×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ)


Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ)
Това са джиповете, които блокираха входа към Бургас като част от шофьорския протест срещу скъпите горива
Тема в развитие
Вътрешният министър пред Флагман.бг: При мен няма данни за крайна усложнена обстановка, чакам Калоянов да ми докладва Първо във Флагман.бг: Отвориха АМ "Тракия", падна блокадата на пътния възел край Камено Мутрите превзеха Бургас, полицията изтърва положението тотално, хаосът е пълен! (СНИМКИ) Полицията овладя протеста, демонстрантите се върнаха в колите си Извънредно! Бургас е скован, важни булеварди са блокирани, стотици висят в опашките Жандармерия пази АМ Тракия при Карнобат, не правете опити да пътувате към София! Само във Флагман.бг: АМ Тракия е затворена! Има ли план за създаването на безредици? (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестиращи зарязаха автомобилите си, тръгнаха в пешеходно шествие към Ветрен, за да затворят и АМ "Тракия" Росинка Бъчварова начело на шествието, стотици автомобили тръгнаха към Ветрен Протест в Бургас все пак ще има, готвят блокада на магистралата Шофьори Бургас се оттеглиха от протеста, не били платени (ВИДЕО) Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Незаслужено удряте по Валери Симеонов! Вижте кой отправи този призив към протестиращите Цветан Цветанов за протестите: Гражданите да изберат – хаос или стабилност МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Протестът в Бургас, продължил над 7 часа, приключи (ХРОНОЛОГИЯ) Протестът вече не е срещу горивата, социален е! Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност Над 30 български града се вдигат на национален протест срещу цените на горивата днес, ето кога започва Баща заряза 5-годишния си син в колата си, потегли сама и се трясна в дърво
виж още
скрий
11 Ноември 2018, Неделя 12:33ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

В опашката зад тях са стотици други автомобили - демонстранти и случайни граждани, които се прибират към Бургас

Три джипа и лек автомобил БМВ с бургаска регистрация току-що затвориха входа към Бургас. Те са участници в шофьорския протест срещу скъпите горива, който започна малко по-рано днес.

Джиповете, които бяха най-отпред на колоната спряха и водачите им отказват да продължат, въпреки че на място има много полиция. В опашката зад тях са стотици други автомобили - демонстранти и случайни граждани, които се прибират към Бургас.

Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност

Най-вероятно шофьорите ще бъдат глобени от КАТ. На мястото има над 20 полицейски патрула и присъствието е много сериозно. При демонстрацията преди две седмици отново имаше затапване на пътя на сравнително същото място.



Очаква се до няколко минути все пак шофьорите да бъдат убедени да вдигнат блокадата, но със сигурност колоната ще се изнася още час.

По план протестиращите трябва да преминат през бул."Стефан Стамболов", бул."Струга", кръстовище Трапезица и да финишират на паркинга на Метро, откъдето потеглиха в 11:30 часа.

Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива

В категории: Пътна обстановка


37
Коментара
37
Коментара по темата
37.
:)
14.11.2018 10:29:47
0
3
Ганьо му бръкнаха в джоба и реши да се прави на протестер. Понеже няма да може да си кара най-великото нещо в живота му с което показва по улиците колко му е голям и излезе на протест. Що не протестирате за тая простотия дето ще направят срещу Хепи-то на Богориди? Или срещу събарянето на къщата на Батемберг и строенето на поредната грозотия? Ганьо който минава на червено не си почиства след кучетата скача само на бой понеже туй е то истинския мъж сега му взеха най-ценното с което се отъждествява като мъж и айдеее протест оставка не ставате... Не ви пречи че в тоя град всеки 2ри е на зоб и наркоман и само се чуди ква далавера да завърти? Ама то управлението лошо и немога да работя аз нали не че аз съм тъп и нямам умения. Не ще протестирам щото искам равенство нали може нищо да не знам и за нищо да не ставам ама поне ако се пречупя да работя не престижна професия като охрана да е със стартова заплата от минмум 3000лв....че не се търпи вече ве понеже преди 3 години в чалготеката като се натиснах с Пенка и сега вече дете имаме и не се живее в таз мизерия....
Това са повечето от тия дет изнемогват! Ако имаш знания и умения си изкарваш пари - що не виждам програмисти по тоз протест? :) Що ИТ сферата не мрънка колко зле се живее? И да ви светна ИТ не значи само програмист....

Що не протестирате че не е нормално една сервитьорка или танциорка да взима повече пари от лекар или учител м?

Айде сега почвайте да слагате минуси да се чуствате велики!
36.
Манафа
13.11.2018 23:10:12
0
3
Какви са тези анални гангстери -смешници,
от Гегата с асмалъка ли излязоха.
35.
Цеци
13.11.2018 09:50:05
0
2
Tiq sa OPG, toq debelichkiq go znam ot predi tormozeshe uchilishteto i reketirashe decata!
34.
Доктор Охболи
12.11.2018 18:27:07
2
5
Номерата на Тиквуня са ясни на всички. Така ве4е 3 полумандата. Той не иска да е на власт, защото ако изкара пълен мандат, ще лъсне непрофесионализма и кражбите. Тоя мръсен боклук Буда и шайката говеда около него съсипаха страната
33.
Manqka
12.11.2018 15:21:08
2
4
Станислава Тенева и Мартина Пенчева знаят къде и кой дава пари , ама не казват !
32.
А бе, верно ли
12.11.2018 14:13:30
2
5
Давали по 50 лв на кола на ден. Някой да ме светне къде? Ми и аз имам таралясник. Само пари ми харчи. Нека заработи и той некой лев.
31.
До 31
12.11.2018 11:27:12
2
4
Защото са на хранилка на същите тези хора! Протестър срещу горивата е само претекст, за да свалят правителството.
30.
гражданин
12.11.2018 11:20:14
1
7
Мамини златни "водачи на протеста" ,ми те горките с тоя скъп бензин,и тая ГО на гегите и баварците....откъде ще вземат пари за анаболи !? Това правителство въобще не мисли за татуираните ни еМеМейци и техните нужди :)
29.
мислещ
12.11.2018 10:51:26
3
4
Трябва да си много наивен,за да мислиш че тези протести са "спонтанни" ! Първо се тиражира в медиите партенка как едва ли не от утре ГО става 1000лв,после се раздават едни пари на подходящите момчета с джипове и хоп....блокираме магистралите ! Да ви напомня това протестите след манипулираните сметки за ток във Варна !?
28.
Пълненото агне с пагон
11.11.2018 21:02:46
4
5
Кое беше това татуирано набодено хапче с луфт като на Босфора и с пагон и другите хомо пагони,които дръзнаха да покажат колко комплексиран скучен и обречен живот водят ?? Те и техните жениЧки очакващи ги беднотия тъга и сива скука ,НЕинтилект и след 10-тина години изневяра с истински преуспял мъж с акъл и естествена потентност в леглото.Тая клонирана маточина дет изважня с походка тип "и на бокс ходА" и на самурай хода.. Еей тъп чрост пагон с фуражка- без мозък под нея.. да знаеш,че някой ден ще си разплякаШ мозъка с патлака (сам и напуснат и посърнал щот си шоЗо) кат на жаба под обувката ми тиняк. Недей важня и недей ми друса анабол,щот' друг щ'и разпаря женичката и тя ще се кефи на макс,щот'сте скопени всички..Скопени тъжни и обречени утайчици,от които обществото няма никаква,АМА НИКАКВА нужда ..добре че е пагона и пищова ,да си мислите че стувате 2 стинки и има няк'ва полза от вас...зайци от "Спана"..Само почакай някоя друга годинка помак..сам ще осъзнаеш,че си едно посредствено и ненужно нищо :Д .Редуциране на излишния персонал на МвР с 50% !!! ПРОТЕСТ !..Утре кат отидеш да искаш още права,пари и свободи,обаче само за теб мършляк с пагон,ти желая да те чакат с палката и още нещо. Матка !
27.
Пенсионер
11.11.2018 18:32:11
4
4
Изплащат ни пенсиите от акиза на горивта. Евтини горива значи намаляне на пенсиите.
26.
ВЕФИОК
11.11.2018 18:12:24
5
11
Вместо да се хванат да работят, пъпчиви пубери чакат пари от мама и тати да им заредят таралясниците, с които да се правят на бързи и яростни. И да се оставятна един прост селяк като пенчев да ги влачи по протести като панаирджийски мечки.
25.
Ванеса
11.11.2018 17:44:09
9
8
Поздрави за протестиращите. Лицата пишещи против протестите, говорещи за социализъм и капитализъм, неможещи да пишат на български без грешки са пълни дебили. Протестите са заради високите цени, за невъзможността да се плащат високите данъци и такси, по които сме на първо място в ЕС. Работещите българи трябва да защитят интересите си, защото станахме БЕДНИ РАБОТЕЩИ.
24.
Киро
11.11.2018 17:10:08
5
6
Ебал съм ва ве мрънкачи
да направят бензина 4 лева и да разчистят улиците
23.
Роско
11.11.2018 17:06:47
4
8
Крайно време беше,надявамсе да продалжи протеста.
22.
До19 тоталния шизофрен
11.11.2018 17:02:36
3
10
Човекомразец? Хахахааааа!
Пак ли ти бе Шизофрен Ганьовски?
Как може да споменаваш името Господне при положение,че твоите ментори и идоли гориха църкви,и бесиха свещенници! За да може тъпаци като теб да вярват само в тяхната партия и във „вечният социализъм”
21.
*********
11.11.2018 15:54:29
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Някой
11.11.2018 15:30:42
0
2
Уважаеми съотечественици, петролът е изчерпаем ресурс. Обърнете внимание на това.
19.
До 13
11.11.2018 14:51:20
7
4
Дано господ ти прости, не те съдя, но ти просто си един човекомразец. А за протеста - пълна подкрепа, не само за цените на горивата!!!
18.
CSKA
11.11.2018 14:02:58
6
4
Дастане10 лева да не карат плебеите
17.
Недоволен
11.11.2018 13:56:57
7
14
Принципно подкрепям протеста, но в конкретния случай си мисля, хората на чело, едва ли имат проблем да си плащат за гориво. Според мен това са хайвани на които е платено, предполагам от БСП. Сред другите зад тях, може би има и истински протестиращи, но тук нещата не се случват спонтанно. Иначе, идеята Борисов да си ходи е отлична!
16.
До 10, Пламен
11.11.2018 13:55:52
7
10
ПЛАМЕНЧО, ТОЧНО ЗА МЕН НЕ ГО ПРАВИШ, ЗАЩОТО СИ ЖИВЕЯ СПОРЕД БЮДЖЕТА И НЕ СИ КУПУВАМ 15 ГОДИШНИ АУДИТА, МЕРЦЕДЕСИ И БМВ ТА ЗА ДА СИ ИЗБИЯ НЕИЗБИВАЕМИТЕ КОНПЛЕКСИ!!!! ИМАМ 4 КОЛИ, ВКЛ ДВЕ РЕТРО НО МОГА ДА СИ ГИ ПИЗВОЛЯ ЯВНО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ И ПРИЯТЕЛЧЕТАТА ТИ!!!! ПРОТВСТЪТ ВИ Е ЖАЛЪК, БЕЗМИСЛЕН И ЕДИНСТВЕНО КОЕТО ПРАВИТЕ Е ДА ПРЕЧИТЕ НА ХОРАТА ДА СЕ ПРИБЕРАТ У ДОМА СИ И ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА УТРШНИЯ РАБОТЕН ДЕН!!!! НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЯ ЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ ПО СВЕТА ДА НАМАЛИ ЦЕНИТЕ ЩОТО НА НЯКОЙ СА МУ ВИСОКИ! ИМАШЕ ПЕТРОЛНА КРИЗА, НЯКОЛКО ПЪТИ! НО ЦЕНИТЕ НЕ ПАДНАХА! СЛЕДВАЩАТА ВИ КОЛА ЩЕ Е ЕЛЕКТРИЧЕСКа И НЯМА ДА ИМАТЕ ПРОБЛЕМ!!!!
15.
т
11.11.2018 13:44:42
9
10
Време е полицията да си свърши работата, всички в колоната са случайно попаднали, кои са тези да си позволят такъв хаос да сътворят, защо няма задържани?
14.
професорът
11.11.2018 13:42:31
4
17
Братя българи, най-сегне се събудихте, но атаката Ви не трябва да е към правителството, а към производителите и търговците с горивата.Ние сме в пазарен механизъм и колкото повече караме колите си, толкова повече пълним джобовете на разни търгаши, които трупат огромни печалби на нашия гръб.Затова Ви призовавам: НЕКА ЕДИН МЕСЕЦ СЛЕЗЕМ ОТ КОЛИТЕ СИ , ДА ГИ ПАРКИРАМЕ В ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ, ДА ПОЛЗВАМЕ ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ И ТОГАВА БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТЕЗИ ИЗЕДНИЦИ ЩЕ СВАЛЪТ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА.АКО НЕ СТИГНЕ ЕДИН МЕСЕЦ, ДА ПРОДЪЛЖИМ ОЩЕ И ТЪРГАШИТЕ ЩЕ БЪДАТ УДУШЕНИ.НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ И ДА ИЗДЪРЖИМ, ДА НЕ КАРАМЕ КОЛИТЕ СИ.
13.
До4ти
11.11.2018 13:42:19
3
16
Господин Паляк,яките ви момчета са мижитурки треперещи от една призовка за разпит. Тези фитнес-домашни гангстери са потенциални и реални прокурорски свидетели. Ак вие Ганьовците ако не бяхте толкова прости и страхливи,щеше да знаете,че нито мутрите ви са мутри,нито демокрацията ви демокрацията ви демокрация,нито Кобрата ви е готов за светивния ринг. Вие сте най-големите менте мангали. Прехода ви,парите ви,партиите ви,съдбите ви,децата ви,олигарсите ви и всичко съществено беше създадено и определящо за съдбините на Бълхария от комунягите. Но простотията ви-реална шизофрения стига ди там да мразите САЩ,ЕС и кой ли не,че ви объркали държавата. А никой от вън и чужд не може да влезе без сила в дома ти,ако някой от вътре не го покани и не му отвори. Продажният ви елит пуска всеки и ви продава на всеки,без значение дали е САЩ,Русия,Турция и т.н.
Взели им държавата те тръгнали да протестират за горивата. Абе рая проста,най-бедна и най-болна в Европа,може ли да сте тилкова смешни и жалки бе! Дори не знаете кой ви го ”набута с дисагите” и кой прогони децата ви,не знаете и тива,че когато заплатата и пенсията е малка и 1лев да е горивото пак е много.
А сега плюйте се заради Нинова,Боко,Доган,Костов,Банев,Ветко,тези малки куклички играчки направени без много творчество и интелект от не много кадърните кукловоди Луканов,Петър Младенов,Лилов,Любен Гоцев. Куклички създадени за измисления свят на едно стадо с интелектуални възможности и инстинкти на 2годишно дете.
ДПС,БСП,ГЕРБ,СДС,ПАТРИОТИТИТИИ и Николай Банев стругара от завода в Харманли,син на най-младия ”ятак” Йордан Банев(те и партизаните и ятаците ни са толкова реални,че ако не беше дошла на разходка ”червената армия” ..) та тази паплач ще ви ”опложда” докато сте живи и толкова лесно ”даващи” като ”лесните жени”
А сега плюйте Запада,където децата ви и внуците ви работят и ви пращат пари. Същият Запад който беше загниващ според ”гениалните ви ръководители” Лилов,Младенов,Луканов .. Нарочно не споменавам Тодор Живков защото точно той прави култовото заключение : ”Социализма е едно недоносче и т.н.”
Прости сте и такива ще си останете,добре че децата ви видяха Запада и няма да се върнат никога,защото иначе и те щеше ”да имат рядкото щастие да ги пасат и доят” Нинова,Боко,Радев,Доган и всички други куклучки за деца!
12.
frencheta
11.11.2018 13:38:58
6
7
много тъпи протестъри ама много кухи защо не се самоубият масово ще е прекрасно.
11.
11
11.11.2018 13:37:09
7
9
Браво! Всички сме с вас! Този път никой няма да ни спре, защото се омазаха докрай! В понеделник в София пред парламента!!!
10.
Пламен
11.11.2018 13:30:32
12
10
Ейййй ПРОСТ БЪЛГАРИНО за теб го правим, скрити мишкари такива излезте заедно с нас смешници, лизогъзци.
9.
Бургазлия
11.11.2018 13:24:12
2
21
В икономиката има един основен закон - за търсенето и предлагането. Докато всички си купуват на тези цени, ще има и кой да им го продава на тези цени. Спрете да зареждате и започнете да ползвате автомобилите само в наложителни случаи.
НО не - батката е гъзар, Кифлата в автобус не се вози. За много хора в България е под достойнството им да се качат в градски транспорт.
Като не можеш да си преглътнеш егото, ще плащаш високи цени.
8.
*********
11.11.2018 13:12:18
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
интересно
11.11.2018 13:07:49
4
16
Ако недай си боже детето ми или мой близък пътуват към болница в линейка, и тоя гашляк ми затвори пътя ще го навра в ауспуха на 30 годишния мерцедес.
П.с. Не намесвайте здравите момчета, това са просто дебелата гей дружинка на Станислав Тенев а.к.а. Псевдо командосчето а.к.а забравих си джапанките на Бикини, че бързах
6.
mechev
11.11.2018 13:00:53
5
6
гоцо ти май в друга държава живееш
5.
Гоцо
11.11.2018 12:57:24
6
12
Следващия протест трябва да е насочен към шайката Герб. Трябва да ги изметем от властта!
4.
Dobri
11.11.2018 12:53:10
6
17
ТиПИЧНО ЗА БГ!!!! ЯКИ МОМЧЕТА, С ШИРОКИ ВРАТЛЕТА ПРОТЕСТИРАТ!!! ЗА КОЛИТЕ НЕ КОМЕНТИРАМ!!! ЕДВА ЛИ ТОЧНО ТЕЗИ НА ПРЕДЕН ПЛАН СА ИМ СКЪПИ ГОРИВАТА!!! ЗАЩО ТАМ НЕ СА ХОРАТА, КОИТО КАРАТ 15_20 ГОДИШНИ КОЛИ ОТ СРЕДЕН КЛАС С ГАЗ???? ОТГОВОРЪТ: ЗАЩОТО СА НА РАБОТА, СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ ИЛИ СА НА СЕЛО ДА СТЕГНАТ КЪЩИТЕ СИ ЗА ПРЕДСТОЯЩАТА ЗИМА! БАТКИ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ...!!! КУПЕТЕ СИ НОРМАЛНИ ИКОНОМИЧНИ КОЛИ, А НЕ ТАНКОВЕ!
3.
Bingo
11.11.2018 12:50:18
6
23
Глупендъри, освен да пречат на нормалните хора да пътуват друго не правят. Що не затапят утре завода като са решили да протестират?
2.
Чума
11.11.2018 12:49:59
3
25
Вместо да се затваря пътя, по-добре е да се затворят входовете на бензиностанциите или за седмица например да спрем да зареждаме автомобилите си. Ефектът със сигурност ще е по-голям, защото ще ударим директно върху печалбата от горивата.
1.
ViP
11.11.2018 12:41:21
17
13
Браво момчета,само така !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори