×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Свърши хорото, което парализира възлово кръстовище в Бургас. Градът си отдъхна


Свърши хорото, което парализира възлово кръстовище в Бургас. Градът си отдъхна
В 19:45ч. бе даден сигнал за изтегляне на охраната от МВР, кръстовището вече е свободно
Тема в развитие
Вътрешният министър пред Флагман.бг: При мен няма данни за крайна усложнена обстановка, чакам Калоянов да ми докладва Първо във Флагман.бг: Отвориха АМ "Тракия", падна блокадата на пътния възел край Камено Мутрите превзеха Бургас, полицията изтърва положението тотално, хаосът е пълен! (СНИМКИ) Полицията овладя протеста, демонстрантите се върнаха в колите си Извънредно! Бургас е скован, важни булеварди са блокирани, стотици висят в опашките Жандармерия пази АМ Тракия при Карнобат, не правете опити да пътувате към София! Само във Флагман.бг: АМ Тракия е затворена! Има ли план за създаването на безредици? (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестиращи зарязаха автомобилите си, тръгнаха в пешеходно шествие към Ветрен, за да затворят и АМ "Тракия" Росинка Бъчварова начело на шествието, стотици автомобили тръгнаха към Ветрен Протест в Бургас все пак ще има, готвят блокада на магистралата Шофьори Бургас се оттеглиха от протеста, не били платени (ВИДЕО) Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Незаслужено удряте по Валери Симеонов! Вижте кой отправи този призив към протестиращите Цветан Цветанов за протестите: Гражданите да изберат – хаос или стабилност МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Протестът в Бургас, продължил над 7 часа, приключи (ХРОНОЛОГИЯ) Протестът вече не е срещу горивата, социален е! Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност Над 30 български града се вдигат на национален протест срещу цените на горивата днес, ето кога започва Баща заряза 5-годишния си син в колата си, потегли сама и се трясна в дърво
виж още
скрий
18 Ноември 2018, Неделя, 13:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

Въпреки проливния дъжд, около 20 млади мъже и жени парализираха движението, охранявани от два пъти повече полиция

Блокадата на Бургас, която започна в 12:00 часа по обяд приключи в 19:45 часа, когато последните протестиращи освободиха възловото кръстовище на Новата поща и БСУ,  където е и централната спирка на бързите автобусни линии. Около 20 млади мъже и жени играха хоро, затваряйки важни транспортни артерии.

Заради хорото, което продължи около час и половина, полицията бе отцепила, не само арената на протеста – с около 10 специализирани автомобила, но и близките до Новата поща второстепенни кръстовища. За да не се стигне до запушване  с автомобили в тази част от центъра имаше постове, които отклоняваха трафика. В охраната на хорото се включиха общо около 30 полицейски автомобила с не по-малко от 50 полицаи.

Над града продължава да вали, но вече може да се преминава спокойно в района. Наш репортер засне изтеглянето на полицейските автомобили от Новата поща.

В категории: Бургас


137
Коментара
137
Коментара по темата
137.
1
19.11.2018 14:10:01
5
8
Абе малоумници, като протестирате поне кажете какво искате. В неделя затваряте целия град и на кой накривихте шапката? Бойко си го премести. Абсолютно овчи народ ! В тая малоумна група "Шофьори Бургас" се надъхват и няма един смислен пост или коментар в който да се каже какво следва след Оставката. Дори ако някой се оплаче по интелигентен начин че протеста му е попречил да се прибере при семейството си или е висял 3ч. в автобус или.... , малоумниците започват с адски агресивните нападки-видиш ли те ни оправяли живота. Пълните си колите със скъпото гориво и тръгвате да протестирате срещу скъпото гориво ?!?!?!?!? Играете хора все едно сватба се вдига ?!?!?! Знаете ли изобщо какво искате или е важно да ви дават по телевизията ?Абсолютна тъпотия !
136.
Фл.агман-Безродници
19.11.2018 12:24:44
5
7
Не е хоро а протест. Как не ви е срам да се подигравате с проблемите на хората...
135.
до 92
19.11.2018 11:24:41
1
4
18.11.2018 БТВ предаването 120 минути Светльо Иванов интервю с проф др.и.н БОЯН ДУРАНКЕВ
Производителноста вьв Бьлгария е на половина от тази в ЕС която е 28 ЕВРО наЧАС
Тоес ЗАПЛАЩАНЕТО вьв БЬЛГАРИЯ трябва да е МИНимум 28 ЛЕВА на ЧАС по 8 часа за ДЕН =224 ЛЕВА надница по 20 дена в месеца =4480 ЛЕВА средна заплата за ЕВРОПЕИСКА Бьлгария
134.
До 133
19.11.2018 11:16:48
1
1
Тва костовистите сте много долно племе. Като беше болен Боко Кратуня, нали командирЯ ти ходи да му носи цветя в болницата бе ДСБар нещастен?
133.
До 129
19.11.2018 11:03:35
4
5
Кви бензиностанции да блокираме бе? Ти не разбра ли, че протеста вече не е срещу цената на горивата а срещу любимата ти Тиква бе? В тоя случай ти кво предлагаш, да идем да блокираме някой бостан ли?
132.
do 130
19.11.2018 10:47:15
0
2
Пак свързваме историята с партията, а? Коментирай , какво аз пиша отдолу , за бензиностанции вместо магистрала, да ви видя логиката, че съм потресен колко сте глупави
131.
ВИ$-2
19.11.2018 10:43:48
4
5
троловете-защитници на ГЕРБ са мнооу слаби доводите им смешни фактите наивно детски 1книжници като патрона си от Банкя
130.
До 127
19.11.2018 10:43:43
1
6
Имам впредвид да направите нещо което наистина ще е протест бе, умник. Затворете бензиностанциите , за да не могат да печелят. Ти малоумен ли си ? По добре ли е да затвориш магистралата и да попречиш на хората да отидат до София примерно, вместо да затворите бензиностанциите. Купи си мозък, никой не ти говори да не протестирате , УМНИК!!!
129.
До 127
19.11.2018 10:40:10
5
6
Извиняваме се и обещаваме, че повече няма да протестираме. Искаме любимата ти Тиква да управлява пожизнено. Доволен ли си?
128.
До Всички Протестиращи
19.11.2018 10:26:47
7
5
На Морска Гара бяха няколко коли със здрави момчета в тях, на които бяха раздадени флагове и им бяха дадени инструкции какво къде що. А сега, какво ви е оправданието, че всички, които сме видели това си измисляме ? Умници !!!!!!!!
127.
До Всички ПРотестиращи
19.11.2018 10:22:27
1
6
Затворете входа на бензиностанциите бе тъпигьози, какво ми блокирате магистралата, умници. Докато вие блокирвате магистралата, нали такива като мен обикалят и търсят алтернативни варианти и харчим още повече гориво и пълним гушата на бензиностанциите. Как да се оправим , като всико е организирано от политиците БСП,ДПС и така нататък.
126.
Феър
19.11.2018 10:05:02
0
3
"Но най-голям губещ са петролните компании.Те бяха принудени да намалят цените,а от там и печалбите.Ако съм на мястото на Златев ще съм бесен"

Начи ко викаш, да си стоим по къщята, че да не ядосаме Вальо Златния. Тъй ли?
125.
Проба -Грешка
19.11.2018 09:58:34
3
1
Протестират младежите-на показ полово влечение,показна убеденост,показна обида че не всички мислят като тях,показна активност,показна организация...всичко присъщо на младежката психика. Кой стои зад тази младежка изява? Силен финансово,обещаващ успехи, безнаказаност, използвач на младежката буйност и желание да се покажеш....Кой има такава такава възможност едновременно да управлява политическия живот на ниво държава/оставки,режисирана пропаганда/и да организира протести сред младежи без да ползва организации/синдикати,партии../без да има конкретика в исканията....Отговор -само този който желае да НЯМА промени инициирани от ЕС и неговите интереси . Младежите нямат вина че са употребени в стремежа си да създадат по-добро бъдеще за себе си и техните деца най-вече и то в България. Много идеи за чиста и свята държава са се трансформирали в обратното ....от тези които са композитори и диригенти на на оркестъра в който има гениални музиканти но,само толкова...
124.
Nikito
19.11.2018 09:52:12
2
3
Дайте да съберем някой лев да сложим на Мартинчо газово на Джи класата така хем ще му е по евтинко хем няма да се налага да кара малолитражки. Ако всеки от шофьори Бургас даде по 5 лева за каузата ще останат даже да му направим и една зарядка на бутилката с която ще може да изкара и следващия протест. Аз лично ще дам 20лв за газово на Мартинчо че ми е жал да гледам такива млади хора да не могат да си карат колите. дайте номера на сметката на Мартинчо да превеждам парите!
123.
ад
19.11.2018 09:44:51
2
1
Президента има много лоши съветници,Нинова също..Един от тях му е казал,че ако яхне протестите,всички гласували за него ще го подкрепят.Да ама не.Първо президента консолидира всички избиратели на ГЕРБ-1100000 против себе си..Тези от ГЕРБ,които гласуваха за него и те го намразиха.Голяма част от избирателите му от БСП с хубава работа и високи доходи,също.На тях метежите ще им донесат само загуби.Да на говорим за ДПС.Те също губят много.Но най-голям губещ са петролните компании.Те бяха принудени да намалят цените,а от там и печалбите.Ако съм на мястото на Златев ще съм бесен.И в крайна сметка подкрепящите се сведоха до криминален контингент,който по принцип е против всяка власт.метежниците могат да постигнат нещо ако блокират летища,петролни бази с което да засегнат икономиката.Но имат ли дупе.Там със сигурност ще ядат боя.Сега само обикновените хора,блокирани някъде, губят нещо- време,нерви и малко пари за бензин.
122.
ФАНТА ФЕН
19.11.2018 09:40:55
7
5
Преди обед на морска гара се бяха събрали 20 коли със здрави момчета , които явно поучаваха инструкции от едно лице . Раздадоха им байряците и вероятно и парите и те спонтанно тръгнаха да протестират !
Това е положението
121.
Nikito
19.11.2018 09:27:34
4
5
И каква истина казаха протестиращите не разбрах? Водени от Мартин Пенчев начело с 6 литрова джи класа на който му е много скъп бензина и една тубма лумпени повечето от които безработни и с криминални присъди протестиращи с коли срещу цената на бензина. А вярно забравих че протестират и срещу ниския стандарт на живот.... извинявайте но аз имам висок стандарт на живот макар че не карам джи класа и не вися по цял ден по кафетата освен това ходя пеша на работа лятото и с колело което ми откраднаха едни ямболски цигани които получават социални помощи пак от моите пари. И никога няма да гласувам нито за Курнелия нито за свинята майка а на който не му харесва стандарта в БГ може да си хване нискотарифните полети и да отиде в западна европа там ще го посрещнат с хляб и сол още от летището.
120.
Наистина жалко
19.11.2018 09:16:20
3
7
Ако протестиращите бяха излезли в подкрепа на някаква друга кауза щяха да бъдат провъзгласени за будни млади хора,милеещи за Родината си.Но понеже казват неудобната истина, че"царят е гол"се опитват да ги дискредитират.
119.
БСП, ГЕРБ, ДПС и патрЕотите
19.11.2018 09:09:23
4
4
Я пак. Кой си отдъхна, политиците или града???
118.
Nikito
19.11.2018 08:58:07
2
5
Гласувайте пак за Барека той ще ви даде по 2 кебапчета и ще ви направи по един концерт с вашите пари разбира се. Човека стана евродепутат на заплата 20 000 Евро на месец и с пожизнена пенсия от ЕС, купи си къща за над милион евро в София, ходи по екскурзии и чете Ню Йорк Таймс обърнат на обратно а вие тъпаци дето гласувахте за него сега пийте студената вода от чешмата.
117.
жалко
19.11.2018 08:53:15
5
3
Пияни и надрусани лумпени протестират, но не знаят за какво...
116.
Nikito
19.11.2018 08:50:41
2
4
Много бързо забравихте сламения човек Орешарски какви ги свърши за няколко месеца само - фалит на 4та по големина банка, над 5 милиарда отидоха в канала, забравихте за Сергей щото той сега е в европарламента и също за оня борец за правда Бареков дето само лумпени гласуваха за него. Къде е сега тая сган а?
115.
Прагматик
19.11.2018 08:40:08
3
5
Очевидно е,че протестите не са само заради високите цени на горивата.Ако шествието не беше с коли , щяха да се включат много повече хора,включително пенсионери,които са принудени да оцеляват с унизително ниски доходи.
114.
ISO
19.11.2018 07:42:09
3
4
HTML .... ха ха ха
Много прост народ ей! Ха ха
Бизнеса си изнесъл в интернет.
Можеш селяните да лъжиш на пазара но , че неплащаш данаци не си мечтай.
Чул недочул и той разбира вече.
ИСТИНАТА ХОРА Е ЧЕ ТАКЪВ ГОЛЯМ ГРАД КАТО БУРГАС Е С ЕДНИ ОТ НАЙ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ В СТРАНАТА. ВСИЧКИ ИНВЕСТИЦИИ СА В СОФИЯ. СОФИЯ прибира всичката пара на страната.
113.
До всички мрънкалници стещу протестс
19.11.2018 07:39:26
3
4
ГЕРБЕРЧЕТА измислени единствено държавата може да създаде добър живот на населението тези измислени ,"бизнесмени" и олигарси мислят само за забогатяване така че си помислете има ли нужда от протести още повече че хората се съобразяват с полицията и невиждам бунтове и безредици а това че нямало пенсионери е много несириозно
112.
D
19.11.2018 07:31:51
4
6
Като гледам живота нс повечето е ОК и
са против протестите ,кажете как го постигнахте с по 600-700 лв заплати,доволни от сте от поскъпването на тока което вече е ежемесечно,скъпото гориво,застраховки и т.н.
111.
Въпросник
19.11.2018 07:13:06
1
5
А ония с G-класата за какъв по-хубав живот се бори, сигурно иска яхта и имение във Витоша???
110.
Efo
19.11.2018 07:10:39
1
5
Платени тролове се правят на интересни, поне да бяха платили на стотина, че то изглежда жалко...
109.
Йосо
19.11.2018 07:08:58
1
3
20 човека да правят проблеми, следващия път ще се мятат тарелки ама няма да разберат отде са зели мазните кафяви буци.
108.
Ибрикчия
19.11.2018 06:24:10
0
1
Идете протестирайте пред портала на Лукойл да ви надуят малко каските и да се връщате на село барабар със строшените ви БМВ-та с газови бутилки от 80л. Не бих ви взел и за хигиенисти в моята фирма с тия напикани и непрани анцузи дето с тях протестираха и миналата година
107.
МВР
19.11.2018 06:19:58
4
5
Я бой яко палки в кратуните, Ко ми затварят магистралите, тия мушмуроци 1 ст не са внесли в държавата. Циганска работа ама от белите цигани
106.
До 104
19.11.2018 06:17:29
3
6
Тия пишлемета какво образоване чакаш от тях. Единия с тох диплома 3,30, а другия с 8 клас и 2 присъди. Кифличките покрай тях са същия калибър - цици, коли и амфетамини от 6 лв. Твърдо съм против подобни боклуци да изразяват мнението на цялото общество!
105.
До 100
19.11.2018 06:13:09
2
4
Аз пенсионер на протеста да играе хоро не видях! Или те са опълномощили тревоманчетата да протестират и за тях?Пенсионерите ще имат по големи пенсии когато разни измекяри, криещи осигуровки и оборот като тези наплюти бизнесмени по долу фалират или държавата ги изрине с умрелия им бизнес дето хранил 4 семейства, но ощетява 8 пенсионера. От къде да дойдат тези пенсии като всеки втори работодател е на тъмно, но пък сънува любовници и Бентли
104.
До 94
19.11.2018 05:58:22
4
6
Да даваш 800 лв на необразован и нищо не умееш човек е престъпление. За това има минимална заплата. Това необразовано стадо дето вчера бродещите по улиците - тези 2 хиляди човека са представителна извадка на най - грозната част на обществото ни. Нямат никакво образование, умения и компетентности и претендират за високи доходи. Като вземат заплата 3 дена са по кръчмите да си направят месечните селфита - да ги види света, че имат стандарт и после ревът че нямат пари. Ми учете бе прошляци, развивайте се, образовайте се, намерете си друга работа. Работа има на всякъде. Ама тия дето дават заплатите не са ги намерили на улицата и не са длъжни да ви плащат луди пари за това че нищо не става от вас. Провеждал съм много интервюта и такива като вас, като чуят за таргет и като си помислят, че трябва да работят, а не даром да им дават пари и отиват да ядат от дупката на мама и тате, щото е по лесно. Ако в другите европейски страни беше пълно с такива като вас - те щяха да са на това дередже. Защото в България сте болшинство и даже сред управляващите е пълно с такива. Ако може да свириш нещо свиващ. Каква друга система искате. Искате да сте част от системата. Един съвет. Образовайте се!!! Всичко останало е загубена кауза
103.
ОСТАВКА
19.11.2018 04:39:45
5
6
нормално е да протестират хората, никой не иска сикаджията комунист да ни управлява
102.
До 101
19.11.2018 03:06:25
3
4
"правата да се предвижваме"

Тиквата да вземе да ви прати на уроци по правопис, че много сте неграмотни герберастите.
101.
До 67
19.11.2018 02:58:48
1
3
ИванчУУУ...беэделник,единственото нещо което правите е да ни нарушавате правата да се предвижваме свободно по улиците на града.Това което правите не е протест,а беэредици и то платени беэ точни и ясни искания.Другата неделя ако решите пак да "протестирате" го правете така,че да не пречите на останалите учасници в движението.Никой от другите учасници в движението не ви е длъжен с нищо,нито някой от тях е винивен эа цените на горивото и там още эа каквото протестирате.НИКОЙ НЯМА НИЩО ПРОТИВ ПРОТЕСТА,АЭ ЛИЧНО СЪМ ПРОТИВ НАЧИНА НА ПРОВЕЖДАНЕ.
68 ....КУХА ЛЕЙКО ТОВА ,ЧЕ ИМАМ РАЭЛИЧНО МНОНИЕ ОТ ТВОЕТО НЕ МЕ ПРАВИ ГЕРБАДЖИЯ.НИКОЙ НЯМА ВИНА,ЧЕ БЯХТЕ ИЭПОЛЭВАНИ ЭА ЧЕРВЕНИ ЦЕЛИ ОТ ОНИЯ С ЧЕРНАТА G-ТОЧКА. ДЕТО НЯМАШЕ НИКОЙ ДА ГО СПРЕ,А СЕГА .....ПРЕЭ ЭАДНАТА ВРАТА.
100.
До 98
19.11.2018 02:44:22
1
3
Айде младите ше бачкат на 2-3-4 места, ми пенсионерите кво ше ги праим. Пеевски ли ше ги храни или Златев? Ти с 210 лева пенсия живял ли си?
99.
До 97
19.11.2018 02:40:42
0
3
Аз се изнесох отдавна в интернет, ти за мене не се притеснявай. HTML, SEO и парите потекоха. Чисти, без данък Герб! Въпросът е, че ако се изнесат всички, кой ще ви бачка бе баровци?
98.
Ибрикчия
19.11.2018 02:40:18
3
2
В България започнаха да преобладават хленчещите и дуднещи лапардаци, протестиращи заради ниското си интелектуално ниво и невъзможността да извадят нормални пари. И ние бяхме млади, положението беше даже и по зле, но не се оплаквахме, а бацахме на две места и час мак. Питайте бащите си, глезльовци! На готово няма, лесни пари също.
97.
До 93 от Биг бос
19.11.2018 02:35:04
2
2
Изнасяй се и ти ве, мамин женчо. Като не ти харесва тук си продай труда другаде, още Карл Маркс го е написал ама няма от къде да си го чел, щото ти си силен само в твойта сфера - коментарите в интернет и астро физика
96.
До 92
19.11.2018 02:31:59
0
4
Ти за мен не се притеснявай програмисте, с HTML си вадя хляба. Към 4000 лева на месец, но това не ми пречи да ненавиждам гербавите. Точно поради тази причина си изнесох си бизнеса в интернет и вече не плащам нито стотинка в хазната на Герб. Вие щом сте балъци, плащайте. Баце ше купи още една къща в Барселона на мис дупе от вашите парички.
95.
До 93
19.11.2018 02:31:08
2
4
Давам прилични заплати, в топ 10 сме по заплащане в Бургас, в сферата на програмирането, по специално изготвяме корпоративен софтуер, ако имаш умения заповядай в офиса, но тъй като подозирам, че си поредния тох-аджия и висшист от свободния университет си бачкай на 800 лв. Не сме от ГЕРБ, но не даваме заплата на тъпаци
94.
До 91 и 92
19.11.2018 02:23:02
3
5
Бреййй, много вървежни бизнеси в Бургас бе ... и все щедри шефове, големи заплати дават. Браво!!! Да се чуди човек що повечето млади бургазлии се изнесоха в Лондон. Ми то тука новата Силициева долина бе!! Що бягат тия хаймани младите?
93.
PHP
19.11.2018 01:52:58
3
2
Аман от простотии. Който работи и има добри пари веднага е от ГЕРБ. Ми ако е програмист? Може би всички програмисти са от ГЕРБ? Или ако е графичен дизайнер или нещо си друго от ИТ сверата? Или не то всичко що е ИТ е ГЕРБ нали?

Повечето млади останали в България имат само претенции без никакви умения и познания. Човека ти го каза - развивай се в професията покажи качества да видим ще мрънкаш ли че няма пари? Айде стани един програмист ама нямаш акъл за там нали? Да видим дали държавата и боко ти пречат да взимаш по 4-5000 лв. Или айде не всички може да са програмисти стани монтьор. Почни да се учиш четеш оправи на хората колите (понеже се видя че това е най-скъпото за ганьо) ама така че да са доволни да видим дали няма да имаш пари и много работа. Ама е по лесно да се мрънка как някой друг ти е виновен за мизерния живот и как държавата ти е длъжна да ти направи минималната заплата 3000лв щотото нали ти да не си по смотан от ония в западна европа.

Ама дали пък заплата от 1200лв в България не се равнява на заплата от 3500 евро в Германия примерно дето си провери сам квартирите колко са и колко от заплата ти отива за данъци!
92.
t4
19.11.2018 01:46:41
3
2
И аз имам бизнес, но се разграничавам от по-долу пишещите, които крият данъци, осигуровки и какво ли не. Не подкрепям Герб, но не искам да прецаквам служителите си и да ги осигурявам на минималното, а и да рискувам да ме затворят за подобна глупост. Нищо чудно,че едва ви крета бизнесчето ... С това мислене на дребно. Такива като вас всеки месец отварят отсреща на улицата и на следващия месец идва нов селски бизнесмен. С подобни дребни тарикатлъци и мърляв бизнес план ще драпате от месец за месец, както и става като гледам. Жалко, че петните бизнеса и на честните работодатели, а и сектора, в който работите
91.
До 89
19.11.2018 01:25:16
2
3
Твоя бизнес е само във фантазиите ти. На заплата си в някоя фирма или си чиновник. Това, че си намерил топло местенце не топли милионите изнемогващи в България. Герб ще паднат, това искат хората и то ще се случи.
90.
do 80
19.11.2018 01:02:20
1
1
ЯВНО ИМАМЕ РАЗЛИЧНИ ПРИЯТЕЛИ!:) АЗ ДА СЪМ ТИ КАЗАЛ КАКЪВ Е МОЯТ БИЗНЕС? НО ЯВНО АЗ СПАЗВАМ ЗАКОНИТЕ ЗА ПОДОХОДНОТО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ! ЗНАЕШ ЛИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА? ЧЕ АКО РЕша да тегкя 7 ЦИФРЕН КРЕДИТ ЩЕ МОГА КАКТО И ДА ГО ИЗПЛАЩАМ ЗАЩОТО СЪМ НА СВЕТЛО! СПЯ И СПОКОЙНО А ТОВА Е ВАЖНО ЗА МЕН! НО НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ ВИЖ ГО ТОЯ КАКВИ ГИ ВЪРШИ, ЩЕ ГО ЗАКОВА С АРГУМЕНТИ! АРГУМЕНТИТЕ СА ВАЖНИ, А НЕ КАКВО НЯКОЙ СИ САМОВНУШАВА ИЛИ МУ ВНУШАВАТ! ИМАМ ГЛАВА ДА МИСЛЯ, НА РАМЕНЕТЕ! НЕ, НЕ ПРЕДЛАГАМ НИЩО! НО ПРИ ДВЕ ЗЛИНИ СЕ ИЗБИРА ВИНАГИ НАЙ МАЛКАТА А МАЛКАТА ЗЛИНА НЕ Е БОРИСОВ И ГЕРБ А Б'РОКРАТИ КАТО КУРНЕЛИЯ И РАДЕВ! ЗА 40 Г СЪМ ВИДЯЛ КАКВИ ГИ ВЪРШИ БАНДАТА ИМ! И НЯМА КАК ДА МЕ СПЕЧЕЛЯТ НИТО НА ТОЗИ СВЯТ НИТО НА ДРУГИЯ! И РАДЕВ И КУРНЕЛИЯ СА ДЕЦА НА КАПИТАЛИЗМА, КАКВАТО И ДА Е ФОРМАТА МУ! ТЕ НЕ СА ФИЛАНТРОПИ! АКО БЯХА ТАКИВА ГРУПАТА ИМ В НС ЩЕПЕ ДА ОТДЕЛЯ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ЗА НЯКАКВИ БЛАГОТОВИРИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ! ДА БЯХА ДАЛИ ПОНЕ 1 ЛВ ЗА НЯКОЕ БЕДСТВИЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!!! АМА НЕ СИ СПОМНЯМ! КОГАТО ПРЕДИ ГОДИНИ ИМАШЕ ИЗБОРИ ВЪВ ФРАНЦИЯ И НА ВТОРИ ТУР СЕ ОЗОВАХА ЖАК ШИРАК И ЛЬО ПЕН, ФРАНЦУЗИТЕ СИ СТИСН АХА НОСОВЕТЕ И МАКР ЧЕ ШИРАК БЕШЕ ВМИРИДАЛ МНОГО ЯКО СИТУАЦИЯТА ПАК ИЗБРА НЕГО ПРЕД ТОВА ЕДИН НЕОФАПСИТ И НАЦИОНАЛИСТ СЪС СЪМНИТЕЛНИ КАЧЕСТВА ДА УПРАВЛЯВА ФРАНЦИЯ! ЕТО ТОВА Е НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ, А НЕ БЛОКИРАНЕ НА ПЪТУЩАТА!!!!!
89.
do 80
19.11.2018 01:01:47
1
2
ЯВНО ИМАМЕ РАЗЛИЧНИ ПРИЯТЕЛИ!:) АЗ ДА СЪМ ТИ КАЗАЛ КАКЪВ Е МОЯТ БИЗНЕС? НО ЯВНО АЗ СПАЗВАМ ЗАКОНИТЕ ЗА ПОДОХОДНОТО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ! ЗНАЕШ ЛИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА? ЧЕ АКО РЕша да тегкя 7 ЦИФРЕН КРЕДИТ ЩЕ МОГА КАКТО И ДА ГО ИЗПЛАЩАМ ЗАЩОТО СЪМ НА СВЕТЛО! СПЯ И СПОКОЙНО А ТОВА Е ВАЖНО ЗА МЕН! НО НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ ВИЖ ГО ТОЯ КАКВИ ГИ ВЪРШИ, ЩЕ ГО ЗАКОВА С АРГУМЕНТИ! АРГУМЕНТИТЕ СА ВАЖНИ, А НЕ КАКВО НЯКОЙ СИ САМОВНУШАВА ИЛИ МУ ВНУШАВАТ! ИМАМ ГЛАВА ДА МИСЛЯ, НА РАМЕНЕТЕ! НЕ, НЕ ПРЕДЛАГАМ НИЩО! НО ПРИ ДВЕ ЗЛИНИ СЕ ИЗБИРА ВИНАГИ НАЙ МАЛКАТА А МАЛКАТА ЗЛИНА НЕ Е БОРИСОВ И ГЕРБ А Б'РОКРАТИ КАТО КУРНЕЛИЯ И РАДЕВ! ЗА 40 Г СЪМ ВИДЯЛ КАКВИ ГИ ВЪРШИ БАНДАТА ИМ! И НЯМА КАК ДА МЕ СПЕЧЕЛЯТ НИТО НА ТОЗИ СВЯТ НИТО НА ДРУГИЯ! И РАДЕВ И КУРНЕЛИЯ СА ДЕЦА НА КАПИТАЛИЗМА, КАКВАТО И ДА Е ФОРМАТА МУ! ТЕ НЕ СА ФИЛАНТРОПИ! АКО БЯХА ТАКИВА ГРУПАТА ИМ В НС ЩЕПЕ ДА ОТДЕЛЯ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ЗА НЯКАКВИ БЛАГОТОВИРИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ! ДА БЯХА ДАЛИ ПОНЕ 1 ЛВ ЗА НЯКОЕ БЕДСТВИЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!!! АМА НЕ СИ СПОМНЯМ! КОГАТО ПРЕДИ ГОДИНИ ИМАШЕ ИЗБОРИ ВЪВ ФРАНЦИЯ И НА ВТОРИ ТУР СЕ ОЗОВАХА ЖАК ШИРАК И ЛЬО ПЕН, ФРАНЦУЗИТЕ СИ СТИСН АХА НОСОВЕТЕ И МАКР ЧЕ ШИРАК БЕШЕ ВМИРИДАЛ МНОГО ЯКО СИТУАЦИЯТА ПАК ИЗБРА НЕГО ПРЕД ТОВА ЕДИН НЕОФАПСИТ И НАЦИОНАЛИСТ СЪС СЪМНИТЕЛНИ КАЧЕСТВА ДА УПРАВЛЯВА ФРАНЦИЯ! ЕТО ТОВА Е НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ, А НЕ БЛОКИРАНЕ НА ПЪТУЩАТА!!!!!
88.
До 86
19.11.2018 00:59:13
1
2
Циганите първи напуснаха държавата . Бургас не намаля населението си , има миграция . От Бургас заминават към София или чужбина , а от малките градове и села идват в Бургас . Това не е от вчера , а си е от много години . Нашите дядовци и баби също са дошли в Бургас от различни места . В това няма лошо , а ти щом си решил да заминаваш - прав ти път!
87.
До 81
19.11.2018 00:51:48
0
3
"защото всеки скрит от държавата лев е все едно откраднат от пенсионер , майка с детенце ...."

Аз ако фалирам, заминавам в чужбина както направиха повечето ми приятели. Накрая остават само циганите. За тях имате ли бизнес-план какво да им продавате?
86.
до all caps rage
19.11.2018 00:49:07
2
0
Аз пък карам 1г. кола и работя по 6ч. на ден. Без събота и неделя.
85.
До 83
19.11.2018 00:45:34
1
3
Добре, какво предлагаш? Да оставим Борисов да управлява пожизнено?
84.
Да ама не...
19.11.2018 00:41:53
2
2
РАДЕВ КАТО ВИ Е СПАСЕНИЕТО МУ КАЖЕТЕ ДА СИ НАМАЛИ ЗАПЛАТАТА НА 1000 ЛВ НА МВСЕЦ, ДА ОРЕЖЕ АДМИНИСТЕАЦИЯТА.СИ И ДА ДАВА ПАРИТЕ ЗА СОЦ ДЕЙНОСТИ! ЗА КАКВО СИРОМАХОМИЛСТВО МИ ГОВОРИ ЧОВРК КОЙТО Е НА ИЗДРЪЖКА НА ВАС ДЕТО ДНЕС ПРОТЕСТИРАХТЕ. А ТОЙ В КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩЕ СИ ВЗЕМЕ 11.000 И ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ В ДЪРЖАВНАТА ВИЛА В БОЯНА?!!!!! ЦИНИЗЪМ!!!!
83.
До 80
19.11.2018 00:39:23
2
5
Познавам доста хора с малък бизнес в Бургас, но такъв оптимист като теб сред тях не съм срещал. Аз моя бизнес вече го изнесох изцяло в интернет и не плащам стотинка на държавата. На теб щом ти харесва, продължавай да храниш герберите. Те обичат такива като тебе.
82.
До 79
19.11.2018 00:35:21
1
1
ТИ ЗА ТОВА НА КОЙ ЩЕ ПРОДАВА ФИРМАТА МИ НЕ БЕРИ ГРИЖА! :) ЩЕ ПРОДАВА НА ТЕБ ВКЛ И ФАЛИРАЛ! :) ТОВА СА ПОДРОБНОСТИ! Но НЕ ЧУХ ОТГОВОРА: С КАКВО ТОЧНО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ РАДЕВ? С ПО НИСКИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА? КАК? ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СТРУВА 1 Л ДИЗЕЛ В ЛУКОЙЛ В МОСКВА, КЪДЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДА???? С ПО НИСКИ ДАНЪЦИ? НЕГОВАТА ЗАПЛАТА Е 11.000 НА МЕСЕЦ ОФИЦИАЛНО ОТ СМЕТНАТА ПАЛАТА! ДАЖЕ АЗ С МОИТЕ ГОДИШНИ ДАНЪЦИ НЕ МОГА ДА МУ Я ПЛАТЯ ЦЯЛАТА! А ТИ? ТА С КАКВО ЩЕ ВИ ПИМОГНЕ РАДЕВ КАТО СМЕНИ УПРАВЛЕНИЕТО???? ДАЙ АРГУМЕНТИ!
81.
Do 75
19.11.2018 00:29:20
2
2
ТочНО ОБЯСНИХ ЧЕ БИЗНЕСЪТ МИ ВЪРВИ, ЗАЩОТО СИ ПРАВЯ РАЗЧЕТ И НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯМ С НЕЩА КОИТО НЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ! ИНВЕСТИРАМ ОТ 18 Г. КАРАМ 11 Г КОЛА и РАБОТЯ ПО 12 ЧАСА ВКЛ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ! ДА, ПЛАЩАМ СИ ЦЕНАТА ЗА ТОВА И ТО КАКВА!!! БУРГАС ОСТАВАЛ БЕЗ НАСЕЛЕНИЕ? ПО ЦЯЛ СВЯТ ТЕНДЕНЦИЯТА Е ЕДНА: МЕГАПОЛИСИ, КОИТО ПРИВЛИЧАТ ХОРАТА ЗА ПО ДОБРИ УСЛОВИЯ!!! ИСТАНБУЛ Е 15 МЛН. ОТТАТЪК БОСФОРА Е ПУСТИНЯ В АРАВНЕНИЕ С ТОВА! И КОЙ Е ВИНОВЕН? С ПРОТЕСТ ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ РАЖДАЕМОСТТА? ЩЕ КАСТРИРАТЕ ЦИГАНИН? ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ НАСЕЛЕБИЕТО НА БУРГАС?
80.
До 77
19.11.2018 00:25:54
1
3
Като фалираме всички, на кой ще продава твоята фирма от зап. Европа за да ти дава заплата? На циганите ли? Всички зависим един от друг. Ако нас ни няма и тебе няма да те има.
79.
До 72
19.11.2018 00:22:31
2
2
НЯМА КАК ДС СЕКНЕ БРАТ, ЗАЩОТО ЗАПЛАТАТА МИ НЕ СЕ ПЛАЩА ОТ ТЕБ, А ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА ЗАП. ЕВРОПА МАКАР ЧЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ПЛАЩАМ 5 ЦИФРЕН ГОД ДАНЪК ТУК!! ЗА ДА МИ СЕ ПРАВИШ НА МЪЖ ПРЕД ЖЕНАТА! АКО СИ ТАКЪВ ЩЕ БАЧКАШ И ЩЕ СЕ УЧИШ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ ПО ДОБЪР В ПРОФЕСИЯТА! ИСКСШ ПОВЕЧЕ ПАРИ? БЪДИ НЕ ДОБЪР, АНАЙ ДОБРИЯ, ПРЕДЛОЖИ.УМЕНИЯ, УМ И НАХОДЧИВОСТ И ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЗА ТЕБ ФИРМИТЕ КОЙ ДА ТИ ДАДЕ ПО ВИСОКА ЗАПЛАТА! УВЕРЯВАМ ТЕ!
78.
До 72
19.11.2018 00:21:28
4
2
НЯМА КАК ДС СЕКНЕ БРАТ, ЗАЩОТО ЗАПЛАТАТА МИ НЕ СЕ ПЛАЩА ОТ ТЕБ, А ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА ЗАП. ЕВРОПА МАКАР ЧЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ПЛАЩАМ 5 ЦИФРЕН ГОД ДАНЪК ТУК!! ЗА ДА МИ СЕ ПРАВИШ НА МЪЖ ПРЕД ЖЕНАТА! АКО СИ ТАКЪВ ЩЕ БАЧКАШ И ЩЕ СЕ УЧИШ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ ПО ДОБЪР В ПРОФЕСИЯТА! ИСКСШ ПОВЕЧЕ ПАРИ? БЪДИ НЕ ДОБЪР, АНАЙ ДОБРИЯ, ПРЕДЛОЖИ.УМЕНИЯ, УМ И НАХОДЧИВОСТ И ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЗА ТЕБ ФИРМИТЕ КОЙ ДА ТИ ДАДЕ ПО ВИСОКА ЗАПЛАТА! УВЕРЯВАМ ТЕ!
77.
До 74
19.11.2018 00:20:59
1
3
"защото всеки скрит от държавата лев е все едно откраднат от пенсионер , майка с детенце ...."

Под майка с детенце да нямаш предвид любовницата на Баце и щерка и, които живеят в къща за 2 милиона евро в Барселона?
76.
До 71
19.11.2018 00:16:28
1
4
И върви ли ти бизнеса в Бургас? Просперираш ли? Колко още ще може да се работи в тоя град оставащ без население?
75.
До 70
19.11.2018 00:15:34
5
2
Какво означава “ да дишат” ? Да не маркирате , да няма проверки и после били малки заплатите . Аз имам бизнес и при БСП беше по спокойно , сега ГЕРБ ме разкатаха от проверки , ревизия . Няма как обаче да се сърдя , защото всеки скрит от държавата лев е все едно откраднат от пенсионер , майка с детенце ....
Ако се върнат БСП , спират всички европрограми ( от които никога не съм взел и стотинка) , защото не са в моята сфера , но всеки приход в държавата е добре дошъл .
74.
До 70
19.11.2018 00:14:30
1
3
ТОЧНО БСП СЪЗДАДЕ НАП, ЛИЧНО ТВОРЕНИЕ НА СТАНИШЕФ! ТОЧНО ТОЙ ДАДЕ 1.5 МЛН ЛВ НА ДОГАН ЗА ЦАНКОВ КАМЪК!!!!! ТОЧНО ОТ ТАМ ОТИДОХА 1 МЛРД ЗА ТОЗИ ГЬОЛ! ТОЧНО СТАНИШЕФ ВЪВЕДЕ 10 % НАЛОГ! ТОЧНО ТАМ ЕДНИ БМВ ТА СЕ ПРЕБОЯДИСВАХА В ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ ЗА АБИТУРЕНТСКИ БАЛ НА ЕДНА ЩЕРКА! ТОЧНО ПРИ СЕР ГЕЙ ЕДИН СЛУЖИТЕЛ ОТ МИН НА ОРБРАНАТА С РЕСОР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ НА АРМИЯТА СИ КУПИ ЛАМБОРДЖИНИ! ДОКАТО ДИШАХМЕ СВОБОДНО ЕДНИ ДРУГАРИ ПЪЛНЕХА ДЖОБЧЕТАТА И СЕГА СИ ПЛАЩАМЕ ЯКО! А КОЛКО БЕШЕ ПЕТРОЛА ПО ТОВА ВРЕМЕ? НАД 110$ ЗА БАРЕЛ И ЦЕНИТЕ БЯХА .. МАЙКА ПЛАЧЕ НА ГОРИВАТА! А КОЛКО БЕШЕ МИН ЗАПЛАТА? ДВа ПЪТИ ПО НИСКА СПРЯМО ДНЕС!!! АЙДЕ СТИГА С ТОЗИ СОЦИАЛИЗЪМ....
73.
Иван
19.11.2018 00:11:26
2
2
До 71 И твоя бизнес ще секне бъди спокоен.
72.
До 68
19.11.2018 00:06:12
2
2
Не ТЕ ЗНАМ БРАТ ЛИ СИ ИЛИ БРАТ,ЧЕД, НО НЕ Е НУЖНО ДА СЪМ В ОБЩИНАТА И ДА СЪМ НА ДЪРЖАВНА СОФРА ЗА ДА ВИДЯ ЧЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ!!!! НЕ 5, 150 ЧАСА ДА МРЪЗНЕТЕ НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ ПРОСТА ИСТИНА: РЕВОЛЮЦИИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ МАСИТЕ, НО ЛИДЕРИТЕ НЕ ГИ СЪЗДАВАТ ТЕ А ОБСТОЯТЕЛСТВАТА! И ВИНАГИ, АМА ВИНАГИ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА ЛИДЕРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ БИТКАТА А НЕ МАСИТЕ, КОИТО СЪБИРАТ ДРЕБНИТЕ СТОТИНКИ! ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ: НЕ БЯХ НА ПРОТЕСТА ЗАЩОТО НЕ СТЕ РАЗПОЗНАВАЕМИ, НЯМАТЕ ЯСНИ ИСКАНИЯ, ПРОТЕСТА ВИ Е НЕЗАКОНЕН И САМО СЪЗДАДОХТЕ ХАОС! НЕ СЪМ ДЪРЖАВЕН СЛЪЖИТЕЛ И ИМАМ СОБСТВЕН БИЗНЕС!
71.
До 69
19.11.2018 00:02:02
3
4
БСП когато е на власт краде, но поне оставят хората и дребният бизнес да дишат. Гербаджиите задушават всичко за да могат само те и Пеевски да лапат.
70.
И още
18.11.2018 23:54:25
3
4
НЕ ОБИЖДАЙТЕ БИЗНЕСА! ТОЗИ, КОЙТО ВИ ДАВА РАБОТА! ДО ТУК ПРОЧЕТОХ НЯКОИ СМИСЛЕНИ НЕЩА: 1. ПРИ МИН ЗАПЛАТА НАД 1000 ЛВ. ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ОТ ДНЕС ЩЕ ВИ СЕ СТРУВА ПЕСЕН! В БЕНЗИНСТАНЦИИТЕ СЪЩО РАБОТЯТ ХОРА И ЩЕ ТРЯБВА И ТЕ ДА ПОЛУЧАТ ПОНЕ ПО 1000 НА МЕСЕЦ! ЗА ХРАН СТОКИ ДА НЕ ГОВОРИМ! ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ С ГОРНИТЕ ГЛАВИ, НЕ С ДОЛНИТЕ И ЗАДНИ ЧАСТИ! ГОДИЩИНИТЕ ДНЪЦИ КОИТО ПЛАЩАМ СА НА СТОЙНОСТ ЕДНА ГОДИШНА СРЕДНА ЗАПЛАТА ЗА БУРГАС! НЕ МИ ХАРЕСВА, НО ТАКЪВ Е ЗАКОНА! Dur a lex set lex! Не МИ ХАРЕСВА ЧЕ 400.000/СА ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ НО АКО ТЕ ВЕЧЕ ОСТАНАТ БЕЗРАБОТНИ ПОНЕ 1/3 НОИ ЩЕ ФАЛИРА! НЕ МИ ХАРЕСВА ЧЕ В БОЛНИЦИТЕ СИ ПЛАЩАМ ЗА ВСИЧКО, НО ДА ВИ КАЖА БЕЗПЛАЪЕН ОБЯД НЯМА! АКО Е БЕЗПЛАТЕН ОБЯДА, ТО ВЕЧЕРЯТА ЩЕ Е НА 4 ПЪТИ ПО СКЪПА! ПАЗАРНА ИКОНОМИКА! ИМА СМИСЪЛ НЯКОИ НЕЩА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ! НО ИСТИНАТА Е ЧЕ НА ДЪРЖАВАТА Й ТРЯБВАТ ПАРИ И ТО МНОГО! За ПО ВИСОКАТА МИН ЗАПЛАТА, ЗА ПО ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ НА УЧИТЕЛИ, ПОЛИЦИЯ, ЗА ВЪОРЪЖЕНИЕ, ЗА СОЦ ПОМОЩИ И Т.Н! ЗАД ВСЕКИ ЕДИН РАБОТЕЩ СТОЯТ 3 НЕРАБОТЕЩИ: ПЕНСИОНЕР, УЧЕНИК, БЕЗРАБОТЕН! А ДУРЖАВАТА НИ Е МАЛКА, СЪС СЛАБА ИКОНОМИКА, ДЕМОГРАФСКИ УМИРАЩА! НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ ОБАЧЕ Е МАНТАЛИТЕТА! ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА И АКЦИЗА ВЪРХУ ДОМ.РАКИЯ А ЧЕ ХЛЯБА ВИ Е С ПО ВИСОКА ЦЕНА?????? НЕВЕРОЯТНО Е И ТОВА, ЧЕ ВМЕСТО ДА ПРАВИТЕ НЕЩАТА ЦИВИЛИЗОВАНО НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТА ВИ СА ХОРА, КОИТО НЯМАТ НОРМАЛЕН ИЗКАЗ ДОРИ! РАДЕВ ВИ БИЛ СПАСЕНИЕТО????? ВИЕ ДА СИ СПОМНЯТЕ ПРИЕТ ЗАКОН ЗА ДАНЪЦИТЕ ОТ ЕДНА ПОЛ СИЛА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ ОТ СЛЕДВАЩАТА УПРАВЛЯВАША ПОЛ СИЛА????? АЗ ЗА ПОСЛЕДНИЕ 20/ГОДИНИ ТОВА НЕ ПОМНЯ!!!!!!! ГОТОВ СЪМ ТУК, С ВСЕКИ ДА СЕ ОБЗАЛОЖА НА 100 БУТИЛКИ 25 ГОД УИСКИ ЧЕ КОГАТО И АКО БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ НИТО ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ЩЕ НАМАЛЕЯТ НИТО ДАНЪЦИТЕ ЩЕ ПАДНАТ, НИТО ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ ЩЕ СА ПО МАЛКО. ОСОБЕНО ТЕЗИ В ОБЩИНИТЕ!!!!! БЮРОКРАЦИЯТА НЕ НАМАЛЯВА, НИКОГА! САМО СТАВА ПО ЕФЕКТИВНА В ХАРЧЕНЕТО НА ПАРИ!!!!
69.
До 67
18.11.2018 23:42:27
2
6
Нищо няма да им секне брат. Всички тия които плюят са наредени по общини, кметства, държавни агенции. Боко каза, че ше им вдигне заплатите с 10% и те вече са му верни до геоб.
68.
Иван
18.11.2018 23:35:06
6
8
До всички който днес не бяха на стачките.Правим го за вас явно вие сте богати хора,но при тези цени и на вас ще ви секне хляба и тогава ще ви питам дами и господа кон боб яде ли мръзнах 5 часа и пак ще го направя в името на България. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
67.
Осигуровчик
18.11.2018 23:28:15
4
4
Аз съм селски тарикат от смоленските села, имам 2 павилиона за семки и вестници в центъра, крия обороти и не плащам осигуровки, но протестирам заради това, че в държавата няма пари! Иначе храня 4 семейства с по 510 лв хахахаха паляри
66.
Бг патриоти
18.11.2018 23:27:16
4
5
Хорото на 31.12.2018 г. Знаем , че ходите на танци. Има време ще се докажете. Българина като няма пари и си пожелава... "Да сме живи и здрави" Като иска да каже нещо а неможе... рипа хоро пие две-три ракии и трипъти освобождава Родината.
65.
Ужас
18.11.2018 23:25:24
4
7
Чета коментарите и се възмущавам , колко прости , злобни и завистливи хора има . Работниците се осигуряват на минимален праг , защото иначе ще получават по малка заплата . Това не се прави за да спечели работодателя , а защото според приходите се определя разхода . Когато оборота е малък , платят се данъци , наем , счетоводител , разходи за ток, вода и други и остават 1000 лв за работник , от тях 200 за осигуровки и чисто се получава 800. Това е положението и никой не кара хората да работят насила. За да се осигурят тези работни места 1,2 .... на обект , е такова положението. Ако се изпълнят исканията за заплата 2000 , ще доведе до фалити и съкращаване на персонала с 50%
64.
Малка Мутра
18.11.2018 23:23:49
2
3
Защо съм намесен в това селско нарко протестче?
63.
До 60
18.11.2018 23:21:43
3
5
Като чуете за оборот и ви текват лигите на герберските чиновници, нали? Искате и последната стотинка на хората да вземете. Още малко ви остана да крадете. Следващата година сте аут!
62.
Млякото и роснака
18.11.2018 23:16:07
3
3
майка ви наркоманска да, еба, хоро ше играете майка ви в остата да еба дрогирана
61.
До 57
18.11.2018 23:15:02
3
3
Кви лоши мутри, брат. Това масово лапета по 70 кг с мокри гащи, другото някви бизнесмени дето крият обороти, осигуровки, търговци на горива и всякакви интересчии
60.
гецата
18.11.2018 23:14:06
1
5
За да е ефективен един протест трябва да има лидери които да са истински идеологисти а не търсещи внимание хора, когато протестите нямат лидери, то най често лидерите се поставят от партия, които яхват протеста и насочват вниманието на тълпата в грешна или в посока която им е угодна, после всяка една група се разпръсва лесно като се дискридитира лидера и ,компромат или просто при отделяне, политиците по добре знаят от нас как се контролират тълпите имат и знанията и хората за това, никой не знае в момента това недоволство с каква цел ще се експлоатира , сега само се акумулира енерция на тълпата, нещата са много по сложни от колкото изглеждат от гледна точка на ефективност на протеста за постигане на целите и ако някой иска да протестира и да участва в политическия живот на страната си нека прочете няколко книги , макиавели , записки на цезар , сталин -съчинения, капиталът и още няколко, първо за да разберете как е устроена системата и чак тогава ще знаете как да я контролирате , всеки който прочете тези книги е потенциален лидер , всеки ще може да контролира тълпата и ще има знанието да променя системата
59.
ЕС
18.11.2018 23:13:34
1
3
Българските бизнесмети... с плитките джобови.
58.
?
18.11.2018 23:11:53
2
5
Мутрите отидоха ли си, че искам да изляза малко? Цял ден стоя насран в нас от тия лоши мутри дето окупираха града.
57.
До 53
18.11.2018 23:09:30
2
5
Напрай малък бизнес, плати всички данъци и осигуровки и ела ми кажи след 2 месеца дали още си на пазара. Колегата които храни 4-те семейства едва ли му остава много повече отколкото на работниците му. Мазните бизнеси с държавни поръчки са в ръцете на Герб. Там са големите пари.
56.
До 52
18.11.2018 23:02:40
1
4
Ти да не си на шефката на герб-жени зетя дето сменя уличните лампи по договор с общината? На общински хранилка ли закачи семейната фирмичка?
55.
Ужасът
18.11.2018 23:00:45
0
4
Какви са тия протестиращи бизнесмени тук, то хората протестират заради ниските доходи, които вие не давате...УууУу
54.
До 50
18.11.2018 22:59:33
2
3
Заради такива бизнесмени мразим всички работодатели в България. Никога няма да работя за измамник като теб дето ме осигурява на 510, а после ти хвърля 200 лв отгоре. Яко глоби за такива експлоататори.
53.
До 50
18.11.2018 22:57:08
4
3
4 семейства осигурявал ама крие пари от осигуровки.... сигурно и оборот. Типично за малък селски бизнесмен. Аз си бачкам в семеен бизнес и осигурявам семейството си на истинските доходи. Какво протестират срещу ниските доходи, като изплащате пари на ръка и доходите реално са по високи от това, което декларирате.
52.
мишо
18.11.2018 22:54:05
5
6
Бургас не си е отдъхнал а едва сега започва. Дано младите са настоятелни и не се огънат пред заплахите. Това крадливо и некадърно племе , което ни управлява толкова години трябва да бъде изметено и осъдено.
51.
До 49
18.11.2018 22:46:43
3
4
Човека ти каза, че има малък бизнес, два обекта и храни 4 семейства. При мен е горе-долу същото. А ти какво работиш? Какви заплати даваш? Колко семейства храниш?
50.
До 44
18.11.2018 22:43:18
5
4
Къв хляб даваш пък ти е, Сульо? Кой знае по 800 лв заплата хвърляш и искаш да те имат за Бог. Голям шеф си няма що, като се научиш да бачкаш наравно с персонала, като внасяш всички данъци, такси и осигуровки тогава мрънкай. Лъже и мами държавата, а иска всичко да е ок - типично за бг селски бизнесмен. Те хората против такива като теб протестират!
49.
....
18.11.2018 22:41:46
5
6
Бойко е пич бе! Я да видим к'ва я надроби ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА: -БЕНЗИН! -ДИЗЕЛ! -ТОК! -ГАЗ! -ВОДА! -ХЛЯБ! -ХРАНА.....и за всичко което се сетиш. Опоска осем милиарда резерв, че изтегли после още 16... а и очилатото му американско счетоводителче /ДянкOOF/ изтегли кредит който и децата ни ще плащат с лихвите! УНИЗИ РОДИТЕЛИТЕ НИ, ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ И УНИЩОЖИ БИЗНЕСЪТ НИ. Ашкулсум, евалла, аферим! Че и за цял трети мандат мисли. Ужас....безкрай!
48.
До 43
18.11.2018 22:41:36
6
7
ОК няма да протестираме и ше оставим любимата Тиква и крадливите герберасти да управляват пожизнено. Ше купим и още една къща в Барселона на Мис Задник. Така добре ли е?
47.
Fjshsg
18.11.2018 22:40:55
4
7
С цялото си сърце мразя герб,откровен съм поне
46.
Бънди
18.11.2018 22:40:51
4
4
Аз другата неделя сън в Турция на пазар, а вие продължавайте с глупостите.
45.
До 34
18.11.2018 22:38:58
3
5
Не,сам си работя :) много ясно,че има персонал и не мисля да се обеснявам какво плащам и какво не :) не е мястото,не мислиш ли ?
Не е ли достатъчно,че давам бял хляб на 4 семейства,според тебе,направи го ти,и тогава коментирай който и да е,и ти самата ще си по спокойна :)
44.
Павката
18.11.2018 22:32:17
9
7
Половината не знаят за какво протестират, а другата половина не знаят на кой свят са. Непълнолетни също имаше, въпреки че нямат право на глас, камо ли да протестират, но нали после баткото ще ги повози на бавареца със скъпото и оригинално АГУ. Бутилката пълна, главата празна, а тестове за наркотици на протеста няма....щото някои и марихуана пушиха на метро.
43.
До 41
18.11.2018 22:30:38
4
4
Искат Герб да се маха. Искат Президента да разчисти кочината. На него се надяват.
42.
ИСКАМ..
18.11.2018 22:25:20
5
5
ИСКАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ИЗЛЪЧАТ ЕДИН ГОВОРИТЕЛ, ЛИДЕР ИЛИ КАКВОТО РЕШАТ НО: ДА ФОРМУЛИРА КОНКРЕТНИТЕ ИМ ИСКАНИЯ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ, КАКВО ТОЧНО И КАК ДА ГО ПРОМЕНЯТ! И ДА ГОВОРИ ЯСНО, НА ЛИТЕРАТУРЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, БЕЗ ГРЕШКИ, ЖАРГОН И ДА ПИШЕ ГРАМАТИЧЕСКИ ПРАВИЛНО ЗАЩОТО: ДО СЕГА НЕ РАЗБРАХ КАКВО ТОЧНО ИСКАТ И КАКВО ПРЕДЛАГАТ! ЕДИН ИСКАШЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА ОБЯВИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И ДА СВИКА ВНС! ТЕЗИ ХОРА ЗНАЯТ ЛИ КОГА ПО КОНСТИТУЦИЯ СЕ ОБЯВЯВА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, КОГА СЕ РАЗПУСКА НС И СЕ СВИКВА ВНС??????? БЕДАТА Е ЧЕ ТЕЗИ МЛАДО ХОРА В БОЛШИНСТВО СА ЕДВА ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ИЛИ ПО БОЖИЯ МИЛОСТ ВИСШЕ, НЕ МИСЛЯТ, НЕ МОГАТ, НЕ ЗНАЯТ! ПОКОЛЕНИЕ, РОДЕНО В НАЧАЛОТО НА 90 ТЕ, ИЗРАСТНАЛО ВЪВ ВРЕМЕ КОГАТО ВСИЧКО СЕ СРИНА, ИСКАЩИ ВСИЧКО НО НЕ МОЖЕЩИ НИЩО!!!! ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЯМАТ И ЛИДЕР! МИСЛЯТ, ЧЕ С БЛОКИРАНЕ НА ПЪТИЩА ЩЕ ПРОКАРАТ ИСКАНИЯТА СИ! НЕ СТАВА ТАКА! СИСТЕМАТА НЕ РАБОТИ ТАКА! ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ОЗНАЧАВА СЛОБОДИЯ И ХАОС! ТОВА ПО СКОРО КЛОНИ КЪМ АНАРХИЯ И ТОЧНО НА АНАРХИСТИТЕ ОТ 70 ТЕ И 80 ТЕ МИ ПРИЛИЧАТ ТЕЗИ ПРОТЕСТЪРИ! ИМАШЕ ЕДНИ ЧЕРВЕНИ БРИГАДИ В ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ, УЛТРАДЕСНИ! И КАКВО СТАНА? ОЩЕ ГНИЯТ НЯКОИ ДОЖИВОТНО ПО ЗАТВОРИТЕ! НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ ПЪТЯ КЪМ МАСИТЕ! ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАХЪСВАЙТЕ ЧЕ НЕЩО СТЕ СЪБУДИЛИ ДНЕС! МНОГО СТЕ ЗАБЛУДЕНИ!
41.
До 37
18.11.2018 22:04:50
1
4
"Недей така човек, много хора работят за държавата без да са политически обвързани. И да има гърч не по-малко от частния сектор"

Гърч викаш? Вписванията 3 седмици не работиха а накрая и бонуси си раздадоха. Аз 3 седмици ако връщам клиенти на четвъртата съм фалирал. Усещаш ли разликата?
40.
кой
18.11.2018 22:04:06
1
4
Балъцииии убиха човек във влак и то пак цигани вие протестирате за 10 ст!!!В
39.
До 34
18.11.2018 21:56:21
2
5
Ми мноо ясно, и аз моите само на минималната, останалото кеш. Така искат хората. Що да наливаме пари в хазната на Герб? Баце да купи още една къща на курвата в Барселона ли?
38.
До 33
18.11.2018 21:54:26
2
4
Недей така човек, много хора работят за държавата без да са политически обвързани. И да има гърч не по-малко от частния сектор ама нали знаете "чуждата кокошка..."
37.
Aйшету
18.11.2018 21:52:12
1
1
Мноо искам да ги ева хем Иладенчо - хем и Бочката !
А Цвацко да прай чикий от страни !
36.
До 33
18.11.2018 21:51:56
2
6
Абе на вас в Герб само рогиносци са ви в главата. Палави ли са ви женичките? Като гледам в Герб-жени само миндили са събрани. Как ги ебете тия качури бе? Ми те всички мязат на мама Цеца-траверса!
35.
Б
18.11.2018 21:43:20
0
8
До 28
Казваш че си създал два обекта
Предполагам че си наел и работна ръка интересно ми е каква заплата им даваш и дали ги осигуряваше на повече от минималната
34.
do 24
18.11.2018 21:42:08
0
3
Този 21 рогоносеца да не е от малко търново,нещо познат ми изглежда и рогата мууууууууууууууу също,ей така ,за един друг рогоносец питам.Toй и там ,в селото си е същия ...........
33.
*********
18.11.2018 21:41:08
5
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
Антимъже
18.11.2018 21:40:14
3
7
Кви са тия антимъже, реват повече от жените и се оплакват от всичко. Много консуматори , малко с акъла си.... всеки иска всичко, но е с диплома - среден 3,48. Марш по строежите, гладни няма да останете
31.
До 26
18.11.2018 21:37:05
2
3
Аз пък имам официален документ от щата Калифорния, в който няма интервали, в здравната ми застраховка също. NY Times не е официална институция, нито пък граматически критерии. Ето сега всичко е по твоя измислен стандарт и с кеф ще ти кажа да ходиш да протестираш до посред нощ с другите скапаняци, защото си много грамотен онлайн, но живота ти е мега жалък и си нереализиран. Аз не протестирам, не всичко ми е ок, но се оправям и не рева като жена по улиците. Дано децата ти да не са такива меки и неамбициозни.
30.
До 24
18.11.2018 21:34:49
4
6
"Абе ти какъв ти е проблема с общината? "

Просто ви мразя чиновниците! Омръзна ми с моите данъци да хрантутя търтеи. Скоро всички ще се изнесем в Европа и ще оставим циганите да ви хранят.
29.
До 5 аз съм 1
18.11.2018 21:31:52
8
10
Виж сега неосъзната шматко,кво ще ти кажа,първо..ма какво да се занимавам с тебе,шматарок !
Ма ще почна все пак,така,направил съм и поддържам два обекта в самия център на града,плащам извънземни наеми и съпътсващите ги разходи (да не ги изброявам) боря се със цялата селяния и приходящата ежедневна бюрокрация,така наречената държавна машина,ВСЕКИ БОЖИ ДЕН,пак казвам,няма да навлизам в подробности за живота си и да занимавам който и да е с живота и битието си,мисля,не е нужно !
И да ти кажа,сигурен съм ме съм създал много повече в живота си от колкото тебе въпрек й “крехката” си възраст :) 38 да знаеш де :)
Да ти кажа честно,не ми се занимава с такива подлоги и некомпетенти лица like you :)

P.S
България е създадена 681 :)
Месец,искаш ли ?
28.
Aйшету
18.11.2018 21:29:03
6
4
Мноо ми се еве с Гербери !
Нищо не праят !
Само плащат с Евро-фондове !
Голям кеф !
27.
До 22
18.11.2018 21:28:30
1
7
"Това с интервала го няма в никоя българска граматика. Или ти спазваш онлайн граматиката, която даже всеки интерпретира и не се изучава никъде. В САЩ например не оставят интервал след точка или запетая."

Ето, че започна да поставяш интервали. Научи се, браво!!! Току що отворих страницата на NY Times. Навсякъде в текстовете има поставени интервали след точка и запетая. )))
26.
*********
18.11.2018 21:24:21
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
25.
До21 рогоносеца
18.11.2018 21:24:05
7
5
Абе ти какъв ти е проблема с общината? Това че един работещ в общината изтряска жена ти, не означава, че всички в нея са ти виновни. Тя жена ти и с брат ти си легна,ама ти им прости. И един от комшиите ти изгоря,жена ти опраска и него,а ти му наряза гумите и нищо,прости им. Нито общината нито ГЕРБ те направиха рогоносец,а жена ти миличката. Рогоносец!
24.
.
18.11.2018 21:15:08
0
6
Флагман май вие повече си отдъхнахте
23.
До 21
18.11.2018 21:15:06
3
5
Това с интервала го няма в никоя българска граматика. Или ти спазваш онлайн граматиката, която даже всеки интерпретира и не се изучава никъде. В САЩ например не оставят интервал след точка или запетая. Ама нали простия иска да изпъкне с нещо и да покаже, че и него го има, че е значим ....макар и в коментарите на Флагман
22.
До 17
18.11.2018 21:08:32
6
7
"От къде да знае,че има хора с образование,със занаят или доходоносна професия"

Хората с образование знаят, че след запетая трябва да има интервал. Но ако работиш в общината, това не е проблем вероятно. Там е важно да си верен на Герб, другото са подробности. )))
21.
Българин
18.11.2018 21:07:18
6
11
България е доведена до това състояние. Българската младеж да е толкова неграмотна, че нито да знае какво да прави с живота си нито да може да протестира защото 20 глезльовци са толкова смешни, че се чуди човек защо са там след като дори не знаят какво искат. Каква пряка демокрация - повечето от вас не могат да си напишат името правилно, а искат да чертаят пътя на България.
20.
Ne razbiram
18.11.2018 21:06:47
7
9
Моля някой от протестиращите обесни защо наказват другите граждани като затварят патя така не наказвате политиците а ДРУФИТЕ ХОРА ОТ ТОВА ОБЩЕСТВО те с какво са виновни някой да разясни
19.
офф
18.11.2018 21:03:04
4
11
пусти шамари, ама демокрация майка, не може. те ги бутнали с щитовете и оная русата бензинаджийка ревна че и чупили чак ръката. Путин, Путин за вас дето ревете Оставка. Толкова сте глупави, че не знаете какво искате. Като свалите правителството какво ще постигнете. Ще върнете комунистите на власт. И това ли ви е целта. Майката му е да се накарат герберите да спрат да крадат и да започнат да работят за държавата и народа. Набийте си го в главите и утре като излезете пак да пречите на хората се замислете на кого пречите. На ония горе или на другите като вас.
18.
Бобо типичния неудачник
18.11.2018 21:02:14
2
12
Мразещ целия свят за това,че е нереализирана мижитурка. И си мисли,че всички които не са неудачници като него,са задължително общинари! От къде да знае,че има хора с образование,със занаят или доходоносна професия. Бобо е неудачник чийто близки са типичните Ганьовци и вместо да му кажат,че трябва да учи и работи,те му обясняват че той е истински,но държавата му е виновна! Хаха
На кривата ракета космоса и пречи!
17.
BG патриоти
18.11.2018 21:00:46
2
9
В България всеки е на танци или хоро играе... голяма мода ЮБРЕ. А ТАКА. И като се събраха на Урото и рипнаха на Масата 3 пъти протестираха! Победа! Ихууу
16.
Бг
18.11.2018 20:56:56
5
12
Хорото е подигравка на протестите. Спрете това хоро - Бяла роза... и т.н. Това протест ли е или кръчмарски изпълнения. Какви са тия хора бе хора? Срам!
15.
ВЕФИОК
18.11.2018 20:54:26
5
11
Бой за тези малоумни мангали. Кви хора, кви 5 лева. Безмозъчни некадърни селяндури. Нищо чудно, че са бедни и прости.
14.
Ибрикчия
18.11.2018 20:54:11
4
10
Кви протестъри те даже още нямат 18 и право на глас, а другите нямат пари за газ на БМВ-то. Нисък им бил стандарта - ами какви умения и образование имат пък тия? Двойкаджии от ЛУСКА
13.
Frrrrrr
18.11.2018 20:53:53
2
4
Проливен дъжд???????
12.
Ssss
18.11.2018 20:52:01
1
3
Минди минди минди ля
11.
Бобо
18.11.2018 20:46:39
9
8
До 5

Ти какво произвеждаш бе чиновник герберски? Тиквата ви уреди на топли местенца и си мислите, че ще векувате. Няма да стане тая. Ще ви изритаме много скоро!
10.
Заваля и стана студено и
18.11.2018 20:46:24
8
11
Прибраха се да хапнат,че мама е сготвила. А утре е понеделник и мама ще отиде на работа,докато протестърите безделници ще спинкат и пръцкат до обяд.
Ах на мама ”революционерчетата” ,като им е студено и огладнеят,забравят за революцията!
9.
Me
18.11.2018 20:45:52
7
9
Корумпирана журналистика
8.
Чета
18.11.2018 20:44:11
10
10
Чета и виждам че дежурните антипротестъри от централата на ГЕРБ не спят
7.
Свърши
18.11.2018 20:38:55
9
4
Но за днес
6.
До1ви
18.11.2018 20:38:02
5
11
Виж сега непрокопсанико,ти за себе си като не си направил нищо,какво ще правиш за България бе келеш?
Виж се как пишеш ”луди ли сте ве” пише се ”бе” а не ”ве”.
Най-доброто, което можеш да направиш за България, е да учиш и работиш,за да имаш ум и способности чрез които да произвеждаш нещо за себе си и блузките си,а от там и за България!
5.
Динамо
18.11.2018 20:34:30
6
13
До 1
А бе олигофрен
Ти си нямаш представа какво е България
Изобщо на дали знаеш коя година е създадена и от кой
Сигурно знаеш повече имена на наркотици отколкото имената на градовете в България
4.
Динамо
18.11.2018 20:31:04
5
15
Тези лумпени и техните кифли нямат идея за какво протестират
98процента от тях нямат и един ден трудов стаж
Искам да задам един въпрос
Пенсионерите се оплакват че пенсиите са им малки
Защо тогава не видях нито един от тях на протест
Само се оплакват по пеиките
Имат сили да отидат на събранието на комунистите от БСП а да излязат и да протестират не могат
3.
Крум
18.11.2018 20:26:16
1
1
Градът иска от цензурирани Флегми да се отърве.
2.
Наблюдател
18.11.2018 20:16:23
10
17
20 олигофрени и малоумници, не протестиращи.
1.
ViP
18.11.2018 20:14:52
14
8
Аве вие лудили сте ве,за България го правиме !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори