×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шепа демонстранти окончателно сложиха край на протестите


Шепа демонстранти окончателно сложиха край на протестите
В Бургас журналистите и полицаите бяха доста повече от протестиращите
Тема в развитие
Вътрешният министър пред Флагман.бг: При мен няма данни за крайна усложнена обстановка, чакам Калоянов да ми докладва Първо във Флагман.бг: Отвориха АМ "Тракия", падна блокадата на пътния възел край Камено Мутрите превзеха Бургас, полицията изтърва положението тотално, хаосът е пълен! (СНИМКИ) Полицията овладя протеста, демонстрантите се върнаха в колите си Извънредно! Бургас е скован, важни булеварди са блокирани, стотици висят в опашките Жандармерия пази АМ Тракия при Карнобат, не правете опити да пътувате към София! Само във Флагман.бг: АМ Тракия е затворена! Има ли план за създаването на безредици? (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестиращи зарязаха автомобилите си, тръгнаха в пешеходно шествие към Ветрен, за да затворят и АМ "Тракия" Росинка Бъчварова начело на шествието, стотици автомобили тръгнаха към Ветрен Протест в Бургас все пак ще има, готвят блокада на магистралата Шофьори Бургас се оттеглиха от протеста, не били платени (ВИДЕО) Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Незаслужено удряте по Валери Симеонов! Вижте кой отправи този призив към протестиращите Цветан Цветанов за протестите: Гражданите да изберат – хаос или стабилност МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Протестът в Бургас, продължил над 7 часа, приключи (ХРОНОЛОГИЯ) Протестът вече не е срещу горивата, социален е! Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност Над 30 български града се вдигат на национален протест срещу цените на горивата днес, ето кога започва Баща заряза 5-годишния си син в колата си, потегли сама и се трясна в дърво
виж още
скрий
02 Декември 2018, Неделя, 10:26 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Георги НИКОЛОВ и Шофьори Бургас

Едва 30-ина души се събраха на паркинга на Метро, пред НС останаха да протестират само представителите на различните духовенства

Протестната вълна, която започна на 11 ноември и обхвана цялата страна окончателно утихна днес, предават екипите на Флагман.бг от Бургас и София.

В морския град се събраха едва 30-ина демонстранти пред паркинга на Метро, които поискаха оставка на правителството, смяна на цялата система и признаването на референдума на Слави Трифонов за изцяло мажоритарен вот за парламент. Протестиращите блокираха за няколко минути пешеходната пътека на бул.”Транспортна”, след което се качиха на автомобилите си и отправиха към центъра на града. Колите обаче една по една започваха да се отцепват в различни посоки и до ЦГЧ достигнаха 4-5 автомобила, съпровождани от два полицейски екипа.

Протестът срещу новия закон за вероизповеданията в столицата

В столицата днес имаше само един протест – срещу новия закон за вероизповеданията. В него се включиха представители на различните духовенства – евангелските, евангелистките и другите общности, които се възпротивиха на този закон. Те са сплотени групи, които ще продължат да изразяват недоволството си, докато не се съобразят с исканията им. Освен тях на жълтите павета днес нямаше нито един протест за разлика от последните няколко недели.

В Благоевград имаше вяла стачка – с 10-ина души, в Перник и Нова Загора бяха малко повече, но и там градусът бе значително намалял.

В категории: Бургас


19
Коментара
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
19
Коментара по темата
19.
Тодор Тодоров
03.12.2018 17:43:43
0
0
Докога щте се изказваш за протестите . Малоумник .
18.
всички ще се вдигнем накрая
03.12.2018 02:44:30
0
4
протести ще има, след празниците крадливата пасмина ще бъде изрината, никой в страната не живее добре, някои се правят на аристократи като мрънкат че имало протести, а не се виждат че са по-зле и от мигрантите или пък са си от партийното статукво и лапат на чужд гръб.
17.
Кефчо
03.12.2018 01:21:05
1
2
Ония олигофрен криф от шофьори бургас си помисли че ще вдига народа стая смешна страница
16.
нещастници
03.12.2018 00:00:07
4
18
В България е признак на мъжество и въобще да имаш кола е най-важното в живота.. Всеки втори ще ми кара кола. Аз пък съм за 20лв да стане литъра да ви видя дето неможете даже да пръднете без кола.. и жертвите по пътищата ще намалеят и въздуха няма да е толкова мръсен, а и ще е по-тихо...Качили ми се на 20годишни издухани бараки и горивото му било скъпо-къде ще ходиш ве Ганьо с тая кошара?!.. На работа сигурно, но неможеш с рейса щот си гъзар и тр се правиш на околовръстното.. тъпи селяндури, и с кола и без кола пак сте жени с два лева в джоба.. Аре марш на село да протестирате на майките си там!
Що не протестираш за хиляда други по-важни проблеми, където ги има от години, а? За тъпото гориво веднага наду гайдата и взе да лаеш, нали.. щот неможеш сега да ходиш до центъра и да чупиш стойки и неможеш да се запушваш сутрин по светофарите, защото е много трудно иначе без кола да идеш на работа или да си закараш детето на училище, нали.. то голям град - цял мегаполис станало селото.. Аре е*ете си ма*ките
... п. с. дано стане 30лв литъра
15.
нидялко до 12
02.12.2018 22:01:29
0
3
Няма никакво увеличение??? На матиза миналата година ми беше 152, оня ден платих 250??? Ако не вярваш, ще пусна линк. Или си от тея дето говорят само да не заспат?
14.
извънредно нечувано невиждано
02.12.2018 20:46:41
4
6
флагман лъже. протести има и ще има. флагман е партийна медия на валери и касабов. флагман трие неудобните и коментари. този ще бъде изтрит като "недоказуемо твърдение"
13.
Ценко
02.12.2018 19:54:13
2
6
Оставка
12.
d
02.12.2018 18:48:52
8
11
Аз нямам право да мръзна по пътищата заради шайка малоумници и лумпени,които даже не знаят какво искат..Против цените на горивата.Ми те паднаха до ниво от 2017 година.Вчера се правих гражданска.Няма никакво увеличение.Но платените тъпунгери за някой лев и против майка си ще тръгнат!
11.
до подстрекателите
02.12.2018 18:32:13
7
6
браво, така се прави, също като Гочоолу, Дочоолу и Данко Харсъзина. Все пак, в ерата на "антисоциалните" мрежи всичко е много явно. Проблема, е че хората за 10 години придобиха опит и взеха да се усещат, когато са обект на манипулация! Мотото на протеста трябваше честно да се обяви в самото начало " Хайде другари към дядо Ивановите хамбари" или " Статене , да седнем". Жалко нистина, че реално има много българи, които изнемогват, но живеят мирно и тихо, работят, не се оплакват, и без много шум напускат този свят. Така се заличават и негативите на всяко управление.
10.
Хахахха
02.12.2018 18:26:56
2
12
Българите си заслужават съдбата. Ето затова ще сте винаги на това дередже.
9.
Иван
02.12.2018 17:57:46
7
8
Вие не-ма не знаете,че групата Шофьори Бургас се разцепи и Мартин Пенчев и Иван Христов направиха група Шофьори в Бургас.Така като цяло се раздели и протеста причината е че Мартин Пенчев се прави сега на благотворител,а сам викаше на метро трябва да си устояваме правата до край.За това и никой не излезе и днес да си ги устоява,самия Мартин Пенчев в лайф видео каза че едва сега се започвало но какво го накара да спре само можем да гадаем.Колкото до Иван Христов той е пионка на Мартин Пенчев голям го вадеше на протестите,но уви и той се отказа.
8.
Ягуарът е жив!!!!!!!!!!!
02.12.2018 17:05:41
1
6
След изборите да му мислят айтоските правозащитни органи,ще има аз ли те бутнах или ти сам падна.....
7.
Емо мигача
02.12.2018 16:53:14
1
5
Иначе дме "прсвова" държава,още ни мъчат отломките на ДС
6.
69
02.12.2018 16:26:54
2
6
Пълен ташак!
5.
Хахаха ко стана бе рая?
02.12.2018 16:26:54
7
15
Европейците били джендъри. Цяла Франция гори заради протеста на ”жълтите жилетки” против цените на горивата. И въореки че полицията използва сила,протестите са все ожесточени и отвръщат на полицията със същата агресия. Това са французи със заплати по 3 000евро а не кати вас с 500лв. Гяури страхливи и овчедушни,джендъри били заоадняците,джендъри сте вие бълхари страхливи. Западняците са вдигали революции,откривали са светове,отсичали са глави на крале. Не като вас овце страхливи вдигнали се 50 вместо 5 000 на въстание,и после башибузука като дойде коли и е.е наред. Ако не ви даде Импексова дребни стотинки за протест,няма да си вдигнете дебелите гъ..ве от дивана. Ей за това бачкайте за 500 лв и горивата да са 5лв. литъра. Овчиците страхливи предателски все западаб им виновен. Марш да сменяте памперси и да чистите къщи евтини роби. Искали смяна на системата хахаааа. Щели да стачкуват до край хахаа. Искали оставка хахааа А ”рязания” да го яд.те и да го цункате. Рая страхлива.
4.
*********
02.12.2018 16:26:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
*********
02.12.2018 16:21:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Гоцо
02.12.2018 16:15:00
5
14
Идат избори, тогава ще ви покажем какво е затихнало.
1.
k
02.12.2018 15:30:11
5
6
zakrivai sme6nici
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори