференциите Край на мача! БСП взе мандата на ГЕРБ в Бургас, Жечо Станков остана на косъм от НС Инфарктна вечер в Бургас! БСП отмъква мандата на ГЕРБ с 62 гласа на финалната права Последни данни от ЦИК: ВМРО дърпа нагоре, но остава под бариерата, ГЕРБ - със 75 депутата Край на интригата! ДПС взе мандата на „Демократична България“ в Бургас Към 11:00 часа: Вижте как се разпределят мандатите в Бургаска област ГЕРБ първи и в Поморие, Слави издуха БСП с над 4% разлика При 64 % обработени протоколи в РИК Бургас: Слави твърдо втора политическа сила, "Демократична България" вдига резултата си ГЕРБ печели убедително в община Приморско, Слави е на второ място Над 30 автобуса чакат на Морска гара в Бургас, преброяването се бави 6 партии влизат в новия парламент? Вотът в Бургас към 7 ч: 25,63% за ГЕРБ –СДС, 17,32% за „Има такъв народ”, 13,68% за БСП Първо във Флагман.бг! Кои депутати могат да влязат мажоритарно в 45-ото НС Първи официални резултати за Бургас: ГЕРБ – 25,84 %, Слави – 20,96 %, БСП – 17,91 % ГЕРБ е първа политическа сила в община Сунгурларе ГЕРБ печели Средец с голяма преднина Паралелното преброяване: Слави е втора политическа сила, ВМРО мина на косъм 4-те процента ГЕРБ изпревари БСП в Карнобат ВМРО започна да пада под бариерата, следващият парламент може да е без националисти Категорична победа за ДПС в Руен На 30 % в Несебър: ГЕРБ с убедителна преднина пред БСП Бойко Борисов: Предлагам мир, да сложим експертите и да направим усилия, за да излезем от пандемията Убедителна победа за ГЕРБ в Камено Председателят на РИК-Бургас Елка Стоянова пое лична отговорност: Сама обработи протоколите от ковид-сектора  ДПС: Българските избиратели гласуваха за промяната, ние също заложихме на нея ГЕРБ спечелиха в община Малко Търново Любен Дилов: При толкова много победители, трябва ли коалиция ГЕРБ-СДС да напомня, че печели изборите за 14-ти път Кои партии не се добраха до Народното събрание, но ще взимат субсидии „Маркет линкс“: „Има такъв народ“ е втора политическа сила в Бургас Първо във Флагман.бг! Кои са новите депутати от Бургаска област, засега Слави Трифонов: Днес победителите сте Вие, промяната е неизбежна! При 30 % обработени протоколи: БСП води пред ГЕРБ в Карнобат БСП: Няма да коментираме резултати тази вечер! Първите резултати в Бургас дойдоха от затвора. Слави е победител! Заместник на Слави: Коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и Шкембе войвода няма да правим (обновена) Първо във Флагман: Как ще са разпределени силите в новия парламент и какви са вариантите за правителство Картите са раздадени! ГЕРБ спечели изборите, но ще има ли с кого да направи правителството
виж още
скрий
04 Април 2021, Неделя, 21:26 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Данните са при 15 % обработени протоколи от два партийни щаба

 

ГЕРБ ще вкара със сигурност 4 и е на ръба да достигне до 5 депутати от Бургас в 45-ото Народно събрание, "Има такъв народ" - 2, БСП – 2,  ДПС -2 (сигурен е един, но се очаква до утре процентът на централно ниво да се повиши), „Демократична България“ – 1, ВМРО – 1 и „Изправи се! Мутри вън!“ – 1. Това показват данните от паралелното преброяване на два партиини щаба, с които Флагман.бг разполага.

До този момент са обработени 15 % от протоколите.

Ако тенденцията не се промени драстично, депутати от ГЕРБ ще станат: Любен Дилов-син, Ивелина Василева, Деница Николова, Димитър Бойчев и Галя Желязкова. Възможни са размествания в тази петица, тъй като за своя имидж работиха мажоритарно зам.-министърът по енергетиката Жечо Станков, областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев, журналистът Веселин Пренеров, както и Галя Желязкова. Те използваха усилено медиите и социалните мрежи. Другият, който работи - при нова на реален терен и без медиен шум, бе Румен Желев, който е след първата десетка в листата. ГЕРБ в Бургаско със сигурност ще има по-висок процент, отколкото е средният за партията в страната. Така е при всички досегашни избори - парламентарни и местни. 

От БСП в парламента отиват инж.Петър Кънев и проф.Юлия Йоргова. За тях е сигурно.

От ДПС – Севил Али и Ешереф Ешереф. Вторият от ДПС обаче е под въпрос и това ще зависи най-вече от преброяването на гласовете от Турция и преразпределянето на мандатите на отпадналите от класациите партии и коалиции.

Два сигурни мандата от Бургас печели „Има такъв народ“. В парламента със сигурност влизат сценаристът Ивайло Вълчев и дипломатът, експерт по международна сигурност Димитър Гърдев.

Не подлежи на съмнения и мандатът на „Демократична България“. Водачът Иво Мирчев поведе бунта в Росенец миналото лято. Втори след него е популярният опозиционер на ГЕРБ на местно ниво Димитър Найденов, който също се потруди много за добрия резултат на коалицията. Очаква се Мирчев да реши дали да се възползва от третото място в 24-ти МИР София (където ДБ има много силен резултат) и ще направи жест към Димитър Найденов да влезе в парламента.

Водачът на ВМРО Ангел Джамбазки със сигурност ще отстъпи мястото си в листата на следващия и ще остане в европарламента. Втори е Георги Манев - национален лидер на ПП СЕК, но не е ясно дали силната мажоритарна кампания на местния лидер на ВМРО Георги Дракалиев, няма да му осигури достатъчно гласове, за да го измести от тази позиция. Не са за подценяване и възможностите на самия Георги Манев, който 15 години е неизменна част от бургаската политика и знае как се печелят избори.  

Последният 14-ти мандат от Бургас отива при „Изправи се! Мутри вън!“. Живко Табаков е сигурен за парламента, а не е изключено той да влезе и в изпълнителната власт – министър на туризма. При това положение в НС отива вторият адв.Димитър Ошавков от Айтос или Здравко Василев от Приморско, който проведе силна кампания. Ако коалицията на Мая Манолова участва в бъдещото управление, е сигурно, че Табаков ще оглави Министерството на туризма.

Предвид ниската избирателна активност, за да се задейства преференциален вот в листата на ГЕРБ се искаха около 3 хил.гласа, докато за останалите са достатъчни 1500-2000. Тези нива бяха реални постижими, за да се получат изненади при разпределение на мандати на вътрешно ниво.




Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
74
Коментара по темата
74.
Бургазлийка
05.04.2021 22:48:46
2
10
Поздравления за избора Ви българи!
Искам да се обърна с една препоръка към новото правителство. Обърнете внимание на полицейщината в нашата държава.Не знам колко точно пари се харчат от бюджета за поддръжка на цялата тази организация, но аз лично мисля, че са прекалено много на глава от населението. Едва ли има толкова много пари, за да се отделят за 5-6 вида полиция. Имам чувството, че са през 200 метра. Ужас! Не разбирам от кой ни пазят. По скоро стресират и потискат населението постоянно. На ББ това му беше целта, но е време да се сложи край!
73.
*********
05.04.2021 18:42:39
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
72.
?
05.04.2021 10:29:18
0
15
Забелязвате ли каква е тенденцията, за да те изберат в парламента? Няма нужда да имаш висше образование, достатъчно е да си бил сервитьор, шоумен, собственик на дискотеки или хотели и да имаш подходящите хора зад гърба си. Ако ли пък имаш висше, то ще е от някоя специална паралелка измислена точно за такива случаи.
71.
зрител
05.04.2021 07:07:10
0
16
ВМРО заслужават да са аут за доста дълго време, уядоха се и изнагляха. Да служат за пример на новите в парламента, какво може да им се случи и на тях.
70.
Student Alex
05.04.2021 07:04:07
1
14
За мен макар и добрия резултат на Слави Трифонов най-голямата изненада си остава резултата на БСП.
Мисля си, че настъпва смяна на поколенията, където БСП просто не върви сред младите, а електоратът им, който е на възраст, намалява по естествени причини.
69.
Иван Димов
05.04.2021 06:33:29
4
16
Много силен чужбински вот.
Голяма активност.
Адмирации, сънародници зад граница!
68.
Ужас
05.04.2021 00:41:11
1
13
ГЕРБ се радвали на 18 % в Бургас, хаха та това е по-малко от 1/5 от гласувалите и 1/10 от хората с право на глас, за какво говорим изопщо.
67.
drajev
04.04.2021 23:46:01
3
1
Дражев
спри писането
имаме ти ip adresa
66.
наблюдателен
04.04.2021 23:41:38
1
18
Като пресметнеш 18 % за ГЕРБ в област Бургас, това е само твърдото ядро и администрацията по общини. Явно не искат избирателите само безплатно саниране, смяна на осветление, нови пътища, а смяна на модела на управление. Ако местните избори бяха сега , 18% , ГЕРБ, 15% за Слави, 12.5 % за БСП, ДБ 8% , Възраждане 7% , ВМРО 4% за областта, нямаше да им е комфортно на кметовете от ГЕРБ, а и няма да е изненада някои от тях да не вземат още един мандат.
65.
Гевренова
04.04.2021 23:38:19
20
10
Г-н Валери Симеонов, моля Ви направете нещо, искаме да сте в парламента!
64.
БОКО , чао МУТРО !
04.04.2021 23:17:26
3
11
При 75% паралелно преброяване протоколите ( Галъп ) първи Герб-СДС 25.1%, втори ИТН 16.2%, трети БСП 15.6%, четвърти ДПС 12%, пети ДБ 9.6% и шести ИзМВ 6.2. ВМРО са с 3.7 % и под бариерата от 4%, партията на Черепа е с 3.2%, Възраждане с 2.3% , Марешки и Симеонов 2.2%.
63.
истината
04.04.2021 23:00:15
9
19
Браво „Демократична България“ ! Вие сте интелигентните политици на България! Има надежда за България. Народът се разбуди.
62.
Batman
04.04.2021 22:49:40
5
1
До 60 роба си заслужава камшика, ти си за 2 банана отпред и отзад
61.
На път къ затвора,
04.04.2021 22:47:17
0
12
Минавам само да питам "аресва ли ви пъта"
60.
до 52
04.04.2021 22:42:53
1
7
Е, сега имаш банани - ври си ги в отверстието с дръжките напред.
59.
ками
04.04.2021 22:42:02
13
32
Г-н Президент, сега сте вие на ход! Народът е с вас и ви вярва! Очакваме от вас качествено служебно правителство и най-после честни избори! Дано!
58.
Batman
04.04.2021 22:40:20
7
4
Кикики8 това беше за Милена 48 , но ако си мислиш приятелю Румен Радев не е с бсп а с мая манолова , трол си ти
57.
От Чикаго с поздрав
04.04.2021 22:39:08
3
27
Не знам как ги смятате тия мандати, ама ми се виждат нереални. На предишните парламентарни избори ГЕРБ спечели близо 36% от гласовете в Бургаски район и шест места. Сега при два пъти по малко проценти пет били на ръба. Е това ако не са сънища. Тука имаме още доста време за гласуване и очаквайте резултаите за ГЕРБ да спаднат още !
56.
Юрист
04.04.2021 22:36:28
13
3
Загуба на ГЕРБ???
Мислене, което започва от общо положение или хипотеза и се отнася до възможностите за достигане на конкретно логическо заключение, което тук НАПЪЛНО ЛИПСВА!!!!!
Браво, минаваш в по-горе клас!!!
55.
ккио8
04.04.2021 22:34:34
7
11
до 51 Batman

Какъв Румен Радев те гони пък тебе бе, гласуваме за Парламент, не за Президент. Сбъркал си статията за плюене, трол платен.
54.
daniel
04.04.2021 22:33:51
3
18
наистина Румен Радев носи голяма отговорност за бъдещото служебно правителство, което ще организира следващите избори след няколко месеца! Трябва да се подберат честни и кадърни министри, които да не позволят фалшифициране на изборите у купуването на гласове от страна на ГЕРБ и ДПС!

Ако има честни избори Бойко е трети, а след това отива директно в затвора! Където и му е мястото!
53.
Валерко, на кого ни оставяш?
04.04.2021 22:33:29
0
11
А Валерко да не изпущи трена?
52.
Batman
04.04.2021 22:31:40
31
10
Румен Радев е сложен от Кгб ,вие помните ли как сънуваме банани и чакахме за жигули по 20 години , същите хора налагат Радев
51.
Ivanova
04.04.2021 22:30:56
4
27
Признавам си, че дори и аз съм изненадана от загубата на ГЕРБ, и от разгромяващия им резултат. Такъв шамар зашлевиха хората на Баце, че ако има поне малко доблест, сам би се оттеглил. Да, ама не, нищо чудно да го приеме като потупване по рамото. Началото на края не, то беше поставено отдавна. По-скоро историята на една предизвестена смърт.
50.
хмхм
04.04.2021 22:30:49
1
11
Какъв мандат да е взел, като в момента кара първия си такъв, спечелен с размазваща преднина в апогея на ГЕРБерастията преди 4 години?
49.
Юрист
04.04.2021 22:27:47
12
1
А, "истинският" генерал, взе ли мандат? Ако да, извинявам се, не следя губещи формации, та да ми отговориш......колко??????
48.
Милена
04.04.2021 22:25:16
21
28
Браво на истинския генерал- Румен Радев! Единственият истински и честен човек горе сред оная пасмина!
Пожелавам му да състави едно качествено служебно правителство, което да организира честни избори, които ГЕРБ да не може да фалшифицира!
47.
в-к''Капитал''
04.04.2021 22:21:17
0
32
2013 Деница Николова уволнена от министър на регионалното развитие Десислава Терзиева за НЕкадърност
Деница Николова сега ще става депутат ГЕРБ
46.
Юрист
04.04.2021 22:20:41
39
12
Няма да има предсрочни избори.
Истината е тази, която се знаеше от всички, ГЕНЕРАЛА спечели!!!!!
Оставете фенските ни пристрастия.
Лично аз, съм доволен от управлението му- и не съм държавен служител. ВИЕ не сте ли по- добре???
От мои наблюдения, държавната администрация стана много по-гъвкава в полза на гражданите, а съдебната система в пъти по организирана.
Много по-бързо постановени и по качествени съдебни актове.

п.п.Това не се отнася за административните дела (ревизиите)!!!!
45.
jeko
04.04.2021 22:20:29
0
24
Тия ВМРО са фурнаджийски лопати. Помня им големите приказки на миналите парламентарни избори. Видяхме ги как се извъртяха.
44.
асен
04.04.2021 22:19:57
1
38
Вярно заплатите в Бургас не са 700-800 лв.
Познавам доста хора, които вземат минималната заплата...в най-добрия град за живеене! Да благодарим на ГЕРБ!
43.
кйий
04.04.2021 22:18:10
1
16
Симпатизантите на дпс какво ги мотивира да гласуват не знам, неговия водач в сянка е символ на наглостта, беззаконието и корупцията. Браво на Движение България, че разкри през лятото част от машинациите им за лично облагодетелстване в Росенец.
42.
хмхм
04.04.2021 22:17:26
3
4
Защо тролове от всякакви мутации системно обиждат българите? Като цяло, а и по региони...
41.
до 40
04.04.2021 22:16:57
1
19
по скоро си йорист с БСУ диплома
40.
Юрист
04.04.2021 22:15:32
38
6
Айде по-леко с тези заплати от 7-800лв.
Айде, никой да не взима този минимум.
В града, средната заплата е около 1200 лева (чисто)!!!!
Стига с този мит, че заплатите са 700 лева.
39.
петко
04.04.2021 22:12:42
7
34
Браво на бургазлии!
За пореден път показаха колко им е акъла!
Харесва им децата им да бягат в чужбина, харесва им да работят за 700-800 лв, харесва им да им строят празни спортни зали за стотици милиони левове, окрадени от ГЕРБ!
Браво на бургазлии! Заслужавате си Бургас да е най-изостаналия икономически град в Южна България!
38.
Юрист
04.04.2021 22:11:51
6
3
Честито, Живак!!!!
37.
Часът на истината
04.04.2021 22:11:51
0
15
Бургазлии удариха звучен шамар за свършените уйдурми на бургаските депутати за целия им мандат! Радвам се, че поне Любен Дилов е вътре! Позор!
36.
Ачката
04.04.2021 22:08:44
33
16
Борисов ви строи скапаната и изоставена държава на ново, а вие си мислите че ви краде?? Ето ви Слави, Мая и Пинокио. Те няма да ви крадат, сигурно....
35.
Чичо Калчо
04.04.2021 22:03:57
40
10
Трябваше да гласувате за Валери Симеонов и Веселин Марешки!!! На ви сега евтин бензин и безплатни лекарства - край! Ще съжаляваме всички за това! Няма да има и ограда на границата - чака ни водопад от емигранти. Загурбихте истинските патриоти и жяла България ще си плати за това!
34.
Batman
04.04.2021 22:00:22
5
27
Абе хора който и да е от тея няма да се оправим . Мая на 4 години се осира и пак се гласува за нея , бсп на всеки 8 години фалирва държавата , дпс са комисионните депутати а герб и Бойко с Шиши окрадоха държавата и взеха фирмите на хората
33.
sabotirvat
04.04.2021 22:00:17
1
7
izborite v london ne ni osigurqvat dostatachno sekcii
32.
калинка
04.04.2021 22:00:16
3
22
ГЕРБ се самопростреляха с тоя палячо...Бареков щеше да е по-добре
31.
Жеката
04.04.2021 21:59:01
30
20
Ако промяната ви се състои в това, да дойде куцо и сакато на власт, само и само да не е ГЕРБ, значи положението е много зле. Борисов е този, на който му пука за България, Слави си има имението и милионите останали му от СИК и ВИС. А както знаете, сития на гладните българи не вярва.
30.
Бург
04.04.2021 21:56:45
44
19
С ГЕРБ Напред Кмета Николов и Премиера Б .Борисов..Аут на червените идиоти = Радев !!!
29.
Мутри с мутри
04.04.2021 21:53:43
0
65
Ще добавя коментара си пак, защото беше премахнат. Ако Живко Табаков стане министър на Туризна, това означава, че този отрасъл трябва да се закрие. Табаков е некомпетентен и това пролича от периода му като съветник на Ангелкова. Кое от тези твърдения не е вярно?
28.
Emi
04.04.2021 21:53:43
21
38
Съжалявам за България. С хора като Слави и Мановола във парламента, ще започнат трудни и тежки времена за милата ни държава. Благодаря на гласували за тях тролове!
27.
*********
04.04.2021 21:51:17
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Питащ
04.04.2021 21:49:06
2
47
По билбордовете имаше едно тъмнокожо човече и един аптекар.Ко стана с тях? За един приятел питам.
25.
Честито Герб
04.04.2021 21:49:03
45
21
Бургас Празнувай Победата .. Герб и Борисов ;)...Всичко друго е Талаш видя се
24.
*********
04.04.2021 21:48:38
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
Хахахаха
04.04.2021 21:48:21
1
33
Ае ко стана с обединени идиоти?
22.
????????????
04.04.2021 21:46:51
0
31
А КЪДЕ Е ВАЛЕРИ :)
21.
дилбер Танас
04.04.2021 21:46:35
2
27
абе,верно ли на Билата свършили МАКАРОНИТЕ


ПАТРЕОТЕТО щели да гледат през дупките ,ко се виждало , вика един воеводата
20.
Министър на туризма?!?!?!???
04.04.2021 21:45:42
3
20
Хахахахахахахаха
19.
кйий
04.04.2021 21:45:12
5
39
Слави е като Борисов, някой трябва да говори вместо него или да му пише речта, нисък интелект. Дано край него има умни хора.
18.
ПОБЕДА
04.04.2021 21:45:10
33
10
ГЕРБ .. Силния и Единствен Фактор в Днешната Политика =Модерен и Проспериращ Град !!!!...Въпроса
17.
*********
04.04.2021 21:44:09
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
аз
04.04.2021 21:43:34
4
7
И от ДПС депутата е Севим Али, а не Севил Али.
15.
abra
04.04.2021 21:42:28
4
25
Направо Рачков да се кандидатира за следващите избори. Поне ще ни е смешно през кампанията.
То на коментаторите им е гротескно да говорят за г- н Трифонов.
14.
Питанчо
04.04.2021 21:41:32
2
43
Ае ко стаа с валерката уе маняции, той е олицетворение на израза :Дай на глупака власт и му гледай сеира!!!
13.
морски
04.04.2021 21:41:17
10
31
Скучно ми е да споря с привърженици на ГЕРБ, след като им е трудно да схванат, че като гласуват за едни и същи няма нищо да се промени... и така си мрънкат и гласуват за ББ всеки път.
За мен това е интелектуален мързел
12.
Бургазлия
04.04.2021 21:40:10
1
39
Тая гладна въшка ли ще става министър ве?
Първи април беше преди 3 дни. Я малко по-сериозно.
11.
уууууууу
04.04.2021 21:39:36
2
27
Аз пък се чудя кой още гласува за партията на Доган и Пеевски, малоумни ли са тези хора.
10.
""прост народ слаба държава""
04.04.2021 21:35:19
45
24
ПРОСТИ БУРГАЗЛИИ /странджански качури от МЕДЕН КУРНЕК МАСОВО ГЛАСУВАЛИ ЗА ОЧИЛАТИЯ ГРОБАРСКИ ХИТРЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!///ЗАПАДАЩ БУРГАС !!!!!!!!!!!!!МРЕТЕ ОТТ ГЛАД ""БАТКИ""ХАХА
9.
истината
04.04.2021 21:34:06
12
20
Браво Движение България! Вие сте интелигентните политици на България! Има надежда за България. Народът се разбуди.
8.
Пурко
04.04.2021 21:32:08
2
15
Язък,за тоя ПРИМОРЧАНН, който се "оака" пред цяла България с участието си в Баш Брадър и ся не мое влезат у ВЛАСТТА!
АМА ТО НЕ БЯАА ЛЮБОВНИ ПИСМА ДО АПИ,С УЧАСТИЕТО НА СТАРИ ЕРГЕНИ КЮПРИЙСКИ С ЖЪЛТО НА УСТАТА,ТО НЕ БЯХА ИЗЛАГАЦИИ ПО НОВА ТВ..и прочие.
Кучаата си лаят, керванът си върви...
Марш Приморчани към хотелите от Соца с пристроени нужници и кюмбетата...
7.
//
04.04.2021 21:31:08
10
73
Бухахаха, Живко Табаков министър на туризЪма. Слави още малко премиер. Закривай тази територия!
6.
Абе Флагман
04.04.2021 21:29:43
4
38
Вие телевизия не гледате ли? Как ГЕРБ ще имат висок процен, тук имат най-ниския процент от всички големи градове в страната!
Мутрите в Бургас ще си останат вън. Ще му се на Табаков да е депутат, но и тук трябва да мине 4%, а не само национално..
5.
*********
04.04.2021 21:28:44
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
И ако
04.04.2021 21:25:53
2
36
Трябва да сме точни - двама от Бургас. Щото нито Дилов-син, нито Деница Николова са от Бургас.
3.
петко
04.04.2021 21:25:16
15
69
Браво на бургазлии!
За пореден път показаха колко им е акъла!
Харесва им децата им да бягат в чужбина, харесва им да работят за 700-800 лв, харесва им да им строят празни спортни зали за стотици милиони левове, окрадени от ГЕРБ!
Браво на бургазлии! Заслужавате си Бургас да е най-изостаналия икономически град в Южна България!
2.
No
04.04.2021 21:24:08
7
38
Няма да са 5. 4 ГЕРБ, 3 - ИТН, 2 БСП, 2 ДПС, останалите - по 1.
ГЕРБ в Бургас са тотално губещи. 18%. Вижте в другите градове - около 23-25. Ама с Любен Дилов - толкоз. И "витрината на ГЕРБ" не помогна. Идат мрачни времена за тях.
1.
No
04.04.2021 21:23:59
8
43
Няма да са 5. 4 ГЕРБ, 3 - ИТН, 2 БСП, 2 ДПС, останалите - по 1.
ГЕРБ в Бургас са тотално губещи. 18%. Вижте в другите градове - около 23-25. Ама с Любен Дилов - толкоз. И "витрината на ГЕРБ" не помогна. Идат мрачни времена за тях.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори