×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пазвантов сe усъмнил дали може да разрушава дюните, Нончев му дал зелена светлина, били негови


Пазвантов сe усъмнил дали може да разрушава дюните, Нончев му дал зелена светлина, били негови
Любомир Петров(вляво) е категоричен, че на Иван Нончев(горе вдясно) и Манол Пазвантов няма да им се размине
Тема в развитие
Областният водач на ГЕРБ иска „цялата строгост на закона” за заравнената дюна: Абсолютно криминален акт е! Ако прокуратурата не осъди Нончев и Пазвантов, държавата ще ги кара да възстановят дюните на „Смокиня” Министър Ангелкова: Вандализъм е да се рушат дюни, благодаря на институциите за добрата координация Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО) Пазвантов сe усъмнил дали може да разрушава дюните, Нончев му дал зелена светлина, били негови След разораването на дюните: Бургаският бизнесмен Иван Нончев на свобода срещу 10 хил.лева, Манол Пазвантов - 2 хил.лева НА ЖИВО: Започна извънредният брифиниг на прокуратурата за скандала с дюните Ето го бургазлията Иван Нончев, задържан заради скандала с унищожените дюни Правят нова проверка на унищожените дюни на къмпинг "Смокиня" Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в дюни скандала на "Смокини". Има кметски племенник Трима са арестувани за унищожената дюна до къмпинг „Смокиня” (ВИДЕО) Прокуратурата в Бургас се самосезира за унищожените дюни на къмпинг „Смокиня” Издриват Миро от София, който заличи дюна, за да си разкрие лична панорама към морето на Смокини (ВИДЕО/СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Вижте кой и защо разора дюната на к-г Смокиня Унищожиха дюните край Смокиня, Министерството на туризма започва проверка (СНИМКИ)
виж още
скрий
14 Януари 2019, Понеделник, 13:38 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Не приемаме оправдания, че не е знаел, багерът е влязъл от място, където е имало табели, категоричен е апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров

Манол Пазвантов, 24-годишният багерист от Равадиново, унищожил дюните на „Смокините север”, се усъмнил дали това е законно, но получил уверение от Иван Нончев, че всичко било наред, защото „бил собственик на земята”.

Това е разказал самият Манол Пазвантов пред разследващите в досъдебното производство, разкри днес апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров.

Пазвантов е управлявал руска верижна машина без регистрационен номер. Твърди, че изпълнил поръчката на Нончев, който му платил 1000 лева, за да заравни пясъчните формирования. Получил много ясни обструкции, по плажа дори били забити колчета, откъдето трябва да минава, но твърди, че не знаел, че е незаконно. 

„Не можем да приемем оправдания от рода на това, че не знаел, че е защитена територия. Първо, защото има табела,точно откъдето е влязла техниката, и второ – защото се унищожават дюни”, коментира днес Любомир Петров.

Той уточни, че както Пазвантов, така и Нончев ги грози затвор до 3 години и глоба до 10 хил.лева. Не било възможно да се измъкнат от наказателна отговорност по чл.78а, защото имало нанасяне на трайна щета. Самият Пазвантов веднъж вече бил осъждан, макар и административно, за шофиране на автомобил без регистрационни номера (ВИЖТЕ ТУК).

След разораването на дюните: Бургаският бизнесмен Иван Нончев на свобода срещу 10 хил.лева, Манол Пазвантов - 2 хил.лева

Третият задържан – Васил Георгиев не е привлечен като обвиняем, защото нямал пряко отношение, разясни Любомир Петров. Георгиев е на 18 години, ученик в 11 клас от Созопол, возил се е на багера до Пазвантов. Показанията му са от изключително значение, защото той бил пряк очевидец на договорките, които са водени между Иван Нончев и равадиновския багерист. Нончев продължава да твърди, че няма нищо общо, нито е поръчвал разрушаването на дюните, нито е виждал Пазвантов и Георгиев.

Бургаският бизнесмен се афишира освен като собственик на парцела, където е поставена караваната (част от къмпинг Смокините, намиращ се зад плажа Смокините Север), така и като собственик на луксозната каравана.

Директорът на ОД на МВР в Бургас старши комисар Калоян Калоянов каза, че веднага след като са получили сигнал се задействали и за няколко часа са установили и трите лица, съпричастни към деянието – Нончев е задържан в базата си в Бургас - край КАТ, а Пазвантов и Георгиев – в Равадиново.

Калоянов отрече да са получавали сигнал от концесионера за посегателството над дюните. Любомир Петров уточни, че обект на разследването ще бъде да потърсят и обяснение от концесионера, защото той е трябвало да опази територията, която концесионира.

Припомняме, че двамата обвиняеми бяха пуснати под гаранция срещу 10 хил.лева – Иван Нончев и 2 хил.лева – Манол Пазвантов.(ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СКАНДАЛА В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В категории: Темида , Крими


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
23
Коментара по темата
23.
Qvni Homosexualisti
15.01.2019 08:18:51
0
2
Teq mai mnogo sa obicbat dvamkata pendelski fizionimiiki kato za peruki hahah
22.
*********
15.01.2019 05:54:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
Ванчето
14.01.2019 22:34:29
3
1
Боли го фара има си кинти пича вас ли да пита какво да купува пък вие му завиждайте
20.
до 19
14.01.2019 22:15:18
0
2
влюбен ли си в прокурора ????????
19.
Голям праз
14.01.2019 22:12:27
1
2
Че на заловенит с подкуп зам окръжен прокурор Ангел Георгиев му се размина затвора в Белене, че на тез ли
18.
Абсолютен помияр
14.01.2019 21:55:38
0
2
Пьлен смешник, тьпа чичка с анцунг адиБас. Да го туря на майка му в гьза.
17.
Киро Факира
14.01.2019 20:48:17
1
4
Този базика тахографите на камионите, слага им копчета да лъжат с часовете за каране. Спира им системата за AdBlue и от евро 6 стават евро 2 ама карай.
16.
Нинова и Льотчика
14.01.2019 19:48:11
4
7
Ние социалистите и нашият Льотчик най-категорично протесрираме срещу Шпиц командата на ГРЕБ и техният опит да натопят Ванчо Нончев и да отнемат бизнеса му-сервиза. Ванко не е изринал ”дюните” а просто се е учил да кара багер. Багера му е подхвърлен,а неизвестни с ГЕРБ-джийски акцент са го натикали насила вътре да се учи да кара. Другите двама са натопени за да станат трима и съответно ОПГ за унищожаване на дюни. Имаме информация че предстои да ги закарат на спецсъда където са други ”мъченици” честни бизнесмени.
Само ние ще закрием този репресивен орган,тероризиращ честни милиардери и милионери,както и честни убийци и наркобосове!
15.
иван нончев да ми се обади
14.01.2019 19:25:31
1
4
ще му дам едни дюни и още нещо..ванка , ревльо - червен путрафон - мутрафон , детенце на прехода ..0889 69 76 33 ..аре давай ..мъж ли си и други такива отворковци като тебе , които"съветват" журналисти , цитирам : " не се месете в тия работи", така каза тоя по нова тв преди малко...ейййй нали това е работата на журналистите бе ..точно да информират общаството бе...еййй...
14.
До тъпите гяури-шизофреници
14.01.2019 18:48:36
4
6
И защо да ”запука” държавата бе тъпи овци?
За да нищите конспирации,че спрял да си плаща,че ГЕРБ искат да му вземат бизнеса. Да ни занимава БТВ от сутрин до вечер във всички предавания и новини с него и адвокатите му. Хикимян да задава манипулативните си шмекерски въпросчета както на Иванчева и Ценко Чоков,да ги изкарва жертви. Ако го арестуват,да се разболее и да седне в инвалидна количка за сълзливо интервю на БТВ. Телевизията която бди над арестуваните и им бърше сълзите и атакува спецпрокуратурата,естествено след като зад нея стои опозицията която е много обезпокоена от тези специнституции. Защо ли? Маааа ви прости гяури малоумни,до вчера искахте едри риби в ареста,сега като ги шибат,станахте разбирачи. Сервотьри,таксиметрови,безработни,минитчийки,всяква паплач разбира от конспирации.
Аз на мястото на прокурори и полицаи,ще си почивам и папкам и за такива тъпи овце пръста няма да си мръдна. Аз да гоня тарикати,да има ред и възмездие,а вие да ми нищите конспирации. На тъпата рая само корупция,да я стрижат Очите и Ценко Чоков,да ви тровят децата,да ви слагат бомби,да ви крадат колите и твае. Щото иначе Бойко и Гешев искали парите на Митьо,Чоков и т.н. Милиардер ще иска ”парите” за семки на провинциални селски тарикати. И то като ги арестува. Значи до преди това тез серсеми си плащали на властта,защо не ги арестували. Като ги аресруват спрели да плащат. Хахаааа Мааама ви тъпи овце малоумни. Ей такива тъпаци прогониха два милиона,защото сте шизодреници и си противпречите на всеки 5минути,малоумници.
13.
Иван Иванов
14.01.2019 18:35:24
1
4
По-голяма карикатура от тоя плешо скоро не бяхте показвали флегмани.
12.
Мнение
14.01.2019 18:21:06
0
2
Този нито е първия, нито ще е последния.
Проблема е че държавата,която уж сме ние, не си пази природните дадености.
Законите не се спазват.
11.
МВР нищо не знае
14.01.2019 17:54:46
3
4
За манипулацията на тахиграфите и за далаверата с авточасти на Ванко през М.Търново. А това че колите му са 4444 и е спонсор на МВР са инсинуации. Но гръмне ли го Божо Кравата ще започнем да го разследваме. Смях в залата.
10.
Модерен дедко
14.01.2019 17:14:01
0
4
Нямаше ли мъжки модели на фйешън парцалките госин деец?
9.
баба ти
14.01.2019 16:53:05
1
6
Разгледайте и к-г Градина....цялото крайбрежие е опустошено!!!
8.
пешев
14.01.2019 16:44:55
4
5
до русофила ... вие русофилите сте като педерастите,никой не ви закача ама вие профилактично си се оплаквате.. какво да пишат журналистите след като тракторае руски - за да ви е кеф на вас,да пишат че е американски ли.. еййй,прост народ
7.
Созополис
14.01.2019 16:43:48
3
6
На началника на РПУто му е най зле, че трябва да арестува аверите си с които яде и пие цяло лято.
6.
Щом жената на Иван
14.01.2019 16:43:36
2
4
Е съдийка всичко е измислено.както трябвъ.
5.
ФАНТА ФЕН
14.01.2019 16:41:02
0
5
Този бушон ще поеме вината , ще плати глобата и после ще продаде имота на хората поръчали дефакто разчистването на дюните
4.
Разкрийте истината!
14.01.2019 16:33:46
0
15
Ако тези индивиди са наистина виновни, спукайте ги!!! Проверки от до, приходи,разходи, платени данъци,собственост ....всичко.Освен че трябва да лежат няколко години за дюната,може да се постараете да направите пример от тях!
3.
до прокурорите
14.01.2019 16:29:36
0
18
прокурорите оправдайте си заплатите и си свършете работата при това бързо и ефективно: чакаме да сезирате КОНПИ +
осъдителни присъди и конфискувано имущество на бандитите
p.p.хубаво е да намините и към Германката с КОНПИ да подпукате оня Шоп дето загради Германката
2.
Оставете Ванко на мира!
14.01.2019 16:21:48
2
9
Преди да извърши това,той не е искал съвет от полицаи и прокурори. Той никога не е познавал шефа на РУП Созопол,нито пък накой шеф на полиция в Бургас. В България полицаи и прокурори не контактуват с бизнесмени и не са авантаджии. Тази версия на Ванко е просто приумица,а беззаконията ги вършат миньори,стоителни работници,таксиметрови шофьори,защото обикновенно те имат ”гръб” от институции. Той дори и на лов не ходи с такива,а тахографи не манипулира,защото органите бдят и го опандизиха за това. Хахаааа
1.
русофил
14.01.2019 16:21:46
6
5
"Пазвантов е управлявал руски верижна машина без регистрационен номер. "

За автора на статията е много важно да се подчертае, че машината е РУСКА. Бравоооо!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори