×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протестът в Бургас, продължил над 7 часа, приключи (ХРОНОЛОГИЯ)


Протестът в Бургас, продължил над 7 часа, приключи (ХРОНОЛОГИЯ)
Протестът отдавна не е срещу цените на горивата, а е чисто социален
Тема в развитие
Вътрешният министър пред Флагман.бг: При мен няма данни за крайна усложнена обстановка, чакам Калоянов да ми докладва Първо във Флагман.бг: Отвориха АМ "Тракия", падна блокадата на пътния възел край Камено Мутрите превзеха Бургас, полицията изтърва положението тотално, хаосът е пълен! (СНИМКИ) Полицията овладя протеста, демонстрантите се върнаха в колите си Извънредно! Бургас е скован, важни булеварди са блокирани, стотици висят в опашките Жандармерия пази АМ Тракия при Карнобат, не правете опити да пътувате към София! Само във Флагман.бг: АМ Тракия е затворена! Има ли план за създаването на безредици? (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестиращи зарязаха автомобилите си, тръгнаха в пешеходно шествие към Ветрен, за да затворят и АМ "Тракия" Росинка Бъчварова начело на шествието, стотици автомобили тръгнаха към Ветрен Протест в Бургас все пак ще има, готвят блокада на магистралата Шофьори Бургас се оттеглиха от протеста, не били платени (ВИДЕО) Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Незаслужено удряте по Валери Симеонов! Вижте кой отправи този призив към протестиращите Цветан Цветанов за протестите: Гражданите да изберат – хаос или стабилност МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Протестът в Бургас, продължил над 7 часа, приключи (ХРОНОЛОГИЯ) Протестът вече не е срещу горивата, социален е! Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност Над 30 български града се вдигат на национален протест срещу цените на горивата днес, ето кога започва Баща заряза 5-годишния си син в колата си, потегли сама и се трясна в дърво
виж още
скрий
11 Ноември 2018, Неделя, 11:53 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Искаме да ни чуят, казаха младите хора, участници в демонстрацията

Автошествието, което започна днес в 11:30 часа стана пешеходен протест след 16:30 часа. Флагман.бг следеше демонстрацията през целия ден. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Ето и хронологията след 16:30 часа: 

Няколкостотин души тръгнаха от Старата поща през ЖП гарата към ул.Булаир, спряха за няколко минути на Гъбката и продължиха в посока бул."Демокрация".

Извънредно! Протестиращите блокираха бул."Христо Ботев"

Охранявани са от полиция. "Българският народ е репресиран", "Мафия!" и "Българи, юнаци!", крещи множеството по бургаските улици.



Както писахме протестът прерасна в предимно в социален и изразени социални искания - ВИЖТЕ ТУК. "Искаме да ни чуят! Да осъзнаят, че живеем трудно", казаха протестиращите пред Флагман.бг.

В 17:20 часа: Множеството е на бул."Васил Априлов".



В 17:25 часа протестиращите бяха отклонени по бул.Сан Стефано към Новата поща, а оттам най-вероятно ще се върнат до Старата поща по бул."Христо Ботев".



17:35 часа: Шествието продължи по бул.Христо Ботев. 




17:50 часа: Демонстрантите стигнаха до пл.Атанас Сиреков, където странен индивид, се появи под прожекторите и държа патриотично-емоционална реч. Репортер на Флагман.бг го разпозна. Това е психичноболният Любен, който се пробва да отвлече две деца в Бургас преди година, а след това бе арестуван и освидетелстван. Наскоро е излязъл от Психото. Протестиращите настояха полицията да изгони този мъж.

В 17:55 часа: Шествието продължи към площад "Тройката". 





В 18 часа: Около 150 души стигнаха до площад "Тройката". Все още не е ясно накъде ще продължат и дали шествието ще се разтури. 

18:10 часа: Тълпата достигна до Бургаския свободен университет. Редиците са сериозно оредели, очевидно множеството ще се разтури всеки момент.

18:20 часа: Край на протеста! Бургас не помни от години протест с такива мащаби. Демонстрацията започна като автошествие в 11:30 часа и продължи близо 7 часа. За дълго беше блокиран входа и изхода на Бургас, както и основните булеварди в града.

В категории: Бургас


51
Коментара
51
Коментара по темата
51.
Петър
13.11.2018 07:22:43
0
3
Да попитам.
Защо блокираме магистралата, а не входа и изхода на причината за скъпото гориво?
Защо протестираме за чист въздух, като го замърсяваме с колите си, и със скъпото гориво?
Защо протестираме за данъци, но ги плащаме радушно, и единно! Но, единно няма да платим, нали?!
Протестираме за доходи, но продължаваме да ги укриваме, и да толерираме укриването им! А, това ощетява майките (не само)!
Протестираме за права, но не смеем да си ги потърсим! Повечето дори на знаят правата си, да бъдем точни!
50.
Миро
12.11.2018 16:29:34
2
5
Станислав Тенев педерасТ!
49.
ЛАХАХА
12.11.2018 16:07:43
3
4
И какво постигнахте? Кой ви чу? Само много шум и пречихте на нормалните хора ,не на който трябваше.
Общо взето се беше събрала една групичка ,,батки'', която крещи безразборно думи без да си дава сметка, че не горивата са скъпи, заплатите са малки!
А смешниците с коли за 50 000 какво стачкуват хахах не ви ли е срам хаха.
Виждам в коментарите, че основният организатор е създателите на на групата шофьори Бургас. Нека те бъдат наказани за създадените неудобства цял почивен ден. Малко контрол в тази група само глупости измислят ,няма ли един голям и умен човек да ги светне тези деца какво правят?
48.
До 16
12.11.2018 13:41:50
0
2
Както винаги не мога да дам +, но това, което си написал е добро. Не че няма какво още да се добави, но и без това медиите цензурират всичко, за да ни държат в невидение
47.
селяни
12.11.2018 12:13:45
5
5
За пореден път се излагаме..Протест организиран от необразовани олигофренчета, които живеят при майките си , за да крещят и да искат. А и те не знаят какво и защо го искат..Глупаци! Наредете си приоритетите.. В България горивата са най-евтини в цяла Европа хаха..така е и със заплатите, следователно трябва да искате по-високи заплати а не гориво по левче и да кибичите с по 10 лв. за кафе и цигарки от минималната заплата на майка ви! Вземете учете не да ми правите бунтове и да си мислите, че ще промените нещо по този начин! Ми не е това начина не разбрахте ли?!? хахахха После всички ли заредихте ? И? хахахх направо не знам как може да има толкова глупави хора...ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ! РАБОТЕТЕ! Стига само сте искали, замислете се какво давате вие? С какво сте полезни на страната си?
П.С. Станислав Тенев- помяр.
46.
Злета
12.11.2018 10:43:40
4
4
Селяндури
45.
Жоро
12.11.2018 08:24:29
3
5
Само така, трябва да съборим крадливите гербаджии!!!
44.
Garo
12.11.2018 04:59:00
3
4
Това се прави през седмицата а не в неделя или събота
43.
Един до 15
11.11.2018 21:21:16
2
1
Защото си мноо просТ , за това !!!
42.
*********
11.11.2018 20:45:45
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
Пълненото агне с пагон
11.11.2018 20:45:29
2
5
Кое беше това татуирано набодено хапче с луфт като на Босфора и с пагон и другите хомо пагони,които дръзнаха да покажат колко комплексиран скучен и обречен живот водят ?? Те и техните жениЧки очакващи ги беднотия тъга и сива скука ,НЕинтилект и след 15-тина години изневяра с истински преуспял мъж с акъл и естествена потентност в леглото.Тая клонирана маточина дет изважня с походка тип "и на бокс ходА" и на самурай хода.. Еей тъп пагон с фуражка без мозък под нея.. да знаеш,че някой ден ще си разплякаШ мозъка (сам и напуснат) кат на жаба под обувката ми тиняк. Недей важня и недей ми друса анабол,щот друг щи разпаря женичката и тя ще се кефи на макс щот сте скопени всички..Скопени тъжни и обречени утайчици от които обществото няма никаква,АМА НИКАКВА нужда ..добре че е пагона да си мислите че стувате 2 стинки...зайци от "Спана"..само почакай някоя друга годинка помак... Редуциране на излишния персонал на МвР с 50% !!! ПРОТЕСТ !..Утре кат отидеш да искаш още права,пари и свободи,обаче само за теб мършляк с пагон,ща чакам с палаката и още нещо. Матка !
40.
bsp
11.11.2018 20:39:59
1
4
obi4am geri nikol
39.
*********
11.11.2018 20:39:11
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
do 37
11.11.2018 20:38:56
1
3
ti si makdonalds makedonec mmm purjeni kartofki
37.
*********
11.11.2018 20:38:13
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
Потомък на войвода
11.11.2018 20:37:23
3
5
Случилото се днес ме накара да повярвам в промяната братя Българи.Българският дух е все още жив малко му трябва да се събуди и да измете върхушката гавреща се с народа ни и поругавайки земята паметта на дедите ни.Протести революций бунтове но със сила само това е изхода и огромно многочисленост ,ключът е да усетят силата на народа те само управляват народната сила,ако не я управляват правилно тази сила ще ги погуби.Защо споменавам сила,законния ред на протеста е да се обяви и съответно да се разреши да има такъв,протеста е мирен.Но това е гамбит те казват ние сега ще им разрешим да направят протест ще развеят знамената ще повикат малко някое друго хоро,ако много си повярват вярната ни полиция ще ги разпръсне,хвърлят прах в очите ни с това,разрешават да си провеждаме протестите като така ни успиват и доволно да потрием ръце че сме постигнали нещо.За това казвам сила и огромна многочисленост от целия народ.Братя Българи да върнем България на истинските Българи,само ако 5 града се надигнат и всички действат като един тръгнейки към София където е свърталището на змиите,не правителството ще падне а парламента само тогава ще разберат че сега са стъпили накриво и вече ни е до гуша.Да блокират целия град до го парализират това ще се чуе и отекне .България е силна страна с хилядолетна история вие знаете това,на Балканите е нямало друг народ като нас кален в битки борещ се за свободата си до последната капка кръв войниците обличат бели ризи пред смърта,а командирите им парадните си униформи, за да са красиви пред грозното лице на смърта това само тук го има в България това е мъжество.Всички наций на балканите сме ги мачкали наши уж съседи:гърци,румънци,сърби,влахи,татари.А дори и французи англичани и руснаци .Защото няма нещо по-силно от един народ борейки се за станата си ,защото с него е Бог.Да върнем България на българите нека отново да има истинска България силна и единна ние сме народ вековен и силен.Нека децата ни да се гордеят да живеят с чест в България,а не роби на някого нека да не ги обричаме на това,ще извоюваме свободата си отново със сила ако трябва, от новите тирани.Защото с нас е Господ братя пътя е дълъг и труден но ние трябва да го извървим.Да живее България.
35.
-5
11.11.2018 20:37:21
2
0
-5
34.
mlukvaite
11.11.2018 20:35:49
4
2
samo gerb! drugite da ne znaqt mnogo mnogo ne stiga che ot germaniq vi davat pari ami i samo se oplakvate i ko kato e 5 lv gorivoto vse edno ne karate kolite ot fred flinstoun filma s bosi kraka
33.
bsp
11.11.2018 20:34:37
3
2
ei gerbadjiiski lopatari az sum na 15 godini i ot maluk sum zakurmen sus socialisticheska kurma maika vi gerbadjii
32.
bsp
11.11.2018 20:32:39
0
3
saamo bsp
31.
разбрах
11.11.2018 20:26:40
2
3
Всичко е било работа на БСП. Умни хора, като се опитвате да отрежете мазола, да не резнете крака ?!С тези престъпници работа да нямате!
30.
ВЕФИОК
11.11.2018 20:03:51
2
5
Руското мекере Пенчев вместо да го бият, Тъпунгери Бургас се оставят да ги водят за носа същите, благодарение на което горивата ни са най-скъпи в Европа преди акциз и данъци.
29.
Investigator
11.11.2018 20:03:32
2
5
Добре е журналистите да се позаимтересуват как по времето на Странжданската чума на администраторите на Шофьори Бургас се предложиха едни пари "за да обядиняват големи групи хора срещу държавата и правителството". Част от тях изразиха несъгласие с това и бяха изхвърлени от групата. За всичко си има необходимте документи и снимки. Въпреки че са изтрити доста постове, те са запазени като скрийншотове. Станислав Тенев е слабохарактерно страхливо момче, но алчно и глупаво. Скоро истината ще лъсне, и излъганите ще потърсят сметка. Това следва.
28.
Стига сте лъгали
11.11.2018 19:55:38
1
7
Това не е протест, това е гражданско неподчинение, бунт. Никой не скандира сваляй цените, а Мафия и Оставка
27.
Браво българи
11.11.2018 19:55:12
0
2
Време беше съжалявам че несъм в Бг в този момент
26.
до 16
11.11.2018 19:54:17
2
5
Питаи колегата етиопец как аджеба става УЖ умират от глад а за 9год от 2008-2017 ЕТИОПИЯ е станала от 68 милиона на 100 МИЛИОНА ДУШИ цели нови 32 милиона души само за 9 год ,пьк нии 10 год в ЕС намаляхме с2МИЛИОНА пьк ПЛЕВННЛИЕВ и борисов викат че сме макростабилни
25.
Качеството на снимките е мега зле
11.11.2018 19:51:06
0
3
С какво снимахте?
Толкова лоши камери мисля,
че няма от поне 5 години
24.
МИТЕТО
11.11.2018 19:50:48
0
2
.........БОКА
23.
Камен
11.11.2018 19:34:45
6
6
Всичко е платено от червените милионери.Важното е да се създава напрежение,което да доведе до сблъсъци.Това е планът на Нинова,която открито застана зад протеста.
22.
до 17
11.11.2018 19:34:38
4
7
Бай Хой, световната цена се определя от цената на петрола, а към днешна дата той е малко под 70 долара. Днес ни продаваха горива на цена, когато барелът се търгуваше 100 долара. И такива хойовци, като теб дърпат обществото назад, такива хо(У)вци, като теб са ни държали 5 века в робство, заради послушанието си. Хоьо, добре е такива, като теб да ходят с гащите на букаи. Такива, които мислят с телевизорите си е по-добре да мълчат.
21.
1
11.11.2018 19:33:14
1
7
Какви БСП и ГЕРБ бе тъпаци заспали. Тука не става въпрос за партийна принадлежност. Няма значение кой е на власт, трябва да знае който и да е, че не може да продължава да се гаври с народа. Измет гадна, заради фанатици като вас сме на тоя хал!
20.
Irod
11.11.2018 19:30:36
5
5
Чекиджийски протест с чекиджийски лидери на чекиджийска фейсбук група. Шофьори Бургас незабавно да се прекръсти на Кретени Бургас. Височкото момиче Станислава Тенева и гаджето му Мартин Пенчев да си се гушнат и да ходят да си бъркат по платените дупки. Разеденихте нацията. Никаква не я свършихте. Ще връщате пари. И дрги неща. Това вие си го знаете, нали?
19.
1
11.11.2018 19:30:02
0
5
Браво. Само така! Тая крадлива сган трябва да знае, че няма вечно да ги търпим!!!
18.
Хахаха
11.11.2018 19:29:15
4
4
Долу БСП , ако това се ставаше при комунетата всичките щяха да бъдат в БЕЛЕНЕ на прасетата.
17.
bai hoi
11.11.2018 19:24:36
7
6
образоватенлата ни система е дроб и протестърите са пример за това. Глупави безхаберници как може да протестираш срещу цената на нещо което си има световна цена, толква да ст кухи и тъпи.
16.
Великия Абсурд
11.11.2018 19:18:11
4
21
Топ 10 което ни спира прогреса като нация(подреждайте си ги както решите)
1. Циганите и тяхното очевидно не плащане на данъци, ток, осигуровки,плодовитост,престъпления и Т. Н.
2. Тоталната апатия на младите за които е по важно да имат тениска P. P. с черепчета и брукати вместо да имат някакви цели за бъдещето.
3. Чалга културата: примитивни промити мозъци търсещи само алкохол, пари и еднодневни забавления с 50 годишни "бизнесмени по 140 кила". Вече е нормално момиче на 17 да се *бе с някой чичак. Кур*олизъм от всеки ъгъл.
4. Фейс хейтърите- големи на думи, на действия по скоро биха се ядосали повече ако разсипят джибрите към казана.
5. Тотално безхаберие на управляващите:здравеопазване, образование, грижа за народа, международна политика. С две думи пълен леш, не че не сме най-бедните в ЕС, но тия изчадия не спрат докато и последния не избяга от тук.
6. Застаряването на нацията и циганизацията. Кратко и ясно : с тоя темп след 35 години ще 6 милиона с 40% цигани на средна възраст 48 години. Ужас.
7. Ниски заплати и масов картел от възнаграждението ни до цените на фъстъците в магазина през лихвите в банките. За сведения Румъния от 1 декември минималната работна заплата е 870 лв. за среднистите и 985 лв. за хора с висше образование. Излиза, че скоро инженерите ни, ако има такива, ще ходят да работят за Дачия. Жалко, тъжно и вярно!
8. Данъчна политика- никой не иска да си плаща, а ако си плащаш всичко минимум 40% от доходите ти отиват за винетка, застраховки, осигуровки и всички останали налози измислени от тия 240 тъпанара.
9. Корупция - няма смисъл от обяснения, от здравеопазването до образованието пълен леш. Нямаш ли пари които да дадеш на лекар, прокурор, полицай, поп, учител, кмет, съветник... Чао
10. Множество сделки меко казано *баващо бъдещото на нацията:заеми от международни банки, приватизация, фондове.. Чудо по-зле сме от Сомалия дори.
За финал специално за хейтърите, работя в огромна международна компания с над 20 хиляди служители от над 60 националности. Колегата ми Етиопец, докато му разправях колко сме зле, кача, че при него било нормално да убиват корумпирани политици. Никой не си позволявал да се гаври с народа. Вече е късно колеги.. Страни като Франция,Турция,Сащ, дори Русия никога не биха позволили обеденяване на нашата нация.
Господ да пази България!
15.
Няма лошо
11.11.2018 19:08:00
4
4
Протестирайте , няма лошо,но защо затваряте пътя???????
14.
До 13
11.11.2018 19:05:56
6
5
Да ебахте ни мамата вече няколко пъти и няма да се оставим отново да ни е ебете червен боклук .
13.
геЙрб - видими резултати
11.11.2018 18:48:09
2
7
Да ви еба майката герберастка!
12.
Хаха
11.11.2018 18:47:40
7
7
Протест з горивата с коли трябва да ди много прост да задръстиш града и да изгориш двапъти повече гориво а и социалния аспект с мерцедеси и бмв-та за по 100 бона как да ви повярват ,че гладувате и вие сто бензина .
11.
Ха ха ха
11.11.2018 18:27:27
5
8
Телевизиите мълчат за протеста защото са на хранилка и баце им забрани да отразяват истинските новини.
10.
Герб
11.11.2018 18:19:45
14
5
Само Герб
9.
Bars
11.11.2018 18:07:51
1
9
Адмирации и благодарност към всички протестиращи. Алчната политическа БГ каста трябва да разбере , че всичко си има граница и не сме стадо овце, което постоянно да стрижат. Все така !!!
8.
Браво
11.11.2018 17:57:31
2
8
Не политиците а младите хора трябва да определят бъдещето на страната.
7.
sis
11.11.2018 17:56:44
1
10
Да си ходят управляващите, ама кои ще дойдат - то честни и неопетнени не останаха май, а ???
6.
Бургазлий
11.11.2018 17:54:55
3
8
Кой е този булевард "Васил Априлов"? Да не е в Ямбол?
5.
GSXR
11.11.2018 17:46:59
1
10
ПОКЛОН
4.
Странно
11.11.2018 17:36:52
11
9
Младите не работят.
Кафетата пълни.
Колите не спират да се движат.
Магазините пълни.
Всичко е странно.
3.
Браво
11.11.2018 17:31:01
4
16
Браво най накрая.. Управляващи забравихте че в България освен депутати живеят и работят съвместни хора които изнемогват.
2.
ViP
11.11.2018 17:22:16
5
15
БРАВО МОМЕЧТА,С ВАС СМЕ !!!
1.
ViP
11.11.2018 17:21:38
4
15
БРАВО МОМЕЧЕТА,САМО ТАКА !!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори